Пакистанци убиха дъщеря си, защото говорила с момче

Пакистанска двойка уби 16-годишната си дъщеря, заливайки я с киселина, след като я хванали да говори с момче, предаде Ройтерс, позовавайки се на полицията и на лекар.

Обратно в новината

Коментари - Пакистанци убиха дъщеря си, защото говорила с момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия чалмалии са по-долни от най-миризливия торен червей. Дори червеите не убиват децата си. Аз също съм родител и не мога да си представя да причиня такова нещо на детето си поради каквато и да е причина. Тва не са нормални човешки същества. Тва е някакъв различен недоразвит умствено биологичен вид.

Аз намирам коренна разлика между данък "обществено мнение", който е доброволен (и това го прави още по-жалък) и задължение по религиозни причини. Да не говорим за стремежа на радикалния ислям да прехвърля родителският терор под формата на религиозни задължения и в държавното законодателство! Представяте ли си, държавен закон, който принуждава родителите да унищожат детето си, защото едно духовно лице е решило така?

Веселинке, твоята драма е била, че вашите са се поддали на клеветата. Но, не можеш да виниш родители, които се страхуват от преждевременно "порастване" на децата си, което е резултат от неуравновесен характер в определената междинна възраст. Страховете са били не, заради доброто име или религиозни догми, а заради бъдещето на това дете. Никой не иска, дъщеря му да се изхранва на магистралата, защото не е способна на друг вид работа. Но, всеки родител реагира с различни методи, според манталитета си. И не всеки плаща онзи данък "обществено мнение". :)

това го правят не само пакистанци, а редовно и турци и араби в Германия, както с дъщерите си, така и с жените си... причина: не се обличала както казвал корана или имала приятел гяур или много се влияаела от Запада или ..или.. причини много... това лято май в Берлин един турчин беше убил жена си и след това беше отрязал главата, да е по традицията...

Убийства на честта са част от шериатското право на ислямистите, които се домогват, освен в целия арабски свят и до България, благодарение на добрите между съседски отношения на българските правителства с турското и парите на Катар и Саудия. Пазарджишкият съдебен процес се занимава точно с тази дейност на 13-те подсъдими. Но, мюфтията и ДПС пропищяха, че се нарушават правата и свободите на бедните, мирни и трудолюбиви мюсюлмани. А тези нещастници слушат и се подчиняват и не си дават сметка, че утре дъщерите им, няма да ги допускат на училище, дори и със забрадки, защото там ще се налага да разговарят с момчета, а сетне трябва да ги убиват собственоръчно.

Бягството на Европа от християнските ценности и демократичното отношение, към прослоий, които явно само се възползват от нея е причина за това явление в САЩ, ЕС,Канада и прочее развити държави

Най-страшното е че подобни нрави в момента се налагат в Египет, Либия, Сирия..арабска пролет друг път...по-скоро дивашка пролет да го наименуват. Отделно, че на запад има цели общности, които проповядват ширия да се наложи като закон в Европа. После ни обяснявайте колко луд бил Брейвик, в сравнение с тия е направо агънце.

Същото се случва често и в източната част на Турция. И после ми обяснявайте как били европейци и колко били напред. Моля ви се така и така в Англия вече се е напълнило с пакита дето си трепя дъщерите, още няколко милиона подобни диваци на никой не са му притрябвали в ЕС.

Не съм им съученичка за твое сведение. Не разбирам нито бурките ,нито исляма и съм благодарна, че не съм родена в ислямска държава.

Това е демокрацията, коята се казва шариат, господа, коята ще цари навсякъде след арабската пролет: Либия, Сирия... България?

Прекалената ,,грижа,, за морала или пълното и отсъствие са еднакво вредни. В този описан случай не става въпрос за морал, а за отношението към жените изобщо.

Бурки, бурки и пак бурки....., нали това искат нашите от Пазарджик през Белово към Юндола та чак до Добринище....!

Много си зле, че се опитваш да правиш паралел между личните си премеждия и начина на живот в най-бедните арабски държави.

не сме по добри като общество в бг.или забравихте журналистката ани заркова да не живее в пакистан?

