18 г. затвор за троен убиец след 13 години дело

Софийският апелативен съд (САС) осъди на 18 години затвор Димитър Кънчев по обвинението, че през 1997 година е убил баща си, съпругата му и 4-годишния си природен брат в дома им в кв. "Гео Милев".

Обратно в новината

Коментари - 18 г. затвор за троен убиец след 13 години дело | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kgb777kgb

Най-после присъда !!! Не че е нормална !!! За подобно деяние трябват ТРИ доживотни и трите без право на замяна ! Но най-доволен съм , че Марковски най-после получи шамар ! Няма такъв като Марковски , а и да е имало едва ли е оцелял !

аз водя такива дела без пари

Майка ми познава семейството.През комунизма,някъде 1984-5 година дядо му,важна клечка, ни е отказал апартамент.За да се ожени баща му за любовницата си/жертвата/ той се е развел с майката на Митко,отнел й е детето,тя е починала/не помня добре от болест или самоубийство/.След такава трагедия Митко просто не е можел да гледа идилията на баща си с новата му жена...Митко,и аз имам мащеха и природен брат,ако майка ми не беше оцеляла не знам какво щях да направя...Твоята е била по-тежка:останал си без майка.Ако се беше родил момиче може би щяха да те присъдят на майка ти и тя да живее...Дано да имаш време да подредиш живота си!Много си изстрадал,познавам огорчението ти.Моля се за теб!

ЕГАТИ СКАПАНИЯТ СЪД, 13 години неможе да осьди един убиец с явни доказателства.

Присъдата е сравнително лека, но са отчетени както ниската му възраст при извършване на деянието, така и изключително продължителния процес. Предполагам и доброто поведение през изминалите тринадесет години. Аналогични са мотивите и в присъдата по делото "Борилски". Важното е, че има справедливост, а Димитър има шанс част от живота си да изживее нормално.

билгарска работа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КАК МОЖЕ САМО 18 ГОД,ЗА ПОГУБЕНИ 3 ЧОВЕШКИ ЖИВОТА! ТРЯБВА ДОЖИВОТ ,БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!(АКО МОЖЕШЕ И СМЪРТ)

Ужас!!!:(( Най-малко доживот!! Без обжалване!

ДА СЕ ЗАКРИЕ ДЪРЖАВАТА-ВЕДНАГА!И РЕФЕРЕНДУМ!ИЗБОР-ГЪРЦИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ ДА НИ ВЗЕМА!МАЙ ПО-ДОБРЕ ТЪРЦИЯ,чЕ СМЕ ИМ СВИКНАЛИ ДА НИ ГО...СПРАВКА: ПРИ ВСИчКИ ПОДГОТОВКИ ЗА НЯКАКВО ВЪСТАНИЕ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ ВИНАГИ ПРЕДАТЕЛСТВО!КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ НАЦИЯ,КОЯТО НЕ СЕ САМОУВАЖАВА И САМО ЗЛОБА,ЗАВИСТ,АЛчНОСТ И ПРОчИЕ ГАДОСТИ..ПФУ..ОТВРАТ..

Марковски да заплати разходите по делото и след това-в затвора.

Моля администраторите да не ми изтриват коментара пак. Просто нарекох този тип ИЗРОД и това си е истината!

Какво са 18 години за това, което е извършено от това изчадие адово?!?!?!? До живот е най-смислената присъда, а де не говорим, че смъртна задължително трябва да има навдякъде по света и такива изроди да се чистят от лицето на Земята своевременно! Ето това е България и който иска нека се гордее ако може.

Ето, го резултата от дебелака-адвокат Марковски, който за пари навсякъде се вре, както и при сестрите Белийски!? Сега трябва държавата да го опъне той да плати разходите, щото делото му служеше за безплатна реклама!? Баси, скапаното правосъдие!?

Ние , "тъмнозелените" лежащи в Центр.софийски затвор с дълбока радост и нестихващо удоволствие очакваме лицето Кънчев при нас.Всяка нощ ще изпитва наново и наново това което е причинил на родата си-бавно, методично,на колене...Нека

най-сетне. 18 години са малко, но като се вземе предвид, че досега импотентния ни съд е издавал само оправдателни присъди все е нещо. и сега едната овца е подписала с особено мнение, удобен повод за поредното обжалване.

и марковски да го вкарат с него на този адвокат му погледнете делата и ще видите че в главата са му само пари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма ли някакво ограничение за броя обжалвания по тези дела, които води античовекът "адвокат Марковски"? Още колко години ще четем ужасяващите подробности от това зверство, "които може да знае само убиецът" - от години всички ги знаят, но за съда и за античовеците - убиец и неговия скъпоплатен адвокат - те не са достатъчни и убедителни за налагане на наказание, само защото не били поставени в бял плик пред свидетели и надписани със син химикал?! Изродът си е на свобода, живее си в двуетажния апартамент, където затри трима души и си ползва благата от наследството ... И това ми било "демократични закони" - те са античовешки, облагодетелстват само престъпници, убийци и техните помагачи, адвокати, алчни родственици!

