Проф. Ялчън Полат: Животът на Наим Сюлейманоглу е в опасност

Лекуващият лекар на великия щангист Наим Сюлейманоглу заяви, че "съществува опасност за живота на щангиста, той се намира в реанимацията".

Обратно в новината

Коментари - Проф. Ялчън Полат: Животът на Наим Сюлейманоглу е в опасност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анаболите и алкохолът не прощават. Един виц за добро настроение: -Здравей! Как си? -Иване, дадох ти путка, а не бъбрек! Какво ме питаш всеки ден как съм?

Прокрадват се лоши нотки в изказванията на докторите. Крушка има опашка. Да рухне така, сигурно има причина. Колкото до България, има вина, от българин стана турчин, това е нередно и неморално.

Проф. Ялчън Полат: Животът на Наим Сюлейманоглу е в опасност Явно това вече е края на земния път на Наим, освен ако не стане чудо.

Михайлов, аз тая новина съм си я записал на касетка и си я пускам редовно. Ай спри да ни я прожектираш през два-три дена, а!

За 625-ти път тоя месец му е опасен живота!? Ай да мрие най-после, че да не ни занимавате вече хич!

На кого да се молим - на Христос или на Аллах? Щото ние сме християни, а той мюсюлманин. Когато избяга в Турция, коленичи и целуна ,,свещената турска земя,,. Нека фесовете се молят за него...

vasil

Жалко,но не е първият,нито последният,въобразил си,че черният му дроб е от желязо и че 12-годишното уиски е по-щадящо от най-долнопробната ракия.

А бе, журналисти тъпи, ако бащите ви от сИело не бяха ви купили дипломите с тонове компир и зеле , щяхте да учите прилежно и щяхте да знаете, че понятието "велик" не може да се отнася до щангист, футболист, артист и.т.н.т. Изброените категории може да се окачествяват с "талантлив" "изключителен" , "гениален" като топ нивото е "гениален". Ако до 20-та си година не бяхте копали компира и срали на двора, щяхте да знаете , че с "велик" "величие" се окачествяват личности с доказан принос за развитието на науката и обществото като цяло. Ама че тулупи са ви събрали в ДИРа

Явно ти и цъкащите ти +ове не сте го гледали като вдига. Наум наистина беше велик. Бай Тодор с простотиите си го срина. Но Наум остана скромен без омраза към България и велик. Пробвай се от утре във всички официални документи да се казваш Такунку Бонго и да запазиш любов към издателя на тия документи.

Защо не спрете да ни занимавате с този ново-турчин дето най-безочливо си продаде родината, която го изучи и го направи шампион? Качествата си на щангист е придобил в България, в българска школа, по българска методика с български екип. Този вече отдавна не е българин. Какво общо има с нас?

А умре къде шъ гу пугребът при турчулято или в България? Нищу личну. Щоту и за двете държави ги вдига щангите.

vasil

Виц: "В периода 1985-89 поп и ходжа спорили кой да погребе починал . Попът претендирал,че покойният е с българско име,а ходжата-че е обрязан.Накрая постигнали компромис-попът да му пее на горната глава,ходжата - на долната,па да си разделят парите."

Тоя го пишете бегАл и не ни занимавайте повече с него. Беше то квото беше.