Турски военни акостираха на брега във Варна (снимки)

В рамките на визитата ще бъде проведено учение с българската корвета "Бодри"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турски военни подводници акостираха на брега във Варна /снимки/ поради липса в българския военноморски флот на български подводници, били са нарязани на скрап.

ВъоПще не е политкоректно да се плюе по рускопутинистките тролове ругаещи Майка България и да се наричат Българите с унизителни имена и сравнения!Такива постове защищаващи българите и българщината се трият немедленно от форума.Нали така гяури московски?

Идват да празнуват трети март. Направете един паметник на геройски загиналия аскер, паднал герйски в бой да защити империята от разпад. Що да нямаме паметник на Сюлейман Паша!? Може да го позиционират някъде около паметниците на бомбариралите София през ВСВ война.

...агресивната политика на Турция се проявява и във сделката която сключи с Москва за закупуването на C-400 за пет милиарда долара(фалшиви и без златно покритие американски хартишки хахаха)които системи ще бъдат насочени срещу България за да завладеят Кърджали както руснаците завладяха Крим след референдум

Посещението на турски военноморски съдове в портовете на Одеса и Новоросийск също ли е с цел подобряване на натовската съвместимост? Защо е нужно да триете постове, визиращи хибридни новини - визирам тази. Ще се вдигне рейтинга на сайта, на българските медии ли? Опита да се поправи една щуротия с друга щуротия никога не води да положителен резултат.

Всички наши опълченци ще се обърнат в гроба дотам ни докараха продажниците срам вместо славянска реч турска във Варна радвайте се българи срам

Ако беше малко по-грамотен щеше да знаеш,че само допреди 100 години във Варна българи не е имало.Българите са се населили наготово в"големият"морски град от села от цяла България измолвайки от султана свободна земя за българска махала!

Ето ви пример за "фейк-нюз"! При това класически. Ами турския флот прави най-голямото си учение в акваторията на три морета и посещенията и маневрите са акт на добросъседство и добра воля. За Черно море море има новини, че групи военни съдове на комшиите са на посещение и в Одеса, и в Новоросийск. И там ли тренират натовска съвместимост? Ами преди да напишете поредната глупост, г-н редактор на новината Каменов, толкова ли е трудно да прочетете и какво пише в новините и на другите черноморски държави. Аман от дирижирани новини в медиите. Затова сме на последни места по каквито и да се сетите класации.

Нашите да топнат един 150 литров бойлер поне. И да го кръстят безпилотна подводница. Ей тъй от хорска срама :)

ПАк добре, че не ги поканихме на 3 март.

На 3 март половин България беше в Одрин

разбрах че са слезнали на брега - акостирали и реално май са направили десант! След 30 години демокрация България се превърна в парцалена кукла - посмешиште! И сега особенно с тоя цървул дето кратуните си го избраха!!

Интересно докага ще вървим срещу себе си ..Не е добре в пристанище от което е отплавал торпедоносеца "Дръзки" на се приемат разни Азиси-Гъзиси, че дори и Кемал рейсове.

Крайно време е да се върнем отново в Турската империя и да си дослужим турското робство! Преди това трябва да доизкараме Византийското владичество, а накрая да попаднем под Австрийско-Германско управление - нещо като финално хонинговане. Едва тогава ще можем от стадо да се превърнем в нация!

Изпуснал си татарското робство!

"Народ, който и турците, и за 500 години не можаха да го научат да си мие задника, след като е ходил в тоалетната - за нищо не става!" Това са думи на един бивш декан на стоматологичния факултет, завършил стоматология в Истанбул.

но как ще ги превземем като имаме еквивалента на същите оръжия които са имали опълченците срещу тогавашна турция. Тоест шанс по малък от нулата.Ние можем само да се молиме турците да не решат са преминат границата.

Кви учения заедно с турски кораби ?? Войната на България ще е СРЕЩУ Турция. Гърция и Турция бяха в измисленото НАТО, но пак имаше война между тях през 1974 г... НАТО ни трябва за да завземем Турция. Ако искат нека помагат. Ако не искат, ще трябва да търсим други съюзници за войната срещу Турция.

Не е лесно да си прост,а?Война между Турция и Гърция не е имало никога,а Турция спира десанта на Англия чиито колония е бил Кипър.Благодарение на Турция военната хунта в Гърция е свалена и Гърция приета в НАТО през 1980г.

