След убийството в Бяла - денонощно полицай във всяко РПУ

Главният секретар на МВР Младен Маринов е направил преглед на всички районни управления в малки населени места след убийството на 18-годишно момче в Бяла.

Обратно в новината

Коментари - След убийството в Бяла - денонощно полицай във всяко РПУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ПРОКУРОР ВЪВ ВСЯКО РПУ ДЕНОНОЩНО, а не да стоят по кабинетите и да наблюдават като извънземни наблюдающи. Време е да слязат сред народа и на място да водят борба с престъпността. Във всяко РПУ . прокурор , на място,да работи сред хората. не д аси придават важности.

СИ ТУК , И СИ СТОЙТЕ В КЪЩИ .....ЩЕ НИ ИЗБИВАТ НА ПОРАЗИЯ , ЗА СЕГА СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ .....КАКВО ЧАКАМЕ .....НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ИЗПРАВИМ СРЕЩУ ТЯХ.......АКО ВСИЧКИ ИЗЛЕЗНЕМ ОТ КЪЩИТЕСИ , ЩЕ ПОСТИГНЕМ НАШИТЕ УСЛОВИЯ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ......НИЕ СМЕ СИЛЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД , ТОВА Е НАСЕДСТВО ОТ ДЕДИТЕ НИ ......ИНТЕРНЕТ МРЕЖАТА ЩЕ НИ ПОМОГНЕ ЗА ТОВА , ДОСТАТАЧНО Е ДА СЕ ПОСТАВИ ДАТА И ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ..... ДА НЕ ЧАКАМЕ .....МОЛЯ ВИ ......ТЕ НЯМА ДА СПРЪТ.

Ако всяко разпореждане на МКеРе- то водеше до вкарването на един престъпник в затвора, в България нямаше да има един човек на свобода. ТО не бяха заповеди, разпоредби, активни мероприятия, акции и т.н. Полицаите стачкуват от 3 месеца и няма никой по улиците - тозе се разпорежда - дано заколят и неговите роднини, дано...

Намалете циганската раждаемост. Те не заслужават да се размножават. Бандитите цигани да се депортират обратно в Индия и Пакистан.

Насила не става, предлагам да финансираме нераждането им. Ако държавата или фондация отдели по 500лв. на месец на нераждала ромка, това ще ни спести милиони от издръжката на чаветата. Може да почне да си ги получава от 16 годишна и ще ги получава докато забременее. Ако забременее и направи аборт, пак ще си ги получава. Нещо като ергенски данък ама наопаки.

ВЗЕМЕТЕ ОТ РАЙОННИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ УПРАВЛЕНИЯ СПРАВКА ЗА КРИМИНАЛНИЯ КОНТИНГЕНТ И ПУСНЕТЕ ЖАНДАРМЕРИЯТА ДА Ги СМАЧКА ОТ БОЙ тея ПРЕСТЪПНИЦИ ГАДНИ. ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ УБИВА ХОРА, БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА ИНСТИТУЦИИТЕ УБИВА ХОРА. ЦИГАНИТЕ, КОИТО ХРАНИМ С ДАНЪЦИТЕ СИ НИ УБИВАТ. ИСКАМ ОТ ВСЕКИ ОТГОВОРЕН ОРГАН ОТЧЕТ, КАКВО Е СВЪРШИЛ ПО ТОЗИ ВЪПРОС В 3 ДНЕВЕН СРОК, ИНАЧЕ СПИРАМ ДА СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ И ВСИЧКО ДРУГО КЪМ ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНАТА.

Айде опитай да спреш да плащаш, незабавно ще се сблъскаш с репресивните органи на държавата и сам ще се убедиш колко ефективна е тя спрямо българите.

Веднага ще те пуснат на някое озверяло ЧСИ.

Къде е големият тиквен баща на нацията? Досега защо не се е обадил никакъв, а се е скрил като плужек? Къде е великият патриотин - Винкела? Нали беше много коравият пич дето се сбори с няколко плажни бараки. Къде е оня бидон със сланина и л..на, дето срами името ВМРО. Къде е белоглавия дебил от АхТака дето геройски скача на стюардеси? Къде е оня олигофрен с апартаментите, дето се кичи с потури и елече на всеки празник, та белким някой му обърне внимание. Къде е тапета на демокрацията, дето от спане по пейките станал строителен предприемач, та даже и президент? Къде са леворезбените умни и красиви студенти и протестъри, юнашки да посвирят с вувузелките и тъпаните в маалата. Къде са тъпите джурналя и джурналки дето само мятат краченца и се пулят дълбокомислено. Къде е Радка дълбоката и великият корифей пишман правосъден министер? Къде сте бе соросоидни продажници на България, дето отровихте народа с вашата демокрация и го водите като добиче на заколение? Защо се изпокрихте като хлебарки из дупките си? А ти затъпял народи докога ще търпиш?

