Турция започна да строи нова военноморска база на Черно море заради конфликта в Керч

Предвижда се от нея да се оказва логистична подкрепа на патрулиращите в източната част на морето кораби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе най-добре е Ердоган да затвори Босфора за руски кораби. Какви чудеса постигнаха само с един свален руски самолет...ха.ха то не беше потоци ценрали...наташки за харема... А сега и Путин може и петолъчката на Ердоган да даде..ха.ха

едно Су стана на пепел,сега някоя путинова гемия ще удари дъното!

petrovito

А, бе! тия заглавия, да ни ви ги пращат от Украйна Климкин и Порошенко?

petrovito

тази база е за собствен интерес на Турция, и е планирана преди години. след като Крим мина в РФ, турците губят паритета над Черно море и с нея ще засилят позиции. както и сега просто съвпада с интереса и и в бизнес проектите.

Попитай Ердоган защо никога няма да признае окупацията на Крим,каквито и многомилиардни сделки да му предлага Путкин. А известно ли ти че Турция е забранила руски граждани да притежават недвижими имоти на по малко от 30 км от нейната крайбрежна ивица? За тези факти обаче нашите рубладжийски средства за масова информация,които са ти промили мозъка,предпочитат да си траят.

Турците и руснаците ни таковаха таковата! Кой ще идва на български курорт, като в Черно море е пълно с бойни кораби, подводници и всеки момент може да започне патаклама

Руски туристи идват на почивка в жилищата на руснаци, като почивката са си предплатили в Русия. За тебе остават само ла.ната им.

Даа, чалмалията изобщо не е за вяра и за Запада не съществува по-подходяща откачалка и то с толкова силна армия за поредната безумна война с Русия. И на най-големите слепци би следвало да е ясно, че каквото и да се случва по света, то е винаги с цел да бъде унищожена нашата Освободителка. И понеже историята неведнъж е доказала как завършват такива начинания, да му мислят наш'те политически продажници, които за кой ли път опозориха народа ни с шизофренната си враждебна политика срещу нашите Братя Освободители.

petrovito

Ако се задълбочиш в историята ще разбереш, че България е освободена единствено и само заради Крим. Полуострова е с вековна история на военен спор между Русия и Турция. Има един лаф, че който владее Крим, владее Черно море. Та, ако не е имало спор за него, нямаше да отворят втори фронт с Турция от към Дунав и сега щяхме да сме в султаната.

Хайде пак западни измишльотини и преиначаване на историческите факти!

И е грамотно да се пише "откъм", а не "от към"! Като Ви гледам ръкописа ми е ясно колко сте наясно с историята.

Противно на инсинуациите, тази база е за да пази турски поток от украинска диверсия! Понеже турски поток е пряко конкурент на газта през Украйна и стана актуален след като видяха в Керч на какви глупости са готови укропите за парите на Шоколаденко!

petrovito

тази база е за собствен интерес на Турция, и е планирана преди години. сега просто съвпада с интереса и и в бизнес проектите.

Поканили са Бойко да я открие... И да направи парад с Ф16 - политическата покупка на Цецо от САЩ?

Поканили са помияр-а да грухти на тържеството

Тази база е тънък намек, че турците ще пазят тръбата с руска газ от хохлите и натовците и е покана с Путин да си поделят страните по бреговете на Черно море ...

Путкин пак се осра. Какво искаше, а то какво стана?? Базичка на НАТО.

не на нато (да се чете САЩ), а на Ердоган (да се чете Турция). и базата ще пази тръбите с руска газ - написано е специално за соросоизите и кизяците

на теб ти се вижда покафенелия памперс

Турците, ще построят база на Черно море заради кризата в Керч, но въпросът е плюс тях, кого още , ще обслужва тази база?!Според мен, ако си гледат интересите, а те си ги гледат то ще да е това на Русия?!Защото лятото икономиката им се крепи главно от руските летовници и туристи.Ха сега да видим, може ли НАТО да им забрани тази база, не може и те ще се пръснат от яд!?

И защо НАТО да забранява тази база?? Нали базата е на НАТО?? Ти идиот ли си? Как база на НАТО ще обслужва руският интерес, като се напълни с кораби на нАТО??

Какъв НАТО бе. Съобщеноието е съвсем ясно. Турска военна база. Турция е пред излизане от НАТО. За какво ще прави база на НАТО тепърва?

Туризмът се крепи на руснаците, но икономиката се крепи на Евросъюза.

Явно си много тъп.

Дрънкането на оръжие от Москва сега ни докараха и нова Турска база в Черно море. Султана и Русския цар ще си делят сега каквото решат между техните империи.

Новата база ще се строи ро желание на дестните в България, които да бъдат обслужвани, и обслужващи, на турския аскер, чийто сексуални желания се припокриват с българските десни.

Ще пазят газопровода от украинците.

си избра нов президент... и турците решиха че трябва да достроят базата си до Грузия, проектирана още по време на Студената война;)

Ами, така ще да е..Заради един комунистически малоумник

викате вече соросите на вашия шоколаден малоумник

Така му викаме..А за по-кратко и ''каПутин'' му викаме

орси, голям КАПУТ си, душко.

Що ти да не би да си многоумник ? Куха лейка. Фашизоид бесен!

"... проектът е станал актуален заради руско-украинския конфликт в района на Керченския проток и откриване на газопровода "Турски поток"." Баце кога ще строи база - преди или след ХЪБ-а?! Преди или след "Български поток"?!

вместо

Баце има две бази.

не, двете бази си имат Баце ... и Цецо, и опитомени патриотари, и БСП (бивша соц-партия)

Ердоган има силни османски амбиции, а те винаги са започвали от Черно море и страните в региона. За първи еничар има вече кандидат от близка нему страна с разнородно население.

тая база турците на натовските спръжове ще им трябват вече двойна порция памперси,жалкото е за нас е сме се продали ефтино на едни спръжове

Ще си правят, кой ще им защитава ТП? ХОХЛИТЕ може да направят провокация.