Туристи заснеха драматични кадри от вулкана Стромболи (видео)

Изригването предизвика сеизмични реакции и паника сред туристите на острова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо ново. Бяхме там преди 2 години. Вилканът е постоянно активен и изригва лава. Нощем се организират разходки с лодки около острова за да се види изригването на лава. Впечатляващо е и много красиво

Пожари, наводнения, изригващи вулкани, болести по хората, болести по добитъка - в Библията пише за тия работи. Това, което ще дойде след тях не се очертава добро.

Всички тези неща ги имало, има ги и ще ги има. Разликата сега с преди е, че информацията се разпространява мълниеносно. Нищо друго. Вместо да го научим след половин година кат` мине амбулантният търговец, научаваме го в реално време. На лабилните и свръхразглезени хора просто им идва в повече и това се използва подходящо.

И как разбра, че винаги ги е имало? или колко на често са били? Статистика в световен мащаб се води от около 100-130 години. Капка в морето от гледна точка на историята

Истината е във виното. След 10 години на този остров ще се произвежда едно от най-квалитетните вина на столетието....богата почва на минерали и постоянно слънце.

моментално да се глоби с две трилки в евро за неплатени въглеродни емисии! за минали, настоящи и бъдещи изригвания. ако има смелост да га направи пак - 5 трилки глоба.

ПиснА ми от хаотичните неграмотни писания на Чалева!!!