Цветанов: Добре сме с Патриотите, не искат власт като РБ

Страната ни се движи в позитивен план, с Обединените патриоти работим изключително добре, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Добре сме с Патриотите, не искат власт като РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ме интересуват партиите, но като знам колко неграмотен народ е назначен от последната управляваща партия на определени места, където не им е мястото. Като се започне от кметицата, знае ли се какво й дават, на четири очи, и по този кметиците избират начини и ги издигат, а те, да са живи и здрави, но много ограничени младежи, а и ...всяка майка си харесва чедото, но не е нужно само да си послушко, а и малко, малко да си интелигентен, плаче ми се, когато разбрах, въпреки, че не желая лошото, но всяко нещо недопустимо е нежелано именно като мен, простотията ми идва в повече, алергичен човек съм към това, и ако продължават всички партии по този начин няма и в близките 100 години да се оправим, по партийни линии назначения. абе, хора, нали сте герб/граждани за европейско развитие на българия/, защо не като на запад с конкурси, а по партийна линия, не се ме вълнува, ама е дразнещо. живи и здрави, всичко се прави да останат на власт още 100 години, нищо против, а в бсп-всичко възрастно, а и те в герб, като ги гледам и те не са вече млади, някои са по над 55-60-67-70. мислете не само за вашите си облаги, независимо от коя партия сте, но какво ще я очаква след време бг, или вас това не ви еня, нямам думи, и аз съм прост, но мразя простотията, а много млади са много прости, ограничени, не излизали от провинциалните забутани градчета(а може би по този начин те си знаят, защо и как ги назначават....).

Тия са позитивно стабилно прости - хахахаххах

и неонацистите - един отбор юнаци. Това го има само в Бантустана.

Ние сме си най-добре. И с патрЕоти и с реформаторЕ, далаверата не спира. Точим еврофондове, та пушек се вдига.

Програма се прави предварително, а не постфактум , но кой от тъпаците в ГЕРБ може да прави това....

" Очудвам се от наивността на българския народ да избере за трети път ГЕРБ" Зюд Дойче Цайтунг, Мюнхен, 14.07.17 г.

Цв.Цв.:"Мога да ви уверя, че в момента с ОП работим изключително добре." Да,те и циганите са на същото мнение!Хитър е Дон Цеци!С този лаф хем ги хвали,хем ги погребва политически!

ВМРО е създадена като Национално движение. Никога не е била партия. Забогатяха от наеми на сгради, подарени от членове на ВМРО преди 9 Септември. Другата партия е Телевизионна-Провинциална. Задръстен народ е българският !

Под НДК се строи скривалище където богоизбраните политици техните семейства и на богатите щели да живеят след като ни удари НИБИРУ през октомври 2017г

Какво власт да искат бе? Винкела управлява еднолично, оня го няма. При началниците за инструктаж, но явно нямат време за него и обикаля

Добре сте,амчи! Един дол дренки,комунистически!!!

Аз бих казал ОТЛИЧНО,даже МНОГО ДОБРЕ,а може би ДОБРЕ,но аз няма да ви пиша и ТРИ, защото сте си за чиста ДВОЙКА...направо за затвора!!! Мошеници!

И за чии , ако действително има стабилност в управлението на държавата , питам си аз , от какъв зор Цецо Гуменката е необходимо да ми го внушава , или става въпрос за стабилност в заверата им?!

Добре сте си с патриотите , но ние не сме добре с вас Цецо. И понеже си си първосигнално парче е нормално това да ти убягва докато не заври казана.

Председателят на ПГ на ГЕРБ увери, че управленската програма е готова. "Смятаме, че е много по-важно да имаме детайли със срокове, които ще дадат отговор на всички популистки изказвания от страна на БСП.

Ами като нищо не искат патриотите, поне им дай да ти теглят една патриотична патка за здраве......

Те са по карантията, направо ще им теглят един език!

ЖАЛКО ЗА КРОСИ КАРАКАЧАНОВ - ТОЙ Е ОТ ДРУГО ТЕСТО, АМА ПУСТИЯ КОКАЛ МНОГО Е СЛАДЪК - НО НЕ МОЖЕШ ДА СИ ОТВОРИШ УСТАТА, ЗАЩОТО ЩЕ ГО ИЗПУСНЕШ....

ЗАЩО СЕ ХВАЛИ ТОЗИ БОГАТ ПРЕСТЪПНИК С АПАРТАМЕНТИ ОТ ТЪЩА СИ - ПАТРИОТИТЕ ЗАБРАВИХА, КАКВО ОБЕЩАХА И ТРЪГНАХА ПО ГАЙДАТА НА ГЕРБ ХАК ИМ Е НА ИЗБИРАТЕРИТЕ.......ИЗЛЪГАНИ ДО ГУША - А ПАТРИОТИТЕ И АТАКА ЛАПНАХА КОКАЛА И МЛЪКНАХА.....

