Цацаров: Цветан Василев не е Сергей Магнитски

Цветан Василев е беглец от правосъдието и то ще се произнесе по отношение на него, но той няма да бъде Сергей Магнитски, заяви главният прокурор Сотир Цацаров.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Цветан Василев не е Сергей Магнитски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Схемата по разпределението е разчертана, планирана и частично осъществена от адвокат Александър Ангелов, по-известен като адвоката на Делян Пеевски. Адвокат Ангелов е представител на ДПС депутата в серия от сделки, а при провеждането на последното общо събрание в Булгартабак е отговарял и на въпроси на акционерите. Рухването на КТБ, предшествано от публичен конфликт между Цветан Василев и Делян Пеевски, тотално размества плановете и в момента мажоритарната собственост в Булгартабак е разделена само между Woodford Establishment и Stiga ANSTALT. Втората фондация влиза на мястото на Livero със сделка от януари 2015 г. При нито едно от прехвърлянията купувачът не обяви търгово предложение към останалите акционери на Българската фондова борса въпреки законовото изискване да го направи. А при влизането на Stiga ANSTALT дори няма и поискано разрешение от КЗК. Както Студия Трансмедия писа, в края на февруари в Лихтенщайн е започнало заличаването на Livero Establishment. Тази компания е ключов участник в сделката и през нея е преминала голяма част от финансирането й. Финансиране, за което и до днес не е ясно с какви първоначални средства е направено. Заличаването на дружеството ще намали значително възможностите за проследяване пътя на парите, техния произход, както и истинското разпределение на собствеността в Булгартабак, маскирано зад фондациите.

Както Студия Трансмедия писа, в края на февруари в Лихтенщайн е започнало заличаването на Livero Establishment. Тази компания е ключов участник в сделката и през нея е преминала голяма част от финансирането й. Финансиране, за което и до днес не е ясно с какви първоначални средства е направено. Заличаването на дружеството ще намали значително възможностите за проследяване пътя на парите, техния произход, както и истинското разпределение на собствеността в Булгартабак, маскирано зад фондациите. Заличаването на LIVERO Establishment ще сведе до минимум и шансовете за успешно завършване, все някога, на започнатата от прокуратурата в Лихтенщайн проверка за съпричастност на българските политици Бойко Борисов, Ахмед Доган и Делян Пеевски към сделката и финансирането й. Информация за разследването на български полици (със заличени имена) беше публикувана във Фрогнюз, а няколко дни по-късно медиите на Делян Пеевски оповестиха, че имената на тримата разследвани в Лихтенщайн български политици са именно Борисов, Пеевски и Доган. Информация по разследването е изпратена към българските власти, но те очевидно нямат интерес към нея. Мирослав Иванов

Българските прокурори може би трябва да прочетат книгата на Бил Браудър Заповед за арест 12.08.201782012 Вчера Главният прокурор на Република България заяви: Цветан Василев не е и никога няма да бъде Сергей Магнитски. Прав е. Магнитски е бил адвокат на Бил Браудър, който е загинал мъчително в резултат на изтезанията в ареста. В този смисъл, логично се налага сравнението между Василев и Браудър, чийто инвестиционен фонд е изкуствено фалиран в Русия и той изгубва активите си заради корупционните практики там. С помощта на държавната машина са изфабрикувани фалшиви обвинения с цел да го унищожат. Магнитски е жертвата, която не е предала Браудър въпреки униженията и физическите мъчения, на които е подложен. Съдбата му е вдъхновила защитниците на човешките права по цял свят. КТБ беше унищожена от българските държавни институции, и най-вече с помощта прокуратурата, а нейните активи се разграбват от българската мафия. Всички си спомняме лятото на 2014 година, когато Главният прокурор каза, че в случая на КТБ, трябва да се отиде отвъд закона. Не само, че България отиде отвъд закона, но непрекъснато приема нови закони ад хок и ги прилага ретроактивно. Фабрикуват се обвинения на база на лъжливи свидетелски показания и фалшиви документи. Трудно можем да говорим за правова държава. Трябва да се направят някои разяснения за българската прокуратура, която се радва на 6% обществено доверие. 1. Законът Магнитски не е изграден на база на правилата на Василев. Базиран е на международни правни норми като защитата на човешките права. С други думи, Главният прокурор не е нарушителят според правилата на Василев, а според установени международни норми. Така поне смятат американски юристи и експерти по човешките права. 2. Прокуратурата коментира какъв адрес Василев да сложи в договора с адвокатите си? Странно е, че прокуратурата казва на частни страни какво да пишат в договора си. Дали прокуратурата е чувала за принципа на свобода при договарянето?

