Турция приветства ударите на САЩ, UK и Франция в Сирия

Немислимо е химическата атака в сирийския град Дума да бъде оставена без отговор. Тази позиция изрази говорителят на турския президент Ибрахим Калън.

Обратно в новината

Коментари - Турция приветства ударите на САЩ, UK и Франция в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то турция,сащ,великобритания,франция,и другите развити икономики от европа са си добре,ние българите да си гледаме нашата бедняшка къща проядена от корупция,картели,монополи,мафия,феоализъм!ние имаме проблеми във нашата държaва!

50 коментара 45 срещу султан ердоган няма да стане това което виъе искате,турският народ е сплотен около ердоган до 2030 година на власт ,пıк след това ще видим,нищо не може да спре победоносния ход на империя турсия начело с султан ердоган.

толкова са сплотени около него, че, за малко да загуби на референдума за увеличаването на президентските му правомощия ;) турската нация ако питаш мен никога не е била по-разделена. хади със здраве!

не си на ясно с изборите в турсия,демократични,свободни и се получава 52% а не както при баъ тошо 99.99% анадıму аркадаш.

Това е известно и разбираемо, ПОСТЪПВА КАКТО НАШИТЕ СЕДЕРАСТИ, СОРОСОИДИ, ХЕМОРОИДИ ......и вся осталная сво*лоч!!!!

Сатрапът Ердоган приветства ударите. Достатъчно е само това,на какво преследване и терор е подложил собствения си народ.Какво може да се очаква от турският Хитлер....

Да, голямо парче от баницата очаква да вземе тоя потурник Има си хас да не приветства.

лъжците - страхливи и подли са!

Тоя турски цървул играе двойни игри ми се струва... Хем е с Русия, хем е със САЩ.....

нали я знаеш приказката "от два стола та на земята".

Усмирителят на Балканите няма ли да инициира среща на Брат си Ердоган с лидерите на САЩ, UK и Франция?!

Има ли кръв касапина се радва.

Уговорената между САЩ и Русия бомбардировка мина. Как и за какво са се договорили никой няма да узнае. Ама този ибрик здраво се нахендри. Сега и токовете на обувките на Путин да лиже все тая. Сега или вярна служба или Кюрдистан.

само една посока - у лево.

Тоя си мисли едни мисли дето няма да станат. Скоро ще лази по килимчето в Кремъл ама малко време да мине.

ОСМАНСКИ БОКЛУК

и ние приятелите на нашият незабравим тато- тодор живков,борците против фашизъма и капитализъма,партизаните ятаците,днешните патриотари, бившите воени от армията на бкп приветстваме сащ,франция и велокобритания!

Хоп-хоп...кюрдите са наред. Ердоган налапа големия салам. Сега и сащ и Русия....ДРУЖНО ЩЕ ТИ ГО НАЧУКАТ.

ВЕКОВЕ за ВЕКОВЕ............. ПУТЛЕР и ерДОГАН - братя.... БСП(ДС)+ДПС(ДС)= една партия..

Щом ги приветства - да очаква наплив на емигранти!

Той ще ги натири към гръцките острови.

Ми той и Ердоган е психопат от групата та нищо чудно че ги хвали.

следващия е Путин, комунист разбира само от ракети, бой по диктаторите

"Пуйката си остава пуйка". Ей това е типичния гей-манаф. Когато му е кеф е такъв, кога му допре у гъзо обръща резбата. Тоя играе ролята на "троянски кон" във взаимоотношенията с Русия...ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА. На тоя доверие да му нямаш...ще се опита да ти забие нож в гърба.

Да живее руско-турската дружба между народите! Уrа, дrогаrи!

Хайде обади се най-големият миротворец в света, наглост до немай къде.

Султан ефенди, недей, Х*йло пак ще спре да ти купува доматите, кат когато му свали Су-то. Сакън недей !

методи, само с доомати няма да се резмине - а и с други работи, по-болезнени шутове в г.за.

Като си мръсен циганин ,като Ердоган няма как да се промениш до гроб , а той ще дойде скоро за този изверг терорист Нещо бързо забрави ,че точно той и неговите терористи от ИД използваха химически хлорни бомби срещу кюрдите в Африн , ама на виж какво е двоен стандарт , никой не наказа мръсните турци с бомби в Анкара и Истанбул за химическите атаки , геноцита и Гражданската война в страната им срещу десетки милиони кюрди , един цял народ ! Да не споменаваме и агресията срещу чужда държава и окупацията на част от територията и заедно с части от терористи от Ислямска държава избягали от Мосул и Рака и укрили се под крилото на цитанина Ердоган и воюваща съвместно с турските манга*ли срещу кюрдите законните собственици на тези земи в Сирия и половината от земите в измислената Турция ! Ако имаше някаква реална международна общност , отдавна мангалска Турция да е почти изтрита от лицето на земята .

Е това е да си по душа ибрикчия (и така и онака). А Баце се прегръща с него. Путин първо го перна през ръцете, после му даде кокал да ръфа. Ама май трябва да му дръпне кокала и да не му дава друг. Ей кюрди, де сте бе? Тоя съвсем откачи - и той като Змей,Доналд-Дък,Микрон и танте Пергел. По едно и също време, по един и същи начин. Я да ги тестват за "луда крава" и без това заразата тръгна от Англия сигурно и сега е пак така (такова заключение би направил Шерлок,докато д-р Уотсън изяснява клиничното състояние).

заблудените путинофили: защо Путин се сприятелява с Ердоган,който е против руския слуга Башар Асад и подкрепя въздушните удари срещу Сирия?

