Цветанов: Кюстендилски депутат опънал чадър над Фози

Кюстендилски депутат е осъществявал политическа протекция над митничаря Георги Владимиров - Фози, каза за "Фокус" вътрешният министър Цветан Цветанов. "Това го знаят в Кюстендил и не е необходимо да го споменава и министърът на вътрешните работи", коментира Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Кюстендилски депутат опънал чадър над Фози | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вътрешният Министър на България,каза,че Събира информация от Интернет Форуми за лични и бизнес отношения на депутати от опозицията !!!??? Боже господи ! И Цветанов съобщава прочетеното пред Медиите ,като Факт !!!! Така беше и за бебето"удавено" в кофа прочетено пред Парламента !!! Но Доказателствата Изтекли от МВР, за покойника вече Мишо Бирата, с Премиера на България Заповядващ Чадър над Контрабанда/Ограбване на държавата !!!? Тези СРСта не бяха чути,нито коментирани...Няма ги !!! ГЕРБ са Опасност за България !

smirn0ff

по-скоро такива като тебе са опасност за България и за човечеството като цяло!

Вместо да си дръгнете нарцисизма вземете та ни предайте някой урок как да се впишем и ние -целия грамотен български народ в схемата тип"батко и братко"-другото си е хава- работа!Айде лекторите от ДС и комсомола да наточат лекциите-готов съм и хонорар да ви плащам!!Обяснете схемата с думи прости,па...може и електорат да си спечелите...

Аз мисля, че направо палатка му е опънал....

А ТИМ?

Пряка реч от Кюстендил: -Цецоооууу? -Ооуу!

Г-н Цветанов,всички знаем за политически чадър на бСП над организираната престъпност,нищо ново не ни казвате,просто им смачкайте червените кратуни,това искаме от вас!

като мачкате червени картуни:) Поне Боковата, на Цветанов и Цецка оставете:)

Ама юначни човече става дума за червени кратуни ,а не за обикновени бивши членове на столетницата-какъвто си навярно и ти-само да не си кратуна!!???

Е, и? Няма наказани, няма отнето имущество, няма тикнат за решитките. Само безадресни дрънканици и прах в очите.

Е ЩЕ ГО ТИКНАТ, НО БСП-АРСКИТЕ СЪДИИ ЩЕ ГО ПУСНАТ ... ПАК

Много тъп тоя Фози, да работи срещу конкурентната групировка ГРОБ, която в момента се е добрала до властта! И преди, и сега, боко е номер 1 в цигарената контрабанда! Който му се пречка, ще има тупаници!

"Гусин " Цветанов , и Владимира Янева ви е "семейна" приятелка .Нея ко да я "прайм"???

тоя, интригант е бил махленска клюкарка в миналия си живот, на тоя няма ли някой да му обясни, че пред закона всички трябва да са важни, а не да се обвинява и преследва даден човек изборно на база лични предпочитания.

До "КГБ": Уважаеми приятелю, както може би знаеш, всички сегашни политици са произлезли от средите на БСП (преди 10-ти БКП)! Включително и любимия ни Вожд, и любимия Цвинокио. И все-повече хора виждат основната цел на това упражнение - премахването на неудобните за властта! Със всички средства! Това ако не е демагогия! Никъде не съм видял една публикация за престъпник, свързан с ГЕРБ! Те да не би да са извънземни?!?

smirn0ff

просто престъпниците свързани с ГЕРБ са изключително по-малко на брой от тези свързани с - БСП, ДПС, ДСБ, СДС, НДСВ и т.н.

Мишоците от ГЕРБ са страшни демагози! Несериозно е определението на физкултурника, че единият задържан е по-интересен, защото, видите ли, бил симпатизант на различна от управляващата партия! Що за наглост?