3. Според прокуратурата, Василев разчита на закона Магнитски, за да избяга от правосъдие. Не, Василев не иска да избяга от правосъдие. Той просто отказва да бъде съден от българската мафия. 4. Прокуратурата твърди, че сръбските съдилища нарочно бавели процедурата по екстрадиция. Да не би да претендирате за юрисдикция върху сръбските съдилища? Освен това е странно неуважението към сръбските закони. Нали разбирате, че няма как българската мафия да контролира всичко. 5. Според българската прокуратура, Василев използва закона Магнитски единствено и само за вдигане на шум. Целта на закона Магнитски е да санкционира корумпирани държавни чиновници, които не зачитат човешките права. Това не е средство за пропаганда! В заключение, искам да припомня думите на Президента на Венецианската комисия, която консултира Съвета на Европа по въпроси на конституционното право, които той изрече относно модела на българската прокуратура през 2016 година: Съветският модел на българската прокуратура трябва категорично да се разруши. Той е източник на корупция и изнудване и създава възможности да се използва за политически цели. Проф. д-р Антоанета Василева, с предявена Заповед за арест от българската прокуратура

така е ама и ти си в говната като негó !

Трябва да се благодарни на Пеевски, че събори една банкова пирамида!Медал!Всичко излезе вярно!Както за фирмите пощенски кутии,така и за необезпечените кредити,за външните трансфери в милиони чрез фирми фантоми,за непрекъснатите кредити взимани от гл.акционер,приватизатора на куп държавни предприятия,за офшорки с кредити невърнати,но после регистрирали нови фирми,но с гл.акционер задлъжнялата фирма и пак нови необезпечени кредити,така че нищо да не се вземе,ако спрат вноските и пак същото и т.н.И в този ред откъде накъде държавата ще подпира такава банка,та пак Мустака да я " работи" по същия начин!

Абе, леке и евтин и прост манипулатор, и като не знаеш и не разбираш какво точно пишеш я обясни за какво точно трябва да сме му благодарни на Пеевски, КОНКРЕТНО, за да ти светне всеки, който не е кръгъл идиот, че ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, независимо какво и как е правил Цветан Василев в банката и дори и КТБ да е била наистина пирамида, просто защото това не е работа на Дебелия преуспял Катарзис. Това едно! Виторио - защо така небрежно и лежерно забравяш и пропускаш, бе боклук, че ако и когато КТБ е била пирамида наистина, Василев и Пеевски бяха първи дружки, бе тъпак, и Пеевски беше "синът на Цветанов"! Аман от тъпоъгълници! А ти ако искаш му благодари на дебелия перач на Доган и дори иди да му целуваш задника, лумпен!

Прасчо е герой,а ти не!След като банката беше поставена под специален надзор от БНБ по искане на Василев,чак тогава се разкодираха фалшивите отчети,показващи че е " много,много стабилна",друг път!Ти как си преставяш по друг начин!ДАНС спи,БНБ спи,и как можеше да се разбере?Така,че сори,но престъпление за което ползваш главни букви няма!

питай пеевски от къде натрупа толкова милиони????

Това е друг въпрос и не е за пренебрегване но не е свързан точно с КТБ,а с други дейности на Пеевски!В случая с КТБ нямаше кой друг да се осмели да дръпне килимчето и то какво излезе,една безподобна свинщина!

жандарми в банката арест на убийци на пееввски отткраднати 200 милионо и изнесени с самолет-паническо теглене всичко това с големи снимки по вестниците и телевизията резултат:-няма убиици пуснати ,няма изнсени милиони с самолет. цацаров чист като сълза-резил за българия за журналистиката и щастие и парички за цацаров и пеевски

Откровени лъжи, че хем не били атакували, влизали и претърсвали в банката а в офиси на фирми на Цветан Василев в същата сграда, хем всички кредитни досиета за над 3.5 милиарда били изчезнали и откраднати от Цветан Василев! И това при положение, че дори и случайни хора са видяли хората на Цацаров и Сарафов, и на Петьо Еврото ДА ИЗНАСЯТ С ЧУВАЛИ СУМА ТИ ВРЕМЕ ДОКУМЕНТИ от банката и после дори сигнализираха и дадоха по телевизията изхвърлени изгорени в контейнери за боклук наблизо официални документи на КТБ с дори лична информация на клиенти! После когато се усетиха, че и тази лъжа няма да задържи дълго признаха, че са изнесли документи, не че това били само копия, които одиторите им били дали след като ги иКопирали от ... УЖ ИЗЧЕЗНАЛИТЕ, и то всичките, ОРИГИНАЛИ!?!?! На кредитните досиета!!!...

