Турист от къмпинг край Бургас е в реанимация с коронавирус (видео)

Ако мога да взема отпуска - с голямо удоволствие ще я прекарам на Южното Черноморие, успокои проф. Тодор Кантарджиев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно зимата,когато има грипна епидемия,какво ще отчитат тестовете и дали няма да спре всичко,защото тогава десетки хиляди ще са с температура и болни от грип,ама всеки може да си мисли,че е коронавирус и ще е голям смях и паника...

...хора с повишена температура и със симпотоми да не се изчаква и болният да се изолира"....да се изолира не значи да се остави сам да се лекува в къщи ,както това става .

Изкуфелият дъртак с поредните тъпизми.

Защо за София нищо не се пише, ето за днес са 33 заразени, за всички градове се обяснява откъде са случаите, само за София се мълчи.

слушах проф.Иво Петров,които каза същото като доц.Мангъров още преди 3месеца.Като се криехме заразените бяха по 30-40 на ден.Сега като се разшавахме станаха над 100.Ми що не продължим да се крием?Мангъров каза,70% щат не щат ще го изкарат.А политическите подлоги от нощ,ще се крият като мишки от истинските специалисти като доц.Мангъров.

Дано го спасят,почуствал се зле и отишъл на море а не на преглед при лекар???

Тоя си е дошъл заразен от София, ама не казват как е дошъл - със собствена кола ли, прелетял е махайки с ръце като щъркел ли или с обществен транспорт. Но, колкото повече хора е заразил, толкова по-добре! Да живее доцент Мангъров! Важното е да се придобие стаден имунитет. Стаден идва от стадо и си е баш на място по отношение на българите.

затворете къмпинга, от алчност ще ни уморят

Хората са "хванали инфекцията" по-късно - това е повече от ясно. Въпросът е къде, кога и как. Никой не отговаря. Да не говорим, че никой не задава този въпрос.

Настинал е, още не е за море! Зле му е станало от алкохола и дрогата :)))

В "Кайт" къмпинг Градина няма дистанция, дезинфекция, всеки си прави каквото реши. Дано само околните места, които почистват редовно не пострадат, заради тяхната безотговорност.

Болния е на 41 години, без придружаващи заболявания, но бере душа в реанимация с двойна бронхопневмония. Още ли си мислите, че КОВИД-19 е по-леко от грипа, измислица, която поразява само възрастните и хората с придружаващи заболявания? Май сте по-тъпи, отколкото изглеждате! След няколко дни отпада носенето на маски. Този човек, обиколил половин България, е пример как ще бъде разнесено заболяването с жестоки темпове!

Няма придружаващи заболявания, но има двойна бронхопневмония с covid-19!!!. Извади си главата от задника.

Явно е сложно за вас, за това ще се опитам да поясня - двойната бронхопневмония най-вероятно е резултат от вируса! Вирусът води до такива състояние! Не става въпрос за придружаващо заболяване каквото би бил диабета например!

Вчера разговарях с един сервитьор на морето, който твърди, че брат му с онкологично заболяване е починал преди месец и на семейството му са дали 1800 лв, за да споменават, че корона вируса е влошил състоянието му за да умре, т.е. в града от където е се подържа внушението, че вируса е причината за смърта му...Това само показва начина по който се управлява информацията...А за да се управлява нещо, значи има интерес да се управлява...Изводите си ги правете вие...

0

Не лъжи, бесепарско туморче

Защо да лъжа!?На морето съм и вчера ми го каза човека..ако ме е излъгал, значи и аз съм ви излъгал...И не те знам какъв лайнар си, но аз съм демократ още когато отказах да съм комсомолец през далечната 1978 г...заради което завърших с намалено поведение...Та ти дребен поплювко ли ще ме наричаш бесепарче, тикво мухлясала...Същия си като лоената шибана тиква дето ви е патрона!

И на мене ми намалиха поведението през далечната 1970 г. Значи съм демократ.

Иди попитай в циганската махала...

Лъжеш като дръта кюмюрджийска печка! Значи, влизаш в един случаен ресторант, сядаш на масата, поръчваш си питието и... сервитьорът започва да ти разказва най-съкровените си семейни тайни? Я се скрий бе!

