Турция планирала да превози мигрантите до Гърция

Турция планира тайно да отвори границите си и да помогне на над 3000 мигранти дневно да отплават към Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Турция планирала да превози мигрантите до Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да злобееш, ганъо, ердоган си прави каквото иска, когато си иска, и както си иска. Факт е че са силна икономика, най-силната държава в региона, а ние ще седим, ръсим плюнки и се радваме че поне са ни чували името, след като на картата не могат да ни намерят.

Браво на Ердоган, време беше да отвори границата и да покаже на еврогейците кой командва в Европа. Сега след като има зад гърба си има подкрапата на Путин, е ред на лудите кравари да му мислят, те набутаха европата с разни стратегии като изолация и икономическите санкции срещу Русия. Ха ха ха ха ха де да видим сега как ще се оправят гърците и Еврогейовете!

KATO NAMA VİZİ ŞTE İMA MİGRANTİ KOY KAKVOTO E OBEŞTAL DA GO İZPILNİ

Преди да ги стоварим на гръцкия бряг така ще ги надупим,че цяла седмица ще с..ат като самосвали!

Братя гърци,тая работа без картечници и вертолети нема да мине!

Какви братя са ни тези коварни византийци?С подлост,вероломство и измама ни отнеха Егейска Македония и Беломорието.

Задава се друг пуч,този път ще е успешен!

VARVAŞ Lİ NA TOVA KOETO Sİ NAPİSAL İLİ MEÇTAEŞ

Сбърканият турски диктатор, да пуска колкото бежанци си иска. Ако вече е толкова видиотен, че да не разбира че всичко в крайна сметка ще се стовари върху неговата глава, нека посмее да го направи.

Ме те всички вече са му седнали на "главата" - и сега е въпрос кой най-много ша са върти.

Сега Гръция в лицето на измисления си премиер, да вземе да декларира, че за един емигран от Турция ще им връща два.Сложно взе да става в района, а ние без правителство и с руски боклук за президент .....

И ти ли прие вазелина?

Ами гърците от години са трън в очите на турците, които ги изтърбушиха с Кипър, а сега ще ги довършат с емигрантите. Ние понеже сме добри и разбран с турците, турската държава насочва потоците към гърците да се милват с афганистанците и сирийците. Толкова нагло като гръцкото племе няма и турците толкова са ги посочили с пръст, че ако пръстът беше ядрена ракета, Атина отдавна щеше да е в пепел.

Хо, хо, хо!!!! "Ние сме добри"??? Кои сте вие? Мехмедчо, скрий се поне малко, бре. Съвсем за идиоти ли ги вземаш, влизащите в този форум?

Незабавно трябва да се свика Консутативния (нарочно) съвет за НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! Бели, зелени, червени, пембени - всички умни глави да решат план "Б", който меркелицата няма. И какво правим, ако сивите вълци и чакалите влязат в разградения ни двор???... Или разчитаме само на по-лошите климатични условия...

Извинявайте, днес в 10 са се свикали. Сега прочетох и другата новина. Разпределяли са порциите в държавата, а темата с бежанците е слабо засегната. Май няма план "Б" за талибаните засега...

план "Б" е бегайте на кой къде му видят очите.

Не боравиш с правилните натовски термини. Сърбия - мироналагаща операция. За агресия никой не говори. Ирак - първата беше също мироналагащаа няма агресия. Втората от 2003 до края беше мироподдържаща - няма окупация и т.н. за всички други

До всички руски кукавелници- не стига , че РУГАЕТЕ българският народ, не стига, че ни наричате предатели на русия, само защото си гледаме НАШИЯТ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕС, ами сега разпространявате и ЛЪЖИ И ИДИОТИИ, ЧЕ видите ли- БЪЛГАРИЯ БИЛА ПРОВЕЖДАЛА ВОЕННА АГРЕСИЯ В НАД 6-7 ДЪРЖАВИ! Вие сте за данс- нека те се занимават с вас, но пък иначе- РУСНАЦИ, ВЕЧЕ ДОСТА БЪЛГАРИ НЕ ВИ ОБИЧАМЕ ТОЧНО ЗАРАДИ ГОРЕОПИСАНИТЕ ВИ РУСКИ ПРОПАГАНДИ! ВИЕ- РУСНАЦИТЕ, ВАШАТА ДЪРЖАВА, Е АГРЕСОР И ОКУПАТОР В КРИМ, И Е НАПАДНАЛА ДРУГИ 2 СВОИ СЪСЕДНИ ПО ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА ДЪРЖАВИ, А НЕ БЪЛГАРИЯ!

