Открили общи черти между атентатора от Бургас и арестуван ливанец в Кипър

Има общи черти в поведението на терориста от летището в Бургас и на ливанец с шведски паспорт, арестуван преди дни в Кипър по подозрения за подготвян терористичен атентат срещу израелски граждани на острова.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не разбрах. Ако бил атентатор-самоубиец, защо не се е "изявил" преди да се взриви. Някак се отдалечава това от типичното при такива случаи. Този нищичко не е казал. И след това никой не пое отговорността. Доста странно за терористи.

Цецо,цецко! То не е само да бръщолевиш глупости с часове всеки ден по всички телевизии от сутрин до вечер.Полицейщината си е занаят бате,а ти си физкултурник и не ги отбираш тия работи.Да не би да си бил някога през живота си поне оперативен работник.Чисто и просто толкова си можеш.

Само дето е нямало можещи и желаещи да действат както са действали в Кипър.. Стига вече с всякакви оправдания след като атентата е факт и това говори много за "сътрудничеството и обмяната на данни" с великите ни "приятели"..Ако и сега не си направят правилния извод че първо са българи а след това "заложници" на чужди интереси това няма да е последния удар в България, която ще стане "изтривалка"на "приятелите си"...

Открили са общи черти между скалъпените претексти на янките за войните им срещу останалите държави по света и тази, дето искат да я почнат и да я водят от територията на нашата. Навсякъде по света янките организират "доказателства", колко е нужно да се изсипят (те или бомбите им) в съответна държава, на която искат да "помагат", да я "освобождават", "демократизират" и "пазят" от "лошите".

Toja nestasten fizkulturnik,ne stiga 4e e palen nekadarnik ami otishal i v 4uzbina da gi u4i na antiterorisam i policeistina! Palen profan-kolkoto mangal rasbira ot aviazija i jadrena fizikota!,tolkova i Ceco ot policeiska rabota!

ами ...Да винаги са ви виновни арабите или турците, прост народ

Забелязват се много общи черти между Цеци и Боко-0, еднакво тъпи са и бездарни ,а също и еднакво вредни за бъдещето на държавата.

А бе тоя на снимката, защо не стане един говорител на МВР, което най-му приляга и да остави министерстването на някой който разбира.

В руските медии пише и друго, че бомбата е направена в България и че на терориста са помагали българи. То е ясно, че тротил и то в голямо количество не можеш да си внесеш от чужбина.

защо да не можеш? тонове цигари и наркотици (много тонове) минават оттук. това са глупости на лекета, които искат да ни забъркат във войната между едни араби и други араби.

Цецо ти нема ли да си ходиш???

Във връзка със снимката, която непрекъснато ни навират в очите на предполагаемия атентатор на летището в Бургас, питам:Някой чувал ли е за атентатор, който след няколко минути ще се взриви, да носи освен бомбата и лаптоп на гърдите си?!

Явно си много дива ;) А какво да носи - цветя, корана...? Сложил е лаптоп за да заблуди такива като теб, мен и хората в автобуса.

Цецо, как вървят цените на апартаментите в Кипър?

да,поздравявам ви това ми хареса! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо терориста трябва да се излага на опасност и сам да следи израелските туристи, след като може да получи подробна информация с картина от БНТ?Не разбрах смисъла на информацията която топ-идиота журналист се опита да даде,но заслужаваше мутрите около хотела да счупят камерата от главата му.То трябва малко съвест и акъл.

Пишещите в сайта бивши партийни секретари на Тато на ново са проникнати от съмнения за някакви виртуални комунисти-атентатори. Видимо болните ни ренегати от ДС и милицията, а може и внучетата на фашистката полиция на Борис Втори се чудят как да възбудят у народа на България ненавист към хората, които 45 години се трудиха, за да изградят тона което днес десните престъпници крадят усилено. Сомброто в случая е, че истарията на тези изроди дава обратните резултати - задава се лява вълна - логично, като се има предвид невижданата мизерия , до която я докараха новопръкналите се демократи с кафяв оттенък и воня на фашизъм.

Къде се върна чак при Борис Втори. А иначе фашизма се шири и конфронтира под маската на демокрация това е вярно.

Медиите с някакво перверзно настървение ни тикат под носа ликовете на двамата нождове на лумпените ни - Борисов и Цветанов. Няма да видим заслужили хора, учени глави, професори, та ще ни дразнят някакви второстепенни ченгета с акъл на пиле и нахалство на мутри. Писна ни от посредственни, едноообразни сиви мишоци, от които можем да се поучим как се краде и разбива държава в 21-ви век. Престанете да ни досаждате с тези оглупяващи ни тикви!

има много общи черти межди 2ч годишните хлапаци, но защо упорито се крие името и националността на атентатора? да не се окаже син на балгарска важна комуняга. те са атентатори и прятели на терористите от цял свят.

Тъпапааар!!!!

Много меко се изрази.Форумите се обезличават от такива пубери.

До този момент не съм срещал по-върли антикомунисти от бивши партийни секретари и отрочетата им.

Пример за това са другарите: Бойко, Цецко, Цецка, Роско и други.