Иран: ”Аятолах Майк” е организирал протестите

Главният прокурор на Иран Мохамед Джафар Монтазери обяви, че протестите в страната са заговор на САЩ, Израел и Саудитска Арабия.

Обратно в новината

Коментари - Иран: ”Аятолах Майк” е организирал протестите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неуспешната цветна революция е пореден жесток провал за Вашингтон!

Аха, каква мъдрост в изказването на един Тъпак. Сериозно ли си мислиш, че толкова лесно може да ни правиш на овце. Да ни кажеш, как една седмица преди "протестите" във Вашингтон имаше среща на израелски и американски служби, за да координират действията си в Иран, това разбира се е вътрешна работа на Иран. Когато израелските служби преди някколко години убиваха иранските ядрени учени и това беше вътрепна работа. Всички изказвания и действия на Израел и Нетаняху включително и в ООН, също са вътрешна работа. Забелязва се, че евреите вече масово сте изтъпели особено последните години. И да лъжете не ставате вече.

това беше за ами ( нерегистриран ) 12.01.2018 16:00

Очевидно не е нужно да те правя.

За хората със слаб ум винаги трябва да има някой външен враг, който да е виновен за всичко. Ако няма външен враг има риск да се събудят и да потърсят отговорност от собствените си елити за мизерията, в която живеят. За корупцията, за двойния морал и стандарти.

Като чета коментарите и смисъла вложен в тях на възхваляващите "аятолах Майк", и "демокрасито", разбирам защо " цветната революция на платените протестъри в Иран" се провали.

Разбирач нали си разбираш ги тия работи, дааа. Как не ви писна на загубеняците руски тролове да ви гледат хората тъпотиите бе.

сус бе евреин, тк троловете са единствено еврейски, а темата не е за Русия, а за Иран. Стандартната еврейска русофобия на кило.

Двама агенти и айде властта в цяла държава аха да се катурне. Ама се удържаха, стабилна власт, ти да видиш.

Двама агент, ама четири години подготвяни протести- и може би милиарди похарчени от СА за " 100 платени протестъра и золумджии". СА да бяха вложили тия пари в американското здравеопазване за бедните американци, дето не могат да си позволят обикновен преглед при лекар- по голяма файда щеше да има от тия изхарчени напразно за " платени протестъри" пари.

бг комуноидите и аятоласите вече обичат и султана и сюнетчета си правят като "правоверните".....и ние сме ви замислили едни "сюнетчета" но не на малките главички а на по-големите предателска сган,скоро

LOL, що само 4 а не 40 години бе, какво ще си играете на орехи това руските слуги-тролове. И що милиарди, давай трилиони направо. И линк към перото в щатския бюджет дай, така и така няма да ти го провери никой, и тая лъжа току виж минала.... Както минават всичките ви останали (т.е. никак). Тук цели орди тролове се потите денонощно и никакъв резултат, да ви бяха пратили на по-благодатна почва като Иран или Северна Корея.... ма нали господарят ви е в съюз с къде що има феодална власт та ви оставя залудо в цивилизования свят да се мъчите.

То и аз доста се учудих, че протестират срещу икономическата ситуация... да бяха се конкретизирали - бих им повярвал, ама така само срещу икономическата ситуация дори и у нас не протестират!

Аятолах Майк да се заеме по бързо с Путя,че лудото джудже ще съсипе света

Заемам се с путята ти!

OK Ама давай по бързо,че тоя изпедерасти цяла Русия - хората почнаха да пият лосион за вана от недоимък

Ходжите наистина са много зле . Как го измислиха комунисти монархисти

Вие (бългЕрите) сте по-зле ! И то много!

А ти резако , какъв си по народност ?

Иранците са я окъсали много здраво след санциите и търговийката им с Рашка и все американци и израелци им се превиждат. Тъй и не разбраха че по тоя път който са хванали отиват директно при КПСС и БКП !!!

Чета и не вярвам,а пък се чудя ти защо не коментираш - да не са станали мурзилки,ей!

канадското клошарче е щастливо,ще приемат третия пол и той завинаги ще си остане един щастлив безполов,само устата му ще расте,да лапка и да смучка

В Канада селски дебил имат какво да папкат и да смучкат колкото си поискат но ти ще лапкаш мухите само скоро щото си тъп и неграмотен селски дебил и за това завиждаш на другите.......с една дума СЕЛСКИ ПОМИЯР!!!

"В него е участвала и ляворадикална ислямистка група, привърженици на монархията, националисти и групи, свързани с комунистите." А!! Форумните тролове са в шок, плюха "путиноидния" Иран и подкрепяха протестърите, пък протестърите се оказаха комунисти. Ще отключат шизофрения, горките.

Вярно. За либертарианците ще е трудно да обяснят как така левите протестират срещу обявения за ляв режим на аятоласите.

НАЙ - ЛЕСНИТЕ ЗА ЧУКАНЕ В ТОЯ ТРИЪГАЛНИК СА САУДИТИТЕ :)) ... А ПАДНЕ ЛИ ПРЕСОЛОНАСЛЕДНИКА МОХАМЕ АЛ САУД , ИЗРАЕЛ ТРЯБВА ДА ИСКАТ ЗЕМЯ В КАНАДА И ДА СЕ ПРЕСЕЛВАТ :))

то вашето комуноидно потекло така е говорило и през 68г. когато са нападнали Израел и КО СТАНА ТОГАВА БЕ СЕЛСКИ БЕК???Да си тъп като селски галош не е привилегия но явно за теб при липса на други дадености си е радост........ти нали беше в дълбокия север уж а все по българско време се храчиш подлого тъпа:)))))))))))

еврейче, ма то комунизма е ваша идеология на Маркс евреина. Що го захвърлите и бягате от него. Преди да пропеят трети петли през 50-те на миналия век в САЩ станахте най-големите антикомунисти. И си разчиствахте сметките с всеки, който ви беше неудобен и чийто бизнес искахте да отнемете. Веднага го обявявахте за комунист и айде в психиатрията. какво си мислиш, че не знаем за антикоминистическия ви бизнес. дето го развихте и в България да вземате имоти.