18 години затвор - 13 вече прекарани = 5 години оставащи - 3 за добро поведение значи след 2 години ще е на свобода :)

през тези години той е бил на свобода и си е живял спокойно и щастливо надявайки си че всияко му се разминало

Малко са!

Така, и сега какво правим със съдите, издали оправдателната присъда? Тяхната компетентност явно е нулева. Те също трябва да бъдат наказани и да върнат получените заплати. Овен това трябва да бъдат съобщени имената им, както и да им се забрани всякаква юридическа дейност.

аааа ни позна!! за съдиите само бонуси инак няма да съдят :)

НАРОДЕ ПРОСТ! до кога аз искам да знам ще търпи ме това , да ни мачкат и плюят, ние май настина сме една измет която не заслужава а и не иска да бъде нищо друго освен роби а не народ! не издържам вече ! не знам и не разбирам как търпи ме!

Не съди за народа ни по себе си.Само изключително глупав човек, може да плюе по народа си без да се осети че плюе себе си.

за три ш3щ живота тази присада е малко. но друго не мога да си обясня как спят садиите,които издават тези оправдателни присади на такива престапници. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а досега къде е бил - на свобода естествено. ПРОДАЖЕН БЪЛГАРСКИ СЪД. Вземете пример от САЩ, няма такива дупедавци като вас български съдии.

Защо махнаха смъртната присъда??? Тоя гад не заслужава да му дават и вода да пие!

Смятам за изключително неадекватно за предумишлено убийство (особено на повече от 1 лице) да се дава затвор, ако ще и да 50 години да е. Има ли останали вярващи в корективната функция на затвора? Вапцаровото "влезе в затвора, попадна на хора и стана човек" е просто нелеп мит в наши дни. Защо трябва един отявлен престъпник да харчи парите на народа и да живее в комфорт, без да си мръдва пръста? Затворите от ден на ден стават все по-"хуманни" и по-удобни, а животът на хората извън тях - все по-труден. Това освен да показва на (потенциалните) престъпници(те), че няма проблем да убиват и грабят, друго успява ли да постигне?

"Само дядо му беше на делото"...аз извинявайте, НЯКОЙ друг жив остана ли от семейството му???? Наглост: "Изненадан съм от присъдата", и аз - 18 г. са ти малко след ТРОЙНО убийство!

БОЖЕ,БОЖЕ КОЛКО ГОДИНИ ОЩЕ ЩЕ ВЪРТЯТ ДЕЛОТО ЗА ТОЗИ МРЪСЕН И ДОЛЕН УБИЕЦ ??? И НАКРАЯ ИЗНЕНАДАН ОТ ПРИСЪДАТА.......ДУМИ НЯМАМ - ВЕЖТЕ В САЩ КАК СВАЛИХА ШЕФА НА МВФ ОТ САМОЛЕТА ЧАСОВЕ СЛЕД ИНЦИДЕНТА В ХОТЕЛА !!!???? КОРУМПИРАН И НЕПОЧТЕН БЪЛГАРСКИ СЪД - ТОВА Е КОЛКОТО И ДА ПИЩЯТ СЪДИИТЕ , ЧЕ СЕ ГОВОРИ ЗА ТЯХ ТАКА !!!!

Екстра си ни е Съда! И Прокуратурата е бомба! Само ги хули този физкултурник Цветанов. 13 години за едно дело е направо кратък срок, особено сравнено с вечността която траят делата за политическа корупция.

Малка му е присъдата на този боклук, защото за незнам какво си може да излезе предсрочно от затвора!!!! Да му се даде ДОЖИВОТНА!!! :((

Този Марковски /адвоката/ има ли поне малко съвест или човещина?

адвокат и сувест????? ако има сувест нжма да е добур адвокат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е то ако софийски градски съд не го е оправдал кой да го оправдае? Ако беше осъден веднага - сега щеше да на свобода - така че за обществото това развитие е по-добро.

Браво на Цветанов! Най-после осъден престъпник! :)

Съдът съди престъпниците, а не МВР. Аман от тъпанари.

мвр дава доказателствата за процеса.аман от тъпанари.

Спомням си този случай, да гние в затвора - малко са му дали - доживот трябва

Този го бях отървал, ама свърши парите и затова го хвърлям на кучетата.

Така е в цивилизованите държави - убивай, коли, беси - 15-20 г. затвор и готово - чист си. Тия закони май са изпреварили времето си!!!

Такива случаи ме карат да съжалявам за отмяната на смъртното наказание!