Всички обжалват присъдите за убития в мола Нягол

Варненският апелативен съд разгледа днес делото срещу тримата охранители, които пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров във варненския Гранд мол.

Обратно в новината

Коментари - Всички обжалват присъдите за убития в мола Нягол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дали са частни охранители или полиция, саморазправят се по- най жесток начин, преди още да се установи дали някой наистина има вина.За колко убийства вече от охранители и полицаи се пише, за колко малтретиране ?? Поне преди се знаеше , че с думи малтретират , докато издържат нервите на обработвания и манипулиран, защо в тези структури само комплексари назначават. Смърт за тия тримата , а не връщане Бил клошар, ами и те ако ги настигне възмездие може да са клошари И МОЛА ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН, ЗАЩОТО ВИНОВНИ СА ШЕФОВЕТЕ НА МОЛА

Боклуци да бъдат умъртвени с ритници в главите! За друго не се сещам....

така е, щом работата на полицията бе изсулена в ръцете на частни фирми. не, че полицаите са стока, но тия стероидни анаболитици охранители са върха на привитизма

Големи герои, 3 срещу 1.

Лицето на съвременния български манталитет. "Само бой ще го оправи".

И обжалват, моля ти се, наглите муцуни...

Кой написа тази статия с гъза си?

Алоооо, главния редактор, ще ни обясниш ли кои обстоятелства ОТЕГЧАВАТ вината?

мама отиди с един чичко да поливат фикуса в другата стая а аз поствам вместу нея

Това е израз от наказателното право, има го в Наказателния кодекс (чл. 54). Има смекчаващи вината обстоятелства и отегчаващи вината обстоятелства.

има ли и втвърдяващи? Щото мен тези ме интересуват повече.

и трите кучки-педерастчета все още имат здрави зъби и могат да ходят...!? някой да даде, няколко пакета фасове на правилните хора в панделата да поправят пропуските! мършите да се научат да ядат супа през носа със сламка и да се придвижват само пълзейки по корем.

Прокуратурата пледира за намаляване на наказанието?!?! Аз ли не разбирам нещо или това е пореден парадокс на бълг. "правосъдие"?

Така е написана статията. Функционално неграмотно. 80% Прокуратурата иска по 20 години за всеки, тоест по-тежка присъда.

ПРАВОСЪДИЕ ? правосъдието не е дъжд,за да пада от небето !

Хммм, я някой разбиращ от право да отговори дали ако бяха осъдени като длъжностни лица МОЛ-а или охранителната фирма щеше да носи отговорност!? Това мутричките да знаят, че шефа може да им казва да бият, ама после горят те, не той.

Абе че тия гадове трябва да умрат в затвора е без съмнение, но разбирам какво искаш да кажеш. Аз само да добавя, какво точно означава, че в МОЛА да не се допускат "неподходящо облечени хора".?... Кое е подходящо и кое неподходящо? И кой решава?.... Това е чиста дискриминация....

това поредно поръчково убийство,кой иска да докаже ,че е по-способен от хитлер ,този който обича ролята на слънце,въздух и вода ли ?

Има убит човек от трима охранители,които са нанесли общо 57 ??? удара по тялото му, и сега ще ги оправдаят ??? това е пълно безобразие,как може такова нещо.. това е убит човек бе,господа съдии,това е убит човек

и се плаща за нея ,няма за какво да се чудим ...разбирате ли ?

СТАНА ЕДНО ЯСНО: НЯМА ПРАВОСЪДИЕ В БЪЛГАРИЯ!

ПРАВОСЪДИЕ ? правосъдието не е дъжд,за да пада от небето !

Отношение по обжалването,да се вземе след,като се ИЗСЛУША гражданина Нягол ! КАЗАХ !