Синхронизираме с Русия туристическите събития

Работи се по пътна карта за съгласуване на основните туристически събития на България и Русия и за стиковане на програмите в тази област.

Обратно в новината

Коментари - Синхронизираме с Русия туристическите събития | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е предателство спрямо евроатлантическите ценности и отстъпление от достиженията на демокрацията. Ние се договаряме как да слугуваме на оплота на тоталитаризма. Това е недопустимо. Вън агентите на империята от страната.

Значи с руско-българската вечна дружба всичко е наред Смешно е, защото в групата за приятелство с Русия в Парламента ни членуват почти половината Парламент, ама ефект няма. Освен редовните банкети, организирани от Руско Посолство с щастлив край - раздаване на подаръчета на посетителите

Нека редакторите да са по-внимателни и прецизни в текстовете- каква е тази руска дума "стиковане" в български текст. Някога "стиковаха" съветските спътници.

доста от летните курорти по света вече рекламират почивка без русские! гарантират хората, че ако идеш , няма да видиш нито един нагъл русский пияница през цялата си почивка! а в турция и египет ги пребъркват преди да напуснат хотелите, щото отмъкват от стаите всичко което не е фундирано!

Чудя се къде е съгласуването с министерствата на културИТЕ на сащ канада, германея, англия...латвия украйна литва полша чехия?! Тикво тиквоооо проста крадлива некадърна!!!!

Пълни глупости са това. Туризма умря. В сравнение с годините 2010-2013, сега идват много по малко руснаци. Много пъти по малко. Нямат пари. Тези които идват, не пазаруват. Балонът с руснаците и имотите по морето отдавна се спука. Пълно е с апартаменти, които искат да продадат, но няма кой да купи. Това са реалностите, а не скалъпените ви статистики и хвалебствия.

Идиотче, работя в агенция. Тази година малко над 400 000 руснаци бяха в България. За сравнение - през 2010-та, когато почнах работа в агенцията, бяха 320 000. Кого лъжеш?

тъпи, 20 % спад на русские, 13% общ ръст! алкашите да си стоят в комуналките, и да се тровят с домакински препарати!

Тази пролет ходих в Сингапур. Докато избирах преди това хотел, попаднах на безбройни отзиви на руснаци, изръшнали хотелите там. Отзиви могат да пишат само направили резервации и действително ползвали хотелите, това в букинг ком. А в Сингапур хотелите, както и всичко останало е МНОГО скъпо. Там на място в малък японски магазин неочаквано видях три стройни, руси и апетитни жени, които рязко се открояваха сред китайките наоколо. Руска реч. Така че това за бедните руснаци го разправяй на баба си.

Моето мнение е, че туризъм държава не храни. Няма по света проспериращи страни, които да разчитат само на туризма, а тези, които така правят са бедни. Пример - Гърция, Тайланд. Но все пак хубавото е, че с руснаците поне на ниво туризъм сме в добри отношения. Което обаче не е кой знае какво постижение, тъй като те си обикалят цял свят.

Засега от руснаците искаме 2 неща - блядки по морето и газ. Първото е разбираемо, второто щото хамериканчетат щяха да дават втечнен газ в двулотрови бутилки от кока кола ама се провалиха. А, и да оправят старите миг 29. А от нас ефтини апартаментчеата по морето и безпроблемоно пребибаване в БГ. Елементарно Уотсън...

Нещата си идват по местата ама по трудния начин.

Яко някакви конкретни политики от нашето министерство по туризма.

добре де, защо под всяка тема, свързана с русия, настава такава вакханалия на простащината?

Защото всеки изблик на еуфория от дружбата на нашите два славянски народа е винаги и навсякъде ! Да живее българо-руската дружба !

Привет, братушки ! Да живее българо-руската дружба ! Долу Запада !

Цървули.

Синхронизираме с Русия туристическите събития, шибаме повече рускини.

С ТИКВАТА,ГЕНЕРАЛ-ФАТМАКА, ЦАЦАТА, ПРАСЕТО и цялата плеяда от продажни политици се връщаме към орбитата на азиатския ботуш. Тъжно за някои и огромна радост за мазните пролетарски каскети.

да ни дадат по един руски паспорт ,а ние да им дадем по един български ? Така ще си имаме вечна дружба с братята руснаци и току-виж сме поумняли !