Сигнала излезе верен!Колкото до чувалчетата ,е може и да са объркали чувалчета кое на кого е,дали на Барека или на господина с частния самолет,но като цяло банката е гротеска!Бай Ганьо ряпа да яде!Мушенгии и прекомерна алчност отвсякъде!

Преди това в парцалите на Пеевски тече мощна атака, яростна артилерийска подготовка срещу банката и Светан Василев, месеци наред (подобна на други - напр. на други ДС парцали - трудовите и часовите вестници срещу Филип Димитров преди фронталната атака с лъжи срещу него на ДС-КГБ офицера Бригадир Аспарухов, тогава шеф на НРС и Доган и Желев...20, друга скандална и нечувана успешна атака срещу България и НАЦИОНАЛНАТА Й СИГУРНОСТ! КТБ устоява на първоначалния натиск и изплаща над 6 700 милиона мисля КЕШ на каса и е готова да поеме още около 500 милиона в ликвидни активи - нещо, което НИКОЯ БЪЛГАРСКА БАНКА ТОГАВА не е в състояние да стори! И тогава идва атаката на Пеевски пряко, чрез Цацаров и шайката му, за да я довършат, а после и опит да разпрострят паниката и разширят атаката си срещу други банки и цялата банкова и финансова система с т.н. "банкова ваканция"...за да я доразграбят и отвлекат вниманието на паникьосаните хора в суматохата от престъпленията, кражбите и атаката им! Всичко е от ясно по-ясно! Това са ВСЕИЗВЕСТНИТЕ И НЕОБОРИМИ ФАКТИ! А обясненията на Цацаров и пеевските парцали за тях (след упоритите им опити за игнориране) са откровено идиотски!

След като са си свършили работата, прокурорите, които са разследвали случая с КТБ да излязат пред хората и гласно да кажат%% Цацаров, Пеевски и Борисов са абсолютно невинни. Гарантираме за това. Хайде да ги видим дали не се страхуват.

Нещо много се преекспонира със т.н. " страх"!Е то,ясно от къде идва!Но е прекалено простовато и явен наивитет да се защитава една банкова пирамида!Чак такава липса на инфорция при толкова факти как е фунционирала банката,как са източвани пари на вложители,най мародерски.Типична българска първосигналност!

Незнам защо толкова се активираха от цацаратурата и подлогите им срещу това след като непрекъснато приказват какви ''невинни ангелчета'' са??? Ами като сте толкова големи честни професионалисти какво се страхувате че и някой друг ще ви види ''професионализма''???

Кой пък се страхува?Къде го видя "страха" който се опитваш да внушиш? Обирджиев отмъкна доста мангизи,че и за тролове пръска!Статията е публикувана в отговор на журналистически въпрос!А колкото до Тръмп е почти невероятно да толерира банкови измами с огромни за нашата държава размери в лицето на един мошеник ,байчо ти Василевски!

Всички телевизии мълчат като мишки. Чудят се на коя страна да застанат.Държавата се тресе, а те ни занимават с изоставени бебета. Много са жалки.

Е колко пъти да нищят едно и също!Каквото има да се каже се каза,сега предстои съдебното дело!Няма само за Банго да слушаме,я !

ТОВА Е КРАЯТ НА ЦАЦАРАТУРАТА!!

В какъв смисъл?Какво се е случило?

ЦАЦА, ТРЕПЕРЯТ ЛИ ТИ ГАЩУРКИТЕ? НАЙ ДОБРЕ СЕ ОБАЖДАЙ НА ГАЛЕВИТЕ ДА ТЕ СРЕЩНАТ НА ЛЕТИЩЕТО.

Васката си пие марковия алкохол в Сърбия и между другото докато си кръстосва и разкръстосва краката хвърля бегъл поглед в интернет как работят неговите тролове !

Мафията управлява нашата държава.

На този етап гласят на ДАНС да сложат шеф Колев, На Специализирания съд- Милев, на НслС Узунов или Тодоров. Представяте ли си?? Това са най- близките хора на Цацаров. Цялата система ще премине в негови ръце. Ще се допусне ли това?? Къде е Президента??

Откакто се писа за това, всеки ден някой откровен престъпник от тези, дето са недосегаеми за правосъдието в България, повтаря някакви мантри за САЩ, правосъдието на САЩ и закона "Магнитски", което изглежда като страх. Какво може да се случи там, могат да кажат компетентни лица от САЩ. Един факт е видим с просто око - че ББ разговаря с Обама, когато каза, че една или две банки в България ще фалират, когато се върне, а сега президент е Тръмп. Та надеждата, която имаме, е Тръмп да реши да си прави реклама с лесен съдебен казус, защото пладнешкият обир на КТБ е точно такъв извън България.

