17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аа, с палатка е много лошо! С багер обаче може...

Друго си е да разорат дюните и да си сложат скари, нали така?

Диваците практикуват див туризъм!!!

Не- диваците, направо разорават дюните и си слагат скари за да може на плажуващите да не им се пълнят джапанките с пясък.

0

С палатки не може, може само с джипове, булдозери и незаконни постройки.

Е голяма работа е станала.Наистина е примитивно,ама чак такива мерки.Общинска полиция да ги прогони и готово. Гадно е да стъпиш върху а..о,докато вървиш към плажа,ама и тези от шезлонгите понякога търчат към дюните(и то не да ги разгледат).Всичко е въпрос на възпитание. А не е ли същото и с куче на плажа?Деца играят в пясъка,някое си куче идва истръсква се и се облекчава в изкопаната с детската лопатка дупка...?! Ама вашето куче не прави така,нали?

0

Абе, все пак на кучето си му чистя, като свърши работата някъде навън

слагайте палатките в Гърция беэ пари по морето какво се эанимате с тия или по нагоре от дюните към гората

кво ще направиш в гърция??

Селяните ще спят на пясъка с компания комари,кърлежи,ще светят с фенери,ще карат без баня и вода,ще серат зад палатките и ще ядат домати и кренвирши само да не се минат да изкарат седмица в човешки условия като бели хора.А после цял месец ще разправят на село как са почивали на морето и ще правят планове за догодина.

А бе аз като гледам все софийски номера са къмпингуващите. Ама то софия си е едно голямо село като го гледаш от самолет.

Е па голема работа. Те с багери ги ринат, аз с тая палатка най-много дюна - дюна и половина да изравня, от малките. Ще пораснат нови.

Глобите за палатки са солени, а за бетон - символични.

Господине, толкова ли не можете да направите разлика между инвеститор, който развива туризма, създава работни места, подобрява условията за почивка, облагородява дивата природна среда и между откровени диваци, безкултурни варвари, диви аборигени, които само правят калабалък, от тях никаква полза - нито хотели ползват, нито идват да пазаруват, само си мият задниците в морето и цапат с изпражнения и боклуци? Каква е ползата от тях? Единствената полза, която имат те я имат за себе си. За сметка на всички нас - морския бизнес и хората живеещи край морето, чиито стаи са празни, чиито ресторанти са празни и никой не идва в хотелите и всички трябва да газим техните боклуци. Аман от навлеци на нашето море, излежаващи се безплатно на нашия пясък! На това трябва да се сложи край. Край трябва да се сложи и на това идиотско разбиране за почивка и да се свършат тези кретени накрая

Само не разбрах,що трябва да ти плащат за пясъка? Че бил вашия?На тебе и на жена ти???

Че ти за без пари ли искаш? Аман от авантаджии

Хайвани, техния пясък и празните им стаички по морето. Така ще е - свиквайте. И не е заради къмпингуващите, а щото имахте сливи в устата, когато големите “инвеститори” попиляха “вашето” крайбрежия, с “вашия” пясък. Смешни същества - ни закони знаят, ни четат, но морето, нашето, на всички българи море и пясък били техни. Дано сезонът е по-лош за вас отколкото си го представяте. Друго не заслужавате

мизерници на море!

При комунизма имаше много повече свобода, 7 пъти по малко закони и глоби. И стига с тия дюни, да не би да са свещени, само тръни и боклуци.

имаше! тогава ти можеше да идеш до столицата и да разгледаш цум, после да си се върниш на село и да живееш щастливо до следващата ти екскурзия до цум другата година!

...или да разрешават палатките, или да вдигат цените на чадърите и шезлонгите. Вземеш си чадър, полегнеш на шезлонга и...ти си изсипват рояк "интелигенти", като изпуснати от зоологическата градина! Не е ок.

Ако е новоизлят бетон и премахнати дюни с багер - може. Палатка - не може. Прости селтаци по морето после псуват защо народа ходи в Гърция. Сега нова зарибявка, чадърите безплатни на най-утрепаните плажове, но паркинг покрай тях няма, лятото с 2 деца няма как да ходиш 3 км. пеш. Паркингът е 3 лева на час, 10 лева за цял ден. Ако искаш.

Ама господине, това са разбиранията за почивка. С атракциони, със забавления, с ресторанти,с всички удобства и естествено това върви с бетон. Вие какво си мислите - къде следва да почиват тези хора? На хотел разбира се. Който се прави от бетон. И естествено никой няма да иска да гази тръните, да дели пясъка със змии, мравки, насекоми, буболечки, което изисква съответната обработка. Бейр Грилс е само телевизионен герой и зелените екоталибани са едни глупави мечтатели, останали от времената преди всякаква цивилизация. Даже се чудя дали не ходят с препаски и дали не се ядат помежду си, такива диваци са

Ако ви застроят Витоша отподножието до върха с масивни сгради ще те питам каква песен ще пееш.

Е стига де , не са ли достатъчно всичките бетони и удобства , който иска да ходи на бетон с удобства и среднощни дандании, който иска сред природата. Нека да има бетон и удобства , но да има три пъти повече природа без удобства.

има ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ на крайбрежната ивица с БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП до морето. Който иска да къмпира ползва места осигурени от общината за целта. На минимални цени. С места за къпане и тоалетни. Има полиция, която следи за реда и чистотата. Глоба от 1000 лв. за хвърлена хартия, бутилка, "личен генетичен материал" ще подейства социално образоващо за останалите участници. Така се осигурява работа на местното население, развитие на инфраструктурата и доволни туристи искащи да усетят първичността на примитивния живот. По пари ходите, заеми търсите....Другари управници. За всеки влак има пътници а вие гоните пътниците от гарата.