Незнам що за глупости се пишат че ние сме били поробени и ни освободили след 500 г. Осводождава се държава след няколко години окупация ,но хайде да речем след 20 до 50 г окупация . Но след 500 г каква държава са освобождавали руснаците .Те просто ни подаряват една нова държава с българи тъпанари които са с робско самосъзнание,злобни,завистливи и най вече неблагодарни никому. ОТ държавата която сме имали през 1396 не е останало нито културата ,нито езика ,нито писменоста,нито нашето чуство на веилики българи които са владеели половин европа през кратък период.Да , чрез църковно -славянския език руснаците са възприели нашият език и букви . Но този език е имал много малко за разлика от сегашния и е бил съжсем друг от сегашния. ИСТИНАТА Е ЧЕ НИЕ ГОВОРИМ ЕЗИКА НА РУСНАЦИТЕ ЗАЩОТО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 500 Г. СМЕ ИЗПОЛЗВАЛИ ЕДИНСТВЕНО ТЕХНИ КНИГИ ЗА ДА ЗНАЕМ КАКВО СТАВА ПО СВЕТА. ДА не говорим за техника, медицина ,поезия физика ,химия . Просто ние използваме същите думи като тях само че без окончанията и без падежите. А между другото до 1944 сме имали 3 падежа . И новите букви които използваме са руския вариант на азбуката на Климент Охридски .

си писал и дрисъл! Наблегнал си на езика без да знаеш че от началото на 19 век се извършват няколко реформи в езика и писменноста на България и Русия. Нема черковно -славянски това е понятие която е въведено след идването на другаря Ленин! Задай си въпроса защо се провежда това отдалечаване между Русия и България! Хахха смешник си драги, щото забравяш за Молдова, забравяша за Румъния, забравяш за сегашна Украйна с какви народи са населени преди идването на османските турци подпомогнати от католиците!

Турция ни превзе и икономически и с оръжия

ние сме винаги потенциална колония на който мине от тука, по тези земи! ...

Не знаеш ли, че ни управлява генерал-губернатор. Направиха го генерал, за да отговаря на поста си. Колония сме на няколко империи и кандидат империи. Това е нова хорма на управление.

каква стана тя! поробителите ни от преди има няма 140 години днес са колеги във война! трябва да си помагат! да вярваме ли ! Та те искат земята ни, притежавали са я 482 години! И естествено е да си мислят че пак ще я имат някой ден! Какви военни партньори може да сме! Та турци купуват хиляди имоти по родопите, че и по разградско, търговищко, шуменско, навсякъде навсякъде!

Върви да си пиеш хапчетата, освен това българска армия се е била рамо до рамо с турската такава.

чифтето-кремъклийка на пра-дядо ми и поне 10-ина от тях на решето ще направя...

даа съвсем скоро беше турско по тези земи!

А ще си тръгнат ли? Че турчаците нагли обикновено остават 500 години.

Не ни трябват тия гадове тук , да стоят далече от нас. Турция винаги е била наш враг , нека не го забравяме.

Що бе, нали са първи дружки с Пут?

Това два дена след празниците около трети март. Пълна шизофрения.

Предишния път като акустираха, останаха 500 години!!! Да видим сега

Според другаря ти Лавров - татаро-монголското 'присъствие' се било отразило много положително на Рашка - спасило я било от 'покварата' на Европа и установило прекрасния държавен модел на султан Султан Путо-мед Великолепний.

В Пирея дали ще посмеят да ....акустират?!

Важното е че сме в НАТО и нито една бляд неможе да припари ТУКА едно време Гешев ги изфаща сички руски кавали де идваха тука с подводници и ги пускаха със парашути

Те и кипърци бяха в НАТО. Крим, виж, не беше в НАТО, но НАТО се скъса да джафка отстрани. Важното е, че никой не му обърна внимание, хаха!

Кипър никогаш не е бил в NATO !Троле!Крим е окупиран незаконно от Русия!И руският народ плаща със сиромашията си за лудите прищявки на посредственият си президент!

Да де, ама оспорването беше между Турция и Гърция! Глупако! А дали Крим е окупиран законно или незаконно, могат да оспорват само краварите, ама в случая важното, както викаш, е че НАТО само си писукаше, докато Русия си взимаше обратно Крим, напук на цялото им перчене и на тия простотии, дето ръсиш, че "бляд не можела да припари", хаха! Припариха руснаците и си взеха тяхната територия, а за импотентното ти НАТО и заплахите му - кукиш! Пък ако ти се иска да погледаш незаконни окупации, питай краварите на чия земя са си спретнали безименната държава, или с чия помощ главорезите-ислямисти ха Хашим Тачи откраднаха парче земя от християнска Сърбия, че да си спретнат анклавче!

В командировка е. Догодина пак ще дойде.

като няма български кораби, подводници, самолети. Няма и да има. С тея крадливи продажници начело. Някой ден подводницата просто ще реши, че няма да си ходи у дома, щото тука и харесва и това ще е.

За руските натрапници ракети ,,иджис” ,,томахоук” и ,,пейтриът”

Само да не забравим да вържем кауня за подводницата ,че е много привързан към краварските ценности

Сега са други времена. Пускат да се разгледа подводницата, черпят с бонбони, има и брошури туристически.

ам дъл няма да реши таз подводница , че тука много я тачат и д вземе да остане за вечни времена? Що да си оди у анадолско?

Сигурно със такива подводници са следели страшилището на руската надморска (не)мощ: Кузя! Ама не за да го потопят,а за да окажат помощ на екипажа ако недай Боже започне да потъва!

ръждясала подводница могат да уплашат циганите от Максуда. И за скраб няма да стигне.

