Застреляха цяло германско семейство в дома му, докато е под карантина

Родителите и трите им деца са открити от полицията с прострелни и прободни рани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв урод трябва да си, за да застреляш 3 деца?

щом са били под карантина сега ще ги пишат жертва на омикрона да му вдигнат рейтинга.

Ей, разкри ги веднага! Браво? Отде ви изравят бе?

Резултат от еврейска "загриженост" за здравето на човечеството и масова насилствена факсинация!

Абе явно някой е търсил нещо от тях. Ако е само да ги ьбият е м а гело т пистолета, а те са ги пробождали, може да са ги разпитвали. Може и някакво отвъщьние за предишен грях. Не знам защо се ришат тези новини.

100 про са факсинирани Орта изпаткаа.

4-годишното е избило всички и е инсценирало самоубийство. Запознати източници, пожелали да останат анонимни, твърдят, че това дете било правено лично от Путин.

Простак!

Омикронь така действа. Веднага се въгзънирайте да не ги последвате

немците са тръгнали натам от където ние се връщаме

Я влез в магазина и като излезеш пак се замисли от къде си се върнал и какво е останало.

Жалко за съгражданите! Жалко!

ковид с усложнения!

новите, ваклите германци ще да е! Ама не го съдете човека - той е с психически отклонения и културни различия...

..Идиоти!Не разбрахте ли-Путин е виновен!

Нали така,,.....

Кремълските подлоги, докога ще влачите любимата ви русия под всяка статия?

Къшшшшш

Що ли си мисля, че "германското" семейство е с албански корени, от обкражението на тия дето "честно" станали милионери с пране на чаршафи на базите на КФОР и ще правят завод за ел. коли в Ловече .....

Семейството са си чисти немци, учители и двамата, живеещи в много хубава еднофамилна къща в престижен квартал.

"случайно" в началото и края на статията направихте препратка към ковид-темата та да има повече коментари. Ако просто се напише за избито немско семейство никой няма да обърне внимание. Не е много хитро, но работи.

И сега да броени за ковид жертви със сигурност

Може да е обир.

От немските медии "Полицията смята, че е убийство". Не мисля, че някой би предположил, че е петорно самоубийство.

Айде бе, "застреляха", на бас че бащата е изперкал докато "спасяват животи" в изолация

Бащата се ккзвал Андрешко.

ЗАСТРЕЛЯХА цяло германско семейство в дома му, докато е под карантина А дали не са се САМОЗАСТРЕЛЯЛИ?! Прлича ми на СЕМЕЙНА драма - КОВИД ЗАТВАРЯНЕТО обострило отношенията между родителите и единият от двамата превъртял... Жалко за дечицата! :((( Няма по-потресаващо престъпление от убийството на собствените деца...

Буламачите, поставени във "ваксините" не са единственият фактор, който ни влияе. Те са един от многото фактори и най-важния, който поражда стрес в хората в днешно време. Грешка е да се вторачваме само в тях. Може би, защото огромна част от населението там - в бедните страни - не гледат телевизии, които започват и свършват със статистика, многократно увеличена по заповед "отгоре" !! Или както се казва: Ако днес си пуснете телевизора ще разберете че живеете насред страшна пандемия и света е близо до своя край. Ако не си го пуснете то ще разберете че днес е петък или сряда - например - няма кой да ги плаши от сутрин до вечер и най-важното - няма кой да им брои жертвите от катастрофи, самоубийства, пожари и всякакви заболявания като такива "с ковид" и да им помпа статистиката, която пък на свой ред да служи за ежедневното плашене и ужасен стрес. Интересно ако тази "пандемия" беше толкова страшна и смъртоносна, не трябваше ли в момента в Африка, където няма никакви мерки и ваксинация в момента поне половината население да са измрели?! "ДЕМОКРАТИЧНА СТАСТИСТИКА" В УЖ ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ В КОЙТО ЖИВЕЕМ, БОЛЕСТИТЕ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В БИЗНЕС, А СТРАДАНИЕТО - КАТО МАШИНА ЗА ДОЕНЕ НА ПАРИ ОТ ХОРАТА !!!

има в целия свят. Реакциите на държавите, които са направени от хора и отразяват същите тези хора, само показаха още по-ясно кое общество какво представлява.

Преди няколко дни британски психолози признаха, че правителството е прекалило с насаждането на страх и последиците са много сериозни.

В Германия много мослем ножари се навъдиха, да благодалим на Мути за приноса ....

Страшна новина!! Дира ударихте ПИК у земята - та чак ги тръшнахте ейййй....

На алахакбарчета ми мирише.

Ако това “германско семсйство” е от мюслита, нищо чудни

Тва някакъв нов щам ще да е...

За теб има само един щам, яжмиуя се казва

С добро образование, находчивост и правилните контакти животът в Германия никак не е лош. Говоря за средната класа. При двама работещи в семейството до скоро мечтата за собствена къща беше напълно осъществима и без доживотно заробване и без лишения. Последните 1-2 години цените полудяха, но така е навсякъде. Такива убийства са рядкост и в 90 процента от случаите извършителя е член на семейството, в повечето случаи от ревност или някой който не може да понесе раздялата. Каквото и да е,това е голяма трагедия. Много жалко за дечицата

"С добро образование, находчивост и правилните контакти " животът никъде не е лош , бре муахахахах

Едно е добър живот сред мутри и мутреси ( синоним на безчувствени алчни същества), друго сред немци от средната класа. Всеки каквото го влече.

Някакъв психопат убива 5ма души,3 от които деца а вие за шбната корона дрънкате.Направо сте готови за негови адвокати

Господи, прости на жертвите! Хора, не прощавайте на извършителите и предпоставящите вдъхновители!

