Лондон за пръв път задмина Ню Йорк по убийства

Равносметката от последните два месеца сочи, че Лондон за пръв път в съвременната история задминава Ню Йорк по брой на убийствата.

Обратно в новината

Коментари - Лондон за пръв път задмина Ню Йорк по убийства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая гад Путин е основния, даже единствения заподозрян за всички убийства в Лондон, Ню Йорк и всички други градове по целия свят.

Работата е ясна. Чрез обвинения към други англичаните се борят да не бъдат обвинени в най-дивашката нация.

ChatGPT

Руснаците са виновни! Руски агенти специално обучавани 40 години в Москва са убивали привидно случайни хора в Лондон! Но не просто са ги убивали, а са получавали специални инструкции от руска страна!

Това е работа на инжинерите на Меркел.

ДИР защо не пишете по колко убийства има в Детроит на ден

Ти кажи по колко убийства има в Детройт.

който си мисли, че историята със скрипал е нещо повече от прах в очите от реалните проблеми на Великобритания е пълен глупак.

Дали убийците са били бели хетеросексуални християни ? Или някакви други ?

Не, защото такива и в двата града почти липсват.

хитрите хора живеят около лондон, а не във.

Най-вероятно има много голяма вероятност в Москва да са двойно повече!/по т.м./

"Дългата ръка на Москва " ще е ..няма кой друг да е. Не от Москва ще патите..А от собствените си англосаксонски глави. И Хитлер се репчеш и си намери майстора.....

Путин и Русия са виновни. Или "евро-атлантическите им ценности" нещо издишат?

Лондон за пръв път задмина Ню Йорк по убийства. Не по лъжи!!!:)

Всички дипломати да напуснат Лондон!НЕЗАБАВНО!!!

Не помня точната статистика, но мисля 98 англичани се самоубиват на СЕДМИЦА. 3 от 4 самоубили се са мъже. не излезе в бг псевдопресата, може би е срещу курса на информацията а той е .....ОООО Боже колко сме зле, колко сме зле, какъв кошмар, каква престъпност, оооо Боже Геноцид над славният българин, планът Ран и Ът за затриване на това чудесно племе

Грешката е моя, жертвите са 84 на седмица и самоубииството е първата причина за смърт сред британците под 45 години. Не ми става ясно дали тези 84 са само мъже или там влизат и жените защото статията говори за Проект 84 и оставам с впечатление, че се набляга на самоубииствата сред мъжете а жените е отделно и са 1 от 4 самоуубиства се извършват от жени.

в МОСКВА са двойно. при по-малко неселение.

Да да , знаемТам по улиците се въргалят трупове без глави. Мечките свободно пътуват в метрото , а руснаците стоят до хотелите със западняци с протегната ръка.Нали това са ви опорните точки.

НАСЕЛЕНИЕТО НА МОСКВА е повече от 10 милиона и заедно с ПАРИЖ са най големите градове в ЕВРОПА

Не в Европа. В Азия.

"Последното тежко престъпление в Лондон е убийството на 36-годишна жена в събота. Това е 30-ият човек, убит с нож в британската столица от началото на годината." СЕДНАЛИ С РУСНАЦИТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ И ДА ПОУЧАВАТ

пуснаха всякаква гад в страната си нищо хубаво не могат да очакват, живота в големите градове ще става все по лош

изключително важно е да се уточни, че става дума само и единствено за откритите трупове. в такива многомилионни градове няма нищо по-лесно от това да убиеш някой и да скриеш трупа. после върви го дири.

Защо не се казва ,че тъмнокожите от всички нюанси в Лондон станаха повече от тези в Ню Йорк ,както в Англия така и в щатите а и навсякъде вече деветдесет процента от престъпленията се извършват от тъмните .

Истината е че ако не се занимаваш с банди и наркотици и в двата града може да си живееш в пълна безопасност.