бб да подари на путин един за рожденния му ден !ако не го изберат догодина в русия ,ние ще си го изберем !

само че предният път като дойдоха 'Нощните вълци' май протестърчетата ядохте бая шамари и то точно от истинските българи. може и още, на мен поне не ми е омръзало да ви шамаря.

Съдейки по ника ти си истински българин- булгар, булгар!

о , тъпи рубладжийй , това стихотворение го е писал ИВАН ВАЗОВ ! и то в края на живота си , когато вече много е видял и патил , вкл. е сърбал на т.н. братушки ! Затуй дядо ВАЗОВ е написал : вън миризливия казашки ботуш от нашата / не тяхната ! / БЪЛГАРИЯ !!! позор , вечен позор за вас родоотстъпници рубладжийски !!!

Напиши бе! Напиши де са заровени кокаляците на дедо ти, да ида да се изпикая, че да полея цветята :))

а Вазов случайно да е писал стихотворения за нашите натовски 'съюзници'- англичани, французи, гърци, румънци- които ни оглозгаха до кокал точно по това време?

Se taia

Ми не ти пречи да отидеш до библиотеката и да видиш. Ама ме съмнява да знаеш къде е като те гледам какви смехории пишеш...

добре де, нека идват! ще им направим специално меню за човекоядци! русолюбец в собствен сос! и консерви за изпроводяк ще им подаряваме!само с битовата химия дали ще им насмогнем?

хахахаха, сороститутките вият! браво на Дир-а! още няколко такива нови и току виж се натръшкали всичките от злоба.

Избягахме от Съветския съюз в Европейския съюз, сега къде да бягаме от руснаците? Пазим си границата от няколко арабски мигранти, а даваме българско гражданство на хиляди руски мигранти всяка година????

E?

тази восточта орда не ни трябват и като туристи. Кримските татари ги поканиха и им взеха домовете и земята и ги изгониха от собствената им родина...

Петимата сороски предателя лично ще бъдете онодени на "какао бийч" от стотина братя - руснаци.

Никаква синхронизация!

Иди го кажи на хотелиерите, ама си носи вазелин.

dobrin

и табелата.

Да,добре. А може ли да синхронизирате и доходите ми с тези на руските олигарси? Айде, на по-малките, не на най-големите. В името на дружбата, ей така, от широко славянско сърце.

Аве който иска блядове да си ги зема дома.Дедо ми е рекъл комунист и руснак у дома не ще

на руските ВДВ синхронизираме ли..

Руските братя са добре дошли. И да си носят по някой АК-47, щото почваме ловен туризъм - развъдиха се платени от сороз копелдачета за отстрел.

Може да идеш да мърсувате в Сибир.

Няма да стане, щото кожата на един платен предател - соросоид е по- скъпа. Само 5 броя са в България!

Ами с кого да ги синхронизираме, със САЩ ли?

с Питербургската мафия.

Путин, ако четеш това, кажи на твоите сънародници, че не са добре дошли в свободна България. 90% от българите не искат да имат нищо общо с руснаци.

Не си измисляй, недоубит сороски плужек. На 3-ти март догодина ще видиш С КОГО Е НАРОДА БЪЛГАРСКИ и колко сте жалки петимата платени предателя от сороз в България.

а брадат руски терорист.

Сатанишева изпълнява поръченията от ПедеРоссия. Наглите рашисти не са добре дошли тук!

От руснаци хубаво не сме видяли, а само са ни крали и били. Няма по омразна нация за българина от руската. Не ви искаме!

Не идвайте. Не ви искаме ....

Щеркa, ти ли ще поемеш ,,натоварването,, ? ..Тоо чехкини и полякини няма тука вече!

ами рускините взимат работата на нашите римлянки ....после с нашите данъци трябва да ги храним.

Не искаме руснаци в задния ни двор. Всичко друго но не и боярищници. Видяхме какво стана в Украйна. Руснакът на сън да го видиш и бой.

Путката ти лелита, За какви руснаци тука бълнуваш. .. ? Броим се на пръстите на ръцете!

Наглата руска пасмина нема място тук

не идвайте!! от как намаляха туристите от алкашия, се увеличи с 15 % броя на туристите в България!

Най проблемни алкохолици по морето са англичанчетата. Точно те не ни трябват.

Добре са си ,,юнаците ингилизки,,!