Убитата от мъжа си Кремена загубила и дете заради системния тормоз

Подсъдимият Борислав Николов заяви, че съжалява, но обясни пред съда, че абортът на жена му бил заради булимия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не позволявайте да ви тормозят, ЖИВОТЪТ Е ТВЪРДЕ КРАТЪК ЗА ДА НИ ТОРМОЗЯТ ФИЗИЧЕСКИ, ПСИХИЧЕСКИ И ДА НИ МАНИПУЛИРАТ, ПОНЯКОГА Е ПО ДОБРЕ ДА СИ САМ, ОТ КОЛКОТО СМАЗАН.

Гледаш го - мяза външно на мъж... Ама не е - пухльо е. Дръж се цял живот за полата на майка си, пухльо!

Да бъдем справедливи, Пипи. Че е пухльо, или мухльо, или всякакви производни епитети - факт. Че е станал такъв именно благодарение на мама и полата ѝ - също. На българинът проблемът му е, че като закъса, вика "Мамооо!", ама това пък идва от мамичките, надаващи бойни крясъци от типа на "не тичай, че ще се изпотиш!" и "не си играй там, че ще се изцапаш!". Няма как навсякъде да щъкат задушаващи мамички, а после да имаш нормални мъже вместо мухльовци. Парадокс- в женския фолклор жените се оплакват от сравнениятана мъжете им с мамината мусака, а после възпитават точно същия тип момчета във вярата, че мама е най-добрата жена за тях.

Не знам, Джак... имам и мъжко, и женско. И двамата съм ги отвързала от полата си след 18 им година. Винаги съм насреща за съвет, разбира се - само ако ми го поискат!;) Няма да ми повярваш, но сме едно семейство, в което много държим един на друг, въпреки че сме порядъчно пръснати по света;)

Е отвързала си ги, я. За това иде реч, че си ги научила да са независими и да умеят да се формират собствени желание и да ги реализират, а не цял живот да търсят маминото одобрение.

А аз да попитам майката и бащата като са знаели защо не са прибрали дъщвря си да е защитена при тях а са я оставили в ръцете на този изверг.

Що не питате за етноса бе, ганювци? Нали много обичате да се правите, че "ние не сме такива", пък само циганите са?

FFF

Ако трябва да сме честни, при тях това не е новина, а ежедневие. Че не са ни виновни “мангалите” за всичко е така, ама все пак средно-статистическия тъмнозелен и доста по-зле от средно-статистическия българин. Което е проблемът. Както тук, така и в САЩ и в Европа. Просто там тъмно-зелените са по-различни.

А при българите хич не е ежедневие, хаха! Типичното ганювско "кой, ние ли сме зле бе! Знаете ли еди-кои са колко са по-зле!". Как си знаех, че ще има демонстрации на ганювщина!

сус бе евреина. Що не се погледнете вие какво преставлявате

Хаха, типичното ганювско "като не ти отърва, гледай да очерниш тоя, който говори трудната истина", а! Отде ви изравят бе.

Евреин, от дефектирали хора, каквито сте, няма как да получиш адекватна и точна оценка. Когато като начало престанете да се кръвосмешавате по финансови причини и заприличате на хуманоиди, тогава почни да раздаваш оценки. Самия факт, че от отделно взет случай правиш генерална оценка, дори без да познаваш фактите, говори не за преценка, а за злоба и омраза, които се търси повод да бъдат излети върху българите. А също това говори за личната трагедия на един комплексар. Едно Нищо, което се нанапъва, на гърба на други да се покаже какво е Нещо. Класически случай за психотерапевт. А може да се окаже и за психиатър, но по-малко вероятно. Вместо да се мъчиш, просто върви да се лекуваш. А какво ще правим в България, това си е български проблеми, а не еврейски. И не сте желани.

На бас, че грантаджийските НПОта ще използват трагедията да набиват канчета и да си пробутват гнусната конвенция отново. Не спират и се възползват от всяка трагедия да си натрапват дневния ред, за каквото им ср плаща.

