Туристическият бранш протестира пред министерството

Министерството на туризма е подготвило общо четири мерки в подкрепа на туристическия бранш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички туристически фирми взимат предварително пари и не плащат на хотелите .Харчат ги и после ако трябва да връщат то няма пари. -Всеки като вземе пари да ги дава на хотела а хотела да не ги харчи ако няма посетители .

Забранете БСП...ДПС...осъдете всички Ченгета и Доносносници. от ДС..които са всякъде и контролират всеки лев...другото е ..измила си гъза уцапала си путката

Не може хем туй в онуй, хем душата в рая..Лобирате за отменяне на мерки в същото време лобирате за данъчни и всякакви облекчения и обезщетения.Ами то нещата са навързани..като ни сложат от ноември в червените списъци болшинството европейски държави, кой ще ни е виновен пак, че туристите ще ни заобикалят в радиус поне 1000 километра, заради Ковид статуса и процента на ваксинирани ?

Този рич АлиБегов е толкова гнусен, че отвращава с Нечисторлътността си, а искате посещаемост Не туризъм, а алкохолизъм

Услугите са Ви под всякаква критика! Унижавате БГ Да Ви затворят напълно

Нали попълват хиляда документа ...застраховки .здравни документ и. др..да си Търсят парите от мутрите които държат застрахователните дружества..

На приказки ей тъй. За какво плащаш застраховка? Ако нещо се случи с теб, не ако нещо се случи по решение на държавата и прекъснат всичко. Тогава виновен е инициатора. В случая вируса, но от вируса трудно ще се искат компенсации. Става въпрос за много пари, които са изгубени, така че не говорете глупости. Когато държавата ти прекъсне бизнеса е редно да помогне. Не става въпрос за цялата сума, които са платени, независимо,че и цялата трябва да се палти по тази логика, ако трябва, защото това прекъсване не е по вина на бизнеса!

Schilo

Чакай сега- някой получил парите за пътуванията, друг да ги връща. Що?

Хитреци,и аз искам....

Всеки гледа да отупа прокъсания брашнян държавен чувал. Друго не му остава.

нали не беше лоша "държава" от мутри и мутреси? Т.е. от престъпници? Защо след нея нищо не остава, та тупа брашнян чувал?

До преди 6 месеца чувала си беше добре. Дори и пътища правеха и пак имаше пари за всички.