Съкрушено видинско семейство търси справедливост

Съкрушено видинско семейство търси справедливост за убийството на свой близък.

Обратно в новината

Коментари - Съкрушено видинско семейство търси справедливост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Несе отказвате търсете справедливост! Обадетесе на господари на ефира те ще разнищат цялата истина.Мир на прахъму.

Съкрушено???? Да бе. Ако е съкрушено отдавна да е убило прокурора. Аз поне така бих направил. Я 2-3 ма прокурори да изядат дървото заради тарикатлък да видим другите дали няма да се стегнат

За съжаление това е реалността. Дано не сме орисани да мрем млади. А и друго - каквото и да ви казват, за Видин скоро път няма да има. Поне още петилетка а и више...

Това е връх на наглостта. След Бекташ и двамата мотористи, да направиш такова нещо е безмерно нагло. А за колко още случаи не знаем ? Кой покровителства точно чужденците от една определена държава и защо ? Да не би да разсърдил Бея ли ?

ОТДАВНА УСЕЩАМ НЯКАК СИ ИНТУИТИВНО,ЧЕ ТЕЗИ КАТАСТРОФИ С ТУРСКИ ТИРОВЕ НЕ СА СЛУЧАЙНИ!!! ЩОМ НЯМА ПОСЛЕДСТВИЯ ЗА ТИРАДЖИИТЕ,КАКЪВ ИМ Е ПРОБЛЕМЪТ? ДАЛИ НЕ Е ЧАСТ ОТ НЯКАКВА ХИЧ НЕСЛУЧАЙНА ДОКТРИНА?!

В тази държава, за да оцелееш трябва да си наясно, че никой не стои зад теб, нямаш от никъде закрила нито на държава, нито от която и друга институция. Отделния индивид трябва да е смачкан, измукан и психически подиснат. Все повече започваме да приличаме на герои от филм за зомбита!

Подкупите братя ще унищожат България! Но въмездието е в нашите ръце! И също така зависи от нас, ако ние не даваме подкупи, ако ние не получаваме подкупи, ако ние сме непримирими и проявяваме гражданска съвест- няма да е така!!!

В Булгаристан стават неща които са нормални за слабо развитите Африкански и Азиатски страни като Пакистан, Авганистан и другите страни заваршвасхти на -стан. Вина за случващото имат всички институции и циганско/мангалско/българско население което населява страната

УНИКАЛНА ДЪРЖАВА, УНИКАЛЕН НАРОД както казват в едно предаване. Съболезнования на близките и сили, за да търсите справедливост.

Някой вярва ли, че има магистрат, който е почнал тази работа само и само за да раздава правосъдие? Всички магистрати са на своята си служба само заради печалбата от рушвети...

ЦИТАТ: Едно почернено семейство търси подкрепа, за да измине трудния път до справедливостта. Човешка и съдебна. А възмездието? То е в нечий други ръце. ============ НЕ Е ВЯРНО! Възмездието е в НАШИТЕ РЪЦЕ! С тях можем да притиснем тези от които зависи СПРАВЕДЛИВОСТТА! Ако трябва и с бой!

САМО СИ ПИШЕМ ТУК ЗА НИЩО НЕ СТАВАМЕ ЗАЩОТО С БЕЗРАЗЛИЧИЕ И СЕДЕНЕ ПО ДОМОВЕТЕ НЕ СТАВА С РЕАКЦИЯ СТАВА ВЕЧНО ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА НИ ПОЧИСТИ КОЧИНАТА ЗА ТОВА СЛЕД 10год тук ще има цигани и турци НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ С ПИСАНЕ ПО САЙТОВЕТЕ НЕ СТАВА СТРАХЛИВ НАРОД-ГОЛА ВОДА, НЕ СТАВА С ПИСАНЕ ОТ ДОМОВЕТЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?????!!!!!

Много отдавна нещата не за бой за война са станали....

Какво му е чудно на почерненото семейство? до сега къде живяхте бе хора?! знаете ли колко семейства преди вас че и в по-лоши ситуации са били? на никой не му дреме за вас и на вас не ви е дремело за другите, всеки е безхаберен и кервана си върви! няма да сте последните! още много хора ще мрът като кучета и никой няма да си мръдне пръста след като един Български живот струва не повече от 5000 евро! А ние всички си го заслужаваме защото ни харесва явно да ни мачкат и си говорим за нещата между приятелски... ама само си говорим.

Прочувствена статия, много вярна. Болно ми стана за горките хора, макар аз да няма с какво да помогна. И накрая, на последното изречение нечия блестяща... грамотност се из... на метеното: "То е в нечий други ръце." Сигурно и другите, които са се занимавали с делото на горкия мъж са били толкова вещи и грамотни в своята област. Или са само грамотни когато става дума за финикийски знаци?

Няма да има с какво да помогнеш, защото търсиш грешката в текста а не жалката картина! ти си глупак и заради глупази като теб дето търсят под вола теле а не възмездие, сме в тази жалка картина.

Благодаря за това, че толкова добре и толкова бързо ме охарактеризирахте, колега Идиот. Аз обаче вярвам, че когато някой е толкова неграмотен, то той не е в състояние и да разбере правилата, по които трябва да работи в собствената си област. За съжаление, в моята работа често се сблъсквам с подобни случаи. Тежко, да не кажа невъзможно е да се работи, когато хората отказват да прочетат някой документ, за да разберат как най-добре да се справят с даден проблем, а това е масово явление. Пък след като, ако по чудо, прочетат се оказва, че не са в състояние да разберат изобщо за какво става дума. И ако този някой е разследващ случая... правете си изводите сам, колега, ако можете.

