Хванаха издирваните убийци на бизнесмена Масърлиев

Двамата мъже, издирвани за жестокото убийство на бизнесмена Иван Масърлиев, са арестувани тази сутрин в дома на техни близки в столичния квартал "Слатина".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекалено силни са ви изказванията хора,не всички сме крадци и убийци но масово това ви е нагласата към нас които си го заслужават ги затворете и аз съм за без значение какъв е стъпил ли е на криво да си понесе последствията ок но не е там проблемът проблема е следният при вас ако има работодатели от вас и някой мургав полу-човек като мен ви кацне в фирмата за интервю к'во става -аре бе как ще работя с тоя полу-човек нали така и всички под общ знаменател,че така ви е по- лесно :x

Тая измет трябва да се чисти преди да рецидивира! Дръвцето трябва да играе и в съдебната ни система, защото вината е на корумпираните правораздаващи, допускащи престъпниците да се изявяват на свобода в обществото с маса висящи присъди, вместо да са въдворени трайно зад решетките!

ДАНО НАМЕРИАТ И БОКЛУЦИТЕ, КОИТО УБИХА ДОБРИА ЧОВЕК ОТ ЛЕВСКИ,И ТИАХ ЩЕ ГИ ХВАНАТ РАНО ИЛИ КЪСНО,,,

Ами стига сте писали по форумите ,ние жените ли да грабнем пушките и да се разправим с тия цигани.Като няма правосъдие заемете се вие мъжете .Измислете нещо!Политиците ги ползват за изборите и няма да да си мръднат пръста.

поредния случай, когато многократно изявени в какви ли не престъпления рецидивисти се разхождат на воля за да мародерстват и убиват. Кога ще ги пуснат пак се пита!? До като тези, които ги пускат на свобода не започнат да влизат на тяхно място в затворите, все по-зле ще става. Ама какво ли си пишем тук. То е ясно , че с тези полу-човеци на чело на държавата и правосъдието всичко ще се влошава. Докато търпим.

нашите герои! хвала!

типични русофили-и по боята и по нрава.

"Мъжът и жената, които са чакали в лекия автомобил, са били разпитани, но срещу тях няма наложена мярка за неотклонение. " питам защо!! те са суучастници в преступлението.

Тези, които са чакали в колата, защо не са задържани??

Защото са в България.

Сичкото ман!гала фанато. Отиват на балиматума.

Хора, вие ако знаете какъв златен човек беше Бай Иван, лека му пръст! И си работехме в селото и поминък даваше и селото ни беше пълно с хора, докато тия мръсни мангали не направиха това....За пръв път завидях на софиянците, че при тях проблемът с циганите не се усеща, обаче ние по малките населени места живеем в кошмар всеки ден.

Въпрос към БХК : Ако мургав братчед убие мека китка - кого ще защитите !?

"Обвинен за грабеж, придружен с убийство". Още малко "обвинен за пушене на цигари, придружено с убийство". Минимално количество интелект се иска от пишещия, за да приоритизира правилно нещата...

Хора,българи,разберете, че криминалната престъпност у нас е стигнала огромни нива ,но още не и ...върха ! Тя ,тепърва ще ескалира ,което ще доведе или до гражд.война и самоуправство или до затриване на цялата българска нация ! Не се ли вземат кардинални мерки ,въпреки с некореспондирането на така прокламираните еврогейски правила и норми ! Необходимо е създаването не на затвори за т.н. "изтърпяване на наказанието" (по нар.-лежане),ами ТРУДОВО -ИЗПРАВИТЕЛНИ ЛАГЕРИ! Всички такива "хубавци " след като бъдат осъдени за пол. срок ,да се въдворяват и да РАБОТЯТ...камъни ли ще чукат ,тухли ли ще правят ,въглища или руда ще копаят но всеки ден с кирката,лопатата и количката на обекта! С една част от заработеното да си покриват всички р-ди и режийни по "пребиваването" си , а друга да се отделя за възстановяването на нанесите от тях вреди за което са осъдени или "кръвнини" ...да работят до "изчистване на сметките си " Това е справедливо ,а не обществото ,веднъж пострадоло от тях ,втори път да ги "дъндурка на топло"! А пък този в лявата снимка ,не знам защо много ми прилича , на онзи креманьон дето затри , прекрасното ,нежно момиче -студетката от В.Търново ...ВЕРОНИКА ! Сякаш са си братя бе ...Явно мутрите им са характерни ...два пръста чело ,без грам мозък зад него ... За такива -само бой-кирката и лопатата! К А З А Х !

