Красивата Милена убита след прочетени sms-и

26-годишната Милена Динова, която бе убита от годеника си Илиян Рангелов, е получавала sms-и от свой колега. Именно те са провокирали младия мъж.

Обратно в новината

Коментари - Красивата Милена убита след прочетени sms-и | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно е с психопати и като няма казарма съвсем ще започнат да откачат, така че трябва сериозно наказание, за да не посмяват ей така да убиват другите. Но пък и жените са виновни, че харесват такива изроди- като каже, че много, много я обича и ще кажеш, че няма грам мозък в главата си да се обвързва с такъв човек. Все пак любовта не е само заслепяването, след това трябва и да се живее и да се решават проблеми......

да си беше прерязал вените и на двете ръце. Писна ми от селски хитреци. Сега в затвора ще е спокоен, ако не залюби някои млад пандизчия и да не проревнува, че и него може да утрепе.

сега да търка наровете и дано има някои да го ухажва да не скучае. Да бе да - да беше убил колегата на Милена, който ѝ е пишел. Тя какво е виновна - красива била, ами да си е избрал грозна годеница - нямаше да има проблем. Абе - селяндур.

Да не го бяха спасявали, сам е решил да я последва на оня свят. Сега ще го храни държавата и след 10 г. ще излезе и пак наново с някоя друга.

още ли коментирате тая случка бе тцтцтц Не разбрахте ли , тая курва, оня малоумен страхлив психопат и така. Какво толкова ги коментирате, никой не заслужава да умира, ако ще и най-големата курва на света.

липсва казармата, там избиваха чивиите на незрелите момченца и ги правеха мъже

loyola

Не знам подробностите, но със сигурност на "колегата" не му е лесно. Сигурно всички го обвиняват за смъртта на девойката ... (един вид, ако не бе писал смс-ите...)

Мъжете в днешно време са неандерталци.Не се съобразяват с статуса на жената и като се напият пишат като нерези. В случая това коства човешки живот, жалко, много жалко!!!

Всяка жена, вкл и най грозната по нечии определения може да бъде харесана от мъж.И има право да бъде ухажвана от него, въпреки че вече може да е сгодена омъжена пристанала и т.н. на друг.Друг е въпроса дали тя би отвърнала на оказваното и внимание, или не би се поддала на такова с всичките усложнения.На повечето жени внимание от страна на други мъже им е приятно.Но това не ги прави автоматично неверни

СМС-ите могат да се прочетат, ама какво му е казала, само той може да свидетелства. Дали е така, един Господ знае.

Това е ориенталщина. Руснакът например ще отиде да се бие със съперника си. Няма да си го изкарва на жената, за него тя не е виновна, че мъжете я харесват. Ако иска да я задържи за себе си, негова работа е да разчисти конкуренцията.

Точно пък скапания алкохолизиран руснак да даваш за приемер - айде няма нужда.

Точно пък скапания руснак - алкохолик не може да е пример за нищо.

пфу, айде дай пример за американец загинал в дуел за честа си.

someone

жената е жертва на престъпление. а тези смс-и може да са получени в последния момент и тя дори да не ги е видяла - нормално е да размениш телефони с колеги, дори да са мъже. ако е давала надежди на други е неморално, но никои няма право да я убива.

ето как почистват снега в Бургас !!! : link

Не ми говорете какво предвижда законът. Че и този може да се окаже "отговорен" и "съвестен" като прокурорското отроче.

Не ми говорете какво предвижда законът. Да не се окаже, че и този е "перспективен" и "отговорен" като прокурорското отроче.

Първо, и най-важно, убийството е оправдано само когато се защитава живот. (А в случая не е така) Но пък от друга страна... Слагайте ми колкото искате минуси, но се замислете тихичко по въпроса. Дали тя наистина не е имала избор, освен да бъде с този мъж? Каквито и грешки да е направила, не е заслужила смърт. Но ние всички имаме избор, а тя е направила своя и се е държала за него глупаво и наивно, докато именно изборът й не я е убил. Буквално. Мислете жени и момичета. Изборът е право, но и съдба!

Първо, и най-важно, убийството е оправдано само когато се защитава живот. (А в случая не е така) Но пък от друга страна... Слагайте ми колкото искате минуси, но се замислете тихичко по въпроса. Дали тя наистина не е имала избор, освен да бъде с този мъж? Каквито и грешки да е направила, не е заслужила смърт. Но ние всички имаме избор, а тя е направила своя и се е държала за него глупаво и наивно, докато именно изборът й не я е убил. Мислете жени и момичета. Изборът е право, но и съдба!

А защо всички медии натъртвате в заглавията, че била красива ? Ако беше пъпчива очилата дебелана как щеше да е заглавието ?

Тя е просто млада. Всички жени на нейната възраст са хубавки като нея, изключение правят силиконовите кифляци, които са в преждевременен климакс.

Защо ми изтрихте мнението, че тези, които най-много обвиняват жените в нисък морал, са точно най-големите порно потребители, които са и причината този бизнес да процъфтява. От това, че постоянно по цял ден лъскате, а нормалните жени, (особено трагично е за младите момичета) остават без подобаващо мъжко внимание, те стигат до извода, че за да си желана, трябва да станеш к.рва или поне на вид да го докарваш. Промили сте мозъците на новото поколение и наистина все по-трудно е жената да остане свястна. Яжте сега боклуци, каквото сте си забъркали - това ще сърбате.

