Турция осъди "агресивния език" на Техеран спрямо Ердоган

При визитата си в Азербейджан турският президент рецитира стихотворение, което според Техеран би могло да разпали сепаратизма сред азерското малцинство в Иран

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бай ти Ердоган я закъса! Успя да обедини САЩ Франция,Гърция,Италия,Иран,Египет срещу Турция.Сега трябва да маневрира внимателно защото една антитурска коалиция има потенциала га смаже армията на Ердоган само със жандармерията си.Но си мисля че ще се ограничат само с икономическо смазване като СССР.То вече е в ход и е видно.

Е на светлинни години от Турция по култура и цивилизованост.

Османската империя е империя на разпад, подлост и всичко гнило и долно! Не бива да се допуска някакви единични диктатори да я възродят. Иначе невинни народи от османска и другата страна ще умрат заклани а диктаторите ще живеят в охолство чукайки дъщерите на загиналите.

Американците вече ги осъдиха.Не им дават F 35 и съвременно оръжие.

Със слуга като Боко и Меркел, Ердоган ще продължи да мачка съседите си, а те ще се правят, че му налагат санкции. Меркел прави това което и наредят американците, тоест всичко се прави за парлама. Как така стана, че уж Израел и Турция са врагове, но и двете държави подкрепиха Азербайджан? Как така става, че НАТО не спира своите членове от агресия спрямо други народи? А уж ЕС осъди геноцидът от страна на Турция извършен преди.....Не вярвайте на нищо. Едната ръка мие другата- хората вече са отвратени от политиците на сегашното време и затова тези ,,политици,, държат народите си само със страх и лъжи.

Е са родните русофили няма да знаят коя члама да защитават муахахахх

А ти бил ли си там ? муахахах

Бъди ортак с дявола докато минеш моста. Турция е най-мощния ни съюзник и не е добре да имаме лоши отношения.

Раша пак провали Вместо да подкрепи кюрдите сега ще загуби и Иран като съюзник... Защото нито може, нито иска да се противопостави на мощния фронт : Прибалтика - Полша - Румъния - Грузия - Турция- Азърбейджан. + Израел и ОПЕК За на изток от Урал всичко е ясно - там е Китайски протекторат.... Без Иран Раша ще рухне още по-бързо. Путьовски работи....

Свидетели сме на последните дни на азиатското недоразумение ЕърДоган. Ако не са дебилните руски соросоидни либерали, които го държат заради печалбите си, това изчадие отдавна да е поело по пътя си.

файда йок, а от турския келепир по убаво нема.

Турция и Израел са основните стратегически съюзници на САЩ. Главен враг - Русия - ще я разсъсат. Другото е тактика и мимикрия - взеха им ракетите, свалят им самолети и вертолети - ПОКАЗНО И НАЗИДАТЕЛНО. Путьовците тереперят от страх и не смеят да шукнат ... Занимават се дневални-ебални. И там им скриха топката. Добре, че не сме като Арменците - останаха излъгани, че имат съюзник. КИТАЙ НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ ПОДКРЕПИЛ РУСИЯ РЕАЛНО - ГЛЕДА путкинския сеир и потрива ръце... Тече процек на разпродажба - да годтавят поне в Подмосковието...

Раша няма избор - иначе е заминала от КРИМ до КАВКАЗ....

и тримата трябва да се хоспитализират у някоя лудница!ето една североюжна македониа например със никой не се кара!

И в Рим не съм бил, но знам за цивилизацията, оставена от Римската империя, а след османската - само руини. Те са паразитирали векове над поробените народи. Анадънмо?

мухахахахах

Циганска работа ! Той може да обижда , а други НЕ !

Какво искат иранците? Не мога да ги разбера. Президентът Ердоган просто е рецитирал едно стихотворение. Което му прави чест, че така обича литературата. Иранците да бъдат доволни и благодарни на Ердоган, че не вземе да каже на аскера: Напрееед! Юруш, към Техеран. Турците мога да превземат цял Иран за по-малко от една седмица. Само да пожелаят

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ 500 ГОДИНИ БЕШЕ ПАЗЕНА И СЬХРАНЕНА ЗА ДА МОЖЕШ ДНЕС ДА ДИШАШ И ДА ГОВОРИШ НА БЬЛГАРСКИ.

хахахахаа, в кой свят живееш? Или си просто тъп турчин? Или тъп туркофил??

А кога в България ,ще осъдят Турция за лошият език и за лошо поведение???

А ти изглежда си още по-тъп и кух. Щом не си видял, че съм писал ник беге. Явно това нищо не ти говори и имаш Айкю под 80-90. Ама всякакви дебили драскат по форумите и оплюват обективното мнение на другите.

Наистина е така -Персия и Иран са много по -стари цивилизации от Турция,но сега е по модерно да си другар с Турция:)))

какъв ник си си писал, ми дреме на шнорхела. Какъвто и да си си писал, явно си тъп - само тъпак може да сравнява Турция с Иран.

Да, така е. Иран е държава на средновековните религиозни догми и на имамите, които контролират цялото общество, религиозен тоталитаризъм. А Турция е една модерна европейска светска държава и аз като българин няма как да не застана на нейна страна в спора й със средновековния Иран.

Те Русияот много години я чакат да рухне ама не става! О няма да стане!