Делян Добрев уговори в Москва по-ниската цена на газа

Допълнителни споразумения за договорената отстъпка от 11,1 процента от цената на природния газ ще бъдат подписани до края на тази седмица. Това стана ясно след необявено публично посещение в Москва на министъра на икономиката и енергетиката Делян Добрев.

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев уговори в Москва по-ниската цена на газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кой ли път?????"Инкогнито" в Москва- и тов се води министър...Не се научиха, че се казва "хоп" като скочиш а не преди това..

И какво е това тайно посещение, щом за него пише в интернет?

Да не крият срама си ,тези негодници,съсипват всичко с което се захванат, отново подемат темата за ШИСТОВИЯ ГАЗ ! Поръчка от запад!!!!!

Защо е засекретена дипломата на тоя Калинчо. Вярно ли е, че той е бакалавър по културоведство в треторазряден американски университет, а при превода на български, преводачът "сбъркал" и е превел бакалавър по икономика?

Това камилче дали изобщо някой го взема насериозно?!? Силно се съмнявам!

Колко ли са му се смяли на г-н министъра в Москва...

Пуснаха парче телешко да преговаря с акулите! Браво бе, толкова ли няма подготвени хора във това правителство? Като беше договорил 11%, къде са, защо няма реално намаление? Аман от калинки!

Ех и ти, защото още януари месец Газпром обяви че сваля цените за европейските купувачи с 10 процента а Булгаргаз си изчисли цените за второто тримесечие изхождайки от направеното намаление. Друг е въпросът къде бляха че чак сега оформят документално нещата.

на нас ни трябва само газ от Русия,БРАВО само така

не ни трябва ни руския газ, ни руския мед, ни руското жило. няма по големи мошеници и разбоиници от руските евреи бивши камуняки като вапросния милер. нашето хлапе министарче можe само да носи вода на тези разбоиници.

Милер не е евреин, а етнически германец

Резултат ,,0,, или загуба, защото ако имаше сега ББ щеше да се трапоса пред журналистите посред нощ и да ореве орталъка.