Незнам що за мъже са това, кой ги възпитава, майка му жена ли е или долна мръсница да знаеш че детето ти бие някой и да го насърчаваш да го прави. Ето за това трябва закон за побой в дома и семейството мъж да бие жена си или обратното затвор 10 години. Доста хора ще помислят как да се държат.

Мама Курнелия ги възпитава такива. Нали връща по Путински традиционното семейство и е против всякаква намеса в семейните дела........ Това е традиционния патриархат - жената е нещо като добитък, биеш я да слуша и да не знае много. Не знам, що ги пускаме жените на училище. Те трябва само да раждат и да готвят. Що си губят времето с учене вместо да народят от 14 годишни 2-3 чавета

FFF

Еми ти го казваш на ирония, ама ако всяко семейство няма средно 2.3 деца, намаляваме. Та тоя прекрасен нов свят с жените предприемачки, боксьорки, пехотинци, кранистки и програмистки от къде ще се вземе? Нали важното е кариерата, не са длъжни на обществото и на никой, всичко това добре. Ама бъдещото поколение откъде ще дойде? От тия, които раждат по 15 деца до 30-тата си година? Женският пол буквално съществува, за да ражда деца. Ама биологичната истина е женомразка и назадничава в наши дни.

Женският пол съществувал за да ражда! Все едно да кажеш че мъжкият съществува за да осеменява! Защото други функции, които да го различават от жените вече няма - физическото оцеляване не се гарантира от физическа сила и мускули, както е било едно време. Ако драстичното намаляване на населението доведе за повишаване на качеството на материала аз съм твърдо за! Дори и наполовина да се стопим, пак ще е по-добре отколкото хора като този убиец да имат право да се размножават.

А маминка с какво обвинение ще се сдобие? Тя е оставила жената да умре, посъбрала багажа на детето и я заключила. Тя също е съучастник в убийство!

В България нагласите са такива - никой не се меси. Хазяите са чули, но не са извикали полиция. А във Великобритания не са се поколебали да викнат полицаите за Борис Джонсън при семеен скандал с приятелката му преди известно време

Да те питам налагало ли ти се е да търсиш съдействие от българската полиция? На мен ми се е налагало, в половината случаи съжалявах след това. И още един пример, имам една "заможна" тъпа съседка/хипопотам/. Която прибра при себе си един цървул-чалма-емигрант. Днес се бият и целия блок ги слуша утре се "обичат". И така от няколко години. Дори няколко пъти идва полиция, единия път дори бяха издали ограничителна заповед на чалмата, защото имало насилие. Но тъпата ми съседка отново го прибра и продължиха вече само със скандалите. На проста жена, не можеш насила да и помогнеш. Дори родителите и брат и се отказаха да и помагат. Та аз дари да съм магьосник не мога да помогна. Ако се намеся единствено мога да пострадаме, откъде да го знам този чалмата дали не спяща клетка и дали като го активират утре няма да почне от мен. Чалмата няма нищо, което да загуби, няма работа, няма жилището. Парите с които живеят са на тъпата ми съседка и българската държава му давала 200 - 300 лева месечно да учи български в безплатно училище. Вероятно и безплатна здравна осигуровка има. Дори не се знае какво е истинското му име и откъде е дошъл/Ирак, Иран, Пакистан.../.

Корнелия не дава. Как ще се масите в семейния живот, Вие да не сте някой гей соросоид.........

12 години е подигравка с паметта на горката жена!!!!!!

Абе ще гледам аз някой как бие детето ми и вместо да го прибера ще му казвам да ми звъни всеки ден в 10 да го видя дали е живо!!! Ненормална работа...……………….

Не, просто при първият случай ще стана ловец. И първо ще го гръмна в топките.

