Турският шофьор на катастрофиралия румънски автобус се разплака в съда

Джингиз Джан поиска по-лека мярка от "задържане под стража", но магистратите оставиха без уважение искането му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ТУРЧАЦИТЕ ИМ ДАЙ ДА ПРАВЯТ ТЕАТРО. КАК НЕ Е СИМУЛИРАЛ СЪРЦЕТУП ИЛИ ИНСУЛТ. НА ТЕАТРАЛНИТЕ ИМ УМЕНЯ И РОМЛЯНИТЕ ЗАВИЖДАТ

Ако Автобуса беше Български, тогава турския шофьор щяха да го пуснат да си ходи по живо и по здраво.

Фактическата обстановка все още изглежда е неизяснена, а това е ,любимата "творческа среда" за медиите. И за нас форумците - също.

Някак много услужливо се пропуска едно обстоятелство, и нито една мисирка не желае дори леко да повдигне въпроса. Кой и защо си паркира МПС на път от РПМ посред нощ, на завой, където изпреварванията за забранени, и при липса на улично осветление. Кой е тоя местен феодал терорист и защо разследващите го пропускат. Приятен ден.

абсолютно

Ако паркирането е на ОЗНАЧЕНА отбивка, забранено ли е?

Тук вината е спорна...не пишете глурости

Интересно ще е да сравним как ще приключи това дело с това на Семерджиев

Все плачат в съда. А като ги пуснат, после пак шофират като обезумели. Вчера няколко автомобили карахме с ограничението в тесен проход с множество завои. Внезапно зад нас се появи агресивен камион, който се опита да ни избута всичките от пътя. И ние, и колите в насрещното ударихме спирачки и по чудо се спасихме от смъртта, разминавайки се на една боя разстояние с камиона. Можеше да бъде верижна катастрофа с много жертви, защото в този натоварен участък просто нямаше къде да изпреварваш. Оттогава не ми е жал за такива.

Задържане под стража и да стои в ареста докато му произнесат присъдата, а тя не трябва да е нищо друго освен доживотен затвор без право на замяна. Нека този да бъде публично наказан и да служи за пример на останалите резняци дето карат рейсове, тирове и гастарбайтерски трошки по българските пътища като обезумели. Същото трябва да се случи с всеки независимо турчин, румънец, българин, циганин или марсианец, който кара като джигит по родните пътища. Има правила, има правилник, има закони и те трябва да се спазват!

+1000. Интересно ми само тия с минусите с кое не са съгласни та си ти ги нацъкали? Не искат присъди за джигитите, не искат доживотна за тоя дето е утрепал 4ма души или не са съгласни с това, че има правила и закони и трябва да се спазват. Ама той Иво Христов правилно го каза за 80-те процента...