17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали тиквата си купи Кугър да се вози само в слънчево време......

Сега пРашилките ще напишат, че ние сме виновни.

Току що идвам от Германия Магистралите в Сърбия, УНгария и Чехия са в тотален ремонт. Очаквайте много нови пострадали.

По магистралите на Унгария са относително малко унгарците. И този автобус не се е движил по магистралата от Сегед към Кичкемет-Будапеща. Да не е луд да плаща винетка. Унгария се минава за един час повече ако не се движиш по магистралите, както източно от Балатон, така и западно от езерото. За Австрия - до Виена и без увеличение на времето не ти трябва винетка (20 минути ги пренебрегвам). Ако прекосяваш Австрия без магистрали може да ти потрябват от 2 до 5 часа повече, но важи само за бусове, за прицеп не е удобно. Франция е по националите - никаква винетка, макар с тира да ти се налага да мислиш. Швейцария що става без винетка с буса, макар там винетката да е пренебрежимо евтина, ако често минаваш. Нека винетки по Европа след Хърватия да купуват само прекалено бързащите.

Жалко за произшествието, но защо ни е тази новина?!? Щото си нямаме достатъчно новини за катастрофи у нас ли? Дайте новина за някой пострадал при падане от палма в Нигерия, на който дядо му е бил студент в УНСС през 1980та....

Идват от България, значи единствен виновник за инцидента е лично Борисов.

Polsza ima 26

Polska !

Добре,че няма повече жертви. Но се питам, колко мед. хеликоптера има България и как щеше да изглежда такава спасителна акция тук.

Щеше да изглежда.. зле. Нали помните катастрофата с автобус на Тракия отпреди 2-3 години...

ВЕРТОЛЕТ НЕМА , АМА нали има ЖИПОВЕ за КАСКЕТА -как ТОЙ ще е по-долу от ТИКВАТА ???????

Шифьорът българин ли е?

да и аз това се зазпитах