Вервай си

Ти можеш да не се занимаваш с банди, но те се занимават с теб. Или някой наркоман да те пречука да си набави пари за поредната доза.

Значи само 15 убити в ингилизия през февруари! и то повечето заклани!!! абе рашъни що го тровихте Скрипаля кат можехте да си го колнете и никой нямаше да ви обвинява!!!щото нали коленето си е ингилизки патент!!!

Пък през март утепаните били 22 и повели пред хамериканците!

Ма това било само в ЛОНДОН бре!колко ли са в цялото обединено кралство???

То до 1954-5 г, Лондон е бил световен център на убийствата. По Хистъри-то върви сериалът Murders map на Лондон.

Англичаните нали конфискуваха оръжията, защо има убийства? Ааа, те били с ножове...

...с ножовичок

Изби рибата

ЮК се погуби сама, когато руснаците кормиха османци по нашите земи, тия англо наглеци ги нападнаха в гръб. Избраха сами да се бият в полза на исляма. Сега башибозука е в лондон и раздава култура и норми на поведение. Изнасилването на непокрити жени и деца ще стане ежедневие ... нещо като в Сирия, където това не е новина за жълт вестник дори.

Отделно от това те отцепиха Пакистан от Индия - сега точно оттам талибаните получават логистична подкрепа. ..и естествено Бин Ладен се криеше в Пакистан а не другаде Колко от тия Пакистански цигани вилнеят из Лондон - не се знае..

Е, па НЙ отдавна не е еталон за криминализиран град, виж, като задминат Балтимор, тогава ще е новина.

Ето, още едно престъпление на руснаците. Заради техния Скрипал англичаните загубиха капиталистическото съревнование с побратимения НюЙорк, меката на съвременната цивилизация ! :D :D

Всички негра в Бруклин да се стягат! Как така втори?! или просто братята вече много добре крият труповете и има повече изчезнали, за сметка на убити... нещо намерисва

румънци, българи, поляци, балтийци...нали ореваха орталъка и базираха целия си брекзит на анти-източноевропейска омраза. междувременно-лондон, бирмингам, манчестър отдавна не приличат на бели и християнски градове. междувременно непрестанно излизат кошмарни изнасилвания на бели деца от мюслимски банди. медувременно, кметът на лондон е некадърник, но е пакистанец. междувременно всяко второ момче в големите градове е мехмедчо, а има класове в училищата без нито едно бяло, хеле пък християнско дете. но тоя път, ингилизкото политкоректно лицемерие и отказ да се наричат нещата със собствените им имена ще бъдат платени по най-висока цена! ..."убийства с ножове и мачете"...колко типично... скоро за тая мрачна статистика при надпревара с ню йорк по брой престъпления на глава от населението, ще се борят берлин, рим, париж, стокхолм...а някога бяха спокойни градове...

...за западните ценности. Дано по-дълго стоим ...в миналото и ...не ги усвоим.

Полага им се...Щото реват от български, румънски и полски, честни бачкери, а се напълниха с руски бандити. Бандити, но с куфари, пълни с мръсни магизи

Англия е цивилизация изграждана столетия и хилядолетия. Напълниха се сами с всякаква паплач и сега си го изкарват на ЕС и Русия. Късно е. Няма оправия. Да си пазим държавицата и да не допускаме паплач да ни залива както стана в Англия. Иди ще поливай ливада 400 години, да чакаш резултат.

Ха Англия и цивилизация. Добре, че е била Римската империя за да ги цивилизова и да ги изкара от родовообщиниия строй.

Лондон за пръв път задмина Ню Йорк по убийства. На двойни агенти ли?

не се публикуват данните за националността и религията на убийците ?? но от друга страна нали източноевропейците били лоши...сега мюслитата ще ги оправят

Че нормално си е то Лондон отдавна е град където да видиш бял човек е рядкост.

Путин е! Мей да поиска пак солидарност и да отзове още дипломати.

мАсква?...