Печелят пари хората, не кат тебе да лижат САЩ-задници или пък да ги чукат безплатно. На никой не му пука от ква тий вълна шапката важни са МАНГИЗИТЕ. Пък ти чакай от САЩ да ти пуснат някой морален ПОРНО СЕРИАЛ.

даже кимчо не е виче с вова Новичок

Образец на турска пропаганда - Буйрум фраксъз патаклама - Ердоган ще се умири когато го заровят

Ква стана пак тя за Путя ??? Нищо....сега ще получи подкрепа от Сев. Корея и Венецеула. Много нахъсан и уверен влезе Путьо в тая война, ама нещо не му е весело вече. Пръсна стотици милиони долари, 5 пъти "побеждава" ИД, пуска бомби над жилижните сгради да предизвика хуманитарна криза и прехвърли вината за това на Запада, но както се вижда Сирия вече му се изплъзва. Ако се откаже - срам.....сега ще му я вземат - пак срам...Аве не се ли усети, че още с влизането в тая война, срамът ще почука на вратата му един ден ??? Тръгнала Раша с мечките мед да яде - хахахаааа

Ей, плевенски тъмнозеленокож смут, пак ли изпълзя? Как си даскале? Как е мексиканката? Що брат ти казва, че не може да е толкова голям мангал колкото си ти? Отсвири ги всички да се гърчат в плевенското село, а ти най-умен и зелен в Канада. А се праеше на гей в лагера в Белгия,а?

отзад на Путя.С турци трудно се става ортаци,Ще стане след време - хитрата кремълска сврака,с двата крака.Отвсякъде вече им скубят перушината и икономически,и военно ,и със санкции, и със изолации.А нещастния руски народ страда ,ли страда.От векове единственното нещо на обикновения руснак е да оцелява.Няма толкова нещастен народ в света от руския.

Ехиден си, ноооо ПУТИН СМАЧКА ФАСОНА НА САЩ. А Ердоган ще дъде подпрян изодзадя точно от САЩ - те затова се изтеглят трескаво от инджерлик. Всъщност Турция може да бъде изравнена със земята само от авиацията на ИЗРАЕЛ..............КАМЪК НАД КАМЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ ТУРЦИЯ. Ноооо има план - ТУРЦИЯ ДА БЪДЕ РАЗБИТА И ПОДЕЛЕНА НА 3 ЧАСТИ. ЯСНО ЛИ ТИ Е ВМИРИСАН ЗАПАДЕН БУРКАН.

А не е..що им отваряш очите?!! Това е ясно, че ердиганя е жертван и то от сащ, но не трябваше да казваш за другото. Както и да е. +от мен за информираността.

Следващия в СПИСЪКА НА САЩ Е ЕРДОГАН! ХА ЧЕСТИТО! Има древно пророчество Турция ще бъде разбита на 3 части и на никой няма да му пука за нея............... Пък вие лайте тука колкото си щете...........

Приятелят на боко си е също интересчия и интригант като него и за това много си допадат.. Сега Турция ще си поиска още милиард за новите бежанци дето се радва че пак ще се нароят а боко ще да моли еврогейския да му ги дадът защото ги ''възпирал'' Какъвто ердоган такъв и боко - собствен интерес неависимо от убитите гладните изпъдените невинни жертви, Тоя най накрая ще каже ли с кого е ''приятел''ако ще и само за да спре раздвоението му..

нямаха ли си приказка бе малоумник

Само дето търговска защото знае как да защитава икономическите интереси на страната си а с нашия предателска спрямо българския народ

на рим3 пак му се размина и си остана кенеф на север от Монголия...

ще гледаш доста неща, ердо. всъщност това е най-големия плюс от цялата работа за Русия - да разбере окончателно, че си най-долната политическа к-ва. тепърва ще има откат. ще ти бъдат върнат парите, да си ги чукаш във феса. и ще получиш много бежанци, за да натискаш ес за мангизи.

Браво на Ердоган, че защитава интересите на Турция. Но Как се казваше на човек дето метлосва ту при едните ту при другите.......? Сега да ви предложа едно пророчество, видя се че Ердоган няма да вземе страната на Русия и Иран за Ассад, в същото време той не заема страната на САЩ относно Кюрдите, но пък играе и срещу всички /САЩ, Англия, Франция, Германия, Русия/и със почти всички / Русия, САЩ, Франция, Англия/, та в тая връзка пази се човеко, гаранция ще ти сготвят шапката и от двете страни!

ще има да види тепърва много неща. и да се пази, и да не се пази, се тая. прекаленият хитрец обикновено свършва зле.

А сега де, нали Ердоганя беше съюзник на Путлер и заедно с Иран щяха да градят мир и политическа стабилност в Сирия начело с Асад. Гаден е Ердо, но много умен - ясно му е, че Кюрдистан ще има, затова по-добре да е на територии на Сирия и Ирак - с един удар няколко цели, и вълчо сит и агнето цяло!

Е, какво му е любопитното, то и Каракачанов казва че е знаел предварително... или с други думи и турците са били агитирани да вземат участие в дунанмата;)

след това изказване, ще видиш безплатна АЕЦ , ама в някой друг живот. Освен това, към страната ти ще заприиждат още милиони бежанци.

Дреме му на Ердоганя за милионите бежанци. В един момент просто ще ги пусне към Европа и така проблемът от негов ще стане наш. Дупе да ни е яко тогава!

Със или без бежанци, Ердоган си остава църен мангал.