Цветанов: Политици са ползвали услуги на ”моделки”

Има политици, които са ползвали услугите на "моделки" – проститутки. Това заяви в отговор на въпрос вътрешният министър Цветан Цветанов по Нова телевизия, цитиран от БГНЕС. Той обаче не пожела да посочи имена на такива политици.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Политици са ползвали услуги на ”моделки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама че полицейщина...- събира компромати и прави досиета - отвратително. Тя, платената любов, нали затова съществува от край време - за да се ползва. Този копой какво си завира гагата навсякъде?

но то и то и ноне

Не виждам какво лошо има в това.... и аз да имах излишни пари и аз бих си поръчал някоя елитна кифла Цецо по-добре да обесни за шесте апартамента ??????

народат им плаща, за да му служат, а те харчат народните пари по к...

Стига тази цензура защо ги пазите от всенародната любов.Тя се дава по заслуга.

Клюкар.А той парите за апартаментите

няма нищо чудно, че политическите проститутки ползуват услугите на класическите проститутки. даже е савсем естествено. и едните и другите си продават честта, достоинството и морала за пари.

в нормални даржави, имената на политиците курвари стават веднага достояние на обшеството чрез медиите и или си подават оставките, или се из хварлят като боклук на бунището. в балгария това обаче няма как да стане, защото не е нормална даржава, а раи на мафията. всички "политици" са лумпени-разбоиници, наварзани в мафиотски крагове. самият факт, че министара на полицията не саобщава имена е красноречив. тои се страхува от омертата на мафията.

Щом Цветанов е срамежлив аз ще назова няколко - Ахмед Доган , Емил Кошлуков ( макар и бивш политик ) и Богомил Бонев. Още по времето на Костов Ахмед Доган и Богомил Бонев бяха редовни клиенти на сикаджийския топ клуб "Тримата Мускетари" на жълтите павета . Виждал съм ги десетки пъти в компанията на Маргините и Димата Руснака . Ползваха момичетата повечето от които бяха рускини и украинки и в силните години стигаха до около 30 хубавици на работа... Нагона няма цвят и със сигурност има и други от всяка политическа сила.

то алексей осигуряваше сичкото педал( политиците са си такива в повечето случаи, а да не забравяме и синдикатите). Що се праиш на замлатен...оно позитано и без това си е публичен дом..5-тио етаж ли беше?:)) как беше си неам спомен:))

Sacho

А ти що се правиш на замлатен? Много си ходИл по етажите на позитано, затова знаеш. Виж аз не съм и не знам!