Прогледнахте ли?? Виждате ли какво става в тази държава, прокуратура, съд, ВСС, ВАС и т.н. А отгоре на всичко това със закона за съдебната власт/ЗСВ/ Президента им увеличава правомощията. Кошмарно . Срам.

Всъщност поведението и приказките на Цацаров са напълно очаквани, логични и обясними, той се бори буквално за живота си! Той е уплашен до смърт, защото след като Цветан Василев е извън обсега на ДС-КГБ мафията, която поръча и заповяда на тотално зависимия от нея и мекерето й Пеевски Цацаров да нападне КТБ и атакува Василев остава ... Цацаров! Който е пред голяма опасност, ако не издържи, притиснат от хората, обстоятелствата и невъзможността повече да лъже поради огромния интерес, а сега и в Америка...и бъде принуден да обясни АТАКАТА СИ срещу банката и започне да казва истината, защото очевидно повече не може да продължава с лъжите - те са безмислени и очевидно глупави и несъстоятелни, много набързо и нефелно скалъпени! Така всъщност новата огромна опасност за истинските крадци става И Цацаров, а от там - за Цацаров най-голямата, смъртна опасност стават и идва точно от довчерашните му покровители, авери и ГОСПОДАРИ! Тази история ще свърши много зле за Цацаров - той се е хванал за грешните хора и се е набутал в афери и престъпления, от които май добър изход за него няма. Така ги виждам аз нещата, а за всеки тази история да е за поука ако се колебае дали да се захваща с тази мафия, за мимолетни пари, постове и слава!

СЕ БОРЯТ ЗА ЖИВОТА СИ. Борим се и ние които плащаме МИЛИАРДИТЕ НА КТБ и които като данъкоплатци никой не ни пита редно ли бе ДЪРЖАВАТА ДА ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА НА БНБ, ДА ПЛАТИ ЛИПСВАЩИТЕ МИЛИАРДИ и да НЕ ПРИДОБИЕ НИТО ЕДИН АКЦИЯ И НИТО ЕДН ОТ ОБЕЗЦЕНЕНИТЕ ОТ КВЕСТОРИТЕ АКТИВИ. Цацаров не само не доказа къде са отишли "окрадените" милиарди, но ПРЕСТЪПНО БЕЗОДГОВОРНО НАБЛЮДАВА, кък се извършват ЦЕСИИ и активите които биха могли да са държавна собственост ЗАРАДИ НЕГО И БОРИСОВ ПОПАДНАХА В РЪЦЕТЕ НА ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ И МИЛЕН ВЕЛЧЕВИТЕ ХОРА. Предстои продажбата на един от най атрактивните активи на КТБ - ТЪРГОВСКА БАНКА ВИКТОРИЯ чиито активи при покупката й бяха обявени за сумата от 480 милионо лева. ЗА КОЛКО ЛИ ТБ ВИКТОРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОДАРЕНА НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВАТА БАКБ? Защо с вземането си ДЪРЖАВАТА НЕ УЧАСТВА В ПРИДОБИВАНЕТО НА БАНКАТА И АКТИВИТЕ Й?? ЗАЩО?? Кой да ти каже - Борисов ли, Цацаров ли, или пък опозицията от ДПС и БСП? Те са над тези неща. Нали не те , а ние плащаме сметките. Те само ги поръчват!

От стенограмите при президента става пределно ясно, че става дума за атака срещу банката, това го признават всички там, вкл. президентът и гъвернуорът на КТБ, дори точно тази дума е използвана! И никой до ден днешен, вкл. главния прокурор Цацаров не направи усилие да идентифицира атакуващите банката, дори и не споменават за това, а тази атака стана пред очите ни! Президентът Плевенлиев дори признава публично в прав текст, че ФОРМАЛНОТО оформяне на взетото ДРУГАДЕ решение очевидно от атакувалите банката ДА НЕ СЕ ПОДКРЕПИ, противно на здравата логика и практиките, противно на съветите от ЕС, противно на практиката - подкрепяни са други банки с големи суми за да се стабилизират,... ТАКА Плевенлиев ЗАЯВИ, ЧЕ БИЛО ВЗЕТО ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ да не се подкрепена банката, за да ... СЕ НАКАРАЛИ ВИНОВНИТЕ ДА ОТГОВАРЯТ!?!? И аз искам само да (го) попитам - е, накараха ли ги виновните да отговарят? И забележете - това решение се взима когато дори не се знае реалното състояние на банката, както признават всички там, вкл. Искров! Държавата трябваше да поеме ръководството на КТБ чрез БНБ, ако БНБ наистина имаше свестни, професионално, независимо и почтено управление - ако щете дори чрез банка Еиктория, да успокои топката - хората и да идентифицира атакуващите банката - Пеевски и пацалите и хората му, да ги предупреди в прав текст да не продължават да рушат банковата система и държавата и да удрят националната ни сигурност, да я оздрави и оцени точно лошите активи и едва тогава да предаде доказателствата за кражби и престъпления на съответните органи, ако и след като наистина е имало такива - напр. на Цветан Василев и хората му! Те постъпиха точно обратното и сега се чудят как да се оправдаят и обяснят действията и истинските им мотиви за тях!