Наистина, и двамата бандити са интересни. Пък и двамата са свързани с БСП. Случайно ли е това? Едва ли - бандитизмът е основна дейност на номенклатурата на БСП. Връзките на висши шефове на БСП със знакови бандити вече не учудват никого. А това, че бандитите спонсорират престъпна партия като БСП е по-скоро в реда на нещата. Сега в БСП лайняно въже ще прегризят само и само да се разграничат. Но "когато фактите говорят и Боговете мълчат". Но пък най-малкият ефект е че още един от източниците на финансираен ан БСП пресекна. И групата около тези бандити ще бъде махната от държавна служба.

И ще настъпи пълно щастие ,когато останат само бандитите,които финансират ГЕРБ.А ,бе ти тъп ли си или най-тъп.На всички ни е ясно кой от къде идва и никого не защитаваме.Има ,обаче малоумници като тебе ,които нито виждат,нито чуват.

Хванаха го, знаят, че е свързан с БСП, на всички образовани хора ни е ясно, че гнусните комунисти са организирали тези канали и са увързани като черва с организираната престъпност и ПАК има долу е пълно с наглеци, които да плюят по МВР, че си върши работата и нападат Цветанов. Мамка ви комунистическа, некадърна и крадлива - ще ви забравим (трудно, но ще стане)! ХАУ

да се чете Овързани :)

добре им го каза градски...браво

Предстои да видим, дали ще ги и осъдят. Иначе реалия измерител за размера на контрабандата е приходната част на митниците. Интересно какви ли ги върши емблематична фигура, като Николай Методиев - Пилето?

То кой ли престътпник в България е осъден. Освен Братя Галеви (и те са приятелчета на БСП, как иначе) и Марио Николов, осъдени под натиск от ЕС за другите все няма доказателства. И как да има? От една страна съдът е бъкан с кадри ан БСП. От друга престъпниците са тясно свързани с БСП (Румен Пикльото ходи на крака при Братя Галеви, друг висш функционер на бСП, Цвятко Цветков беше казал че Маргините са "наши момчета", на БСП-то де). И всичкото това е под шапката на тайните структури на ДС - координира се от тях. Е, как искаме да има някой осъден - няма как да стане.

АЛО, ТАРИКАТА КГБ И СЪМИШЛЕНИЦИТЕ МУ, ВЗЕМЕТЕ И ПРОЧЕТЕТЕ ИНТЕРВЮТО НА ПРЕМИЕРА И ПОСЛЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ПРЕСТЪПНОСТТА И ГЕНТИЯ ТА ЦВЪЦКО. РАЗБИРАМ ДЕФЕКТА ОТ СЪВЕТСКИЯ ТИ ПСЕВДОНИМ, НО ЗЕМИ И ПРОЧЕТИ ТУЙ ИНТЕРВЮ.

Има един по интересен от Фози и Манджуков. Това е Тодор Бояджиев - собственик на строителна фирма от Димитровград, който с връзки печелеше за милиони конкурси за строителни поръчки в София и за благодарност раздаваше на когото трябва на безценица апартаменти.

Цецко вече е щастлив че завзе и този канал..Да се готви следващия който не цака на ГЕРБ..А доказателствата ще ги видим може би след време или просто ще има освобождаване..

И ти си много интересен с комунистическото си минало и връзките ти с БКП.

"Ово е щандарт" - кучетата си лаят бизнесът си върви. Само едни 4900 лв. помощ за БСП се оказаха проблемни или Цвъков не е сигурен.

Много ми е интересно колко идиоти ще пуснат бюлетина за тези лумпени на следващите избори...

За кои лумпени бе, приятелю, че се обърквам...?

цецо, казано е : "НЕ СИ ПРАВИ КУМИРИ".

а онзи ден Тодор Славков в шоуто на Слави започна така: Здравейте другари и другарки!! Който има ум ще се сети защо го е казал !!!!

Не е ли рано за избори? Това си е чиста предизборна пропаганда.

Защо, Цвъки не коментира вчера излязлата статия във в-к "Дер Щандарт" за ТЪМНОТО МИНАЛО НА БОРИСОВ, ами си изсмуква от пръстите разни измислени истории на никуму неизвестния ФОЗИ и кой бил, какъв бил и т.н. Кому е интересно това или хвърля прах в очите на хората. ФОЗИ ли е важен в случая или БОРИСОВ с неговото тъмно минало, което така или иначе не се коментира от нито една медия до момента. НО......СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ....