Вируса съществува кой го знае от кога....И преди измислената пандемия приемаха в болниците хора които бързо развиваха подобни симптоми и умираха без да има обяснение за бързината с която се развива нещото което ги убива...Но след като е хванат този вирус, беше удобно да се използва за финансови машинации където нашите управници видяха възможност/и се възползваха/ от големите европейски пари...Важното беше да се страхуват хората, не само народа, но и Европейските комисии и Европейския парламент, за да отпуснат кесиите...Играта е по тънък лед...Наясно са, че е.б.в.т мамата на икономиката и на нашия народ, обаче блясъка на европейските милиарди е по важен...Затова трябва да има НОЩ и умерено да се заразяват и умират хора, за да се подържа впечатлението за пандемия...За да не се изтърват кинтите от Тиквения Шибаняк...Разбитата икономика и в частност туризма е малка грижа за тиквите които вече потриват доволно ръце пред гласуваните грантове от Европейската комисия...Мангъров е прав, но тези просто вадят на подходящи места заразена/а то всъщност повечето сме/, за да подържат лъжата за пандемия....Ще си ги носят в гроба дрисливите пари!..Миризливи гербаджии...

Голямото насиране предстои през следващата седмица и сезонът ви ще се провали напълно, след като вдигнахте карантината и повярвахте , че ви се размина. Тези на "Градина" са го занесли от София.Единият е знаел, че не е добре, но вместо да иде в София на лекар е отишъл на морето да се лекува, понеже "този вирус не е трашен"! И морето не е чиста зона, защото скрихте заразените. Още по- ясно е, че заразени туристи не може да се удържат да не идат на морето, ако няма изрична забрана да не се пътува из страната. Ако не се въведат мерки и останалата част от сезона ще ви замине със страшна сила. Лично аз няма да ходя тази година на море, като познавам родната чистоплътност и безкрупулност в туризма. Юни е пропилян месец- не губете останалото време и се подгответе за зимата

купи си още тоалетна хартия, не излизай от къщи и се бърши редовно

Глупав си, но няма да ти мине. Нелечимо е.

Лайна герберски...къде ви е социалната дистанция, къде са ви маските..Нали толкова страшен този вирОС

те са тулупоизбрани!

в Израел отпуснаха мерките,отвориха училища и увеселителни клубове и веднага започна вдигане бройката на заразените и на болните.Днес над 200 заразени.Натаняу замисля връщане на някой строги ограничения.Още не са пуснали влаковете и театрите.Но правят сватби и молене по синагогите.Плажовете пълни един до друг и вируса,който тук пишещи отричат се разнася на воля.Сега една от най важните мерки е увеличено масово тестване за откриване огнища и ограничаването им.И те мечтаят да плъзнат по света ,но още не е пуснат авиотранспорта им.

да стоят като затворници и да чакат да умрат в къщите си от недостиг на въздух и слънце?! смъртта е част от цикъла на преражданията, важното е да се чувстваш свободен! страхът прави хората роби!

ти не излизай от къщи, стой с маската и редовно ползвай тоалетната хартия!

хора действително се разболяват и умират, но в огромното мнозинство те умират от обикновени и хронични заболявания — грипоподобни, пневмония и други белодробни инфекции, и пр. Тези хора се „поставят в калъпа“ и „получават етикет“ на новата епидемия — COVID. Официалното описание на „новото епидемично заболяване“ и неговите клинични симптоми са достатъчно общи, за да може лесно да се извърши това „поставяне в калъпа“.

Браво, мойто последователчи, кажи им чичовото, нека се мешат тези тъпаци, няма страшно, да карат грипчето, аналгинчето и айде

А ти какво предлагаш да правят умните? Защото освен подигравките по др Мангъров, май влизаш и в противоречие със Щаба! Като се закашля човек, да тича в болницата? А чете ли, чичо, че на хлорокина ефектът е 0!

