Цветанов първи при Тръмп - на молитвена закуска

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов заминава за САЩ, за да участва в Националната молитвена закуска, която се организира от Белия дом и Конгреса на САЩ.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази "закуска" НЕ се организира от Президента на САЩ ,а от Сената!!!!Тръмп може и да не я уважи!?!?! Така че статийката личи че е "писана" от самоук журналист!!!Гола вода!!!!Общата им култура е под всякаква критика!!!!!!

Цецо не отива за да провежда раговори за отмяна на визите на българи за САЩ, а отива за заслуги по обмяната на опит как се печелят избори. Но там няма да може да може да продължи да ги обучава поради липса на преводач, т.е. само ще закуси за сметка на българския данъкоплатец. Заслужава все пак толкова много се потрудипо време на президентските избори. (Е не успя, но за това е винове Бойко)

Вероятно имат недостиг на прислуга

Направо гълта,без да ближе

Да видят, прочетат и запомнят истинските ЛЪЖЦИ, МОШЕНИЦИ И МАФИОТИ от БСП-то на КУРнелия и техните присъдружни ДПС на Доган ДС-бей и АБВ на Гоце ДС-то! Както и всички български абдали, дето се водят по безмозъчните им ком/соц глави...!!!!!! На Борисов благодари лично шефа на ЕК Юнкер, а Цветанов го поканиха на закуска с Тръп... Да се запише на барелеф на входа на Позитано 20...!!!!!!

Тъпако, на какво се радваш? Такова "топло" отношение и внимание има само към верни и заслужили подлоги- заслужили с верноподаничеството си към господарите за сметка на националните интереси.

Не знам колко си "уМЕН" ама служителя от 7-мо управление на ДС Цв. Цв. /който е син на шофьора на Григор Шопов-Фуше/ да ми го представяш за демократ ми ид малко в повече.......Соросоиден герберски ТРОЛ!

Точно така! Син на шофьора на комунистическата утрепка Григор Шопов. Най-мракобесния живковски кретен.

КК И Минаващ цвъркат, цвъркат от злоба!

Тъпите комунисти никъде не ги канят и могат само да злобеят за Цветанов ! Комунистите най-много да ги поканят на КГБ -ейски инструктаж със сандвичи от сельодка в Москва.

Президент Тръмп кани на тази закуска представител на България.Представителят се определя от м-р председателят съгласувано с президента преди събитието и се изпраща данните за представителя на администрацията в Белия дом.Бившият премиер г-н Борисов и бившият президент г-н Плевнелиев са посочили за четвърти път г-н Цветанов.Всички разноски пътни ,дневни ,хотел и вкл.закуската при президент Тръмп се поемат от поканената държава.За написаното може да получите информация,ако се постараете преди да коментирате.

Даже и Путин им няма вяра - ДА КОМУНЯГИ, МОСКВА ОТДАВНА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ...!!!!!! Особено на вашите ком/соц лъжливи и мафиотски сълзи водени от лъжлата КУРнелия и присъдружните мафиоти от АБВ на Гоце ДС-то и от ДПС на Доган ДС-бей... Путин вярва на пожарникаря от банкя, защото той плати тъпите ви ядрени вересии за АЕЦ Белене - такова е московското време сега...!!!!!!

Да ,ама Курнелия ще ходи в Москва след няколко дни на тайна вечеря с Путинннннн , нъъъъъъ !

От позицията на какъв ще ходи този в Америка?Пак ли трябва да плащаме разходки в чужбина-нали уж го закриха това народно събрание?

хей този като истински представител на България може да научи Тръмп как се садят картофи, пък може и добра реколта да изкарат заедно те янките спирка нямат

Едно две три, носа с костюма избърши. Четири, пет, шест сума с копчета ще хапнеш пак днес.

се питат в качеството на какъв Цвъки ще присъства на традиционната закуска на американския президент. В качеството на селски котарак на когото му замирисва на печено, но не си спомням накой да е канил, още повече допуснал на масата. Смешно, и обидно дори за електората на ГЕРБ.

Dо: много хора:Mинистер цветанов е достоен за уважение.като министер сварши много работа.почерни живота на мафията ,корумпираните политици и партии в балгаря.3а това го желаят и канят в usa,както и има награди от европеиските служби за сигурност.Dа си жив и здрав господин цветанов! Dано бог да те пази и помага!поклон!

Бегай в щатите да ги отчаеш от живота!

А така де. Мераци големи, възможности малки, похвати 'гениални', резултати жалки ... добре дошли във Вулгаристан, аман!

герберска идиотия, тоя е тръгнал за село Шума, там вероятно ще гледа церемонията наречена закуска. Няма да се изненадам, ако слугинските медии го изтипосат до Тръмп на фона на красивите планини около Шума.

Турското посолство явно не спасява всички

Комунистическите тролове "каруцари" и тяхната лидерка "каруцарка" са превъзбудени. Какъв каруцарски речник, какво каруцарско възпитание.

Явно чуждото мнение за теб е невалидно.Твоят език на писане също е не нормален.Лесно мога да падна на ниското ти ниво ,като напиша във форума комунистчески гном опорна точка на бившият комунист и сикаджия Буда.Кравар продал се за 30 цента и тем подобни простотии.Колкото до комунистите .Те изчезнаха след 1947г.,а след това се народиха партйците ветропоказатели,сменящи партиите като носни кърпички за лична изгода.

Ама аз не членувам в партиите,само си ги обикалям за по едно кокалче.Може и някой задник да оближа,въпрос на вкус

Отива да обмени опит с Тръмп в областта на недвижимите имоти. Въпросът е как от шест апартамента да се направят шест небостъргача- с любезното съдействие на тъщата разбира се.

