Коментари - Турция ще построи паметник на убития български граничен полицай Петър Бъчваров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни трябва техния паметник а да предадат стрелеца у нас да бъде съден и да се извинят на арменците българите и на всички народи които са клали през 500 годишното робство.и да не се опра дават че тези събития са били по вина на османската държава която те сега не са,все едно нашето БСП да не е пряк наследник на БКП което изби хиляди хора под диктовката на Москва днес Рюте се извинил за 200 годишното робство в неговата страна преди време Меркел се извини за втората световна и то два пъти

Лицемерието на държавата. Не може да си опази служителите и народа, а ще им строй паметници. Абдикирала държава! Корупция и никакъв морал. Само ще ви кажа, че след някоя друга година паметника ще е обрасъл порутен и забравен. Жалко за младият живот!

Такова нещо, като "сержанти" в полицията няма от дълги години.... Все пак имаше девоенизация, ако си спомняте....

Този паметник ще върне ли живота на човека и ще измие ли срама от това, че е бил допуснат инцидента? А?

По добре да кажат защо допуснаха да бъде убит от турска територия !

Не е доказано че е от Турска

БГ "управниците" са воняща кочина, която не може да свърши даже елементарното за което ги храним, което е да има сигурност. Тия боклуци са клекнали на турците да бранят БГ. Толкова са тъпи, че даже историята от 14век, когато са преподавали в даскалото са проспали. Повтарят същото както преди 600години. После ще навеждат на султана. Имаме само едно решение-дървото.

А нашата страна умираща в тежка агония ще събори всички паметници и ще направи на някви украинци дето никой не ги е чувал

Тиквите изградиха най-великата стена или ограда, как се казва, незнам, но нали контролираха канала, може би заради това.

Цяла парламентарна делегация пристигна в Анкара, само за два лафа! Брей, голема работа е туй Веждичката! Него го разбирам защо е отишъл, ами другите, цяла тумба! На кьор суфра ли отидоха, или да си думат нещо с Ердоганя!

това е политика, а инцидентът е резултат от тази политика, ислямизиране на Европа - минаретата са нашите мечове, джамиите нашите казарми, вярващите нашите войници (Ердоган)

Този паметник, ще е от гранит и ще го прави скулптор-каменоделец.Може би -Веждичката.

Мултака договори, Турцип да ни направи паметници.

но освен благороден мотив се усеща и обидна подигравка с българските държава и общество...

Сами сме си виновни , че търпиме такива политици . Политиците трябва да имат Страх от Господ , и народа .

Паметника трябва да е за Боку и Симеонов !

Похвална идея, въпреки, че това няма да върне човека.

Това говори само едно, турците са виновни за смъртта му и коствено я признават. Какво ли щеше да стане ако от България убиеха турски граничар.

Нямаше да имаш зелка на раменете, която да зададе този въпрос или преждеспоменатата щеше да е с фес!!!

Построяването на паметник е добра идея , но трябва да се построи съвместно от двете страни . Мисля , че това ще ангажира турската страна в много по-голяма степен с въпроса с мигрантите .

Построяването на паметник е добра идея , но трябва да се построи съвместно от двете страни .

Ииии що от двете????

Човека служеше на България, НЕ на Турция. Турция да залови и осъди извършителите/истинските, защото тая история с овчарчетата нещо май не се връзва.... ТЕ така....

Става въпрос за наркотици и служителя от министерството на отбраната се е спасил по чудо след като са тръгнали и него да трепят. Голямо пукане е паднало.

Боже, боже какво доживяхме ! Турци да вдигат паметник на българи! В Македония рушат паметници на българи, в Турция ще строят?! Тоя Балкански полуостров хептем подивя , какво ли още предстои?

Не се учудвай толкова, всички бивши метрополии имат добро отношение към бившите си колонии, докато обратното не е вярно.

България не е била колония ,паляк

Ооо леле , тия дето милееха за свободата ни сега немогат си намерят място в гробовете . Ще разчитаме ние на друга държава да гарантира неприкосновеността на държавата ни.. . Стресни се племе закъсняло, избии таз пасмина проклета , довела ни до тази участ клета .

Турците са лицемерни! Къде им е паметника на жертвите от атентата на гара Буново? Моля, роднини, близки, приятели, колеги, сънародници - не се съгласявайте на това извращение! Турците са лицемерни, мазни и алчни и нищо не правят от сърце, още повече за българите, а и ние не им искаме фалшивите умиления!

Браво!

Паметникът няма да върне живота на Българина, турските мангали трафиканти са на свобода!

Против Турция съм (нищо против гражданите им) но за това което казват, ако го направят, мога само да ги похваля!

Ку беши Бай Тошу при НРБ, Стамбула няаши гу има и Туркия та щеши дай Анадола.

Комшиите нещо малко гузни изглеждат май?

Ха сега де ... Това не е ли наша реплика ?

Кел файда.... .....

става само предатели Доказано

А ние защо не построим? И то не само за този граничар, а за всичките наши граничари и полицаи, които загинаха заради мигрантите. Няма пари от еврофондовете ли за това? Че да има кой да крадне от строежа? Сигурен съм, че обикновени граждани като мен ще отделим от доходите са някаква сума за такъв паметник за тези които се дадоха животите за да живеем по-сигурно. Вечна им памет!

Прабългарите са тюрки

Значи

са турски роби

Все повече хора искат Вежди за Министър председател . Това е истината. Вежди направи гласът на България отново да се чуе в Турция и Европа. И не, не съм от ДПС.

жалка краварска територийка която заради продажните ни политици се върна в 19 век,трябва по скоро да свалиме сичките политици заедно с пилотчето и да ги пратиме в козяк и оттам заедно със посолството на ционистите да връват пичка си майчина през големата локва,не ни требват краварските боклуци тука,за 33 години ни превърнаха не във роби,а във жалки същества с помощта на бившите куманисти и техните деца и внуци

Малко по малко заради лакомите политици ,Турция ни превзема с морал.

Ние ще го изкараме виновен.

Шило

Евалла на комшийте! А нашия Демерджиев спи!

Хич не спи, биля - лапа мангизи до насиране!!! Цялата милиция е в канала за трансфер на талибани!!! Милиционер-талибан-милиционер-талибан, та чаааааааааак до Шенген!!! Впрочем, лично мен ме боли кура за Шенген!!!

Защо Турция, а не България ....защото ние сме само територия.