Отпускарски сезон е баце.

Електората на доган и пеевски не може да са такива, това е лъженовина! Курнела ще го потвърди.

Горкия полицаЙ дето ще го разкарват денонощно по РПУ-тата.....

Абе защо само в България има проблеми с циганите,но не и в Сърбия,Румъния,Гърция,Турция и Македония?

Защото обръщат изборите само тук.

Кел фада бе дебил..Ами дай да те гътнем а пък после ще сложим охрана пред дома ти да не ти направят нещо посмъртно....Толкова са нагли лицемери управляващите че даже не се чуват какво говорят..

Моля, престанете с това "Ром, ром, ром" че ми се допи. Това са мръсни, гадни, долни, подли хора с лилави венци - ЦИГАНИ. Наричайте ги с името прието в цял свят - Цигани. Може и мангали, все тая. И както винаги МВР и правителство чакат да стане най лошото за да вземат мерки, видиш ли! Бой по тая смрад, само това ги оправя.

Пак ходете за гъби, когато има избори и нека мангалите гласуват вместо вас. А после да се плодят, да живеят на ваш гръб, да ви бият и убиват и да ви се подиграват. Живеете точно такъв живот какъвто заслужавате. Гарантирано от ГерП.

Последното изречение на статията доказва, че това не е убийство по непредпазливост. Прокуратурата да си свърши качествено работата, а семейството на момчето да не се страхува да търси помощ от нас сънародниците им. Ще помогнем с каквото можем, за да се стигне до адекватна присъда. Не сте сами.

"адекватна присъда"-xaxaxa

Лека му пръст на момчето! Кипи усиленна дейност и така до 40 дни - после забвение и блатото си продължава! На полицията малко й плащали, униформите им опърпани - заради това не работели ... Един не чул, друг не видял, сигнали нямало, а хората си отиват ...

Шилo

Това ли родиха кухите полицейски кратуни?!?!?! Баси малоумието! Милиционери са тези, не са никакви полицаи!

Държавата ни е объркана - рибата е изгнила от към главата. Аз ще си плащам билет - друг няма и да го проверят. Аз ще запаля щума в двора си и ме глобяват - друг ще гори гуми и кабели и нищо. Аз имам разпарнал се кокошарник и плащам данък - друг незаконен палат и нищо. Аз си забравям сметката за ток и ми го спират до 24 часа - друг се връзва незаконно и нищо. Нужно ли е да продължавам ???

Менека, тук грешиш, като наричаш сегашните полицайчета с милиционири. По време на милицията имаше ред и страх, та и в късни доби спокойно се прибираш без някой да ти посегне. Нямаше тая цигания и посъвместна своеволия. Сега няма страх от полицията, няма ред, няма нищо. Е, кога е било по-добре ???

Интересно ми е кога други страхливи присъстващи ще съберат куража да защитават съгражданите си?Аз съм стоял сам срещу 5 циганина сам за да защитя друг човек защо българите са толкова страхливи когато се налага да си окажат помощ???

Истината е че много често не си струва. Най-големите тупаници в живота си съм ял, когато съм се намесвал да разтървавам сбивания. Познай дали и едно "благодаря" чух, затова пък с врагове се уредих..

Мани, ама циганите ще ги пуснат, а ти ще опереш пешкира. Родната полиция ни пази ...

Няма да има ефективна присъда. Преди няколко години някакво леке футволистче от Черноморец удари някакъв човек пред казино (счетоводител от топлофикация - навсякъде се тръбеше, все едно тях може да ги убиваш). Човека падна, удари си главата в бордюра и умря. Келеша духна без да окаже помощ. Резултат: условна. Интересно ми е как преценяват, че причинената смърт е по непредпазливост. Аз тренирам бокс, ако замахна със всичка сила ми е пределно ясно че мога да убия човека остреща. Щом целенасочено си замахнал, вече няма непредпазливост или непредумишленост..

Полицаи трябва да има в РПУ - тата но това няма да реши проблема. Циганчетата трябва да ходят на детска градина и училище но това няма да реши проблема. Трябва целенасочена и премислена социална политика за циганските семейства , в момента те нямат капацитета да възпитат знаещи и можещи граждани , които да са полезни на обществото. Циганките Трябва да имат избор - след първото дете им се предлага стерилизация по желание срещу 20000 лв , след второто срещу 10000 лв., след третото срещу примерно 5000 . Същевременно социалните и полицията да влизат в многодетните семейства с родители рецидивисти да направят реална оценка на условията за възпитаване на децата и ако няма такива , да се настаняват в приемни семейства или SOS селища , за да се извеждат от вредната среда в която живеят. Ако са останали българи в парламента това може да се случи. Циганите трябва да получат шанс за интеграция, но това може да се случи само ако се контролира популацията.