До вчера хулеха Тръмп,а утре ще ходи на закуска.Я го оставете да стои гладен!

Цвинокио да си вземе килимчето и да си обръсне цвайтера, че Обонго го чака с отворени обятия.

И откога тоя на снимката е политик?

След като Цоко и Боко оплюха предизборно Тръмп ,сега коленичат първи на килимчето с едничката цел да бъдат милостиви към тях и помогнат за Бойко 3.Дали ,нада ли? Вероятно Цвъки е взел пак някоя засукана булка със себе си,както миналата година беше с Ася Петрова за утеха.

Подлият Цоко отива да наклепа гнусния Боко.

Тези не бяха ли част от една партия, дето доста се постара да оплюе Трънп? Сега пък са първи да му лижат подметките... Къде ли са се научили всички тези комсомолци?

Ръкавелите цветанчо - да не си забравиш ръкавелите ! Нали му подариха едни лъскави ръкавели от "Сикрет сървис" ... На времето на индианците са им давали лъскави мъниста, за да си продадат племето, сега им дават ръкавели ... резултата е същият ...

Надява се да го огрее нещо. Колко ли апартамента продаде за да си плати таксата за участие, която беше май някакви десетки хиляди долара. Или партийната каса на ГЕРБ е поела разхода?

Да, пръв отива, за да се кланя и целува обувките на Тръмп, ха- ха-ха, не разбрах дали е поканен?

толкоз прост и необразован човек може само в тази наша родина да стигне толкова далеч! Удивително!

Българския Народ и Държава, напук на елементарните завистници.

Тук го плюем тоя получовек, но благодарение на милиционерските му номера и изградената от него герберска мрежа в цялата страна, герб отново ще спечелят изборите и ще трябва пак да ги търпим поне 2 години. Тоя български народ не узря ли за истинска промяна, не проумя ли, че тя сама няма да случи. Промяната не може да започне отвътре - нито политиците, нито съд и прокуратура са склонни промяната да започне от тях, просто не им изнася. Промяната ще започне, когато хората излязат по улиците, когато източат малко или много кръв от тия дето ги управляваха досега, за да може следващите, които дойдат на власт да имат СТРАХ ОТ НАРОДА, да седнат на кирливите си задници и да работят за България, а не за себе си, за Русия или САЩ.

На човека, известен като Цецо Разума, пожелавам броя на излитанията да не е равен на броя на кацанията.

Ще стъкмяват изборните резултати и новото-старо правителствено управление!

По въпроса: "На чии разноски" Отговор: "На ЦРУ"

Туристът Цветанов ще ходи на закуска в САЩ. Той е господин Никой в момента. ДАли сам ще си плати масрафа?

ма къв е тоя на снимката като какъв ще ходи там, като зам.председател на ГЕРБ ли? Баси и цирка.....

Тоя да побърза да се помоли на Цацаров,че лошо му се пише

Забравил си е НАКОЛЕНКИТЕ! Дано не си забрави молитвата! Иначе е сигурно, че закуската ще си хапне!

Ей, изпревари Путин бе, евалата бе, пичага, сега ние ще сме най-гъсти със САЩ а Русия остана на второ място. Так держать, товарищ агент болгарского КГБ!

ПРЕДПОЧИТАМ БОЙКО ПРЕД цц, Бойко е добър човек, а този ако се окаже предател, не ми се мисли, какво ще последва срещу него

ще присъства ли?

Първо с гладните на закуска, докато някой се наплюска!

Да заминава и да не се завръща , също да му бъдат отнети , незаконно придобитите апартаменти , от ДПС .

Бившият униформен милиционер се превърна в държавник от "световна" величина! А с глупостта си е по-смешен дори от цялото"Шоуто на Станчо" ( дето му викат Слави).

Поздравяваме др.Цветанов с песента на Гуна Иванова "МАЙЧИНИ СЪЛЗИ"..

Цитат от статията: "Най-вероятно Цветанов ще разговаря с шефове на специалните служби, както и с представители на еврейските организации. " Много ми е интересно, като какъв Цв.Цв. ще проведе тези срещи?!

Ще участва като Голяма Подлога.

Като гнусно мекере.

Като агент за влияние-служителя от 7-мо управление на ДС Цв. Цв. /който е син на шофьора на Григор Шопов-Фуше/.

кой го кани, кой го праща и кой плаща?

ЦРУ.

Да му е сладко! Ама да не му заседне, че е за последно!

Нашия ще му се помоли а оня ще го нахрани !!!! Само не знам в качеството на какъв е отишъл на дипломат , бизнесмен или религиозен водач защото политик със сигурност не е !!!!!!!!!

Вероятно цветанов знае малко повече английски думи от борисов и затова го привикват него ! Очаква се освен "конграчюлейшънс" и други думи и борисов няма да е подготвен ... А споменава ли се колко чифта наколенки да си носи и на кой точно ще се моли ? Сега цветанов усилено учи да казва гладко на английски изречението "те пак ни свалиха, ще ни върнете ни пак на власт" ха ха Шестак ...

а да питат - кой предложи Цветанов, кой ще му плати разходите до САЩ и обратно, като какъв заминава? Каква полза ще донесе за България? Говори ли английски или ще си води преводачка?

... Отишъл е да спазари изборите! Гласувай народеееее П.П. Понякога се чудя, дали точно той не е "НАЧАЛНИКА" на Бойко ?!

Кога?...

Е сега вече ще цъфнем и вържем отвсякъде щом като Флориан Флорианов отива да приеме инструкциите за новите избори! Честито другари!Ше победим !!!

Да! Даже е готов и за промяна на името на Дефлориянов само да има кой да ги остави още някоя и друга година за далавери !