17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там ти е мястото, да протечеш като пробита лейка!

Бил е със СОП, нали МОН? Вместо да е в психиатрия защото очевидно е куку, но от МОН настояват, че тези, които преди бяха в помощни училища и психиатрии сега били индиго деца, кристални деца, просто мили дечица, които трябва да бъдат сред другите дечица да се интегрирали

И доживотен, пак няма да върне детето. Гнусна история.

Вместо да лежи, по-добре да чука камъни в някоя кариера...

Че то в затвора му е по-добре,храним го, поим го, спи на чаршафи и има покрив над главата си, пое.ват го....Навън какво ще прави!?

Да гние в затвора убоецът.

О, за изнасилване и убийство на дете в затвора не се лежи! Там ще се погрижат да не можеш да седнеш години наред! Дори престъпниците ненавиждат изнасилвачите на деца.

Дори не знаеш какво е това СОП, но даваш мнение. Убиецът е най-обикновен мангал. От тези, дето си ги отгледахме с хиляди през последните 20 г. При тия не помагат психиатрии, защото те от тази гледна точка са си напълно нормални, но са примитивни и със сбъркан геном индивиди.

Твърдо съм против доживотен затвор..... Тва цигане може да окряка още 70-80 години и да го хрантутим само. Да го дават на роднините на момиченцето и ..... да го пишат ковид при аутопсията.....

70-80 годишни цигани са редки като еделвайса.Природата си знае работата и поддържа популацията им в нормите.Плодят се като хлебарки и измират бързо.

По-точно циганите са липсващото звено между маймуните и хората.

Какво го чака в затвора, не ми се мисли... Такива изроди никой не толерира.

Всъщност той сме ние. Безразличие, страх, алчност.... Всички ние създаваме такива хора правейки се, че не ни засяга и от нас ниобий не зависи. И ето,

Аз отдавна съм на мнение че на циганите трябва да им се ограничи популацията до 1 дете в семейство, както е в някои пренаселени райони по света. И право на гласуване само след завършен 12 клас! За сметка на това пък, на семейства работеши и плащащи данъци, трябва да се помогне с каквото може, за да се стимулират да имат повече от 1 дете.

аз не съм мангал

Все по-изродски стават убийствата напоследък.

Това е проблема с убийците в България, искат да лежат в затвора, вместо смърт.

За непълнолетен няма как да бъде наложен доживотен затвор. Просто законът не позволява.