Турският президент нарече Израел "жестока терористична държава”

Ердоган изнесе реч в Анкара във връзка с насилието на Храмовия хълм в Ерусалим, където бяха ранени над 200 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живей Президентът Реджеп Таип Ердоган!

и сега прави тези репресии да отклони вниманието от корупцията, в която е затънал. Като и нашият ББ остави властта на ТД да я сдава и вече се крие в чужбина...

ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ

Османо-ислямски радикален фашизъм-в кафатата ти е боза и то голяма - това или от промивката от ЗКПЧ-то в ППС-а , маркизЪмА-ленинизЪмА и бромът в чая или от дрогата която се употребява от лумпените от футболните агитки. Първо няма как османската империя да е само ислямска понеже султанът е и Падишаха и на други деноминации-ислямът е официална но не е държавна религия. Второ османската империя е монархия, няма как да е нито радикална, нито фашистка. Вземи и се осведоми какво е фашизъм и какви са идеите на Мусолини.

Човек, когато е първо човек , а не мюсли, евреин или християнин се пита кое прави Ерусалим свещен и Израел свята земя освен вярването в книжническите митове. Вярващите колкото добрини правят заради вярата си , дваж повече съсипват света. И ако технологичният напредък не извисява духовно то се оказва, че религиозността въобще няма шанс да го постигне.

Най-добре ще направят ако се сбият.

Да живей Президентът Реджеп Таип Ердоган и Майка Турция!

Ти си турчеещ иганин приел исляма, вас турците ви мразят повече и от кюрдите.

Терористична държава е баш Турция. Ердоган е откачен. Добре, че не е много опасен, понеже е слаб.

Браво на Израел! Някой да ги спре тези орти от орки!

И ние ще викаме браво ако седнат да ви разрушат дома и избият близките ви щом оправдавате такива агресии и то не от вчера на Израел.

Който се е скарал с Израел не е прокопсал.

Все някога нещо се променя а и хората са казали че като рие вола пръстта пада на гърба МУ така че не се знае кой ще прокопса и кой не.

Нагорни Карабах преди няколко месеца - бомбандирани жилищни квартали от турски дронове, унищожени десетки православни църкви от турски дронове, етническо прочистване на арменското население от турски наемници, в това число обезглавени жени и старци. Сирия - заграбена огромна територия, огромно количество петрол, откраднато от фамилията на Ердоган, хиляди избити кюрди.

A Турция не е жестока терористична държава, така ли????

Точно така е! Една християнска държава в сърцето на мюсюлманския свят не може да просъсществува, ако не е жестока и терористична! С подкрепата на САЩ... И как иначе, след като световната финанасова система е в еврейски ръце? И какво очаквате от Русия? Заобиколена от НАТО- вски бази да легне и да вдигне крака като нашенските к@рви ли? " Ако искаш мир готви се за война!".

Израел не е християнска държава бе! Ходил ли си на училище някога?

израел - християнска държава ;) ? оркъде рекрутират троловете ? от факултето ;) ? цоки, иди пред израелското посолство с плакат ,че израел е християнска държава ;)

Кво е това “рекрутират”? Не говорим хамерикански, пиши на български!

Внимавай, Гуньо, защото израелските дрони, които изтребиха арменците в Нагорни Карабах в полза на турците, утре могат да бомбят и Анкара.

турски дронове, дадени на азерите, а не израелски, тролчо

След Сауди Арабия и Катар,Турчаците са най големите износители(спонсори) на терористи,така че тоя лоения фес да не обяснява как всички бият миролюбивите вярващи резаци !

Тоя мангал се е самоназначил за защитник на резаците по Света ! ....Кюрдите също са мюслита ве капут !

Надявам се, че Израел не го подценяват този и опасната му свита и приготвят сос с подправки.

А Турция е ''миловидна и човеколюбива'' страна която БОМБИ и изгаря живи с ФОСФОРНИ БОМБИ(забранени от ООН) НЕвини кюрдски деца

На Ердоган само да му припомня, че и ние българите само сме защитавали своите домове, хилядолетната си страна и свещените си ценности, но 500г сме били под тяхно владичество. Нещо по този въпрос?

Не е "владичество", защото идва от владение,което предполага мир и просперитет.Иго или робство е правилното.Турция и сега управлява България,чрез смешниците корумпиеани масони в Парламент,правителство и съдебна система.

Не беше "владичество". Най-правилната дума е "Османска Закрила"

Ердоган казва истината. Не че Турция е цвете но по отношение на Израел е прав н 100%.

Когато израелската полиция отговаря на нападенията от страна на палестинците срещу тях-това е тероризъм. Когато израелската армия отговаря на безразборните нападения с ракети Свищов т-вълни израелски граждани, жени и деца-това също е тероризъм. Когато палестинците празнуват убийствата на израелски жени и деца-това сигурно е??? Какво? Откакто съществува и Израел до момента единствено реагира на нападения срещу тях. Някой би ли могъл да ми посочи някоя от войните да е започната от Израел?

Тази мюсюлманска маймуна пък кой я пита? Трай бе, мангал насран. Да еба чалносаните примати да еба.

Това което прави Израел срещу палестинците си е чист геноцид. Явно нищо не са научили от историята!

Палестинците имат правото да нападат полицаите и да предизвикват безредици??

Всички комунисти и ислямисти мразят Израел!

Какво пак намесваш комунистите ве капут,тука става дума за резаци и чифути ?)))

Същият, който помогна на Азерите да изгонят Арменците от домовете им ? Този, който до шреди няколко дена отричаше Арменския Геноцид? Който превърна Хаджия София в джамия ? Смотанякът, който вкара армията и изби хиледи Сирийци и Курди ? Този трябва да си затваря устата.

а каза ли нящу и за църквата Света София в Истанбул , превърната в Джамия , значи палестинско мюсюлманските храмове като джамията "Ал Акса" ше си стоят там и ще се риве за тях , а християнския храм в Истанбул може да е джамия и няма нищо лошо и терорристично ?

а истината е че еврейте са изгонени от Испания на две вълни. Турция ги приема и ги разселва. Голяма част идват и в България. Друга част турците ги разселват в Ерусалим. А трета в Цариград и даже има еврей назначени на високи постове в Дивана и армията които командват потушаването на Априлското въстание. Та самите турци са заселили въпросните еврей там при арабите в Ерусалим, по същият начин както са напълнили Делиормана с татари от Крим

ти луд ли си ..или си чалгар ? викаш турците са заселили йерусалимците в Йерусалим ? че те са си там от почти 5000 години бре мухльо неден ! Личи си ..че си червено чалгарски заклет атеист , не си чел даже Стария и Новия завет !

Старият завет е много дебела книга. Той е чел устава на КПСС. Впрочем от Стария завет трябват няколко страници, ама и това е трудно за партийните другари.

Имало е евреи там преди 5000 години но са се пръсна ли по света и почти 1500 години ги е нямало в този район, за да разбереш по добре - от 1500 години там живеят палестинците, евреите се преселват там отново след края на втората световна война. Това е един много дълъг период, все едно византийците(гърците) да кажат, че територията на България е тяхна,