Мангъров, Слави Трифонов и всички подобни, с една престилчица и в болниците, без маски и екипировка, защото те имат имунитет, който искат и за вас, нали по презумпция ви карат да се мешате з аваше добро, да изградите стаден имунитет, защото се вижда кой е стадото и иска да задръсти реанимациите както днес овцата в Бургас, болен ама гъз море да види. След това вместо да канят н адебати, отиват в СЗО да ги обучат как светът ще изгради стаден имунитет, май е абсурдно!!!!

Важно е да се знае, че не е в истинската "Градина", която си знаем, а в онова бунище на хипстъри и венерически болести "Кайт къмпинг" което е по-надолу!

Колко удобно се манипулират подплашени хора!

Какво го плюете човека, да не би всички които дойдоха отвън, и тези които го разнасят из страната да са по отговорни. Всички са плюнки, безотговорни и не им пука за останалите. Първо бягаха от Китай, после бягаха от Италия и другите страни където вируса се разпространи отначало, после бягат по селата и т.н. Да заразят незаразените. При това с любезното съдействие на много управляващи от много страни заради пиара. Ако всички имаха акъл в главите, чужденците щяха да изкарат по една карантина в Ухан и всичко щеше да приключи. Човешка глупост.

не се страхувай, ти няма как да се зараиш с вируса със завряна глава в задника

Айде всичкото дето носи парцалите на лицето си да се затича към САЩ - там почват експерименти с ваксина! Ще сте щастливи и доволни.....

Ахахаха! Единственото което предизвиква двустранна бронхопневмония е корона вирус!!! Вие счупихте тъпомера бе журналя!!! Малеее то бива бива ама....

на някого минава ли му през ума, че има и обратна връзка - причина да се крие болестта, може да е факта, че заболяването почти се приравни на присъда. От една страна, специалистите казват, че 85% от заболелите няма да развият нищо или почти нищо. Съветите бяха да се стои в къщи, чак до евентуални усложнения. От друга страна - нарочат ли те за болен с някакъв бърз тест /кой знае колко е достоверен/ - може да загубиш препитанието на семейството си. Да тръгнеш болен на море, в тази обстановка е наистина неразумно, но мога да разбера, тези които, се опитват да преболедуват скришом.

Много си прав. Носителят на коронавирус се приравнява с чумав. До там я докараха с тая пропаганда. След 14 дневната карантина може никога да не се върнеш на работа.

Да благодарим на тулупите и мангъровистите - ще направят всичко тези тъпанари да стане разпространението от огнищно на дифузно - да страдат всички, в това число и икономиката Дори този да не е болен от ковид-19, показва типично поведение на егоистичен дебил, каквито са 75% от коментиращите тук (нормалните хора прочитат глупостите, усмихват се на идиотщините и се махат от дир) Втори случай за 3 дни - първи бяха ония кифли-учителки ходили в Доспат на екскурзия, сигурен съм, че там нещата се потулиха, за да няма напрежение в София... Не ми дреме за тоя дебил от къмпинга (където се опитват да крият случилото се), получил си е заслуженото, но ако наистина е заразен, значи се е заразил в София, тъпчовци, разбирате ли какво значи това - пак усилване на мерките... Да благодарим на Мангъров и членовете на неговия култ - върнаха нещата в България два месеца назад... Тулупи, защо се мъчихме 3 месеца, бе, за да почне, заради вас, всичко отначало ли? Доволни ли сте, че прецакахте пак цялата държава, а? Сигурен съм, че повечето от вас сега се крият, и не си показват носа навън от страх, ама ние трябва на работа да ходим при тая обстановка, когато отново несигурността се върна..

ТАРИКАТЕ, слушай щаба какво ти каза и не излизай от вкъщи,че навън живота си тече. Стой затворен и се пази от вируса докато не измислят ваксина. А може и да не измислят защото нямало имунитет след като го прекараш. Така , че си стой вкъщи и си гледай през прозореца. Може и камионите да видиш, както ти обеща щаба.

типичен отговор на тъп комуняга - като няма факти, с които да отговори като интелигентен човек, започва да обижда или да псува...а понякога и да разстрелва...

По-спокойно! Нищо не се върнало назад, и Вие много добре го знаете. Локални огнища ще има още доооста дълго време. Носенето на маски в обществения транспорт и магазините, както и дистанцията и елементарна хигиена са напълно достатъчни за да държиме вируса под относителен контрол за месеци и години (да няма пикове). Всички ще се заразим рано или късно, но някои хора бързат това да им се случи и прецакват обстановката от безхаберие, нехайство и от инат, 'щото не им се спазват много леки и елементарни препоръки.