С братята турци ще борим вечната заплаха Русия, ами браво. Затова и Чърчил казва - народ, който воюва с поробителя си срещу освободителката си, няма право на държава.

Радост за туркофилите-русофоби, които са отявлени българомразци.

Това новина ли е? Дали е турска, гръцка, италианска, френска, немска или американска, разлика няма. Държава членка на НАТО, с която правим съвместни учения. Каквото било преди 100 години си е за преди 100 години. Светът се е променил. ХУбаво е да помним миналото, за да не повтаряме същите грешки, но няма нужда от предразсъдаци. България няма интерес на Балканите междусъседските държави да се мразим. Абсурдно е. За съжаление едно висше образование не променя това мислене. Това е и нещото, заради което се появяват идеи, че не е имало робство и т.н. които ще доведат до други проблеми. Нека да знаем миналото, но да нямаме стереотипи.

eй го едно чедо на НПО-тата и отворените общества, почна да ръси мозък... било квото било а? клали ни били 500 години - ами то е било явно руска и антинатовска пропаганда, и разниите му там хаймани вдигали народа на въстания.. нищо че и след 1878 при първи удобен случай (в Беломорска Тракия) дядовците на тая уж приятелска страна членка на НАТО са изклали пак десетки хиляди бългаи... ама то било преди сто години, чудо голямо. Колко хубаво било да имаме къса памет и да плюем по тези които ни спестиха още много такива кланета и да се радваме на тези които не можаха да ни спретнат един геноцид подобен на арменския...

то сега е модерно да си съюзник с онези, дето клаха предците ни. Нарича се още липса на историчност и липса на бъдеще.

А бе друго си е в сутринта на Петковден на 1915г. 3 крайцера, 3 броненосеца, 6 миноносеца и 5 помощни плавателни съда начело с броненосецът “Три Светители” да бомбардират Варна с 305- и 203-милиметрови оръдия. Когато руснак ти разрушава града и убива съгражданите е някак по-благо.

А какво ни трябваше в съюз с Турция да обявяваме война на Русия? При това да загубим и Беломорска Тракия.

А ти какво очакваш, като България е била във война с Русия бе, тъпан? Американците като са бомбардирали София по абсолютно същата причина, "по-благо" ли ти е?

Юзнаеш ли,че са били съюзници със СССР чийто наследник се явява Русия?

Да, и кво?

Което означава че пак ще го направят. Тогава русофилите ще разберат какви братушки са руснаците. Да не дава господ!

Естествено, че пак ще го направят, ако пак им обявим война, ти какво очакваш? Ако мислиш, че посраното ти НАТО ще ги спре, много бъркаш! Виж, ако обявим война на краварите, те хич няма да ни бомбардират пак, хаха!

ако не бяха турците да ни помогнат на 3 март 1918г да сразим россия и румъния, днес България нямаше да съществува!

Благодарение на славните подвизи на ген. Колев извоювахме подписването на капитулацията. Ньойската.

е вече няма никакво съмнение, че Турия си е пълноправен член на НАТО и активно се включва против руската агресия и въоръжение.

много обичам Турция и турците, особено когато ме накарат да се хвана за палците

Много ли ти жегнах русофилския задник, че чак се напъваш от мое име да пишеш? Нека, забавно ми е да гледам русофилски вой!

Яко те друса шизофренията, а? Ако сам си отговаряш, повече ли плащат?

Само да не вземат да акостират както навремето във Велико Търново

Нема ли кой да му дръпне тапата на сифоня на туй корито?

Къде са нашите подводници, а ???

Ти сам си отговори на въпроса, парите са отишли за суджуци вместо за подводници. При евентуална атака ще хвърляме суджуци по тях.

Къде е корабът "Дръзки"?

Скрит е. Политически некоректно е да го показват.

След близо 30 години сън, като се събудихме и "Ах краката ни отвити". Да не кажа , че нещо друго ни е отвито!

Лелееее! Сега тукашните БРАТЯ на североазиатските уруси пак ще се пишат по българи от народа ни!!!!

Колко еничари докара тази подводна гемия?

Откога пък Азис е морски капитан...?!? :)))

Откогато Иньоню ще повишава оперативната съвместимост с бодра к*рвета, че и по стандартите на НАТО

Важното е, че опитите да забременят мъж продължават.

Русофилската опорка за страшната Турция падна. Турците са ни военни приятели, а не врагове! Враговете са там по-нагоре, същите които окупираха Крим!

Ако си силен - всички са ти приятели, а ако си слаб, всички са ти врагове. останалото са приказки за наивници

Левски се обръща в гроба.

Левски го уби русия, ама незнаеш..

Тебе по рождение ти е убита единствената мозъчна клетка, но не го знаеш...

Русия сигурно е убила и остатъчния ти интелект , който е бил на нивото на глист. Сега и без него си останал

Нека русофилския вой започне сега!

Нека ибрикчиите да се подмият сега и да идат намазани при тия от подводницата ... а после с тях да отиват в Турция, щом са им толкова мили