Днешните руснаци са нагли и пълни неблагодарници! Дадохме им език! Дадохме им писменост! Дадохме им религия и църква! А те НАЙ-нагло ни обявиха за ВРАГ НОМЕР ЕДНО! Русия реагира остро, а га гепиха Крим що реагираха тъпо? Каквото повикало, такова се обадило!

ДАНС трябва първо да се заеме с американските тролове, които разрушават България! И представляват 5,87% от българския народ!

Умник- ДАНС трябва да се заеме С ВСИЧКИ руски боклуци, които водите кибератаки срещу България и ти обещавам, че данс ЩЕ ИМА КАПАЦИТЕТ И ЕКСПЕРТИЗА в най- скоро време за това!

НАТО не е отбранителен, а агресивен нападателен съюз! В последните 20 години извърши нападения над Сърбия, Ирак, Афганистан, Либия, а непряко (чрез проксита) - в Сирия... Освен това разполага оръжие в страни, граничещи с Русия, с цел при евентуален конфликт да може да нанесе нападателен удар! По отношение на защитните операции - имаше някакви опити да патрулира в Средиземно море, но доста неуспешни...

Кого казваш е нападнала България като член на НАТО, Абхазия, Чечня, Южна Осетия, Източна Украйна, Крим, ако съм пропуснал нещо, окни ме!

България подкрепи агресията в Ирак, макар и неофициално! Подкрепихме и организирането на преврат в Украйна, пак неофициално! А войната в Чечня беше предизвикана от организирани чеченски ислямистки банди с подкрепата на ЦРУ - кой е агресорът в случая?! Кой инсталира антируското правителство в Украйна? Май беше мадам "Fuck EU", която раздаваше курабийки и редеше правителството заедно с американския посланик в Киев...

ихаа мозъчен цървул, ама как точно се е самоопределил :))). Точна и ясна самооценка.

Торпилиране на вражески съдове, доближили без разрешение? Миниране на акватория? Или нещо по-интересно? Например арестуване на плавателен съд и конвой до международни води!

Операциите които провежда НАТО са мироналагащи мироподдържащи операции по разделяне на враждуващи страни

ама ти сериозно ли

По-добре е , да не си ни ''гост''!

Госпожо моля обърнете внимание как се води съвременната война - респективно с какви сили и средства и как се прилагат включително и от НАТО

Определение агрессии Утверждено резолюцией 3314 (ХХIХ) Генеральной Ассамблеи от 14 декабря 1974 года - текста не е на български език, но при положение , че дир-а е проруски форум, доста коментатори владеят руският език..Статья 3 Любое из следующих действий, независимо от объявления войны, с учетом и в соответствии с положениями статьи 2, будет квалифицироваться в качестве акта агрессии: g) засылка государством или от имени государства вооруженных банд, групп, иррегулярных сил или наемников, которые осуществляют акты применения вооруженной силы против другого государства, носящие столь серьезный характер, что это равносильно перечисленным выше актам, или его значительное участие в них.

Глупака от пропагандата на американското посолство. А защо реши, че ДИР е проруски форум. Вас явно ви подбират по конкурси за дебили. Вие сте тотално деформирани от лъжи и измами и вече не се усещата в каква реалност живеете. Класически зомбита. Руснаците, за разлика от вас, в момента подават Истината. Ако нещо не им иизнася, може и да си го кажат или да го пропуснат. Но написаното обикновено е истината. А вие лъжете като дърти мошета. И с цялото си нахалство се обиждате, че никой не искал да ви вярва. Ба си и наглите дебили!!! А форума не е проруски, а на хора, които ценят истината, които не желаят да са плиткомозъчни зомбита като теб.

До 007 ( нерегистриран ) 29.11.2016 12:50- Именно защото нато е отбранителен съюз, в Декларацията на ООН за агресията ясно се посочва какво е агресия, НЕЗАВИСИМО дали е обявена или не война. В една о буквите на чл.3 си пише, че има агресия, ако една държава изпрати на територията на друга държава въоръжени наемници. Това важи и за руската агресия в Украйна, и за заплахите на ердухан за пускане на МИГРАНТИТЕ в България и гърция.