Дано да е така, много се надявам...ама нали всеки ден ги гледам по трамвайте и метрото - с маски на брадичката, никой не спазва дистанция... ...а това, че ще се заразим всички, въобще не решава проблема с вируса...

Проблема с вируса засега, а май и за в бъдеще си остава нерешим. Пазете се сам и се радвайте на всеки ден, защото никой няма да Ви пази въпреки препоръки и забрани.

Лайно тъпо герберско...какво ти е направил Мангъров...всичко това което се случва е в резултат на действията на твоя велик лидер и неговите подлоги, сиреч твоите работодатели...видяхме колко некадърни са те...сега друг им бил виновен...виновни сте вие тиквите

На мен ли ми се струва само, че проф. Кантарджиев се опитва да го играе промоутър на черноморието, и да умаловажи случая , за да не пострада туризмът...

И на мен ми направи това впечатление, някак си замазват историята....

Да, точно, не само сега, по принцип започна много да маже

не изисква от хората тотална изолация и да ходят със скафандри на всякъде. Искат се елементарни неща, никак не трудни или скъпи и малко разум, дисциплина и отговорност. Добра хигиена, разумна дистанция доколкото е възможно, маска като се ходи на закрито с много хора и забога, като сте болни от нещо вирусно гледайте да не разнасяте болеста си и да заразявате други.

аз не видях нито НОЩ, нито Бибитко да спазват каквите и да е правила. Бибитко овърша цяла България, че и чуждестранни гости имаше....а пък положителни проби няма за тях.....Герберите се подигравате с народа

Някой още вярва ли,че вируса е дошъл от прилепи?

Ами от там е дошъл, много ме е яд на тия идиоти китайците че ядат прилепи. САРС пак от там дойде.

Вируса е много устойчив за да е природен.Досега трябваше да се загуби.Китайците знаеха предварително какво трябва да се направи.Защо прескачаме това.

САРС-1 дойде от Лондон... откриха го в канадка която никога не е била в Китай, само дето вдигнаха шумотевица чак когато стигна до Хонг Конг.

Китайците са лесни, те са тоталитарност страна , могат да затворят всички, тука ще се появят идиоти като Мангъров. Там Мангъров ще лежи в затвора и няма да плямпа глупости.

Китайците направиха това което направиха американците... упс, не не беше така, САЩ евакуира консулството си от Ухан, заедно с всички налични американци, точно в момента в който в Ухан хората взеха да се разболяват.

ти лично видя китаеца разнесъл вируса как изяде прилепа?

Не разбира се, не знам кой малоумник е вярвал, по характеристиките му може да се съди за неговите изобретатели

Всички ще умрем. Някои скоро, а другите по- натам. Даже и да се затворим вкъщи за цял живот пак ще сме мъртви накрая. Едни умират преди да се родят ,а други си живеят докато умрат. Разликата е че първите не са живяли изобщо.

Глупости, предвид алтернативата да носиш маска е нищо. Да пазиш дистанция е нищо. А другото е да си идиот дето пише глупости като тебе.

По добре идиот отколкото мижитурка. Ама нещо щаба що се отказа да ни спасява. Що така ви предаде?

От носене на маска се умира, защото няма достатъчно кислород...но знам,ти си вечен...затова не спираш на червено и драпаш по пишман магистралите на тиквун с 250 км...после другите не били дисциплинирани...затова ще ни тормозят с мерки

ти не махай маската денонощно, не излизай от къщи и редовно ползвай тоалетнаата харттия след като прочетеш колко е опасна "пандемията "

си такъв бабаит що не вземеш да скочиш някъде от високо. Те ще ти кажат на тебе, че имало гравитация и е опасно да се скача от високо. Може пък и да не се утрепеш и да развиеш имунитет. Ти си пич все пак не си мижитурка.

Вчера скочих от една череша и не умрях. А ти вече си умрял от страх. Да ти имам живота ....