у нас няма честен съд, нито честна прокуратура, нито честна милиция, а за алчните адвокати не ми се приказва въобще... И най-гадното е, че чуждите хора това го знаят и не им е проблем, както в случая, със съответния плик със съответното количество финикийски знаци, да си заминат по живо-по здраво към своята държава...

Турчинът е бутнал пари на проклетите магистрати и си е тръгнал необезпокоявано, уви!!!

Верно ли ? ти направо....

Ами рсбота на Видинчани да Ви помогнат. Народ ли сме или мърша.То никой не се интересува от другия.

Докато не пръснат главата на някой прокурор/съдия (съвсем случайно, разбира се), нещата няма да се оправят.

Справедливост? В Кочината? В кюшето на Кочината? Божкеееее .........

Не е първият турчин, който убива и после го пускат да избяга, уви, няма да е и последният.

Ако статията напълно отговаря на истината питам, заслужаваме ли да сме свободна нация. Къде е държаеността, правосъдието и справедливостта. Погнусен съм от действителността в тази пародия на държава.

Съкрушено видинско семейство търси справедливост Четейки статията, разбирам,че и каквото да ни забаламосват видни светила на правната наука,мастити адвокати, прокурори и съдии, не се ли промени съдебната система, а след това и законодателството ни,което е микс от социалистически,постсоциалистически и лобистки закони , както и всички техни апологети,за съдебна справедливост не може да се говори. Когато закона е в основата на държавността,тогава ще има и държава.Оттук произлизат всички беди за нацията ни- липса на върховенство на закона.

А ако закона, макар и лош, се спазваше и имаше кой ефективно да го налага, нямаше да четем подобни статии; нямаше и рентгенолози да стрелят по цигани-рецидивисти, които се опитват да крадат имуществото им!

ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ЧОВЕКА , ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ КЪМ СЕМЕЙСТВОТО , А ЧОВЕКЪТ Е ПРАВ В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ПО ДОБРЕ ДА НЕ СИ БЪЛГАРИН! ВСИЧКИ ДРУГИ СА НА ПОЧИТ САМО НЕ И НИЕ !

докато са ни меки китките -ще ни мачкат и трепят като животни !

Моите най-искрени съболезнования! За съжаление, обвинението не би било различно в никоя друга европейска държава. Микросън или грешка при изпреварване- липсва умисъл, за да бъде друго обвинението. Не казвам, че съм съгласна, но това са законите, не само в България. Друг е въпросът с изчезналия ТИР. Иначе в други държави, щом няма постоянно местожителство в страната, шофьорът щеше да е в следствения затвор докато се изясни случая. Но не виждам друга присъда освен може би условна.

ако беше твой близък-баща, брат, съпруг или дете щеше да видиш и други възможности!? Като има микросънища и прави такива грешки няма да шофира.

Да й плюя на държавата!!

В България и Русия е така

Ей сега да видим дали някой ще има смелост да попита защо са им пътища в северозапада, след като няма да има кой да пътува по тях.

Човече, пожелай им от сърце същата смърт и страдания на всички, които са постъпили несправелдилво и са се измъкнали от правосъдието!!!

Кой е виновен ? То е ясно в този случай държавата и в частност прокуратурата.Това е абсурдно и се описва с една дума КОРУПЦИЯ. И не е само властта в момента ами всички който са около власта както и опозиция - ВСИЧКИ са в тази корупция и казват че щели да се борят с нея докато броят пачките си в палати за милиони левове разбира се усвоени от Обществени поръчки. Трябва физическо прочистване на всички свързани с ограбването на държавата!!! Как да стане това е истинския въпрос???

Три милиона вече се спасиха, евакуирайте се докато е време.

Да не те разочаровам, но в Германия повече от условна не би получил. Законите са почти еднакви в това отношение.

Дали? Оня, дето срита жената в метрото колко получи?

Всички ние,който допуснахме да ни управлява мафията сме виновни...живеем като в серенгети..днес пострадва един,утре друг,а ние си пасем мълчешком..заслужаваме си ..

На бг-шофьорите колите стоят запечатани по РПУ-тата с години, а на турчолята с едно обаждане и дебел плик им се уреждат нещата.

Всеки знае в Европа,че с пари от тук може да се отърве за всичко.Това е кочина ,не държава .

Мръсна държава!

Аз подкрепям премиера Борисов.

И аз бих Го подкрепил - с атрибута от "танца Му със саби" в гърдите...!!! Дааа...!!!

ако наш гражданин беше причинил смърт в Турция, то той щеше да е в затвора! Неоспорим факт! Съболезнования на близките! Господ да ви помага в тъгата. Не спирайте да се борите, спасете други от подобна съдба! Успех!

По-вероятно вече щеше да е в гробището, изпратен там от имащите право на незабавна кървава мъст роднини на убития...!!! Дааа...!!!

Тук няма коментар! Просто се чувстваш смазан от продажността на собствената ти държава! И виновен за това е оня разпасал се банкянски дебелак! Виновен е, защото отрови цялата държавна машина с безскрупулната си корупция, с партийното мачкане на всичко читаво в тази държава вече толкова много години. Виновен е, защото заради неговите и на екипа му далавери полиция и прокуратура се напълни по високите етажи с продажници, готови срещу подходяща порция суджук да продадат и майките си! Страшно е! Остава ни наистина само саморазправата и личното правосъдие! Бог да прости България!

за пореден път разбираш че няма държава! Няма закони, няма общество, няма справедливост, няма... надежда!

Така е прав си.Но виновни са и тъпаците, които гласуват за него - всякакви дебили и държавни търтеи

Много си прав, чичо!! И аз се изморих да се боря с вятърни мелници!! Колкото и голям оптимист да съм!!

Поредният турски убиец, избягнал правосъдието, по всяка вероятност с помощта на корумпиран български магистрат!