И аз така мисля. Не става така, да има редовни побоища и да не се вземат мерки. То полицията какво да каже, след като жалбата е оттеглена, нямат основание за действие. Просто е трябвало да си тръгне, родителите да я приберат и всичко е щяло да приключи. Има известна вина и у жертвата и у близките. Макар че, и те как да очакват такава липса на акъл. А ако и майката на убиеца е малтретирала жената чрез сина, това съвсем не го разбирам. Като не я понасяш - караш сина да се разведе и темата приключва. Сякаш някакви луди са били в действие. Но 12г са малко, двойно и задължителна кастрация, за да не си и помисли за друга жена. И надеждата, че в който и затвор да отиде, да има леко съдействие от надзирателите, срока на присъдата да му се стори двоен.

Не мога да разбера как може да съществуват такива изроди като убиеца и как може да има такива наивни и слабохарактерни жени като жертвата. И егати съдбата - пък да ги срещне точно тях двамата. Мили жени, бийте шута на който и да било мъж при първото повишаване на тон от негова страна или при първия шамар. Никога не встъпвайте в брак, преди да сте живяли заедно поне година, така че да го опознаете добре каква е неговата същност в ежедневието, как реагира на различни ситуации. И най-добре е, преди да решите да се омъжите и да създадете семейство, за всеки случай да имате зад гърба си собствено жилище, малко спестени пари и добри приятели, а пък ако сред тях има и някой юрист - още по-добре. Самоуважавайте се, за да ви уважават и другите!

Задължително е всяка жена да има пистолет за самозащита, палка, бронежилетка и приятел бияч който да бъде на повикван еи.... задължително УМ в главата, а не между краката!

показал е че не е джендър- истинските мъже убиват жени и деца под закрила на конституцията на РБ и в русия е така

За умишлено убийство 12 години????????? Толкова струва човешкият живот на територията на вулгарите, знаете какво означава вулгарен, нали? Това не е правосъдие, това не са депутати, защото те всъщност правят тези откачени закони, това не е държава на свободни, интелигентни европейци, това е държава на вулгарни варвари ,за които убийството на човешко същество струва колкото убийство на едно пиле.. ОТвра

20+. минимум. Другото е подигравка.

Такива са тези лайнари, които посягат на физически по-слаби от тях. Защо ли Господ не убива такива изроди още в зародиш???

Ето днес е понеделник и Надежа отново ни захрани с материал за Истанбулската конвенция!

Истанбулска конвенция те е обсебила.Този примат е смазал от бой човешко същество, ти бръщолевиш за някаква редакторка Надежда и някакви конвенции. За твое добро, консултирай се със специалист, да не би да страдаш от евентуални обсесивни разстройства или скрити социопатии.

Гнусно създание, дано като пукнеш някой ден, там някъде да те разкъсват песове, като онзи в игра на тронове, измет!!!!!

Я го пуснете този убиец на свобода! Кокво пък толкова нали си е признал, значи се разкайва. Това е сарказъм за нашите закотворци! Признавал~ 12 год след това попада в затвора, ставаш човек и бам излизаш след 6 г. Ама, че жертвата от гроба не може да стане е без значение.

А не жертвата,ееее демократични закони.Колко лесно е да си убиец,защитен си

Не бой се, Кремена, почивай в мир, те там вътре ще го заплодят яко с тризнаци!

СМЪРТ НА ТАКИВА ИДИОТИ.Аз съм родител нямате си представа какво може да им се случи на цялото семейство ако постъпят така с мен . До девето коляно ще си получат заслуженото . Просто настръхвам от съжаление към жената на която се е случило това. СМЪРТ.

Ти си тъп злобен отмъстителен де"бил. Бих разбрал да си отмъстиш на "зета". Но не го разбирам онова за отмъщението на всичките му роднини? Според мен двамата със зет ти сте еднакви примати, раздаващи "правосъдие" със сопата.

След първия наказан невинен от теб ще се погрижа да имаш доживотна държавна издръжка!

затова се топи нацията защото бълг мъже преобладаващо са зли гадове

и ходите да носите милионите на яловите тикви и си ходите недоебани и затова ядете боя

Това е едната причина, другите са: защото българските жени са прости кифли златотърсачки, чалгаджийки със силиконови ци*ци надути джуки и липса на място за нови татуировки.