доказано тези, които ходят на работа по болниците да ринат лайната на тъпанари като тебе с риск за собственото и на близките си здраве и не са спрели да си вършат работата. Тебе кой те знае какъв си мушморок в същност, ама е лесно да се правиш на мъж като си си вкъщи и постваш глупости из нета . И като си направил имунитет след черешата, пробвай го от десетия етаж нали си корав пич.

Абе като има идиоти като Мангъров, има и тъпаци дето го слушат!!

Грешката на Мангъров е,че приема че вируса е естествен,а той не е.Много агресивен е за да е естествен.Къде е бил досега?В ЛАБОРАТОРИИ може би.

За този хич не ми е жал!! Сега ще научи по трудния начин какво е Корона вирус.

донесе го бе пич.За него не ми е жал,но за нашите родители,възрастни.Значи да се пазим цяла пролет и няколко безумци да донесат заразата.Да ама не..Бойко приемай нещо,не ще ти го простим.

Така е , и аз си пазя родителите. Щото за тях Короната е смъртна присъда. И мен ме е яд на тия разслабвания на мерките. Да ходиш без маска на закрито това е голяма тъпотия?? И опасно за всички.

Какво да приеме Бойко, да стои в Сърница и да гледа кой пие аналгин или да сложи до всеки вход полицай, който да не пуска хората да ходят на къмпинг, какво точно предлагаш да прави Бойко?

Да пусне бариерите,това предлагам,докато изчезне.

Ами Бойко може на не подкрепя тъпотии като да не носиш маска на закрито??? Било само препоръчително?? Да може и много други неща да направи. Детските градини и ясли?? После тук ревът тука че сме рискували децата?? Ами не ги пращайте бе?

А като се скрием в миша дупка и спре животът, а от ЕС съветват да се отворят границите и ни налазят болни, ко праим? Явно ще мрем!

Елементарно е, не да се криеш в дупка, а като чувстваш, че си болен, не ходи на каравана на море, на майната си, това е идиотизъм

ще мрем.Сега дженшифила ще стане по 50 лева.

Галошите нямат брой. Свобода за галошите.

следващите болни дебили да идат да почиват на шибан рок концерт или кулинарен фестивал, ако има още такива неща. Да идат в претъпкана дискотека да боледуват. Да създават стаден имунитет. Той вярно нетраен, ама те няма да свършат дебилите ще го поддържат напрегнат. Е със стабилно количество жертви и задръстено от ковид здравеопазване, ама на кого му пука.

Досега удържахме,но по вече надали ще може при този разграден дом.Кмете пускай бариерите и само това е спасението.Не може да влизат болни хора,престъпно е!И не само в Варна.

и никакви байрами,свадби ,поне такива каквито ги знаем не бива да има.

Абе какви са тия идиоти бе? Болен ми тръгнал от София , на морето да се "лекува"??? Тоя е от тия идиоти дето ни пишат, че вируса не бил страшен. От тия дето викат, че били заразни, ама не били болни. Е като направиш двойна пневмония, скоро ще си на вентилатор.

Сигурно е лапал дръжки на врати в болница както ти препоръчваше,или е целувал болни с език.

Внимание, внимание. Вирус има и е много страшен. Пика е до две-три седмици. Чакаме чували и камиони. Всички да си сложат маските и да се завият с три одеяла през главата до второ нареждане. Може да оставите телевизора включен за да слушате нарежданията на щаба.

а ти малко геройче иди да лапаш на някой дедо тръбата за интубация да видим има ли или няма вирус и дали е обикновено грипче тъпак панелен с IQ=50

Скрил съм се в една дупка под земята и не смятам да излизам оттук до края на живота си.

той този кретен от къмпинга и той така е мислел явно преди да цъфне в реанимация. Сега съм убеден, че не му е много забавно. Подозирам и ти, ако я втасаш като него, няма да си толкова „остроумен“.

Отпуснаха мерките и те ти го резултата! А колко още не знаят или си мислят, че имат леко неразположение, но ще се влошат след седмица-две?