Исляма е по страшен от чумая и от спин взети заедно.Това е бъдещото средновековие на човечеството.

Религиозна диващина, разбира се! Но обвързана с материален интерес- не могат да я продадат скъпо като булка. НО ДИАЛЕКТИКА: В някои американски филми за тийнейджъри сексуалната агресия на жената достига дивашки висоти

В целия ислямски свят, включително и в Турция ги има тези посегателства към момичетата и жените.

АБСОЛЮТНО ПРАВА СИ!!! Българите, а и тия дето се хвалят с толерантност днес страдат от най-тежки предрасъдъци. Истината е, че т.нар. пуритани са били винаги зверове, наказващи всичко човешко с извратено насилие! Измислен морал, преследващ доброто, подменяйки го със законно немислимо насилие. Това е съвременният "християнски" свят, напълно непознаващ учението на Христа - Богът на Любовта (Той затова и говореше срещу лицемерите фарисеи, т.е. законници). Това е обществото от край време. Никой не гледа себе си, а съди ЛИЧНИЯТ живот на съседа си. Жалко, жалко, че човек е неспособен да се цивилизова!!!

Говориш глупости!- дори малкото орехче защитава малките си от много кратно по големия хишник, и още, там жената е стока!

Ало, островитянката бъркаш нещата. Това че си имала лошо детство какво общо има с тази новина. Едно е да ти се карат че пушиш друго е да те залеят с киселина че говориш с момче. И това наказание е много разпространено в ислямския свят.

да ме убедите, че това няма нищо общо с исляма, щото аз мисля, че има. Диващините на исляма продължават и настъпват. Грам толерантност и разум няма там и нищо общо с реалността и съвремието. Докарва до малоумие родители - да залеят детето си с киселина. Какво ли мислят да е достойното наказание за толерантните християни?

Според Дрони, у нас няма такива неща, а в селото преживяват и пра-бъпгари !? И всичко това, на "първа страница",моля Ви се !!

В Стария завет така са действали. Убивали са прелюбодейците с камъни.Но Бог е любов!Няма непростим грях!Исус е простил на блудницата докато всички други са я осъдили!

Госпожо Симеонова, в този случай не става въпрос нито за прелюбодействие, нито за грях- момичето е ГОВОРЕЛО с момче. Там не се омъжват по любов-т.е. вероятно е имало такава между това момиче и момчето, а това е недопустимо- вероятно са и намерили съпруг, на когото да я продадат като стока.

В Стария завет така са действали. Убивали са прелюбодейците с камъни.Но Бог е любов!Няма непростим грях!Исус е простил на блудницата докато всички други са я осъдили!

За тая постъпка мога да кажа само едно - ДИВАЩИНА! Но и друго ми направи впечатление - името на селото -Котли!

Дрончо, честито баби ! Ти си на крачка да докажеш , че това село е основано от прабългари, и да грабнеш ордена "Стара планина" от ръцете на професора, дето осекаде вади вампири ?! И ти ли си професор, гледам че много та уважават в дира !?

В древни времена, пишат старите историци, тракийското племе СИНДИ стига до Индия, като предава на месното население културата си и имената си Индия и Ария.Древното име на Тракия е АРИЯ! Днес в Индия и Пакистан има доста имена сходни с българските!А за професора с въмпирите не бързаи да се смееш, за Йоан предтеча се оказа прав.

и познавач на индоевропейските езици впечатлението ти е скок в тъмното. При десетки хиляди думи в езиците съставени от 5 до 15 звука да речем шансът за съвпадения е голям, особено за тези с 5 звука. Пък и доколкото си спомням славянските езици са от източната група индоевропейски. Това прави шанса да речем 2 пъти по-голям. Другото е сериозни познамия. Аз съм до тук.

Към репликиращите ме - само изказах мнение, че ми е направило впечатление. Нищо повече. Заслужавам ли нападките ви?

Не заслужаваш нападки. Разбира се, че историята на земите в Пакистан не започва от нашествието на арабите и исляма. Но, за да говорим спокойно за нея, трябва да имаме суверенна държава. :)

Как може това да се случва в 21 век?! Нещастници!

Ти па я се замисли какво става през 21 век в българия, и после се вайкай за индия...