ХВАЛИ СЕ ПРЕСТЪПНИКА! С ОП СА СИ ПАСНАЛИ В КРАЖБИТЕ И ПРОДАЖБИТЕ, ЩЕ УПРАВЛЯВАТ С ТЯХ ВО ВЕК И ВЕКОВ, ДА МУ МИСЛИ БЪЛГАРИНА, ЗАЩОТО СИ Е ВИНОВЕН! НИЕ ГИ ПУСКАМЕ ДА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО ИСКАТ, ЗАЩОТО МЪЛЧИМ КАТО РИБИ. ПРОСТ НАРОД СМЕ!

много хубаво не е на хубаво

Изоставането на България продължава,под тъпото милиционерско управление на това уродливо правителство,с участието на идиотите от ПФ и задкулисната подкреа на втръсналата,номенклтурна комунистическа БСП!Политическото комуно театро продължава да ни набутва в колхозната кал!

НАГЛЕЦ...

НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК, ЦВЕТАНОВ ДА БЪДЕ ПРИБРАН В ЗАТВОРА! ДО КОГА ЩЕ СЕ ИЗЯВЯВА В МЕДИИТЕ, КАТО СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА? СТИГА СТЕ НИ НАТРАПВАЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ДЕПУТАТИ, ХЕЛЕ ДА ДАВАТ МНЕНИЕ И АКЪЛ! БИЛИ ДОБРЕ С ПАТРИОТИТЕ, ДА ТАКА Е, ЗАЩОТО И ТЕ КРАДАТ КАТО ВАС, ДЕЛИТЕ ВСИЧКО СКРИШОМ, ПАРИ ОТ ОГРАДИ, КОМИСИОННИ ОТ ИЗТРЕБИТЕЛИ, ОТ САНИРАНЕ, ОТ МАГИСТРАЛИ, ОТ ЕВРОФОНДОВЕ, ОТ ПРОСТИТУЦИЯ, НАРКОТРАФИК, КОНТРАБАНДА НА ОРЪЖИЕ И ЦИГАРИ, ПЪК И ГИ ПОЛЗВАТЕ ЗА КЛАКЬОРИ. ЩО НЕ КАЖЕШ НЕЩО ЦВЕТАНОВ, ЗА ЦИГАНСКИТЕ ГЕТА, КОИТО ГИ ПОЛЗВАТЕ ЗА ТЪРГОВИЯТА С НАРКОТИЦИ, А? ЧИЙ СА НАРКОТИЦИТЕ, КОЙ РЪВОВОДИ НАРКОТРАФИКА В БЪЛГАРИЯ, СЛУЧАЙНО ЛИ ОТ ТЕЗИ ГЕТА НА ИЗБОРИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ, Я ПУБЛИКУВАЙТЕ ПРОТОКОЛИТЕ ОТ МЕСТНИ, ПАРЛАМЕНТАРНИ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ, ТА ВСЕКИ ДА СЕ УВЕРИ, ДА ВИДИ ЧЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И ЗАЩО ЛИ?

Няма, докато седим и пишем, няма!

Лицето Цветан Цветанов трябва да е в Централен софийски затвор, а не да е народен представител и да дава интервюта по медиите.

А гербаджийската смет иска само и само власт, нищо друго!

Боклуците се сдушиха! Нормално с РБ да не им се получи, защото там има интелигентни хора, за разлика от шайката гербаджии с по 6 апартамента и коли за по 200 000 от държавни пари!

Тоя добре ли е?! Цветанов, ние ли живеем в друга държава или ти?

Хе..хе..хе , ако и това , че живеем в различни държави ако все още не си го схванал !

този е живото доказателство а съществуването на паралелни вселени - как още не сме го предложили за нобелова награда не ми го побира акъла...

нужда от реформи, а не от някаква си измислена стабилност!

Въпрос на гледна точка , на Цвъки му е нужна стабилност.

Това тук е територия на дегенерати и мутанти, това не е държава.

ЗАПОЧНАХМЕ ДЕНЯ С НОВ ВИЦ......НаЦВъкният пак ни разсмя.От време,на време,трябва да замаже положението,щото балонът всеки момент може да гръмне.Завалията,често си изпуска газовете.

нда, пари са им достатъчни.

