Цветанов: Уволненията са саботаж срещу новото правителство

Създали са се условия за евентуален бъдещ саботаж на правителството, обяви в парламента шефът на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Уволненията са саботаж срещу новото правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам двама, абсолютни професионалисти в областта, в която работят, които след като дойде служебният министър на траспорта и смени ръководствата на железниците с нови генерални директори бяха освободини. Хората, с които бяха заменени са абсолютни аматьори - без ръководен опит и с много лош нрав. Всичките им подчитени са впрегнати да им вършат работата. Компанията не търпи никакво развитие от месеци, само стрес и разследвания тресат всички работещи там. Ние си искаме обратно професионалистите. Идеята за разследване - кой е разпоредил тези безумия е правилна и дано се случи.

РЕПОРТЕРЪТ ВАСИЛ ИВАНОВ,БЕ ЦЕНЗУРИРАН ТОЧНО ОТ ЧОВЕК НА ЕДИН ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ,КОЙТО ГЕРДЖИКОВ СМЕНИ!!!СЛЕД ИЗНАСЯНЕТО НА ИСТИНАТА ЗА ДЕЛАВЕРИТЕ НА ГЕРБЕРСКИТЕ ОБЛАСТНИ И КМЕТОВЕ СЕ УБЕЖДАВАМ,ЧЕ ГИРДЖИКОВ ДОБРЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА!!!РЕД Е НА ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЪТ,ЗА ДА СЕ ДОВЪРШИ!!!

Цветанов много добре знае, как се печелят избори ! Когато, цялата държавна администрация е назначена и подкрепяна от ГЕРБ лесно се печелят избори ! Такава е формулата на успеха ! Затова е целият този рев !

калинка, калинка моя ..... мноо реф за тия калинке бе

Уволнението на некадърните бокови подлоги е единственото добро, което Герджиков направи като служебен премиер.

"Създали са се условия за евентуален бъдещ саботаж на правителството", обяви Цветан Цветанов. Ами така си е - тъкмо си бяха обучили гербаджийските калинки как да замазват кражбите на началниците и взеха, та им разбутаха далаверските капии.

Като го гледам тия клинични идиоти в новото /старо нс, саботаж е самото им присъствие на територията на древна България . А междувременно кретените -продажници се точат за газопреносната мрежа ...... Май или юни са предсрочните избори ?!!!

Стига сте си чесали езиците със служебното правителство.Я гледайте какви ще ги забъркат новите-стари избраници!Огледал се Илия, пак в оцапаните тия!

като почват работа депутатите дават ли свидетелсто за съдимост??Като навсякъде а???

Аааа!! Не така професоре. Като си повел четата сега ще отговаряш за нея. Не може ем ти да ги избираш ем друг да отговаря после.

все някой го саботира,:)))))))))))))))

А сега, като вземете управлението на държавата, ще видим вашите уволнения и назначения!И отново ще напълните всички общини с вашите мекерета!

Това служебно правителство е най слабото от всички които помня! Изпълни политически поръчки и сега затова не знае какво да каже !

Наистина кой дявол му нареди да прави въобще някакви назначения! Като си за има няма 2 месеца!

ТОВА Е МНОГО СИЛНА ДУМА.ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ СЕ ОБВИНЯВАТ ХОРА В УМИШЛЕНО САБОТИРАНЕ В ДЪРЖАВАТА.

Ако някой някъде е изгонил някоя калинка, която нищо не върши, но пък е вярна на Партията, за вас това е саботиране. Върнете бързо на работа онова недоразумение, което се пише за наследник на достойни хора, а не може да си държи езика зад зъбите. Ако уволнените са като него, заслужено са ги махнали.

Внук ми, който е в 10 кл., написа това стихотворение за България. Навряха ни демокрацията и разрушиха Нацията в чужбина младите слугуват в България пенсионерите студуват получават мизерни пенсии и гладуват на демокрацията мръсна водачите се оказаха на България палачите все неправилните политици избираме и в блатото на ЕС се намираме не искаме демокрация а на лъжливите политици кастрация

Този позьор и трудно различаващ елементите на речта, дали знае какво е САБОТАЖ.

Този 6 апартаментов мошеник реве за тъпите посредствени гербаджийски номенклатури уволнени със сигурност справедливо и го нарича САБОТАЖ , а забрави за 10% увеличение на тока от неговото предишно служебно правителство и то не беше САБОТАЖ към целия български народ така ли ???? Ей, ОВЦЕ още ли спите ???? Дойде време за СТРИГАНЕ и ДОЕНЕ !!

Всяко зло за добро! Малко радост за комундетата, малко да живнат, че сега като им резнем главиците, да ни е по-сладко!

Кои сте вие? Умееш ли да режеш глави? Колко смяташ, че ще ти стигнат? С кого започваш?

