Цачева призна за избягалите затворници: Има човешки грешки

Министърът на правосъдието Цецка Цачева коментира, че при вчерашния случай с избягалите затворници става дума за човешки грешки.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парички, рушветки............ В софийския само параход не може да се вкара. Щото нема канал. Пък грозотията от рабфака говори "грешки"...........

"Всеки ден губим усещането за държава, коментира заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев преди отговорите на министрите." Тоя е закъснял с 30 години.

Почеркът на бандата Бийгъл.

Мда, има човешки грешки. Както Тетка Цецка.

Невероятната красавица Цачева да отиде в затвора и да прави стриптийз на пандизчиите.Така ще се захласнат по нея,че няма и да си помислят за бягство!

Ало Цачева, За какви "грешки" става дума?? ТОВА СА СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!! Също като на летището!! ВСИЧКИ В ЗАТВОРА!! Воглаве с .... висшестоящите!!

Срамът е голям , но на ''отговорните'' лица не им пука , мислят си че за тях не се отнася ...

Стига вече с Цачева , пуснете нещо за Нели , от ''ИЗТЪРСИ СЕ''? Върна ли се от почиФка, до къ е стигнала , много ми липсва иМформация за нея , и Джорджано !

Хората ги е било страх да стрелят, но това е само повърхността на нещата, според мен. СЦЗ вече е в центъра на град София и няма място тук. Редно е да се помисли как да бъде изместен. Освен това е нужна нова система на охрана, защото ударът през центъра на затвора е системна организация и грещка на системата. Ако Цачева не си даде оставката, то поне зам министъра му е ред да го направи, защото грешката е недопустима. Лично аз смятам, че СЦЗ няма място в такава близост до центъра на града. Трябва да се помисли за изместване на затвора и преместване на посетителите по други затвори, а това място да се преобразува като втори временен арест. Абсурдът да ви избяга затворник пред 11 човека, които не могат да стрелят и не могат да организират преследване не е човешка грешка , а системна организация. Но решение има! Пратете Г.Колев и М.Лалов да заловят врага! Те са истински копои и го могат.

-Гумата,няма да подам оставка! През оная работа ми е колко ме псуват по форумите.Дори и да ме махнат от министерския пост,бате Бойко ще ме прати посланник някъде да си гледам кефа.

Повече да не НАЗНАЧАВАТЕ др. Цачева на никакъв пост , ще ме загубите като гласоподавател на ГЕРБ ,...ТОЧКА ! И дежурният въпрос : ''КОГА СМЯТАТЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ РЕФОРМИТЕ В ''ТАЯ'' ПУСТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ''? ИЗЧАКА НИ СЕ ЧАКАЛОТО !

Нека да не напуска /Цачева/ ГЕРБ , за да може заради нея , да се прехвърли напускащ електорат , от ГЕРБ в БСП .

"Взети са необходимите мерки във връзка с оперативната информация за опасността от бягство на Пелов"- това твърди мин. Радев. И какви мерки са взети? Тоя въобще чува ли се какво говори? Повече от ясно е, че ни управляват лица с изключително ниско ниво, ама тоя надмина всякакви граници! Всъщност- нищо ново! Като се почне от началника му от Банкя, и се стигне до майката на нацията- оставям без коментар!

Тоя Радев е политик , той не е капацитет , и нали е наш човек , нищо че не разбира , имало свободен министерски пост , и ето ти едното нищо !

".....Взети са необходимите мерки във връзка с тази оперативна информация, но за жалост се случи така, че той сега избяга от затвора...." Брей, как така "се случи"? "За жалост", ако направя някаква грешка при работодателя си, аз я плащам. Ако е сериозна - в рамките на 24 часа ще съм на трудовата борса. Та, чудя се, какви ще са последствията в конкретния случай и кой ще "опере пешкира"...

Цачева признала.... а можеше и да отрече!

имало категорична заповед, информира че комисия щяла щателно.... щели да комуникират и други бла бла бла...Май ще си тръгнат и надзирателите тия смешни заплати и живот преминал в затвора....

