Визите били пречка за туристи от Турция

В областта на туризма България изпуска огромни инвестиции, заради утежнения визов режим с Турция.

Обратно в новината

Коментари - Визите били пречка за туристи от Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знам защо но написаното в моя коментар не излиза всичко за което се извинявам

честит празник на всички жени въпреки че съм против 8 март,сао един ден в годината за женана не става то за жените би трябвало цяла год. да е празник а не един ден ,това са маики сестри ,те са хората които остават безсıнни за да ни отгледат ,да ни възпитават . а сега за коментарите ,като стане въпрос за турция гледам пак са се изказали компетентните жалки същества у които освен злоба няма нищо човешко,всеки бıлгарин се фука че е образован и интилигентен а никои от тия смотани не разбира че няма никаква фаида нито от руснаците нито от европеиските ви партниори ,гледаите да сте с комшиите това е а дали са турци ,сърби или румънци няма значение ,имаме много обши страни , било то в традициите ,културата ,кухнята или езика това е факт ,дали ни харесва или не това е друг проблем .надявам се някои ден да се излекувате от тия комплекси.

Престани да се изказваш в български сайт от позиция на резак, такива като теб-ни риба ни рак, омацаха света.Кой си ти да оценяваш българина и с какво право?Мишок, скрии се!

Знаем ги за какво идват турските "туристи" в България. Добре, че има визи инъче ще стана като по турско робство, само че икономически.

а колкото до визите за гражданите на Русия, (което толкова вълнива някои) на семействата, които искат да посетят България, визите да са безплатни, все пак техните деди са проливали кръвта си за освобождението ни от турско робство, редом с нашите опълченци. а на турската граница най добре СТЕНА отгоре на която да има бодлива тел и няколко хиляди волта напрежение!

Хич не ни и трябват тези, да си стоят в Анадола и да сърбат прахоляка там. Ако има как нашите заблудени овце да ги спем да не ходят по техните курорти ще е достатачна инвестиция за нашият туризъм. Само че първо на мафиотите които държат туризма ще трябва някой съвестен гражданин (може и селянин) да ги скъси с една глава разстояние

да ние сме големи туристи.500 години ,,туризам,,в бг. не стигат.

Светкавица, нали знаеш какво направих с теб 1403 г. при Анкара?Така, че не се открехвай много!

Ами като им пречат на чалмите визите,да не идват в България.

И турците както руснаците са извън Европейския Съюз, следователно визите са необходими и за руснаци и за турци. Защо обаче когато руснаците протестират има такива които им се възхищават (защо?) а пък когато турци протестират - не? Засега визите са отпаднали за сърби и албанци - нормално е - все пак те са изцяло европейски страни за които се очаква да бъдат присъединени.

турчина не е руснак, а руснака не е турчин. Има разлика огромна. Руснака като дойде тук не ти говори че това е майчината му земя, а турчина това му е в устата и когато има възможност го казва. Иначе те турците станаха големи специалисти в туризма. Хаха за да говорят така и да дават съвети явно и те са закъсали. И дори секс туризма е закъсал. Да им изнасяме виагра за турция.

До: турист Много знаеш ти та коментираш за кухните ни какви били! А сега остава да кажеш, че руската кухня едва ли не имала нещо общо с нашата? Това - борш, това - пелмени, това - блини, това питие - квас - все като нашите да знайш! А за водката да не говорим! Между другото, името на ракията идва именно от турски. И не е само известната Йени Ракъ. Тя е анасонлийка, на мен лично нищо с анасон не ми е по вкуса. Но имат други ракии също като нашите. Макар че Корана забранява алкохола, никой в Турция не спазва тази забрана, освен по селата може би. Виж, свинското не е популярно, но пък който го харесва си го яде. А що се отнася до кадъните то ... не са само с токчета но масово са с миниполички стигащи им едва до ушите. А пък мога да ти кажа, че туркините се кефят повече на рок парчетата отколкото нашите българки на поп фолка.

Да бе кухните ни са много ама много сходни,то свинско със зеле,то банска къпама с кървавица то супа от свински крачета ... къдъдъни с токчета на дансинга се кефят на рок парчета...

Тук е ЕС, така че мангалите да си гледат работата.

Ако се ходи в Търция с чужд кола трябва пълномощно което струва 120лв от посолството .

Хора вие работа с турци имали ли сте си? Особено в туризма? Правят резервации по хотелите ни само за да получат виза, след това изобщо не пристигат, а ако евентуално се появят се започва едно циганене за цената ако може даже и да спят без пари, паизчукат някоя българка за дребна сумичка и накрая си заминават щастливи и доволни с нанесени един куп поразии върху легловата ни база.

Абе защо всички се опитват да ни дават акъл? Айде ЕС, САЩ, Русия - простено им е донякъде, ама скоро и от Заир ще започнат да ни обясняват как да си коландрим държавата. Значи, да не развиваме морските курорти, защото сме конкуренти на Турция? И да облекчим визовият режим, за да може кьораво и сакато, в т.ч. терористи, да си влизат както си искат у нас? Евала, комшии, бравос! То като си помисля, сигурно има и кой да се вслушва в тези съвети, щом си позволяват да ги дават.

Подкрепям всичко казано от "айде нема нужда"

Явно ЦЦ много ви е промил мозъка. Сега отпадането на визите са пречка са Шенген, така ли? Понеже са се засилили да ни приемат в Шенген. А като ни приемат ще зацъфтят налъмите. Да не мислите, че затворени в ЕС сме по-добре? Истината е, че в тази криза, когато в нашата "обрулена" държава няма пари е необходимо да се търсят всякакви приходи. Само и само да има движение на пари, да влизат отнякъде пари. Защото като сме в ЕС та да не ни заляха туристи от ЕС? Интересно защо тази азиаткса държава Турция изкарва много повече пари от туризма от Европейска България? При положение, че там е само камък и пясък. Но пък хотелите са им на ниво, а обслужването изобщо не може да се сравнява. А най-големите простотии, които съм виждал да се вършат на морето са от граждани на ЕС. Които идват тук с единствената цел да се напиват до загуба на съзнанието. То да те е срам да го гледаш. А и нашите простотии са на ниво. Та, затова, не се притеснявайте, ако има туристи от Турция няма да ни надпикаят в тази област. Най-много да се зарадват, че са се отървали от тази част от Балканите преди 100 години. И понеже имам опит от общуване със сърби и албанци ще ви кажа, че особена разлика между нас, турците, събрите и албанците няма. Напротив, те - сърби и албанци се смятат за още по-големи тарикати от всички тарикати на света. Затова не се водете по приказките на Волен и на ЦЦ. Като са толко гяволи да намерят начин как да изкарат пари от това, че ще подкрепяме Търция и Сърбия за ЕС. Ама не да искат пари "на ръка", а да измислят как от това да печели нашата държава, пък и нашите граждани. Да, ама с тяхната подготовка и образование това е много малко вероятно да се случи. А че визите само пречат, това е факт. И че визите терористи не спират - това също е факт.

да ама членството в Шенген някак си не включва безвизов режим за Турция.

аиде нема нужда, имаме си достатъчно потурнаци и у нас

Помъчи се нещо да кажеш ли?

Никак не се е помъчил, ами направо си го е казал! Съвсем ясно го е каззал, само глупак не би го разбрал!