В кражбата на века - КТБ всеки най-напред трябва да си зададе и намери отговорите на няколко колкото прости, толкова основни и резонни въпроса: 1) Кой човек атакува и обира сам себе си, ако е вменяем, тоест ако не е луд и е добре, че на Цацаров и Пеевски не им е дошла на ум и тази лъжа и простотия, да тръгнат и в това да ни убеждават! 2) Има ли изобщо банка в света, дори и от най-големите, която да издържи на такава нечувана и невиждана невероятно нагла синхронизирана атака на банка от на практика всички репресивни институции, подчинени на всеизвестен престъпник, рекетьор и перач, който я е набелязал за да я ограби! 3) След като е пределно ясно, че с атаката си срещу банката по начина, по който я проведе Цацаров след организираните от доста време масирани медийни атаки срещу нея от Пеевски Цацаров на практика я фалира и обрича, обвиненията му срещи Цветан Василев увисват във въздуха, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПРИЗНАВАТ, че има атака срещу КТБ, ВУНШНА АТАКА, видно и от стенограмите при президента, И ВСИЧКИ ЗНАЕМ и ВИДЯХМЕ кой проведе атаката и че това не е Цветан Василев! Затова му бяха нужни лъжите на Цацаров и останалите бандити, че Василев бил откраднал над 200 милиона КЕШ с бус от банката си (като че ли той е тъпак като тях и не може, ако е решил да краде да ги преведе в някоя дестинация някъде по офшорките...), ме щели да убият - не, ами че БИЛИ УБИЛИ?!?! Пеевски, че всички кредитни досиета от КТБ били откраднати и изчезнали (разбирай от злодея Цветан Василев), след като пазвантите на Цацаров, Петьо Еврото и Пеевски ги изнесоха и тези кретени не се сетиха и не знаеха, че ГИ ИМА И ДРУГАДЕ, че не били атакували банката и не били влизали в нея, а в офиси на фирми на Василев в същата сграда (ами тогава как установихте. че кредитните досиета на банката, за над 3.5 милиарда мисля, били изчезнали, бе кретени!, и как след това заявихте, че не сте били взимали оригинали, а само ... НАПРАВЕНИ КОПИЯ ОТ ОРИГИНАЛНИТЕ кредитни досиета КОИТО УЖ БИЛИ ОТКРАДНАТИ, ВСИЧКИТЕ от одиторите!

Едра риба ЦАЦА...

Цацаров най-нагло и безочливо ПАК лъже публично, но очевидно повече лъжите му не хващат декиш, никой оправдано не му вярва. Очевидно лъже, когато твърди, че Василев се бил криел от българското правосъдие! Първо - защото няма правосъдие в България, просто няма такова животно, а някакво жалко подобие, имитация на такова! Ами дори и премиерът (трети път) дори и публично обяви, че е имало план след като Пеевски бъде инсталиран от ДС-КГБ мафия да го арестуват и убият в ареста! Той обвини от възможно най-високата трибуна в България - Народното събрание, че Доган искал да го убие, ме го бил поръчал, и Цацаров се ослуша пак! А да напомня - Пеевски, който е господарят на Цацаров и му нареди да атакува и фалира КТБ за да я разграби е точно перачът и рекетьорът на Доган! Спомнете си колко хора досега се оплакаха, че Пеевски и ДС-КГБ глутницата му са ги рекетирали и заплашвали, че са много, не е само Цветан Василев, спомнете си например признанията на бившия директор на Булгартабак, спомнете си онзи разговор на Кокинов в къщата на Борисов за това как Борисов лично е заплашвал основния свидетел срещу авера му Мирослав Найденов и че той си бил назначил главния прокурор, спомнете си как Капута Бареков по едно време пропищя, че щели (Борисов) да го убият...! Спомнете си "самоубитата" "мъжка секретарка" на Доган, спомнете си Мишо Бирата,... И си спомнете колко много, не стотици, а хиляди поръчкови убийства станаха в България - на премиери (бивши) - Луканов, на магистрати, на полицаи, и на бандити, разбира се, спомнете си за Фатик, Доктора, Кюлев, Илия Павлов, Манол Велев, ...! Тоест - НЯКОЙ НАИСТИНА ПОРЪЧВА УБИЙСТВА, и този някой е на достатъчно високи позиции за да не се разкрие нито един убиец да не говорим за поръчител!