Каквото да се парави е т*шак работа. Те циганите късат на полицаите пагоните!?

Значи ще убиеш някого по непредпазливост и тъй като не си искал да го направиш няма да му помогнеш, но и ще попречиш на другите да го направят. Е да ви имам логиката! :)

Ной ще храни в затвора този урод (и всички останали) в затвора с какви пари? С моите пари на данъкоплатец ли ? Нещастна нация и държава.

Мамицата ви, искате да ни докарате до там да хванем ножа! Но ако ни докарате дотам ще се почне първо от вас депутати, кметове, съдии,прокурори и ченгета и цялата сган дето смуче и само симулира съпричастност! Рано или късно историята не прощава на такива гадове. А циганите за тях има лек - затова се скитат без родина.

''СЛЕД ДЪЖД , И ----КАЧУЛКА ''! Ще ревем за бай Тошо !

Ще ревеш, нали бай ти тошо ги навъди.

абе как ги е навъдил бай ти Тошо, бе, джуруляк - тогава се даваше за трето дете и оттам - нищо. Как ще ги е навъдил той - къде имаше такава скотщина в ПРЕГОЛЕМИ размери като сега? Тогава каруца по улиците БЕШЕ НЕМИСЛИМО БЕ АБДАЛ, А СЕГА???? Да крадат кабели, телефонни измами, джебчийство - що лъжеш, бе лъжец! Оттогава вече са 30 години, как се връщаш толкова назад и си толкова спомнящ си, кукуфейник прост.

Преди 1989 година, когато бъкаше от цигани проблемите бяха много малко.Днес, когато на мястото на циганите бъка от роми положените е трагично!

Не ме интинтересува, че е циганин, но не трябва да е обвинение за убийство по непредпазливост. Последния абзац е истината. Да стоиш и да го гледаш в безпомощно състояние, да не даваш на никой да му помогне си е чисто зверство. Доживотен затвор, ама като знам каква ни е системата най-много едни 7-8г. може и по-малко. Разбира се с щедрата подкрепа на бхк.

тоест ще се плаща на клатикYрци да спят по районните като в патрулките...

"...ромът е изоставил в безпомощно състояние пострадалото момче и не е позволил на другите присъстващи да му окажат помощ и да потърсят медицинско съдействие."

Честито на феновете на ГЕРБ и главатарите му. Ще ви обяснява Бъчварова, че бащите и дедите ни са никои, че протестите против "бежанците" са расизъм, Цветанов ще ви обяснява, че българите са провокатори. Ще ни забавляват с идеи полицаите "внимателно" да подсещат циганетата да одат на даскало. Не ви ли е обидно да гласувате за такива тежки простаци бре, съграждани мои? Толкова ли ни е багажа и нивото?

"Над 60% от обвиняемите в България не влизат в затвора, а получават условни присъди или биват санкционирани с глоба. Това сочат данните на Националния статистически институт (НСИ) за миналата година, анализирани днес в "Сега". Когато все пак има ефективно наказание, то най-често е до 6 месеца. Това е срокът при над 54% от присъдите. Между 6 и 12 месеца са присъдени в 28,2% от случаите. През миналата година обвиняеми са били 34 101 души. Условни присъди са получили 16 548 души (48,5% от всички). Други 14,6%, или 4966 обвиняеми, са освободени от наказателна отговорност." Цитат от друга днешна новина в dir.bg. Без коментар.

И тези тщфлеци-полицаите стачкуват за пари.Майко мила в каква държава живеем.Полиция и Съдии се самообявяват за божества и дерибействат в държавата.Те и само те са виновни за циганската наглост.Скочиха срещу хората които искаха ред и справедливост и защитават циганите-убийци , крадци и наглите кресливи циганки, съвкопляващи се безразборно и цвъкащи нови и нови престъпници , които българите са задължени да хрантутят.Къде е ЕС, къде са защитниците на правата на човека ,защитаващи правото му наживот.И как защитават това право. защитавайки убийци, крадци и и лешпери.Дръпнете жандармерия и полиция настрана и оставете естествения подбор.

