17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се оказва тия двете мангусти добре познати на полицията, но са на свобода.Защо питам аз значи всички по - веригата не са си свършили работата, ако я бяха свършили човека щеше да е жив. За протокола това на снимката не е ли газов пистолет.

Жан Жак Русо : "Назад към природата" така,както го разбират завършилите седми клас без да могат да четат и пишат въз основа на получените знания в училище.

Това е газов пистолет Макаров

Младите каубои е добре да заоблят мушката на пистолетите си, че в подобни ситуации поне да не са с разпрано отверстие...

Те това е битова престъпност- пияни,заляни с музика и заря пред очите на половината град да утепеш някой,защото преди две години кокошките му изкълвали просото на баба Пенка. Със останалата нокий не е...ава да се занимава.Бопаджиите викат,че другата е професионална,но не е организирано,селските ченкета викат,че това си е на боп-а и данс задължение и накрая го отнасяме всички,заради простотиите на както пише поета " власт имащите".

Най-накрая собственик на газов пистолет даде фира. Чаках го отдавна. Бог да го прости...

това е пистолета от случая, нищо чудно , че са го убили...Патроните са стоп-патрони, не са бойни...

Това са газови патрони а не стоп

или е стрелял късно, или с фалшив пищов! не вадете газово оръжие, щото после много боли!

браво.

Тегави селяци

Бой, пиенье и сръбска музика

Има железно правило, извадиш ли бойно огнестрелно оръжие ВИНАГИ го ползвай по ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ убивай, после нека да доказват дали има превишена сила при САМООТБРАНА!!!

Съраната на кримоналноте неандерталци?

Точно това щеше да се случи на магазинера от подлеза, ако не беше използвал пистолета си. Както и на Лисичков, когото Голямата Рижа нападна с нож. Тик имаме късмет, че бандитите не са отнесли със себе си пистолета на жертвата, че да извършат още престъпления.

Аз исках само да ме открият и качат на кораб,а то цял народ дойде в пустошта.

Но СТИГА ВЕЧЕ БЕ, изроди! Това е Европа, не пешера от Мезозоя!!!!!! Като язва на континента сме, това го няма дори в Албания! И вас майка ви е раждала. Кога се изродихте? Искам да се прибирам от работа и да не чета черни хроники! Чухте ли? Искам! И ще стане, говеда!

Нещо сте се объркал/а. В Албания това го има в доста по тежка форма, но не толкова тежка като в САЩ, Русия, Южна Африка, Латинска Америка, Венецуела, Колумбия ... и т.н.

Хайде да четем малко преди да коментираме? В Албания убийствата са 250% повече.

Докато не изтрепеме проруската сган в България,държавата ни никога няма да тръгне напред

първо го духай а после си го начукай до сливиците

Ти така правиш нали? Прститутко продажна и копейкаджийска! Бел да не видиш помио блядска

Държава - Джунгла !

България е всичко друго, но не и държава-джунгла. Три четвърти от държавите по света са наистина такива, и ако попаднете там ще установите какво прекрасно място е България.

Не е толкова сложно да станем нормална държава:Мандатност и избор на съдии и началници на МВР,Либерализиране на режима за огнестрелните оръжия и разширяване на правата за самоотбрана,Широко прилагане на принудителния труд за криминални провинения.Престоя на осъдените в затвора не трябва да тежи на бюджета а да се самоиздържат.Въвеждане на регистрация още на първите криминални прояви и когато се натрупат провинения автоматично да се налагат наказания със степенуваща се тежест.Социална политика и принудителни мерки за паразитния контингент.При всяка осъдътелна присъда на държавата ни в Страсбург да се търси наказателна отговорност и финансова компенсация от виновните длъжностни лица.

преборихме организираната,неорганизираната и битовата престъпност според сланината боико а сега да влезе беско потния и да запее химна на герп"нашата милиция ни пази"

по един по малко е какво е това ??????????????дивият запад ли или са изперкали от сЛОбодията в БГ ?????????????????

Така е, защото нормалните хора реално нямат право да си използват оръжието за самоотбрана. При каквито и обстоятелства да застреляш нападател, винаги си в превишена самоотбрана и лежиш миним 3, а по-често 5-6 години. Затова пистолет се вади, само когато няма накъде и се стреля независимо от последствията. Иначе не го вадиш. Колегата (по оръжие) най-вероятно е извадил пищова за да сплаши нападателите и да не се стига до бой, щото ще го пребият, но в Бг никой не се плаши от пищов, защото знае, че няма да стреляш. Взели са му пистолета и са го гръмнали, щото тези затвор не ги плаши.

Хората са го казали, по-добре да лежиш отколкото да те ровят. Пистолет или го ползваш, или не го вадиш. Иначе се случват такива неща като тази история.

Млада и красива жена е застанала помежду тези мъже на честта.

млад и красив гей.

Не стана ясно с кой пистолет е стреляно. И откъде пък знаят, че е имало скандал. Може да са играели на руска рулетка.

С Макаров?

На 15 г.вади нож в защита на наранета си чест.На 17г.-с криминални"регистрации".....в масива на онова нещо....МВР-то.Така ще да е.И на Западните Балкани често е така.Косово е пример за подражание.

Добре дошли в Мордор!

Плодовете на "демокрацията" вече узряха - гребете с пълни шепи!

Ела да видиш в Русия какво е.Диктатура а убийствата повече от България

А какво ли е в америка,"демокрация"-през минута ликвидация.Даже не са в състояние да ги броят на час.

Мда де,затова всички бягат към САЩ,щото е много лошо и има ликвидации всеки ден.Виж статистиката колко руснаци се опитват да стигнат до САЩ всяка година.Всички деца на партииния руски елит учат и солед това остават да живеят в САЩ и западна Европа

Я чиба, бе трол! Нас ни интересува какво е в Република България. Върви на околовръстното си изкарвай прехраната с честен труд, недей да мърсиш тук.

По времето на правешкия селянин имаше повече убийства, не вярваш ли ?

то бива лъжи, ма вие козяците съвсем сте му отпуснали края.

на колко години си мойто дете и когото ти резказват за бай ТОШОВО време слушай внимателно щото май нещо не си разбрал