ЕВАЛА ПИЧ! МНОГО СИ ТОЧЕН, НО НЕ ЧАКАЙ ОТГОВОР ОТ ГЕРБЕРАСТИТЕ. В ТАЗИ ВРЪЗКА ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА КАКВО ИМ Е КАЗАЛ ШЕФЪТ НА ЦРУ ПРИ ПОСЛЕДНОТО СИ ПОСЕЩЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ - СКОРО БЕШЕ ВСЕ ПАК.

КЪМ ФОРИ: ЯВНО Е ГРЕШКА ЗА 20-ГОДИНИ...АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ 6-ТЕ АПАРТАМЕНТТА С ДЪРЖАВНАТА МУ ЗАПЛАТА СА КУПЕНИ С ПОМОЩА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ МУ ТЪЩА И ТЪСТТА, КОИТО СА С ПО 200-ЛЕВА ПЕНСИИ.....ТА ЗНАЧИ 6-АПАРТАМЕНТИТЕ СА КУПЕНИ САМО ЗА 2-ГОДИНИ!!!ЯВНО ТУК Е ДЕЙСТВАЛ ТОЗИ ФОЗИ....ТОЙ ЯВНО Е ЧОВЕК НА ЦВЕТАНОВ, НО ВЕЧЕ ТОЙ НЕ МУ ТРЯБВА...НА ЦВЕТАНОВ ЯВНО МУ СТИГАТ 6-АПАРТАМЕНТА В НАЙ-СКЪПИТЕ СОФИЙСКИ КВАРТАЛИ!!!

Реве червената сган. Полека-лека им спират кранчето. А истината за тия екземпляри е простичка - няма митничар, които да не е бил свързан с тайните структури на ДС, а оттам и с БСП. Нали се сещшате за "топлта връзка" межди БСП и ДС. И начина на формиране на "Червените милионери". Това че Луканов ги е "назначил за милионери" през 1990 е само крайната фаза на един по-дълъг процес започнал няколко години преди това. Висши функционерои от БКП започват да разбират че властта им се изплъзва и започват да преобразуват ппшолитическата си власт в икономическа. Със задгранични дружества, с фирми в България, с раздаване на пари и т.н. И нали се сещате че това няма как да с еслучи без участието ан ДС. Сега, ако се направи един бегъл преглед на милионерите и милиардерите в България лесно може да се види че огромната част от тях са свързани с БСП и тайните структтури на ДС. Без значение от коя партия са сега или от коя партия са били. Това е истината. За съжаление. В цивилизованите държави забраниха комундетата или най--малкото ги лустрираха. Тук ние си ги произведохме в милионери.

Не обиждай червената сган, че 90% от парламента и правителството са имали червени партийни книжки или са били нещо в ДКМС ... Сещаш се "днешната милиция не бие, ама снощната ми такова м...та "

Е по-топла връзка от това баща ти да е возил шефа на ДС а ти да си работил там години на ред здраве му кажи. Ама къса е герберската памет, то не може човек и това да помни докато си брои имотите

не се сещаме

Как се казва настоящия шев на митницата? Той не е ли офицер от ДС с комунистическо минало?

СЕЩАМЕ СЕ ЗА ТОБЛАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ БОЦЕ, ЦОЦЕ БКП/БСП И ДС/НСС И ДРУГИ ПОДОБНИ. ИНАЧЕ ЗА КОМУНИСТИТЕ СИ ПРАВ И ЗА ЧЕРВЕНИТЕ СИ ПРАВ. ПИТАЙ БОЦЕ Е ЦОЦЕ ТЕ СИ ЗНАЯТ, А ПЪК ТИ ВЗЕМИ СИ СМЕНИ ПИЗДОНИМА - НЕЩО ПО АМЕРИКАНСКО, НЕЩО ПО ГЕРМАНСКО, НЕЩО ПО ФРЕНСКО, ВСЪЩНОСТ ФРЕНСКОТО НАЙ ЩЕ ТИ ОТИВА. АЙДЕ ЧАО И ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ПИШЕШ - ЛЯТО Е, ПАРЕ ТРЯБВАТ.