Глупак, каква руска агресия има в Украйна, след твърденията на ООН и ОССЕ, че там руски войски НЯМА. Има само творения на американската пропаганда и вече 2 години няма предоставено нито едно доказателство. Глупак! Я подобре ни разкажи за американската агресия срещу Югославия и анексията на Косово. И да го сравним с проведения в Крим референдум, с който жителите сами да определят съдбата си.

Значи изпращането на военни инструктури в Сирия, официално потвърдено от САЩ, е агресия, нали така? И изпращането на войски в Ирак и Югославия без съгласието на Съвета за сигурност към ООН е също агресия? А финансирането на определени групировки ("Десен сектор" в Украйна например) за организиране на преврати и създаване на хаос агресия ли е? И кой е "агресорът"? Благодаря!

как си пъстър свят ?, нали си адвокатка, почна ли да легитимираш арапи?

Само едно нещо не е ясно. Ако излезем от ЕС и НАТО румънците ще построят ли стена по сухоземната ни граница!

не бяха разсипали държавите им, домовете им, и сринали всичко, тези хора нямаше да бъдат по границите!!!;) те си живееха мирно, от векове по техните земи!! който извърши това злодеяние, той е виновен!!

Глупости! ВИНАГИ е имало орди нещастници, които , вместо да си оправят държавите, са тръгнали в чуждите държави, НО НЕ ЗА ДА РАБОТЯТ- КАТО БЪЛГАРИТЕ- А ЗА ДА ГИ ИЗДЪРЖА И ХРАНТУТИ БЕЗПЛАТНО ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА!

идиот от герп

И каква е разликата ? Турция има собствено мнение , а по-малките държави , НЯМАТ .

РАЗЛИКАТА Е, че на МЕСТНОТО население на МАЛКАТА държава България, може ПРОСТО да му писне от ВСЯКАКВИ небългари и да издигне лозунга- БЪЛГАРИЯ- САМО ЗА БЪЛГАРИТЕ, сега, в 21 век. Помислете- дали за Вашите роднини, които са останали в България и за които българският език не е майчин език, това е нещо добро... Вие какво си мислите- че ВСЯКАКВА паплач ще мачка българите в собствената ни държава? Не сте познали! Може би трябва да са застрашени живота, собствеността и сигурността на Вашите роднини с двойно гражданство в България, за да разберете от къде изгрява слънцето....

Ами ти бе, господин чужденецо с двойното гражданство, какво търсиш майка си в България. Платен писач от чужбина.

Ето така додето се оплачем на ЕС Ердоган ще е във Варна скъпи сънародници. И затова НАТО си е НАТО и ние сме му членове, но трябва да си имаме и ВВС и сухопътна армия. Това с Американските самолети да ни пазят небето беше страшно унизително, възмутително и обидно. Ако не знаете да Ви припомня, че западните политици винаги са ни жертвали и решенията им са били винаги в наш ущтръб. Без да съм фен на ББ го разбрах лятото като каза от Троянския манастир, че идват трудни времена и само Господ може да ни помогне. Мисля, че и затова си тръгна, което пък не е много мъжко, но така се отървава и от лапачите от РБ.

ЕРДОГАН Е ПРЪВ СЪЮЗНИК НА ПУТИН, ТАКА И ТАКА ПОЛУЧАВАТЕ ПАРИ ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО, ЩО НЕ ГО ПОМОЛИТЕ ЗА ПОМОЩ.

Единствените които са ни помагали са били руснаците. И защо да се обръщаме към тях нали сега имаме други съюзници които трябва да мислят за нас.

Е да ама американците ще ни дадат ли пари за тези работи! ОсвенТръмп ако промени политиката!

Гърците се готвят, сърбите се готвят, само българските ибрици на султана покорно мълчат в съгласие и с разтворени бузки, да не го обидят.

ПОПИТАЙ , ЕС и НАТО?

Спокойно моряци, излизаме от ЕС и мигрантите са наши! На сръбската граница ще има стена и мигрант няма да припари в Европа. Ако пък случайно някой я прескочи, на хърватската и унгарската граница също ще има стена.

Ние сме българи , живеещи в ПРОДАДЕНА ДЪРЖАВА , постоянно се доказва .

и ти да прочетеш едно заглавие....толкова ли се впечатли?

За какво ни е граница ? Какво показват данните : --Влезли 400 , ....излезли 2 400 ???? И какво като има граница ?

