17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия мюслита наводниха страната и почнаха да избиват наред! Казвахме ли ви го?!?Либерасти, нали ви е много мъчно за "бедните" "имигранти", а за жертвите, не ви ли е мъчно?! Виждате ли какви ги вършат? Виждатели... Опс, чакай малко... мрън, мрън, мрън Тоя е изключение... хъм ... не трябва да си вадим изводи ... мрън... за всички бели от ... мрън... един случай... мрън... ... ... Всъщност! Получих просветление!!! Това е постановка на Килари с емйлите! Мръсните демократи и либерасти са зад това! Сорос! Конспирация! Джендъри! А да, и освен това тия са просто евреи, те си го заслужват. Нищо лошо не е станало! Да, този е наш и е герой! Пфф, левите наричат всички нацисти, като не им харесват... Колко предсказуемо... п.п. Сарказъм --- google it. Знам, че някои ще го пропуснат.

гледам от “шалом “ са задействани дежурните драскачи, за да се внушава как и в БГ има подобно напрежение за да издействат още повече права и привилегии за жидовете на местен терен.

Затова българите сме на това дереже - защото е лесно да нарочим някого и да го мразим ей така, а в същото време да пропускаме реални престъпници в живота ни, заради това, че лично на нас, не ни пречат. Не е похвално дело да вземеш оръжие и да стреляш срещу нищо неподозиращи хора. Убиецът е престъпник и за разлика от Норвегия, която няма смъртно наказание, този най-вероятно ще иде директно пред Върховния съдия в небесата, за да получи от него справедливата си присъда. Такава би трябвало да е присъдата за всеки убиец, но уви, като сме решили да се правим на хуманни, ценим повече живота на престъпниците, отколкото на техните жертви.

Този олигофрен е Тръмп в действие - малоумник, но който все някой друг му е виновен, че той е пълен нещастник!

Делата му говорят вместо него- няма какво да каже повече в живота.

Както в БГ така и в САЩ идеологиите на нацизма и фашизма, намират почва сред най необразованата и тъпа част от населението.Всеки може да прочете биографиите на двамата " герои" от миналата седмица! Но обобщението е едно ,Лузъри.Като се вземе в предвид че дебила от Флорида ,на 56 г. разнася пици,и е стриптизьор ,живеещ във буса си .Такива мърши наистина заслужават " адмирации" от колегите си в БГ!

Един достоен мъж Такива са необходими и на България вместо да се самоубиват бесят и горят По добре да направят като него нещо добро като премахнат някои и друг крадлив политик министър и така нататък

Убийствата не са похвални действия, но това убийство явно е отговор. Отговор на други убийства. Само преди два месеца например, евреите застреляха 12 годишно дете в Газа. Преди това и други деца.

Ти пак се кланяш на еврейчето шаломов

Дебил

Що да е дебил човека? Щото написа истината ли??

Поклон пред този човек имал куража да грабне оръжие срещу сатанинското лихварско племе !

Предпочитам спам ботовете пред Вашия коментар.

То и аз предпочитам един като този на снимката пред 10 такива като теб, но никой не пита нито мен, нито теб. Този човек е национален герой за всички страни по света освен за Насраел. Да се свети името му на този и на онзи свят. Ще се превърне в мъченик и светец след като фашистите отнемат живота му. Този и други като него са светлината в тунела на човечеството.

boyko100

ГЛУПЕЦ

Наистина ли смятащ, че невинни обикновени хора заслужават да умрат заради някой фанатизиран ТЕРОРИСТ? Да, това е тероризъм.