Цвъки е решил да продаде единия си апартамент в кв.Изток и да дари община Перник със получената сума!!! Браво цВЪКИ!!! Само тока!!!

Цвиноки вземи се скрий. Тия неща можеше да ги приказваш преди 3 години. Сега след като самия Танов каза че българската митница е прогнила от корупция и след оня запис с великия вожд и бирения проблем само показваш колко нагъл и безочлив си

Защо забравяш , там беше по молба на ,,другаря "призидент!

съдии и прокурори пак ви намериха един чувал с пари айде сега да видим кой повече ще се нагуши идиоти мръсни.

Ще се научи този Фози да плаща, на когото трябва! Така, че докато се убеди във верността на думите , ще го плашат със затвор!

Колегата Седларов си го интересува политиката и тройната коалиция. Това, че някой е откраднал от държавата се оказва за него не толкова интересно.

Всяко нешо си има първо пречина, а първо причината на престъпноста в българия е бсп.

Т. е. три години газиме у трапа с ла-ната и търсиме кой го е напълнил? Вместо отговорните хора да запретнат ръкави и да го изчистат.

Отвратително! Мафия и корупция навсякъде и повсеместно! Бягайте далеч от тази клоака наречена българия!

ЩЕ ЗНАЕТЕ НЯКОЙ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИЛИ НАПРАВО СТАНИШЕВ СА КУПИЛИ 6-ТЕ АПАРАТАМЕНТА НА ЦВЕТАНОВ В РАМКИТЕ НА 20ГОДИНИ...САМО ТЕ ЩЕ СА БЛАГОДЕТЕЛИТЕ МУ!!!

Пак прах в очите и разчистване на пречещите. Много отрано започна играта за изборите догодина. Много "ако"-та обаче станаха... "ако са получили такива средства..." - да, ако са получили, това е следствена тайна, която току що Тъпото разгласи и трябва да бъде разследван. Ако обаче не е, то трябва да бъде съден за клевета. Ей хора, събудете се и не се оставяйте да ви манупилират.

За човек в кабинета на Станишев ни е ясно, но кой е неговия човек в сегашния кабинет? Защото Станишев не е на власт от 2009, пък Фози от тогава до сега е продължавал да си бачка необезпокоявано.

Да, ама както все пак виждаш са го "обезпокоили"! За разлика от кабинета "Станишев"!

За големината на сумата иде реч. При 3-ната контрабандата беше една и съответната сума е била една. Сега контрабандата е друга и сумата трябва да е друга. Цвък, цвък, цвъъък...

И кво като го обеспокоиха?То и Марио Николов го обезпокоиха преди ,може би вече 5 год и още не могат да тръгнат делата срещу него.А той си кара мерцедеса и въобще не му пука,докато аверите от ГДР-то си излежаха присъдите.Мръсници и крадци са и ЦЦ и Мая Николова и всички в парламента.

ПАК ПОРЕДНИЯ ФИШЕК-БЯХА ВАЛЬО ТОПЛОТО БЕШЕ МУРГИНА БЯХА КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ А СЕГА ПОРЕДНИЯ МИТНИЧАР ФОЗИ. ИЗМИШЛЬОТИНИ-ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН. МНОГО ПРИКАЗКИ ЗА НИЩО. ЩЕ СЕ МИНЕ МНОГО ВРЕМЕ ЩЕ СЕ ОТЛАГАТ ДЕЛАТА И НАКРАЯ ЩЕ ГИ ОПРАВДАЯТ ДАЖЕ ЩЕ ИМ СЕ ИЗВИНЯТ ЧЕ Е СТАНАЛА ГРЕШКА.