Мудис определи негативна кредитна перспектива за Турция

Международната рейтингова агенция Мудис (Moody's) промени перспективата на кредитния рейтинг на Турция на "отрицателна".

Обратно в новината

Коментари - Мудис определи негативна кредитна перспектива за Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мудис определи негативна кредитна перспектива за Турция Ердоган им отговорил, че след като има "положителна" ислямизираща перспектива за Турция , не му дреме за кредитен рейтинг.

Cега става много интересно.

Да си го кажем на чист турски: немотията прави гюрултията. Ердоган иска пълна власт, в същото време политическият климат в Турция става все по-нестабилен. Никой от партньорите на Турция не би искал пълна и еднолична власт в ръцете на един-единствен човек, който се възприема като султан и командва като диктатор. От светска държава Турция отново се превръща в мюсюлмански султанат, текстовете на Ататюрк се премахват от конституцията, заветите му се заличават. На всичкото отгоре турското правителство и президент се зъбят на всички останали за щяло и нещяло и искат неща, които са, меко казано, прекалени. Кой иска подобен партньор? Референдумът на Ердоган ще успее, със сигурност. Ако резултатите не покажат това, което Ердоган иска, ще бъдат фалшифицирани. Скоро външните инвестиции в Турция ще намалеят рязко, народът ще обеднее доста. Само след няколко години турците ще огладнеят достатъчно, за да му спретнат истински преврат, а не като фарсът от миналото лято.

Хехе В случая е обратното Гюрултията ще доведе немотията

Великите сили / и Русия и Америка/никога не са имали интерес и не са търпяли ,на балканите да съществува дълго време,голяма и икономически, и военно силна държава,още повече на самия босфор. Ние за това сме на този хал.Това чака и Турция.Още по -вече ,че Ердоган се взе много на сериозно и си показа амбицийте,и рогата!Вече краят е въпрос само на време и подходящо стечение на обстоятелствата!

зъби свършва зле. Търпеливо, за няколко години ще си отгледат подходящите обстоятелства и ще свърши като Садам, Кадафито, Мубарак и т.н

Eрдоган в момента налага шериатско управление. Където управлява шериатът, икономиката се срива. Скоро турците ще останат на гола муслиманска диета - ще ядат само сури от корана.

И рязани краставици.

Местан...не е учтиво да го криете.

Малко е вероятно Турция да се влоши. ИМат много голям прираст на населението, младо население което наистина работи. Има досто изнесени европейски производства в Турция. И турците за жълти стотинки прави чудеса. Освен това вече е пълно с турци по западните банки и то на водещи позиции.

За жълти стотинки никой никъде не прави чудеса. За жълти стотинки в този свят се правят и продават само боклуци. На теб може да ти се струват чудеса, но пак са си боклуци. Колкото чистачите и продавачите на дюнери и боклукчиите са водещи позиции.

Турската икономика от години няма прираст. Дори частните компании не трупат печалба - приходите им покриват разходите, но накрая няма нищо като остатък като печалба по договорите им. Така са от поне 30 години. Затова са толкова евтини - чуждите инвеститори няма да си дават парите на турски компании, ако разходите им ще са като в собствената им страна. Но сега виждаш какво става - кредитният рейтинг на Турция е определен с негативна тенденция, това ще отблъсне повечето партньори и инвеститори.

Що четете статиите по диагонал В Турция имало изнесени западни производства Нали именно рейтингите определят количествпто на тези инвестиции Лампата свети.А познай колко нови инвестиции ще влязат в Тр

Най-сетне добрата новина!След няколко години турската лира ще е тапетна хартия.Ние,соц лагера я сърбахме през (1991-1997).Сега на Пуйкия,главата и е наведена на финансовия дръвник.

Не е нужно да си оракул, за да видиш с просто око, в каква изолация ще изпадне Турция, заради султан Ердоган...