Второ - Цветан Василев не се крие, а спасява живота си и всички го знаят къде е - той не отказва да свидетелства, а не иска да се върне в България и мафията да го ликвидира, на фона на многобройните поръчкови убийства и липсата на истинско правосъдие, съд и най-вече прокуратура! И при положение че има доказателства, документи и записи за куп корумпирани управници, магистрати, финансисти като Искров и политици, за които не крие че е депозирал при 2 нотариуса на Запад и е повече от ясно, че американците имат голям интерес да видят тези документи и лица, както и цяла България! Така че колкото и да се мъчат, Пеевски, Доган, Цацаров, Борисов и Сие повече никого не могат да баламосат и излъжат! Този път лъжата им, повторена сто пъти няма да стане истина, защото всички поумняха - дори и българите, и ги разбраха!

Всъщност Цацаров и господарят му Пеевски спекулират с този закон и предприетите от Цветан Василев НАПЪЛНО ЗАКОННИ СТЪПКИ. Те отлично разбират, но продължават да се правят на шапшали, че в случая е важен не толкова конкретният закон в Америка. а ПУБЛИЧНОСТТА и ЦЯЛАТА ИСТИНА разгледани от влиятелни лица, комисии, органи и институции, които Цацаров, "над когото бил само Господ и пред никого не се бил отчитал" и пр. простотии и внушения на пеевските парцали и нашенската ДС-КГБ мафия, която този обслужва НЕ МОГАТ ДА СПЛАШАТ, ИЗЛЪЖАТ, КУПЯТ ИЛИ "КРЪСТЯТ", колкото и да са специализирали в тези неща! С две думи, ако американците и американските институции решат да разгледат и да се ангажират в този невероятно скандален случай на най-голямата кражба, на кражбата на века и да изобличат крадците, истинските крадци и виновниците за фалита й, тоест атакувалите я, тоест Пеевски и машата му Цацаров, Цацаров да не бере грижа - ТЕ ЩЕ НАМЕРЯТ "ПО КОЙ ЗАКОН" да накажат престъпниците при огромната популярност и интерес към тази кражба на Пеевски и Сие! В този ред на мисли аз смятам, че Цветан Василев е много близо до победа, което ще е победа за цяла България, а и за престижа на Америка у нас, в региона, Европа и света.

Цацаров, сега ще се убедиш, че не са толкова страшни тези, които открито те критикуват и казват истината в очите ти. Страшни са тези, които ти се подлагат, а сега ще ги видиш в истинският им образ.Хитър си, но много неща още не са ти ясни или просто не си ги преживял.

То и Цацата не е Ален Делон, нито Корадо Катани, ама защо все пак не посочи другите двама шишковци, които започнаха атаката срещу КТБ.

Тръмп трябва да е пълен дебил ако не започне разследване за 4 милиарда откраднати от частна банка.

Адмирации за смелостта на полковник Марков - бивш служител на НСО! - той беше първия който има смелоста, първия който прояви офицерска доблест и още в 2015 година каза истината за аферата КТБ, вижте в мрежата видеото: -Разстрели като финал на случая "КТБ".

Жалбоподавателя до Сената на САЩ трябва да бъде подадена от целия български народ за репресия и геноцид, а не от Цветан Василев.Ние сме репресираните и ограбени.

кво чакаш ето адреса - U.S. Senate: www-senate-gov само сложи точки вместо чертичките

скоро Цацата ще го видиме отслабнал със сто кила

Тук е ясно какво ще реши съдът, но ако в Страсбург се докаже, че е манипулирана електронната система при избора на членове на ВСС ще стане много весело. И да видим кой ще носи отговорност.

Е как да докаже Страсбург ?Ти изобщо не си в час!И защо смяташ че е манипулирана?

ЗАРАДИ КОИТО ПРЕЗ 2014 ВКАРА В БАНКАТА БАРЕТИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ СА СЕГА обезценените от квесторите АКТИВИТЕ НА КТБ - Виваком , Дунарит , Булгартабак , Петрол , Мултиплекси, ... ЗАЩО НЕ СА НА ДЪРЖАВАТА КОЯТО ТЕГЛИ ЗАЕМ ЗА ДА ПЛАТИ МАСРАФИТЕ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ НА БАНКАТА БЕ ШОПАР?

