Коментари - Турция прие данъчна амнистия за богатите | dnes.dir.bg
назад

Турция прие данъчна амнистия за богатите

Турският парламент прие закон за "амнистия за богатството", който цели да привлече обратно в страната средства, държани в чужбина от богати турци, без да им бъдат наложени наказателни такси и глоби.

Обратно в новината

Коментари - Турция прие данъчна амнистия за богатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приятел/ка си много ама много прост/а!!! Турция е впъти подобре от нас!!! Живейте още с миналото си!!! Тапаци!!! Вместо да гледаш напред... Турция никога не се натискала за ЕС. Да не са балъци като нас!!! Ще строя и пак ще са 1000г. пред нас!!!(за съжеление). Писна ми от зависливи млади хора, които не могат нищо друго да направят освен да са хейтъри по форумите и в мизерния им живот!!! Тъжна история...

Икономическите цикли са неизбежни. Турция е пред тотален икономически колапс. Така ще изгърми, че ще се чудят от къде им е дошло. До две години най-много им давам.

Кога ще се появи Български полити, който да прибере 10млрд долара, които ни дължи турция?

Че защо ти не ги поискаш ... А ако се окаже, че и България дължи пари на Турция?

им направиха съдебна амнистия. Горките...

така, така - по целия свят тарикатлъка явно се толерира

rado_7_6@

съслю обяви данъчна амнистия за крадците на 'прехода' въвеждайки плосък десет процента данък. Мярка изключително социалистическа и лява. Ама то в опакий край дето шантонерката сайдероглу бичи огнени цигански кючеци със залупен накриво фес тип будьоновка за некви принципи ли ше се заяждаме на дребно :)

доган беи вече може да си легализира окрадените милиони в маика турция

Много хубава логика! Но имам чувството, че в цял свят е така...богат си - ами няма да плащаш!...беден си - ще ти съдерем кожата!...I don't want to live on this planet anymore!

Добри Приятели Аргументирано твърдят, че Не Е така по Целия Свят. А само в Ясно-кои Зони. - И да !, дали би било възможно да Стане И у Нас - зависело просто от Нас-Всички-Заедно.

Хм, и къде не е така - САЩ, Русия, Великобритания ...? Гугъл и Епъл, колко миларда са си спестили от данъци?

доста баламски подход към тарикатите - те са изнесли парите без да платят данъци,зада развиват там бизнес,а сега ги канят да си признаят,че са нарушили закона и да си спрат бизнеса в чужбина пък и да внесат намален,ама дънък, в хазната!като как да е привлекателно това?

Турските мега-корпорации за производство на сакъз държат стотици милиарди долари извън страната. А ако върнат и милиардите от локум, пишмане и халва...

в кой свят живееш.....ехооо

Нищо ново ....за богатите крадци амнистия, за тия дето правят дребен бизнес и работят безмилостно дране на кожи ..

:-))))))) Ааааа, г-це Чалева ! - не мой тъй гьобек да се вихри у Нас нонстоп я !!!

Ама Воистине-Директно ли Го изказах ?! :-) (Естествено че Не към Лилия !)