Границата показва къде започва и къде свършва МОЯТА Родина и МОЯТА държава и къде започва и къде свършва ЧУЖДАТА Родина и ЧУЖДАТА държава, която е ТВОЯТА Родина и държава...Просто е , но не е за прости бивши комунисти от соца, при това- от малцинствата....

Защо трябваше да бъде премахната границата , и закрити заставите ? Това е кофтитУ. Защо трябваше да сме , РАЗГРАДЕН ДВОР ?

не е така! Нашата граница не е наша, тя е ВЪНШНАТА ГРАНИЦА НА ЕС! NO COMMENT

Твоята родина е на територията на Палестина най-вероятно. И си седиш на топло в америката, пребозал техники за манипулиране и промиване на мозъци. И така, представлението днес е: Американската пропаганда ни вади картата на патриотизма и го играят патриоти. Но с антибългарски мнения и антибългарска позиция. Пълен бълвоч за смях.

Какво НАТО бе хора? Кой ви е нападнал? Какво ви трябва ракети бомбардировачи ли? Не гледахте ли Сирия Ирак Сърбия за да ви стане ясно къде се намесва НАТО?

Това ми напомня на човек, който се въоръжава, за да се пази от престъпници, но не взема предпазни мерки да се защити от смъртоносни вируси! А вирусите са не по-малко опасни от престъпниците!

да бе помня българия когато защити сърбия от натовските бомбандировки

А бре хора, защо бъркате НАТО с агенцията за бежанците! НАТО е отбранителна организация и има ангажимент да защитава членките си от военна агресия!

щото това не са агресори ли? Хм, как мирно мятаха камъни и псуваха българите...и мятаха камъни - просто щото още не са решили да извадят Калашниците...Това са орки, не хора

Всичко върви по плана Юнкер.Не знаете ли че тези нашественици които турция ще пусне а дефакто то си е нападение над една държава с съучастието на друга баба ви меркел на всеки един от тях е издала дебитна карта и всеки месец им се превежда определена сума от Брюксел .

Не сме ли всички в НАТО, дето трябва да ни пази от нашественици? Е как тогава една страна, членка на НАТО ще плаши другите с нашествия и никой няма да се "самосезира" и да вземе мерки, като в Кипър? Или НАТО е само за борба с Русия, пък другото са "вътрешни" въпроси и не ни засягат? Много въпроси, а отговор няма. Пък после ми говорете за хибридна война, докато истинската си върви по план.

Кипър в НАТО! Кипър не беше ли неутрална страна!

Не , всички сме КОЛОНИИ на САЩ . Даже имаме и назначени губернатори.

Напротив, Кипър е независим!

Защо Турция пуска емигранти , мигранти , нашественици , в Турция???

По този начин ,Турция извива ръцете на ЕС , по друг начин досега не става , не им се отваря ''параШУТА''.

Небой се народе , ес и сатанато ще те пази , нали до вчера това повтаряте. Дойдохте ли сами на Путин на х.. ,

БРЦК

Турция е в Нато. Значи НАТО ще ни пази от НАТО? Колкото опази Кипър.

само БГ тъпанарски управници оставиха разграден двор и крадат-друго не могат,досега спяха и като стана напечено хвърлят оставки...такива неадекватници сме избрали....наистина да спрем тировете на Турция в ответ.....А сега бълват глупости и срещу полицаите,дето чакаха терористите да се налудуват...ЕС не ни заяитава,а обратни-закопава ни,затова Русия трябва да ни помогне в бъдеще,кой друг?

А какво прави България? Необходимо е да се заплаши Турция, че ще затворим границата за турски камиони. Нашата армия на границата. Колкото и да е луд Ердоган, няма да посмее да ни нападне.

спокойно може да поеме 1 милион бежанци има толкова пусти села в които могат да бъдат населени емигрантите и да развият селското стопанство

Малка подробност - те мигрантите искат да цоцат наготово,не идват да работят...Затова и не искат в България,щото по на запад има какво да се цоца.

Глупости, кой ще ти стои в пустите села! Какво ще ядат? То, нашите хора бягат от там, та чужденците ли ще задържим? Тяхната цел е "белият свят", а не тоалетните му!

виждал ли си?

само БГ тъпанарски управници оставиха разграден двор и крадат-друго не могат,досега спяха и като стана напечено хвърлят оставки...такива неадекватници сме избрали....наистина да спрем тировете на Турция в ответ.....А сега бълват глупости и срещу полицаите,дето чакаха терористите да се налудуват...

