Съдят прокуратурата, забавила 12 г. присъда за убийство

Родителите на убит от полицай мъж съдят прокуратурата, защото с действията си е забавила с 12 г. вкарването му в затвора. Те искат 20 000 лв. обезщетение.

Обратно в новината

Коментари - Съдят прокуратурата, забавила 12 г. присъда за убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЛАГАТ СЕ СПЕШНИ МЕРКИ ЗА РЕВИЗИРАНЕ НА РАБОТАТА НА ПРОКУРОРИ И ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАТЕЛНАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪОЧАСТИЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

гнилите ябълки ...са вече милиони .

Забавеното правосъдие НЕ Е правосъдие!!! И това ми било прокуратура... мухлясали мозъци.

821 ОСЪДЕНИ са избягали от правосъдието ....как може да се избяга от нещо ,което не съществува ? тяхната присъда(истинската) е била следната:платете си по този и този канал и действайте по-бързо,че после ще е по-скъпичко .

Този случай за "правосъдие по български" е достатъчно показателен и на случаи като този, които съвсем не са изключение, се базира и "високото" доверие на народа ни в "правораздавателната ни система" - "цели" 6 % ѝ имат доверие! И това ѝ е много даже! НО аз имам към всички политически сили, управлявали ни от избухването на демокрацията до сега - ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ, че "правосъдие БГ" да не е емблема на некадърност и корупция?! НИЩО, ама от сърце - за гражданите, които непрекъснато плащаме от джоба си некадърността и корумпираността на "магистратите"! И ВСИЧКО - заплати, привилегии и т.н. - за ТАЗИ "правосъдна" система!

Това със съденето - добре. Проблема е, че при осъдителна присъда ще платим всички. Включително и ищците. Щото парите са от нашите данъци. Трябва закон за чиновническа отговорност. Ако се приеме такъв 80% от проблемите ни ще се решат автоматично.

Да, трябва такъв закон, но още през 2008 БСП приеха противоположния на него - за чиновническата амнистия;)) А ГЕРБ след тях не го отмениха...и що ли така направиха тези "непримирими борци" за справедливост;))

за т.нар. несменяемост на съдиите? Значи, какъвто и дебил да си, като се опазиш 5 години без колосален гаф, ставаш несменяем и НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ти попречи да съдийстваш като олигофрен! Няма уволнение, няма наказание.Пей, сърце! Дай, боже, всекиму!

" Присъдата обаче така и няма да бъде излежана докрай от убиеца, тъй като през декември миналата година е починал." Ами оставете ковчега му в затвора до изтичане на присъдата...

струва ми се че през последните години ,психиатрите работят само и в полза на престъпниците...като че ли това е еднинствената им цел,а не да лекуват действително болните хора...

Е ми да,нали са партия с прокуратурата,а от там ги захлебват достойно!Допълнителните доходи са по сладки от заработването по нормален начин на заплата,а хляб от прокуратурата колкото искаш,стига да свикнеш с тези сладки мангизи и да си слагаш перде на съвеста