Измамените с почивки в Гърция още не са получили парите си

Измамените български туристи, които се оказаха с анулирани резервации за почивки в Гърция, все още не са получили парите си обрано.

Обратно в новината

Коментари - Измамените с почивки в Гърция още не са получили парите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати тъпата измама, и колко ли трябва да си тъп да се вържеш??? Все едно аз да пусна в някоя онлайн платформа за алъш-вериш оферта за оригинални маратонки адидас на половин цена :))) ами да си търсят парите след това от адидас , така де - продадена стока е тяхна :)))

Гърците ли ги измамиха......пак наш мафиот.

... обрано & обратно... са две различни неща, освен ако... обрано=не са получили обратно...

Погледнах офертите в този сайт-менте. Предлагат се нощувки в хотели, които в booking са по 300 лева на вечер, за 60 лева. Трябва да си безумно тъп, за да се вържеш и да повярваш, че за някакъв смотан сайт цените ще са 5 пъти по-ниски от тези в най-използваната платформа!

Странен случай. Гърция е близка дестинация. Масовите почивки са от уста на уста.И "Букинг". Чудя се кой разчита на некачествени,"Агенции"за пътуване и туризъм!?В ерата на комуникациите,Интернет и безкрайни възможности,кой се набутва в лапичките на мошеници... А поради липса на Държава,подобни субекти са много в повече.

Никакви пари не давайте на агенции. Резервирайте в нета и плащайте кеш на място, не се занимавайте с идиоти.

Много правилно! Отивайки в туристическите агенции все едно им казвате: аз съм прост и неграмотен да си организирам пътуването и почивката! Излъжете ме, ограбете ме, ще Ви платя за илюзията...само ми дайте малко надеждица, че ще ида на курорт!...И на тях като им тръгне една карта...:)

закупили от тях, ама те нямат и 1% участие в това що се е случило??

чл.212 от Наказателния кодекс! Прокуратурата защо спи??? КЗП нищо няма да направи, но това си е класически случай на измама и се преследва от Прокуратурата по НК. Би следвало от КЗП да се подаде сигнал и да се задвижи Наказателно производство. Нека някой от излъганите да го направи.

Интересно защо ли тези специалисти от КЗК не са сезирали прокуратурата? Може ли да знаят по-малко от нас!?

Велико. Българи съсипват родното черноморие и туризъм. Българи мамят тези, които се опитват да избягат от родното лайноморие. Накрая тея българи ще останат да живеят сами с мангалите и идиотите като тях.