+++++

Тая ли паплач ще ми определя дали да живея или не!Учил съм,работя,не крада,и някакъв мангал/ка,ще убиват,ще крадат и ще лежат на помощите на" милата" ни държавица която ги закриля!АЛОООООООО УПРАВНИЦИТЕЕЕЕЕ......

Бялата Златка къде е ? Защо мълчи, все едно има членове в зурлата си? Нали ревеше все против циганите? Милсля, че има и такава книга даже- за циганизацията.. Къде си бе, боклук белоглав? твойта мама!!!!

2/3 от циганите извършили престъпление ги пускат условно. не им дреме на циганите, ама грам. ако ще и 300 полицая да има едновременно в РПУ-тата! това пак е новина за вас, масата, дето вярва и гласува за тея лумпени - БГ политиците... всичко е прах в очите! та нали циганите ОПРЕДЕЛЯТ, кой ще е на власт? вие тъпи ли сте?!? няма да ги докоснат с пръст!

Тия гейберасти пак пред предният свършен факт. Ербокан "ОБЕЩА" навсякъде ПОЛИЦАИ!!

Искам да ви кажа и че преди години, когато ни обраха целия етаж в хода, докато бях в РПУ-то да пиша показания (разбира се нищо не разкриха, не че някой си е правил илюзии че това ще стане) чух че нямат бензин за патрулките! София, община Студентска, в която се намира и Студентски град, където всяка нощ в дискотеките все става нещо, продава се дрога и има огромно количество проститутки! 2009 г. става това, мисля че районното е V РПУ, ако не бъркам номера!

да са е.а у неграмотното копеле. какой туй "...етаж в хода..." дето сам го написъл?

Да не ти пука, поне си забавен :) P.S и погледни сАм ли си Съм ли е хиии. Оправи ми настроението.

Ако като с магическа пръчка полицаите изчезнат от полунощ, престъпността в държава ни до месец ще е почти нулева. Просто хората ще се самоорганизират. Гетото в Асеновград щеше да е вече пепелища. В Бяла-Русенско досега махалата да е подпалена от 4-ри страни. Нооо, полицаите ни, еничари потомствени проста защитават и пазят циганите. Това е!

Кво значи след и преди убийството?ДАЙ ТЕ МИ ВЛАСТ И ЩЕ ИЗБИЯ ДО ЕДИН ТАЯ ЦИГАСКА СГАН!

Като ти гледам правописа... и сега сме "дали" власт на неграмотници - резултатът е плачевен.

И какво ще промени това? Циганите по-малко нагли ли ще станат?!? Един полицай ли ще ги респектира?!? Докато не започнат да си понасят наказанията, нищо няма да се промени! От политиците и управляващите трябва да се започне!!!

От написаното става ясно, че ако не беше Алекс, щеше да бъде друг, щом момчето е пребито, оставено в безсъзнание, циганинът е искал да бие и убива, на колкото и да го осъдят, ще излезе и ще прави същото.

"След инцидента се разбра, че ромът е изоставил в безпомощно състояние пострадалото момче и не е позволил на другите присъстващи да му окажат помощ и да потърсят медицинско съдействие." - и обвинение в убийство по НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ?????????

Че боко е американска креатура и ще си мълчи по циганския проблем е вън от съмнение, но къде ли са сега псевдо патриотите? Единствено Джамбазки се е обадил по темата и то, за да защити мангалите (не искал да има етническо напрежение) ?!?!?

Цветанов заяви, че циганското насилие било провокирано от българите, нямам думи, българите провокирали за да бъдат убивани.

Чл. 122 урежда убийството по непредпазливост. Наказанието е лишаване от свобода до 3 години.

И толкова няма да е!

Честно казано направо съм потресена как няма денонощно дежурни в РПУ-тата! Къде живеем и в кой век вече не знам! Значи нас в София ще ни дебнат контроли зедно с полиция на и между автобусните спирки за да хванат хората, които нямат билет и лична карта и дори да ги арестуват и карат в РПУ-то, а в същото време няма кой да защити и спаси физически хората от криминални проявления в страната! Е на това му се казва "Държава" с главно Д! Думи нямам! Ами ако обир, побой, кражба, убийство къде са хората на реда? За простотиите на софийския кмет на ГЕРБ има пари за щат и бензин, а за страната няма....

"След...."???!!! Всичко това се прави "след ......"!!! А убиецът скоро ще е оневинен и на свобода.

"за убийство по непредпазливост" ???????? С 1 дума ... БЪЛГАРИЯ, повръща ми се...

И на мен ми се повръща! Не знам друго какво да кажа!

Как ще е "непредумишлено"?!? Тоя мангал съвсем съзнателно е ударил момчето! Кое му е непредумишленото, бе?!?