Какво ли не ни се случва на нас, хората, през краткия ни престой на тази Земя, но това, което ни заля напоследък май ни дойде прекалено много. То не беше само сагата ЧЕЗ, нито нейното салтомортале, нито изгорелия влак, заедно с него и тази злополучна китайска космическа станция. Тук да вметна, че откакто китайците започнаха да изграждат доменни пещи в задните си дворове, усещам тръпки по цялото си тяло. И на всичкото отгоре историята с излезлите на разходка през парадния вход на Централния Софийски Затвор двама рецидивисти. Представяте ли си да те срещне някой на улицата с подаващо се под суртука дуло на калашник? Аз лично усещам вече не тръпки, а гадене и завиване на свят. Разбира се, срещу Великия Ден -Великден за нашите родни хартиени и електронни медии какво по-добро, от лошите новини, може да се измисли, за да си изкарат празниците както подобава?

Забравихте от началото на годината със старта на европредседателството - един такъв "издирван" рецидивист изби шест човека, куче и го самоубиха, убиха един мафиот свързан с ГЕРБ, убиха един данъчен и други куп убийства на не толкова значителни хора за управляващата шайка.

Спомняте ли си, че наскоро Цецка Цачева пак се правеше на мъж (това й се удава, за другото не съм сигурен) И устоя на натиска на работещите в затворите ! Имаха протести, но Цачева беше като камък Е, сега й се напомня колко ни струва нейното безотговорно поведение

Има човешки грешки - Цачева!

Бойко, докато не ги хванат и върнат в затвор, но не Централния (щото явно там са най корумпираните надзиратели) никакви 20% на тъмничарите! Бъди мъж, отрежи им незаслужените пари!

Не разбирам защо се говори за избягали затворници. Ами те просто са излезли от затвора. Имат си някаква работа навън и като я свършат, може и сами да се върнат. А ние веднага с лошата. Обявяваме ги за международно издирване. Като Галеви и много други. Ползата е видна.

С нож и пистолет?! Поне историята хваща дикиш, не е като онази да отвлечеш три самолета с нож за рязане на сланина.

"...означава, че тези вещи са внесени в софийския затвор. Има категорична заповед, която определя кои са разрешените за внасяне в местата за свобода вещи, осъществява се ежедневен контрол от дежурните.." Значи ли, че ножа и пистолета не са в списъка, проверяван от дежурните, щом затворниците са ги имали?

"мадър-а" на нацията...

срам, срам, срам.

Ех, демокрация бе другари селски дебили и то светла демокрация. След като може да се внесе дрога в училищния двор защо да не им раздадат оръжия в затвора за добро поведение. ..... Когато Горбачов отвори пътя на светлата демокрация той не желаеше да стават реални войни но вие като пълни дебили ще си я докарате като нищо. А и баба Ванга беше казала. "И ще дойде време да се избивате по съседски".

Какъв трябва да си да се нагърбиш с непосилна и чужда за теб работа? Само комунист от ГЕРБ. Цачева,лесно се вземат големи пари ,но те трябва да са за големи ОТГОВОРНОСТИ. Сега си подайте оставка,защото нищо не работите. Чакаме РЕФОРМИ в Кривосъдната система и другаде ,за това вие отговоряте. Не тези искали пари и хоп боко дава,до кога так? Ясно е ,че си поставено лице,не да вършиш работа ,но стига толкова. Вече търпението ни е на изчерпване

Преди малко по БНТ Цецка каза, че ще подаде оставка, само ако Бойко я поиска. Това не може да се случи, защото ще е признание, че освен за президент, тя не става и за министър. Е, много ще му стане и ще си затрае. Дано да не позная.

Немного уважаемата га Министър на правосъдието кой е по висш ? Народното събрание или премиера ? ЧИЙ ГЛАС Е ПО ВИСШ ! жалка е преценката ви.

Може да се заснеме нов блокбастър 2018/2019 по тази история. Комедийна драма, с елементи на трилър по истински случай. 4 звезден хотел "Затвор София", недоволни от условията гости, задържани против волята им. Персонала се опитва всячески да спре напускането им, но уви не успява. Те си тръгват парадно през главният вход, знаейки че никога повече няма да се върнат.

Оставки!!! И на Цецка Цачева, и на Валентин Радев.

започна да арестува наляво и надясно в опит да прикрие своята некадърност.Тия сами няма да си подадат оставките,трябват протести срещу престъпното им управление.

Господа министри, тези обяснения звучат като оправдания, хайде найдобре ще бъде да подадете оставка и да дойдат кадърни хора да поемат нещата на сериозно. Пропуски като този, неохранявана границата на летище София, оневиняване на митничарите вземали яки подкупи, намаляване присъди на убийци по пътищата Вие ги знаете по добре пропуските във ведомствата които са ви поверени. Низ от грешки!