пра-дядто ти и пра-баба ти само в специализирани къмпинги са летували! С места за къпане и тоалетни, определени от общината! Ха-ха-ха! Токова сте малоумни вече, че си мислите, че можете всичко да си купите с пари... Само че ако това беше така, Стив Джобс и още много други като него сега щяха да са живи и здрави, и да си разпъват палатките където си поискат по нашите дюни! :)

пра пра ония са бачкали от тъмно до тъмно на къра, за да отгледат майкати,която те е пръкнала толкова недоправен!

Иначе ако беше "БелиЯТ свят определя правилата на играта" (Кой определя? ТОЙ! Белият!), щеше да е с пълниЯ член.

че дори и малоумен идиот може да го запомни и приложи, стига да си напъне за момент половината мозъчна гънка.

Само в мутренските ви хотели ще почиваме! Тези с "ол инклузива" от всичко, бракувано в Метро и изхвърлено в контейнерите отзад...

После получаваш ол инклузив - диария, температура, гадене, повръщане, обриви, абе ол инклузив на 100 процента !!

където обслужването е добро, цените са поносими, и няма ол-инклузиви! Пък вие си играйкайте на хотелчета, бетономорие и шикалки тука... и после се чудете защо няма клиенти, освен някакви окапаняци и убийци англични и руснаци...

Пясъка? Или тревичките по него?

По Лайноморието вече няма пясък и тревички, има само бетон и селяни от Поморие, Созопол и подобни австралопитеци.

Главанаците и тулупите изливат бетон върху дюните и нищо, тука хората си разпънали палатки да изкарат уикенда и... 1000 лв. глоба! Да ви ЕМП, да ви ЕМЛ и въобще - да ви разнебитим свинктерите с нерендосан четвъртит кол!

Лилееееее, до кой клас учи?!? "Глобата за това нарешение"

с тея законови промени и това така наречено диво къмпингуване депиутатите май наказаха всички хипари и къмпингари че вдигнаха шум когато кандидат хотелиери почнаха подмолно да застрояват любимите им плажове и да и така никой неможа д асе облажи от корупцият а милите къмпингари и хипари също май ще бъдат прогонени от поседните незастроени плажове

отзаде палатките акат бре ! и си имат уговорено място ако са много ора има 2-3 тоалетни по миризмата си личът

PEYTSCH

Тези примти са от племето на оня който засреля лешояда. Те карат без книжки, дрогирани и се целят в майки с малки деца.

хахах тея нямат пушки бе бастуне :))) тея само акат по плажа и пеят есни дрънкат с китари дремят на огънчето срещу морето като зомбирани и мразят да дават по 20лв за чадър и не обичат да се фукат със скъпи вещи може би щото ги и нямат де :)

не ги закачайте! та те торят дюните, та се хваща и трънака! иначе си е просто пясък който вятъра ще отвее там, от къдато го е довял! съвсем друга работа е, че все по трудно можеш да намериш несретници които могат да живеят десет дни биез течаща вода, електричество, баня, сапун , тоалетна и биде, и наоколо смрад, фекалии и още катунари като тях!

ооо има бе има такива хора бе цяло лято изкарват така и са готини приятни интелигентни и добродушни много по-приятни интелигентни от повечето форумци тука които се къпят чистят по 2 по 3 4 5 пъти на ден и спят на матрак ...ае всъщност те си се къпят в морето и си спят по хамаците ае готинко е на морето я си го знма хубавото място ама таа година с тея законови промени и това така наречено диво къмпингуване депиутатите май наказаха всички хипари и къмпингари че вдигнаха шум когато кандидат хотелиери почнаха подмолно да застрояват любимите им плажове и да и така никой неможа д асе облажи от корупцият а милите къмпингари и хипари също май ще бъдат прогонени от поседните незастроени плажове

Репчите се на плажуващите, ама пред багерите като посрани се криете и досъдебно срещу неизвестен извършител. Ваща мама продажна.

тъпанарино, плажуващ , дивокъмпингуващ са коренно различни хора! вторите не са хора де! плажуващите , някъде къде 13 часа стават, отиват, къпятсе в банята нв хотела , хапват, почиват си, и после се разхождат из забележителностите! а за другите, ти си знаеш какви мърлячи сте!

бас че са по-чисти от теб и душевно и телесно :))) и най-вече умствено! хеххе

Вие, господине, и останалите четири мисирки, може да ми спестире неадекватното си и вероятно подплатено с жълти стотинки мнение. Ходете отсядайте по хотелите, търсете пясъка измежду бетона и се радвайте на правилата, наложени от концесионер, наел природа за нереално малко пари. Плащайте за чадър и шезлонг за двама колкото за вечеря за четирима в изискан ресторант и няблягайте на ол инклузива с неизвестен произход. Жив и здрав да Сте.

Тея простаци ще не искат малко мутро-бетон-барок?

За палатки - глоба. За лайна, трактори и бетон - "няма нарушение". #Оставка

Яжте си това което ви наготвят от Посраното! Защото тези които разорават и бетонират дюните са от вашето котило!Долу Нинова и импийчмънт за Радев!

крумчо, за лайната си прав! бе как серете между тия палатки бе?? винаги съм се чудил как се справяте да не си настъпвате един на друглайната докато се мъчите да клечите на друго място?! или всеки си фекалира на собствена купчинка в точно съгласувано с останалите свободносерящи индивиди време?