Ами.. До това доведоха масовата истерия и психоатаки с вируса и неговите производни. Някой тотално изперкал, в резултат от нон стоп нагнетявания страх и паника от вируса, е извършил това престъпление. Кой е виновен? Кой ще поеме отговорност? ЕС? СЗО? Меркел? Ъъъъ, не мисля. Отвратително извратено става вече положението. Нетърпимо и ужасяващо.

Се всява паника и е тягосно не е причина да избиеш цяло семейство.

Има психясали навсякъде, но не всички посягат на други хора. Добрите хора по-скоро се самонараняват. А убийците са си такива и с вирус, и без.

АКо ние НЕ бяхме уили Стефан Стамболов и поп Кръстьо, СЪЩОТО щеше да става и в България.. Турците щяха да продължат да КОЛЯТ и ОГРАБВАТ българи.. Време е германците да убият Предателката- Меркел.. и всякакви еббали се с турци и маймуни, като онази Веска Меджидиева, която избяга в Африка.

Коронавируса убива ;))

Много духовито.Ами ако беше твоето семейство щеше ли да ти е до шеги

Някакви турци ли са го направили ??? Или помагачи на турците- Митьо-вци, Мангали, олигофрени учили до 2- клас ??? Всеки българин, германец и руснак трябва да убива- Митьо-вци и турци...

Бахти и кочината.

Ето, ако бяха ваксинирани нямаше да станат жертва на вируса. Да ви '''' в евробюрократите продаващи ваксини

Що за психопат трябва да си, за да направиш подобно нещо. Единственото логично обяснение е родителите да не са се понасяли и единия да е превъртял, и после да се е самоубил. Каквито и да са били извършителите - крадци, мошенници, мафиоти - ще убият един, а не и децата. Това е нечовешко. Спомнете си за онази в Петрич май беше, която заколи двете си деца. Аз залагам на подобно нещо, но най-вероятно мъжа. Просто иначе няма логично обяснение. Ако все пак се окаже, че е някой външен ... понякога се радвам, че има доста по-страшни неща от смъртта, дано го застигнат.

Днес, като по чудо, нямате убийство в България и взехте да се ровите в чуждите вестници. Е не може ли поне ден без кървища и трагедии? Нямахме нужда от тази информация!

Вчера коментирах онази случка в Дания...Ще го напиша пак- " Всъщност колко "развити' са "развитите" държави...През моя вече не много кратък живот успях да стигна от Мелбърн( Южна Австралия) до Удевала (Южна Швеция).Даже вече се класирах за немска пенсия ( 200 EUR)....В общи линии...циганията е пълна...

Melbourne e Victoria!

Ако са били ваксинирани, няма значение от какво са умрели. Изпълнили са дългът си, и са дали своя принос в борбата с коронавируса. И колкото и цинично да ви звучи това.,действителността в Германия е точно такава, много, много цинична

Умишлено са простреляни, то е ясно. Защо всеки човек няма оръжие в Европа?! Защото оръжие имат определени хора и те могат да застрелят ако някой не им изнася

Точно в Германия е много лесно да си извадиш разрешително, просто малко хора смятат, че им трябва. Трябва да си член на стрелкови клуб, да си неосъждан и към момента на подаване на молбата да имаш работа.

Някой ваксиниран е извършителя. Нищо чудно ваксинираните да разтоварват агресията си по този начин.

Меркел е виновна, ако не бяха в карантина щяха да са живи

Ако ги броят като тук, ще излезнат в списъка с починали лица, констатирани с ковид-19, без известни придружаващи заболявания. Както например брояха момче на 13 години, претърпяло ПТП и починало 2 дни по-късно. Но ги мерят като влизат в болницата и тестът му бил положителен. Виж един умря от пневмония и го разкарваха по болници и изхвърлиха, защото теста му бил отрицателен. Умря защото няма ковида и заради нашето здравеопазване.

на Земята да има райско кътче. Ей така, да вдъхва надежда, че всичко ще се оправи. Но не, спомних си, Германия е на 3-4-5 място в света по серийни убийци.

Каква мечта бе пуяк, не забравяй че благодарение на Германия този свят бе доведен до масово изтребление. Трябваше тая държавица да бъде унищожена

А съюзника на Германиа,на един друг с мустачки?

Ами то точно сега отново е така. Южна Африка ще се освободи от вируса а Европа ще си остане като място за пробиване на ваксини и робски сертификати.

Трагедия голяма. Тука повечето съфорумци се изказват, че извършителите са сирийски инженери, или че , убитите са интегрирани "германци", но Германия и Австрия имат история на извратеняци тотални , които са си чистокръвни арийци..Та в този ред на мисли може примерно и някой от семейството да се е подал от прозореца и да се е изкашля , докато някой буден гражданни преминава в близост, та въпросният да е взел мерки да не разпостраняват зараата..

за протокола,семейство в Германия не означава че са германци...

Германия все повече започва да пролича на държавите от които прииждат мииони диваците при тях! Иначе баба Меркел доволно се пенсионира. Вместо да бъде екзекутирана за назидание на бъдещите ръководители на тази велика държава!

Шмеркелица изпращат с почести.А тая какво докара на германците.Да те убият в собственият дом,да те е страх да излизаш и др

Все малко ще им е на тия диваци.

Ужасно. Щом е малко градче бързо ще се внесе яснота.

Изперкал сирийски инженер ще да е!!!

За европеец убиец прострелни рани логично,но прободни повече прилича на ритуално ислямистко.