цвъко, ша знайш, че австралия е член на еврогейския съюз, а твоето образУвание от помощното училище във вършец доведе до определен брой осъдителни присъди, по които данъкоплатците цакат на ЕСПЧ. иначе, вие с мутрата проста и неграмотна, тлъста и нагла управлявате столицата и страната от 2007 г. и все някой друг ви е виновен, а говорите единствено за коалиции, аритметики, магистрали, зали, фондове и ленти без каквото и да било покритие. държавата оглавява всички негативни класации заради плиткоумни каиши като вашите избиратели, скотове издиславци и яки дупари, малоумни и търпеливи. а иначе, ти разбираш от гуменки и апартаменти, активи на партията и бронирани аудита прост народ, крадливи управляващи, слаба държава и стандарт като на най-бедната страна на планетата, кралство лесото. и за протокола, председателството е за прокарване и изпълняване на политики, а не, прости селтаци, да гепите кинтите за цукалата, хартията, фаянса и мивките в кенефите на някаква сграда, която, след като милионите се опоскат, ама то мероприятието не се свеждало до това. приятен ден.

Последният да затвори вратата!

Ще ме уведомява крадеца и лъжеца цветан, ужас!

ОбразУванието цвъки седнал да говори ''образовано'' за образУванията като опг герб и оп

Резултатите на управлението на ГЕРБ вече се чувстват от населенеието! Заплатите се удвоиха и утроиха. Инфраструктурата се подобри чувствително - магистрали, пътища, паркове... Спомнете си какво беше преди 10 години! Има още проблеми за решаване, като най-важният без съмнение е демографския проблем и донякъде свързания с него ромски проблем. Това трябва да са приоритетите на това правителство!

Написаното шега ли е ?

Цвъки хайде поспри се поне по форумите или ти е недостатъчно медийната тъпотия дето ръсиш..

Наистина е страхотно. Стотици хиляди българи от чужбина тръгнаха да се връщат в този мутро-милиционерски рай. БВП почти стигна този на Хърватска, с пенсията можеш да изкараш цели 3 дена на морето, а НДК го надградихме до 200-метров небостъргач.

"Знаете, че ОП е образOвание с три политически формации" - какъвто ни ЦветанЪТ, такива ни неграмотници и журналистите. Жал ми е за тази държава и читавите хора останали да се борят с посредствеността в нея.

Ако не познавах кенгуруто, кмет на Сливница, щяхда си мисля, че Цецо е най-тъпото говедо.

Животните не заслужават сравненията с някои хора, в които толкова често ги вкарваме. Какво са Ви направили кенгурата, за да ги обиждате?

"Мога да ви уверя, че управленската ни програма е много стойностна". Явно планирате да окрадете всичко с голяма стойност.

Колко стойностна ?! 1лв , 2лв или повече ?!

..."Знаете, че ОП е образование с три политически формации"... Образованието на ЦЦ е повече от начално... То между "образовам" и "образувам" вероятно за него няма разлика.

"Знаете, че ОП е образование с три политически формации" Даже не дочетох статията. Стигнах само до това изречение и спрях. Авторът на статията дали прави разлика между "образование" и "образувание"? Както и между "образован" и "образуван"?

И ТЕ СЕ ОКАЗАХА ИДИОТИ КАТО ВАС- ВЛАСТОЛЮБИВИ КРАДЛИВИ НАГЛИ ПРИМИТИВИ!

Винаги съм се чудел, дали може да има по-зле от Бат Сали в НС. Вече не се чудя

Тоя доказан престъпник защо не е в затвора,а мърси страната ни?

Цецо , това еротичните сънища ли са ти? Винкело се е разпасал и трупа негативи , пишман Воеводата се гъне в някакъв странен танц между това дето приказваше и това дето сега му се налага да върши , Сидераската се е покрил като ланшния сняг , вие традиционно за нищо не ставате.

Цеко Гуменката, се разбира с всички, които не искат да му вземат властта. Който иска, му е враг. Цеко Гуменката по-проС и от Тлъстия му Вожд

Време е ББ и ЦЦ да бъдат изметени от политическата сцена!

Ако не е единия да избива тъпомера медиите дават възможност на ''близнака'' му да се покаже.. Когато мерака ти за власт е много голям и с дявола подписваш и на всичко се съгласяваш защото знаеш че ще е на чужд гръб...Тоя дето седнал да се хвали как навсякъде където има гербераски кмет са ''интегрирали'' всички и се ''борят и работят'' ежедневно за това.. Къде бе цвъки е това място като имате толкова многобройни гвербераски кметове ама нещо не се е чуло за това ваше ''велико дело''..

НЯМА ФИЗКУЛТУРНИК,КОЙТО ДА НЕ Е ПРОСТАК СЪС САМОЧУВСТВИЕ!

То е ясно, че ЦвЦв не прави разлика между образОвание и образУвание, но явно, че и за дир е едно и също

Явно много работите с ОП щом не ви остава време да свършите нещо смислено в парламемента.И все пак не забравяй , че трябва да работите за тези които са ви избрали ! Засега за тях нищо не сте свършили !