Бахти циганоморите бе. Доживотен затвор без право на замяна

Дойде време май да понамалим индийския етнос в БЪЛГАРИЯ, особено екземпляри като тези.... Като си мълчим ще ни избиват кат хлебарки а правата им ще растат в геометрична прогресия.... Вече и територия не можем да се наречем...дотам я докарахме...

Генно заложеното се коригира САМО по метода на ХАН КРУМ-скъсяване тялото с 25-30 см. откъм горния край.Крайно време е смъртното наказание за убийство да се върне .

В затвора ,до живот.плъховете и мизерията да ги убие.Тия не заслужават да са живи по-вече.

Смъртно наказание за тези изроди!

На нашите географски ширини всичко е позволено, ненаказуемо и мноооого опорочено

"Мъжът е осъждан многократно, изтърпявал е наказание в затвора и според магистратите може да се укрие или да извърши друго престъпление" И като е осъждан многократно, що дири на свобода. Или присъдите са били условни или краткосрочни, а с "доброто поведение", още по-кратки. Това в съда и прокуратурата са корумпирани изроди! Как още не са се намесили и олигофрените от БХК?

"Мъжът е осъждан многократно, изтърпявал е наказание в затвора и според магистратите може да се укрие или да извърши друго престъпление" И като е осъждан многократно, що дири на свобода. Или присъдите са били условни или краткосрочни, а с "доброто поведение", още по-кратки. Това в съда и прокуратурата са корумпирани изроди!

Пак цигани са убийците. БХК, ко прайм сиа?

жертвата от кое малцинство е ?

Тато

От Българското...

Дискриминацията ги води до фрустрация, вероятно това ще каже Красимир Кънев.

И никъде не споменавайте В КОМЕНТАРИТЕ СИ, че това са ЦИГАНИ. Те са си най - обикновени ромчета бе батееее. ние ни сме такиви ма какооо.....

в интерес на истината, единият никак не прилича на циганин

прав си, ром е не е циганин

mirosllaw

кой точно? Щото на мен и двамата ми приличат на чисти мангали.

Повечето цигани изглеждат като индиици, но в последните 30 години това се промени. Бащите на циганските новородени са от всякакъв тип, араби, негри, китайци, шведи и каквито си помислите, защото това е бизнес при циганите. Има много красиви синеоки руси деца, родени от циганки. Въпроси?

Цветелин Кънчев лежа няколко години в затвор за убийство на КУЧЕ. А тия полу - човеци и недоразвити индивиди убеден съм, ще им се размине справедливостта.

Още ли сме против смъртната присъда?

Хванаха ги и сега какво, забележка пред строя и отново на свобода. Ами направете най-накрая онлайн регистрацията за престъпления и да не се правят излишни разходи по хващане и пускане. От падащо меню да се избират съответните престъпления и това е. Нали и без това МВР играе функцията на регистратор само.

Сега ще се намери някой услужлив и добър адвокат. Ще им каже какво да приказват с съда и ХОП - ще са на свобода.

Това са днешните интегрирани "БЪЛГАРИ" На дивите хора им е коствало хиляди години за да станат човеци почти без мозък. А на тези наши "събратя" просто всичко им е закърняло - и мозък и интелектъ.