Най ме кефи чистачката, тя ги е видяла и подгонила, тя да стане министър.

И кой ще пази тогава затворниците?

Цачева

Искам най-официално да благодаря на link,че този път поне ми спестиха инстинктивния ужас при сблъсък със снимка на Цачева.

Има човешка грешка Г-жа Цачева, която ще коства човешки живот. Ако има поне малко морал останал, трябва да има оставки на министри, директор на затвора, всички надзиратели, а що се отнася до чистачката, то трябва да се награди с орден Стара планина. Юда е предал Христос за 30 сребърника. За колко надзирателите предадоха задълженията си? Народа иска да знае, а не да живее в страх и в неведение.

А това направо е уникално :"Министърът на МВР Валентин Радев информира, че е имало оперативна информация още миналото лято за подготовка за бягство на Владимир Пелов. Още тогава информацията е предоставена на Министерството на правосъдието и на заинтересованите от това. Взети са необходимите мерки във връзка с тази оперативна информация, но за жалост се случи така, че той сега избяга от затвора, коментира Радев. " Тези двамата да запълнят опразнената килия.

Ние живеем сред престъпленията на властимащите.От едно в друго,няма ден спокоен. Липсва ми борисов,да каже нещо да ни успокои.Даже и лъжа да е. Свикнали сме

Той вече оправя света. Вече е голям международник, медиатор, посредник, велик дипломат. България е тясна за неговия гений! Сори! Сами ще се успокояваме, поне докато можем с това да минем!

Какви грешки, това си е пълно неглежиране на задълженията по цялата верига, от Министъра до надзирателя. "Самият факт, че се осъществява въоръжено бягство - единият е бил с нож, другият - с огнестрелно оръжие, пистолет, означава, че тези вещи са внесени в софийския затвор." То, пак само нож и пистолет са внесени, а можеше и гранатомет или картечница да вкарат.

- единият е бил с нож, другият - с огнестрелно оръжие, пистолет, означава, че тези вещи са внесени в софийския затвор. Има категорична заповед, която определя кои са разрешените за внасяне в местата за свобода вещи, осъществява се ежедневен контрол от дежурните които са на смяна, коментира Цачева. - Мамата на нацията е... мамата и на затворите. Няма друга подобна куха калинка. Абе Баце има ли акъл да сложи такъв човек за шеф на правосъдието и затворите?

В,която и да е НОРМАЛНА ДЪРЖАВА за поредицата идиотии, които натвориха т.н управляващи веднага щяха да дадат оставка но тука шайката некадърници ще стискат кокала докрай, защото знаят че им е за последно.ЗАЩО ГИ ТЪРПИМ НАРОДЕЕЕ???

"Мамата на нацията" най-после изпълзя от дупката си да ни каже,че имало човешки грешки. Но тя не е от тях, разбира се?!!!

ГЕРБ са невинни. Чистачката е виновна!!!!

още ли не си е подала оставката?

След показните убийства , имаме и показни бягства . Това показва , колко прозрачност има в България , всичко се вижда . Ама кво от тва ! ''БЪЛГАРИЯ СИ ОСТАВА НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА''.

Има прозрачност , даже корупцията във всичките държани институции е над 100% , вижда се с просто око . И въпреки че всичко се вижда , то управляващи и политици си крадат , и ни баламосват със ''социална'' политика . Никой не може да ни упреква , че в България няма ПРОЗРАЧНОСТ.

Признанието ще бъде уважено след като видя нейната оставка.

цачева ,ние които сме обикновенни хара знаем,че престъпниците и охранителите са в симбиоза.Това е така от много години от т.н.ДЕМОКРАЦИЯ. И няма как да е иначе,даже тези които са обикновенни полицаи на улицата и те са с предтъпниците. Вие това не го ли знаете? Идва края на България за нас не е лесно и за вас няма да е лесено. Защо ти са пари при пълно БЕЗЗАКОНИЕ?ЗАЩО?

Къде видяхте в Бг , човеци ?

Добре е , че поне не стана Президент . Лошото е , че е на такъв пост , а тя доказа че не става за никакъв пост .

Това е показно бягство. Това показва безсилието на управляващите или по точно глупаците, силовите управления са изчерпани . Да избягаш през парадния вход изход на затвора е знак на безсилие на закона .