Скъпи, сега като наплю жените, онова мъничкото червейче порасна ли ти? Не, нали, така че не се хаби. Просто селянче комплексарче си, вечно ще те подминават жените, защото си некадърен за семейство, защото си неудачник, защото си простичък и злобничък. Влез сега в банята, защото там е твоето място ,друго няма....

А жените са цвете?! Не , че оправдавам насилието , но да се търси вината само в единия е тъпо. Вербалната агресия също е наказуема , но се доказва доста по-трудно от синините и счупените зъби, а жените са царе на това.

половината мъже в българия са такива изроди не се жетете за българи по доб е да се стопи тоя зъл ген

и раждайте копилета с чалми

ти си толкова неграмотен, може и турчен да е. Стига да е образован, а не като тебе да не знае да пише. На жените все по малко избор им остава. То и ти сам не би се взел.

Само да попитам, какви са майките на тия половината мъже.

Майките им са същите бити и малтретирани жени. Огледай се и разпитай и ще ги намериш. Българина е пияница и злобен и зъл. Бият не само жените си, а и децата си.

Само питам, половината гени не са ли от майката?

нека и тази жертва са тежи на съвестта на конст съд който отхвърли ист конвенция срам и позор

За това престъпление трябва доживот. Отделно е въпросът за психическото състояние на жертвите, които не са могли да напуснат насилниците с години. С тях освен че не работи психолог, въпреки подадените жалби, се е стигнало до убийство. Ако след 1 жалба имаше държава, психолог и полиция щеше да е друго. Лесно се оправдае държавата с това че е оттеглила жалбата. В подобни случаи незабавно трябва психолог да разговаря с жената

Всеки мъж, който посяга на жена е комплексар и психопат!

ли те бие който свари щото си мън на место и имаш причтелки в бг мама

Много ми се еве, а пък никоя не ми пуска. Безработен съм бил, нисък съм бил, дебел съм бил, а някои направо са ми казвали в очите, че съм грозен и мириша лошо.

значи си педерраст мангалоиден соросоид

от яд и омраза към жените, които май не ти излизат от главата висиш в женските форуми, за да четеш какво казват?

бой,ебанье и сурави дръва,да не мислят дивотии

Това за дъщеря ти,майка ти, сестра ти

и да не се правиш на педал а

В затвора ще го оправят. Такива бързо ги свършват.

Може да звучи жестоко, но в случая е много по-добре че се е стигнало до спонтанен аборт.

стамбул конвенцията сега нямаше да има бити жени а само галени със чука у главъта,щото жените това заслужават,а който не си бие жената друг ще я ебе,закон на северозапада и винкелите

тъпите кучки дето си пишат в бг мама явно не са имали истински мъж до себе си и пляскат минуси,а трябва да усетят боя и после секса след боя и да видим дали ще квичът за айфони и чалготеки

Верно си много зле. :)))))) Тия, с плюсовете са имали мъже, а тия, които са ти сложили минус не са виждали мъж. Имаш ли 15 години? Май ти не си ял бой знеска от баща си, а те е оставил да пишеш тъпотиите си в нета. Дано си изкарал тройка на матурите. Защото се очертаваш като поредния нещастник.

Боя няма да я спре да се еве с други. Жената 80%-90% е курва. Ако имаш късмет или се примириш с това да имаш дебела или грозна жена, ще ти се падне жена от другите 10%-20%.

Какво сега, пак ще се напъваме да приемаме Стамбулската конвенция ли? Що се отнася до този откачен боклук, 12 години са му даже малко.

Не мога да разбера защо тази жена е търпяла това, особено след предизвикания от побой аборт. Жени, напускайте такива мъже, докато е време! Те са слаби и подли, само такъв може да бие жена. Единствено вашият страх и подчинение ги прави силни. Намерете си мъже, които ви обичат и уважават.

вероятно защото и тя не е била наред с главата. няма оправдание да причинява това нито на себе си , нито на родителите и и близките и, които са треперили за нея години наред.

Малко му е 12 години.