Турските власти осигуриха безплатен превоз на мигрантите по пътя към Европа

Хиляди мигранти са се събрали на турско-гръцката граница и чакат. Дошли са с автобуси, придружени, както се твърди, от машини на турската армия

Обратно в новината

Коментари - Турските власти осигуриха безплатен превоз на мигрантите по пътя към Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да благодарим на Бойко Борисов и президента Ердоган, че не са пуснаки поток от хора през нашата територия. Особено пък сега, при тази епидемия. Двамата много добре се разбират. И това е добрият резултат от тяхното споразумение. За мен ББ е голям политик от световен мащаб. Ердоган също.

Европа сега може да се уповава само и единствено на енергията и дипломатическият гений на генерал Бойко Борисов. Железният Генерал.

Стрелба и това е.

Това са бойци на Ал каида, които вече не им се плаща достатъчно или не са мотивирани финансово да умират за фантазиите на Ердоган да възстанови османската империя.

Боци Барцилоната ли

Престъпниците се разбират, но нищо не трае вечно. Пример Борисов = Божков.

какво друго да очакваме...освен да ни се присмиват право в очите...

Нарушелите на границата на всяка суверенна държава се разстрелват!!! Друг е въпроса, че Тикволандия на Бойко Борисов е кочина!!!

Проблемът е, че на тези хора с този манталитет работата им не е в Европа. Разбирам, че бягат от война, но да се насочат към арабски страни.

ако ти се наложи на теб да "опъваш каиша" или "на топа на устата" ...ще те питам тогава...

приемат се само ако си сменят религията! в най близката църква се прави 24/7 церемонии и онези които държат да дойдат у нас - задължително казват алах да го духа и приемат православието. ако не щат - гърците нямат скруполи да използват сила...

Армията на границата!

много добре правят. Те пазят границата на ЕС. Има си правила за пресичането им. Ако не се спазват - има си начини за възпиране. Освен това малко странно ми се вижда че никой не се е сетил да пресече българската граница и пак ще е в европа. След това - на запад. Мирише ми цялата ердоганщина на опъване на нервите на гърците. За мен те са прави в действията си

...или да СИ...доремиласол...

Бойко го чакат тежки и трудни дни. Да се помолим Бог да му помогне и да му даде сили в този труден за България момент.

Този измислен герой е толкова генерал колкото доктор, каратист ...!

"Кметът на община Болу (Северна Турция) Танжу Йозджан заяви, че общината ще осигури безплатно автобуси, за да превози до град Одрин онези мигранти, които искат да преминат през турската граница към Гърция или България" Да пратят есемес на Безсилния портиер на ЕС!

А какво прави в този тежък за Родината момент онова чучело наречено Президент?

Кьопекът си е повярвал, че е фактор. Лошото е, че великите сили не се обединяват за да го поставят на място, а го оставят да си разиграва коня колкото иска, стига да е срещу останалите.

За съжаление армията, милицията и държавността бяха унищожени от седесарите! Спомнете си техните реформи през 90-те години!

Защо тези мигранти не искат да избягат за Русия,която помага на Сирия! В русия ще ги посрещнат добре ,защото Путин и Адад са приятели!

бебе на щерка ти

Баба Ванга е казала - не чакайте нищо добро от Турция.

Скоро той ще ги постави на местата им и ти ще се увериш в това

Нямаме условия за тези хора, дори и да са бежанци. Те също едва ли искат да останат тук, но докато минат не знам как ще стане- мирно и кротко или както те си знаят. До сега са се клали и са се убивали с камъни, сега на четмо и писмо ли ще ги учим? Притеснявам се доста.

Съдбата на Европа и на светът е в ръцете само и единствено на Бойко Борисов.

Меркел ги покани, а Путин само им помага - по покана на правителството.

Хм... е нали твърдяхте, че седесарите са пребоядисани комунисти. Кажи го направо тогава - комунистите съсипаха армията и държавата. Нека си говорим с точните думи....

Меркел ГИ ПОКАНИ!

Русия каза, че не може да интегрира толкова различни хора и няма да ги приема. Лукс на свободна воля, който ние нямаме.

Не Бойко а нас ни чакат трудни дни. Той Бойко не е супермен Той не може да огрее навсякъде Навсякъде обаче сме ние - ти, аз, и т.н. Трябва просто да си вършим работата и никой да не ни пречи Ако помогне някой - още по-добре. Да мислим че ББ или радев и нинова ще ни помогнат или попречат това е безсилие - и мое и твое

Ти да видиш! Пък Ердоган потвърдил за среща с Путин в Москва на 5 или 6 март.

Много славословиш, преувеличаваш, дори изпадаш в скудоумие.

хайванчето

Европа да затвори границите с Турция за срок от 1 месец за всички видове превозни средства и хора.

Европа сега може да се уповава само и единствено на енергията и дипломатическият гений на генерал Бойко Борисов. Железният Генерал. Бойко единствен в цяла Европа е приятел с Ердоган. Единствено на неговите плещи и от неговият дипломатически гении зависи съдбата на целия свят.

АК 74 е решението за всеки един орк, преминал БГ границата. Дано и ББ да го осъзнае.

ЕС не планира ли вече некакви санкции срещу мустакатия фес? Или днес е почивен ден, не се работи, а и утре така. После , докато се съберат, почешат по сливите и прочие тиа ще са се вече разбегали по континента...

Каква Сирия бе аркадаш? Виждал ли си ги тези талибани?

Армията какво може да направи срещу цивилните бежанци? Нашата армия палки, гумени куршуми и газови гранати на въоръжение няма. Т.е остава да ги стреля или да ги разсмива.

браво,браво,браво. АС ТОЧИМ НОЖЪТ!

А не, добро утро. Граничарите от турска страна насочват трафика към Гърция и им забраняват да минават през България. Гърция освен да ги приеме и да ги настани в лагери, нищо друго не може да направи. Няма как да спреш и върнеш 50000 човека.

В Гърция гледам почти само черни нахлуват, не видех един сириец.

Това, че България не е залята от море от мигранти се дължи на достолука между Бойко и Ердоган. Турците имат чест и достойнство и уважават достовете си.

Лудият султан иска да обгади цяла Европа, но най-вече Гърция и България. Очаквайте включване и от нашата граница. Дойде време наистина да се мобилизират старите пушки, граничари и войници служили по границата. Пиле няма да прехвръкне със закалените бойци от едно време.

Отдавна го казвам! Трябва европейска армия да бъде разположена по външната граница на ЕС (в България и Гърция) за предотвратяване на навлизане на мигранти в ЕС! Нека ЕС струпа 500 хилядна армия по границата пък да видим Ермалък кой ще заплашва!!!

Сега ще се види колко е необходима военната служба - не е като да си коментираш на компютъра.

Глупости говориш. Достлук при заразения с неоосманизъм султан няма и няма да има. Скоро едногънковите слагачи като теб ще го разберете.

През Март и Април Ердоган ще залее ЕС с "бежанци", така вниманието на Брюксел ще бъде ангажирано и конституционната реформа в РФ ще бъде осъществена с по-малко съпротива от страна на глобалистите в ЕС. Всяко зло, за добро!

Еми да, вероятно не си служил като гледам какви ги дрънкаш, така че да даваш съвети не е много разумно.