Kво, е това "шопар" бре, брато?? Mъжко прасе ли???;))

Изобщо не са влизали в банката прокурори през 2014г.!Влязоха само във частната фирма на Василев,която е в същата сграда,но извън банката! Но пък всички данни на Прасчо излязоха верни,както кухите фирми с кредити без обезпечение в милиони,така и износа на пари на вложителите! А колкото до Дунарит и другите заводи ,там е друга гадна схема!например дунарит са печеливши,паради което Василев им прехвърля дълговете на задлъжнелите негови фирми,затова в такова състояние!

Разкажи за ЦУСИЯТА НА ИТАЛИАНЕЦЕ и къде в нея е намесен ДЕБЕЛИЯ. КОИ И ЗАЩО ДОПУСНА ТЕЗИ ЦЕСИИ въпреки решението на съда което странно защо не се изпълнява. Може би главния прокурор ще ни обясни защо това се случва!

дали прокурорите и ченгетата са влезли в КТБ или в офисите на собствениа й. Внушението бе направено: ПАРИТЕ НА БАНКАТА СА ОКРАДЕНИ Чакащите пред офиса на собственика МЕДИИ НА ПЕЕВСКИ раздуха балона. Случи се точно това което се очакваше да се случи - БЕЗКОНТРОЛНО ТЕГЛЕНЕ НА ПАРИ довело до ФАЛИТА НА БАНКАТА. КТБ бе убита не с вестниците на ПЕЕВСКИ , а с действията на ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР. НЯМА КАК ДА НЕ МУ СЕ ПРИЗНАЕ ТОЗИ ФАКТ. Загробването ни с държавни заеми за спасяването на КТБ завършиха с пълно фиаско за народонаселението. НЯМА ГИ ОКРАДЕНИТЕ МИЛИАРДИ, НЯМА ГИ И АКТИВИТЕ НА КТБ! КЪДЕ СА БЕ ЦАЦАРОВ?

от нас си зависи ако чакаме американците сами да я свършатцялата работа пак ще си останеме роби на комунистическата мафия, сега е ммнта да ги подпукаме и изобличие издевателстата над обикновените хора

Цацаров да коментира разпадащият язовир Цанков камък ,който е построен и с мъдрите съвети на световно известният хидролог Доган ,агент на ДС-КГБ лапнал 2 000 000 лева. Сега да ги връща.

Е що не го питаш за Цанковия ,че да ти отговори?Ти питаш форума .Журналята питат гл.прокурор само за Василев и той отговаря конкретно на въпроса!

цаца, ша видим!! всяка крушка си имала опашка!! защо не споменават имената на бай иван бостанджията или на драган чушката, ами твоето и на деянчо, бре????

Изтрили са си следите на време!Няма данни,сори!каквото има е описано в много много томове и експертизи,включително и на чуждестранни експерти!

ша видим;))) нищо, че са изтрили....кражбата е огромна!! не е извършена само от един човек!! там им обива камъчето в обувката! защото знаят, че когато са повече от двама,и става,... кражба с предател!! рано или късно, една от хиените ще скъса синджира! сами ще се изядът и предадат! въпрос на време е!!;))

Актуализация на новините пак същото птиченце ми каза че до седмица цацата си подава оставка или поне така го е замислил и на негово место ще дойде Недялко едно младо прокурорче от...няма да кажа, че лошо!!!!

Ах тези говорящи папагалчета !Ами те са тролчета,пускат ги от адвокатската кантора срещу 50 000 долара!

от там пускат орли а не папагалчета

Българи, представяте ли си какви неща ще излязат наяве??? Сигурно ще ни се завъртят главите.Спукаха ни от лъжи и кражби.Добре е, че започнахме да проглеждаме.Крайно време беше, че всички деца ни избягаха от тази мафия.Има шанс и да се върнат.

Цацаров , Доган , Пеевски ,Бойко и останолата руска бандитска паплач ще повръщат това ,което са откраднали от Цветан Василев.

За Цецко от петзвездния ли става дума?Шегуваш се!Да защитаваш обири на банки ,по точно източване на милиарди от главния акционер чрез спекулации за лични облаги е необяснимо невежество .400 евро на вечер плаща за хотел в Сърбия ,та и ти ли толкова плащаш за хотел?Такива банкери ли искаш да има България?

Cамо, накрая "банкера" да не осъди цацата, а пък Tи и Aз, да му платим хотелите по 400 евро на вечер!? ;) 3ащото и това го има като хипотеза!! хахахаха...