Саботаж е идването ви отново на власт Цвъцко. Но този път ще видим как ще се оправяте с т.нар. патриоти. Коалицията с тях ще бъде автосаботажът на ГЕРБ.

Остават ви две седмици, буквално!

Запека май се насра.

интригата започна още по безочлива, лошото че този трябва да го търпим още 4 години

Празна кратуно,уволняват се калинчоците взели акъл от тебе.

Цвъки отново се изцвъка!

Борисов 3 няма да има.

Правилно. Този кабинет ще го кръстим Обединени патриоти 1.

Как нете осъдиха тия доктори от Плевен дето ги подслушваше бе мишок.

Боклук-Цецо се изходи на метено. Що го пускате тоз наглия по мвдиите. Затрийте го.

Степените на политическата извратеност са: тъп - по-нагъл - най-глупав - Цв.Цв.

Това не е политическо говорене, а просташко, нагло поведение на бивш шофьор от ДС!

моментално ще върнат уволнените крадливи некадърници на старите им постове

Ако не бяха уволненията сега нямаше да знаем за урана във водата и щяхме да продължим да се тровим

Трябва да се говори индивидуално за всеки случай. Не може така да обощаваш, уволненията/назначенията били саботаж. Единият уволнен от МВР го разследва и прокуратурата. Тия в МО може да са по искане на Радев. Все пак е запознат със ситуацията там. Като знаем кой бе предният военен министър (предателят Ненчев), като нищо е сложил калинки. Едната дори била бивша проститука с голямо криминално досие. Правилният въпрос е, кой и защо ги е назначавал?

Съботираха на Цецо организацията за изборите.

Цеко Рапоня, който беше и вътрешен министър, е толкова тъп, че не можа да научи, че в НК няма такова понятие като саботаж. Има го в Русия и той не е отвикнал от това.

Лайно си е Цвъцко и това е! нали Сие комуняга, все саботажи и създавани умишлено препятствия му се привиждат. На герберастите, начело с мутрафон, все някой им е пикал в гащите! Все други са им криви, откакто са във властта! А, че те ограбиха държавата, ликвидираха я окончателно и безвъзвратно, обраха всичко, въобще не става и въпрос. Трябвало да се върнем към " икономическия растеж"!? По времето на ГРОБ, през всичките години на управлението му, все по-надолу слизахме. Е, някои натрупаха и капитали като герберастки те фирми, други изнесоха водата от язовирите - пак герберастките фирми ( ама сегашният шеф на НЕК - Пешо Илиев няма кой да го съди), трети си купиха по 5 апартамента като Цвъцко, ама....А сега на мутрите герберски пак някой им е крив! Паразити!

Точно Цв.Цв. да се прави на ударен с мокър парцал е върха на наглостта. Като взеха властта през 2009 г. Цецко не само уволняваше , но и биеше всичко наред. Малко се укроти, когато ГРОБ и ДПС се скараха за пари (много пари - КТБ, Южна тръба, Булгар.табан и др.) и авера му Дилянчо искаше да му вади зъбите пред Парламента. Сега пак изпъква като свински мъ.де в рядка кал!

Глупости, на тоя смешник и на началника му ПОЖАРНИКАРа, само саботажи им се привиждат, ма то целия свят се чуди, как да ги саботира ... малее, как плачат за една гьостерица, яка, неокастрена!!!

doktore do koga shte go darjite toya pomiyar na tribunata?

Скоро, скоро ...

Ей, ненаситни и нагли са тея мръсни герберасти!... И к'во реват толкова, като само след седмици отново ще си назначат калинките и държавата отново ще изпадне в интелектуален и професионален амок... Но, след като плебса пак си избра тъпунгери да го клатят, така ще е... Да го духат бедните!

ХА, ХА, ХА, То държава отдавна няма, а на този саботажи му се привеждат!

Ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 чисти комунисти.

По-големи саботьори и лъжци от гербаджиите няма.

Още не сте почнали работа и другите ви виновни , два месеца управляват Служебния кабинет ! Тези е време да ги изгоним с камъни и дървета , все някой им е виновен !

освен родителите им други виновни няма как да има ,но как да им се обясни тази проста истина на герберските тикви и мутри ? те не знаят нито откъде са ,нито накъде ще ги отнесе течението !

МАХНЕТЕ СЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА, НАПРАВЕТЕ ДОБРО НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ!!!

Мястото на Цецо е в СЦЗ при бай Ставри. И конфискация на апартаментите. Тъщата е невинна

Какво да коментирам тъпотиите на един сержант от милицията. Лошото е, че пак дойде на власт.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Профъфлените съждения на Поялника.

Като чете коментарите по-долу на човек му трябва минимум противоаагз-толкова простотия могат да ръсят само българите.....и троловете ,разбира се. А това ФАКТИ---какво беше?