Да добавя още нещо! Ако не само на думи, ами реално се отвращавахте от жени с нисък морал - всеки един от вас щеше да демонстрира предпочитения към скромни жени, а не да водите двойнствен живот. И така щеше да има по-малко силиконови чудовища и суетни кифли по улиците. Както виждате, случаят с Милена няма място за сравнение, но след като сте се разпищели, нека ви го припомня.

Искат да ходят с бабаиди и "лоши момчета" щото много секси, а после "що мъ бий?".

Не е имал ревност! Доколкото разбрах от нейните статуси - доста по-пикантни неща е разбрала ТЯ за НЕГОВИТЕ похождения и това я е травмирало жестоко. Да не клинчи сега с ухажорски СМС-и. Какво стана, защо не направиха проверка дали е била бременна? Има основания да се смята, че е искал да я очисти и да си продължи бохемския живот без нея. Иначе можеше просто да я разкара, но явно ако е останела жива, е щяло да има нежелани последствия, издръжки и прочие..

Дай ми да "закачам" твоята жена и а ти бегай да ми купиш вестник, защото това не те засяга! Мъжът носи отговорност за постъпките си - за това, което прави и за това, което не прави. Боклукът, който е изпращал съобщения не е знаел значението на тази дума. Той не е бил истински мъж, а говно. Българите масово са изпедерастяли. Иначе олигарсите няма да се гаврят с нас толкова години.

Именно , браво пич!

Мъж съм и ме е срам от коментарите. Не всички мъже сме такива сексисти. Живеем в паралелни светове с някои.

повечето мъжки коментари не са че е правилно да се убива а да не слагаш рога на психопати!!! търсете поуката :)

"Младата жена работела в месокомбинат в съседно село. Във фаталната нощ трябвало да е нощна смяна. Излязла от дома си и се упътила към мястото, където нейни колеги я чакали с автомобил за да пътуват" Явно са я учили да превключва скоростния лост,без съединител.

Ясно се виждат последиците от турското робство. Толкова гени от Ориента са се хвърлили тука, че дори и днес векове по-късно кръвта вода не става. 90% от коментарите писани от мъже, ще получат одобрението на всички мюслита всякакви араби и т.н. Те разбира се, биха отишли и по-далеч, но все пак и това е начало, нали? Един път и ние да сме по-напред от Европата.

Призът за най-древна професия се държи от жена! Работата си е много рискова!

Нормални ли сте, бе, хора!?!?!?! Била си го търсела, курва била, така й се падало!?!?!? Не искам да повярвам, че мислите така!!!! А, ако беше вашата дъщеря? Егати злобната нация на тесногръди и дебелокожи нещастници сме, чак ме е срам!!!!

Какво очакваш? Такива са днешните БГ мъже в целия си блясък и мъжка гордост!

Ако имаше акъл това момиче щеше да живее. Първо не си е изтрила съобщенията, второ че не го е оставила отдавна като го е знаела какъв е, и напротив даже няколко дни преди убийството е приела годеж с пръстен и планирали даже сватба. Иначе жалко за младостта и хубостта и.

Да живее? Той убива човек и ляга да спи, нашия си мисли, че тази е щяла да живее?

Е кво хоро ли да излезне да играе

Всички фенки на "Сексът и градът" и "Отчаяни съпруги"-предупредени сте.

какво да се лаем Жени - Мъже... убийсвото не е решение никога случая е просто кофти стечение на обстоятелствата.... се едно да тръгна да псувам някой двойно по едра мутра от мен щото успял чрез продажба на наркотици да си купи по хубава кола от мен ами най вероятно ще ям бой :) следователно, аз не псувам едри мутри със скъпи коли (а само на ум) тук е същото.... знаела че е ревнивец знаела че смотан психопат и т.н. следователно не и е достигнала съвсем малко логическо мислене за да се спаси.....

Да, недостигна ми "малко логическо мислене", когато го оставих, но той "мислеше" по-бързо и ме уби на място...

явно си права... за мисленето, затова ще ти пиша по бавно.... Не одобрявам постъпката му естествено , но е близко до акъла да не си имаш вземане даване със психопати... а тя явно искала да усети тръпката..... гледай American Psycho :)

такива неща са ставали, стават и ще стават, докато свят светува, природен закон, като снегът през зимата

За едната патка, стана белята :))) Ехх тия жени , гладни и жадни.

Де да беше само една...

Да му мислят хилядите предлагащи се жени в нета!

Сега тоя "велик ревнив мъж, ще стане нечия женичка в затвора. Да му е честито на хитреца.Бог да я прости жената!

Лека пръст на тази жена. На този убиец ще му дадат най-много 5 години. Българските закони обичат убийците. Подобен в САЩ, ако не смъртна присъда, му се дава доживот без право на замяна. Ама българските примари са копирали само това което е грозно от САЩ.

УБИЕЦА ЩЕ ЛЕЖИ ОТ 10 до 20 ГОДИНИ И ЩЕ ХАРЧИ ПАРИТЕ НА НАРОДА,А МОМИЧЕТО ВЕЧНО ЩЕ Е ПОД ЗЕМЯТА. КАКВО Е ТОВА ШИБАНО ПРАВОСЪДИЕ В БЪЛГАРИЯ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗЪБ ЗА ЗЪБ И ОКО ЗА ОКО.

Е то това се е случило бе вили ли си мили ли си. Око за око зъб за зъб. Тя му причинила страдания на човека и той и го връща. Много си прост(а)