Какво научих пак.......цацата е искал среща лична и бърза със суджука, но същият му е отказал, защото при него е бил валерката и са обсъждали по-нататъшното управление БЕЗ цАцата хахахахахаха щяли да го похарчат а дебелянчо заминава в затвора но за малко щяло да е разбираш ли и после фиууу да го няма от там, но щял да се води че е там в затвора сиреч! Брееееее , брееееееее стига де !!! Аман от схеми гусин Борис0FF

карикатури на Комарницки.. "Искам "Дунарит" и всички останали порции на празните столове..", "Детска градина "Герберче".. Да видите какво прикрива Цацаратора..

Направо съм щастлив. 28г. вече загубил надежда очаквах такава вест.Дай Боже нещата потръгнат. От радост ще пия една ракия. Ха, наздраве на всички. Има Господ!

Абе Цаца, ама хитра бе, знае 2 и 200 и на всека манджа меродия...

Цацаров сега да види как се обвинява човек. Когато си обвинен без да има причина е много тежко и тъжно. Не всеки може да го понесе. Но този човек го крепи ИСТИНАТА и правотата в неговите действия. нокогато те обвинят и знаеш със сигурност, че си сгазил лука, ох...........не ми се мисли. И то от Сетата на САЩ!

Що се излагаш!Нищо не го крепи Банго крадеца ,абсолютно нищо,хвърля се шум срещу пари ,защото друго не му остана!Проблема е добре се обслужва с крадените пари които лобистката кантора трябва да върне на държавата ни!Жалко че плаща и на тролове!

Току що едно птиченце от една болница ми каза че имат нареждане да са готови да приемат уж по спешност суджук паша и да му намерят уж лошата болест и да му препоръчат да не рАботи повече защото щяло да му навреди на здравето а негов замесник ще стане путриота валерката-винкела, а бат суджук ще излезне във вечна отпуска както направи доганчо, ха! да ви е сладго сега гусин суджук гей...пардон бей!!!

а не, и при бай Ставри има болница и там може да се лекува.условията са отлични.

Големи тъпотии!Явно малоумниците няма да свършат!Делото за суджука си върви ,какъв ти е проблема?

Всички вие ти цаца, тивон суджуков, дебелян, първолаков, и други ще го отнесете за целия криминален преход на Държавата и то ще го отнесете по Трънския курс на долара! От тук на сетне няма спане за вас!

Нямало спане за тях ли?! Хахахаха! Тия си живеят живота и ще продължават да си го живеят, богати са колкото българчетата не могат и да си представят, и сигурно умират от смях като четат как жалките българчета скърцат със зъби и с заканват по форумите, а на сутринта си прекланят главицата и отиват да им изработват заплатите, рушветите и привилегиите!

да ама вече не са бългрчетата а сужбите на US, така че както се хилиш скоро ще се озъбиш

Изглежда идва истината за краха на нашата страна. За имената на виновните, които я съсипаха и направиха народа просяк. Жално ми е.Всички, без изключение от какъв цвят са, трябва да бъдат строго наказани и се сложи края на този геноцид.

Пеевски и Цацаров,не е изключено да последват героичният пример на самоУБИТИЯТ Амин в сараите!Що да летят до щатите за скупяване на колхозни шопари!

Тоя тип е по-нагъл и от Цвинокио, заклевам се! Цаца, коментирай и какво казаха американците по повод Магнитски и българската съдебна система, бе!

Сега прокурорът ще започва да изпитва едно от най гадните неща в живота. Неговите Уж "доверени" хора ще започнат леко да го отбягват, докато не започнат да плюят по него. Българска черта. Освен това има и КАРМА!! Тя се връща със страшана сила. каквото си направил на другия, идва на главата ти.

Цацаров не е много красиво заедно с Пеевски да си проверяван по закона Магнитски и да си на този пост. Питай и другара по коалиционната политика от ЦУМ и той ще ти каже ,че някак си не върви да стоиш на поста докато не приключи проверката. Като ви оправдаят,тогава си продължаваш пак .....

е как да го оправдаят, ... те американците да не са слепи, как ще тръгнат да обвиняват някой без да имат неопровержими доказателства че става въпрс за организирана престъпност

Е може и да са ангели небесни. Пишат по мрежата,че онзи Пеевски бил лапнал около 200 млн. евро.Ако е вярно, Цацаров трябва да каже ,как стават тия работи.

shte vidim,koj ,koj e majkata da ti eba svinska"treperite veche

Ако американците разкрият далаверата КТБ, гарантирам, че няма да има българин, който да не вярва в справедливостта на САЩ!!

Ако, ама надали... Просто ще скъсят каишката на Баце и той ще им стане още по-послушен.