само БГ тъпанарски управници оставиха разграден двор и крадат-друго не могат,досега спяха и като стана напечено хвърлят оставки...такива неадекватници сме избрали....наистина да спрем тировете на Турция в ответ.....

само БГ тъпанарски управници оставиха разграден двор и крадат-друго не могат,досега спяха и като стана напечено хвърлят оставки...такива неадекватници сме избрали....

''България отдавна е ПРОДАДЕНА". За каква България говорим ?

Всички управляващи в Бг , досега работеха и сега работят , за чужди държави . Нищо не зависи от управляващи , нямаме и собствено мнение , а и да имаме , то НИКОЙ НЕ НИ ЗАЧИТА ГЛАСЪТ , и в ЕС , и в НАТО.

какво правим, а! война с турция се очертава! и това всичко идва от безотговорността на ердоган! Едно време като служих в армията, все казваха по време на тревогите, "стании! до 5 мин. да сте се строили на плаца, че ще дойдат турците и ще ви нае...т" е, на! сега това време дойде! дойде, когато сме най-слаби и нямаме армия, нямаме и подготвена младеж! дали няма да е добре да върнат казармата, а!

Те и да я върнат вече е късно. Авиация и ракети са нужни а ги съсипаха , но за имигранти и сухопътни воиски ще са от полза .

Ердоган ще бъде ликвидиран от вътрешни сили , със помощта на ЕС и САЩ , много голяма пречка стана .

Не анкара ни е виновна а ние европейците дето НЕ си пазим границата както трябва. Когато направим така че никой да не може да влиза незаконно няма и да има наплив защото ще бъдат изправени пред дилемата - или удавени или живи ама по местата им

по скоро турция пусне бежанците не е длъжна толкова години да издържа 2 милиона бежанци а европа да гледа сеир

Турция е ПОДПИСАЛА КОНВЕНЦИЯТА ЗА БЕЖАНЦИТЕ, съгласно която хора от СЪСЕДНА ПО ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА държава, на чиято територия се води гражданска война, са 1000000% бежанци! За турция сирийците са истински бежанци и тя НЕ МОЖЕ да откаже да ги приеме на територията си, НЕ МОЖЕ ДА ИМ ОТКАЖЕ подслон!

Ти Ердоган ли си?

Европа не е длъжна да гледа мюсюлманите на Ердоган. Да не говорим, че го прави от 50 години дава хляб на милиони турци и араби. И за благодарност от мюсюлманите - бомбени атентати.

гърция и българия за си затворят границите за турски тирове само за 10 дни в отговор на пускането на бежанците от турска страна!като им се блокира икономиката на турция ще запеят друга песен

Не само тировете- МАСОВО привикване на двойните българотурски граждани или на бг. граждани, трайно живеещи в турция и поставянето на въпроса така- имате 48 часа да се откажете от 1 от гражданствата си+ да затвори всички джамии в България, които са финансово подпомагани то дианета и СА.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

По -голема тъпотевина не бях чел! Ще ти се изприщи задника да ги прокарваш тия тъпи идей, който никога няма да минат. Това доказва само колко си тъпо парче!

TIREX

а мини полета и стрелба? дали няма да ги откажат? или да намажат със свинска мас перата и динко бозавият и да ги влачат с АТВ по браздата?

Да идват Кръчмарова какво каза и вашите бащи не се знае от къде са.Ще заприличаме на Добай на Балканите.

''КОЙ'' погуби и ЕС ? ЕС разбирай САЩ ! САЩ СЕ прикрива се зад НАТО , и прави ''щастливи'' ЕС.

"Турция планира тайно да отвори границите си и да помогне на над 3000 мигранти дневно да отплават към Гърция." Аве драскачи на "новини" те турците ако планират ТАЙНО, вие немаше и да знаете! Смешни драскотевини}:-)))))))))

Интересно защо при бай Тошо никой не минаваше нелегално границата ни? Защото се стреляше на месо! Хайде и ние да си затворим нашата граница с Туриция и да ги видим тогава резняците каква Европа ще видят? Мине ли не;легално го посрещаш с куршум за добре дошъл! Това е! Като гръмнеш няколко неверника (нали така ни наричат нас, че сме неверници) и те сами повече няма и да послемят да навлизат в родината ни!

Борисов,защо някакви диверсанти обикалят бг села на тумби и плашат бг граждани? БГ все още държава ли е? Към многото ни проблеми добавихте и този.