тъпанар...отпуснали са ти мозъка...направо изтече

До преди десетина години карах по две пневмонии на зима. От най-прост, обикновен вирус. Бяха ми омръзнали и грипа и зимата. Пневмонията не дойде с короната. Борбата с вирусите става с общо укрепване на организма. Ако има загрижени за здравето на народа да забранят цигарите, палмовото масло, маргарина...дълъг списък. Неща, нужни само на търговците

Едната пневмония не е съвсем като другата. Щото от Короната може да умреш.

.... щото от другата само текат сополи

Гледай в каква заблуда съм живял. Смятах само, че от усложнена пневмония хората могат и са умирали, а то какво излезе, ако не е корона вирус пневмония не мога да умра.

Ами едната пневмония е 10 пъти по опасна от другата, да и от двете може да се умре. Ама едната се лекува с лекарства. А другата засега не.

патоанатомите казват друго: белите дробове са увредени по един и същ начин. Без значение дали пневмонията е от корона.

мале мале...ами вие герберастите верно сте тотално безмозъчни

Няма вирус, няма вирус, няма! И акъл народа също няма!

Ние за това ходим на море. Акъл море глава шамандура. Знае ли някой, може и да се напълни малко.

Хората искаха малко благодарност ма като не я получиха си отмъщават.

Цялата тази безотговрост, произтича от простотията и Мангърщината, която стана нарицателно за простотията, за този идиот нямаше и да разберем, ако не беше отишъл в реанимация, да заразява и там, срам от бай Ганьо!!!!!!

Защо наричаш човека идиот. Замисли се, по всяка телевизия казват, че мерките на д-р Мангъров са най-правилните. човека не е експерт и послушал, какво се говорят по-повечето предавания. Гледа, телевизия и вижда Тръмп да си пие профилактично хлорикин (а тука наше казват под лекарско наблюдение) и той решил да се излекува със слънце.

По коя телевизия казват че Мангъров е прав? Друг е въпроса, че изобщо не трябва да му дават трибуна на тоя идиот.

Пореден малоумник, който като се почувства зле, ходи "да се лекува" на почивка без да му пука за останалите хора. Сред колегите ми има доста такива - ходят да се лекуват в командировка или идват да си починат от треската на работа. Аман от безотговорни хора! Аз затова като се почувствам не много добре си оставам вкъщи и п ходя при личния лекар, а част от колегите ми си мислят, че просто клинча - и през ум не им минава, че пазя тях, но те мен - не. Защото са незаменими, а аз явно проявявам мързел и безотговорност. Точно това трябва да се промени в българина - да се научим да пазим другите, ама нейсе!

Абсолютно подкрепям, същото абсолютно е и при мен, как може колеги от километри се мижд аболни идват на работа, децата им с шарка, пускат ги на детска градина, лошото е че станахме държавата на бай Ганьо !!!!!

Онези, "невинните" женици от Сърница и Доспат дето пили аналгинчета и ходели на работа да не пропущат надницата запалиха цяла фабрика и цял град. Сега тази фабрика е затворена, а града трябва да го сложат под карантина. Ама те нямали вина, каза кмета...Ако бяха потърсили лекарска помощ щяха да им дадат болнични за времето на карантината. Тъпанари, не разбрахте ли - корона вируса не си е отишъл още! Беше тръгнал да си ходи, ама заради поведението на такива ето че се върна с нова сила. Колко месеца още ще сме така заради тъпаци като вас?!

Ех каква хубава смядовска луканка имаше, по 6 лв килото, от чисто българско месо само със солчица и естествени подправки , страшно мезе за винцето. А сега с 10 годишно месо от Холандия, пълно с оцветители, овкусители, стабилизатори и други канцерогенни вещества само за 45 лв, при това демократична. А наздраве, с хубавото и демократично мезе и дълги години живот.

Всичко което си написал е така. Само не си написал за контрола по онова време. Наздраве, да сме живи и здрави.

Прав си друже много хубави неща имаше на времето,обаче не демокрацията е виновна че сега ги няма тези неща но както о да е. Наздраве!

Смядовска луканка или неква друга, по 6 лв килото?! Аре стига ве!... Къде са я продавали, че нещо ми убягва като спомен?... Сигурно в магазина на УБО? Май така ще да е било...Или пък бъркаш луканката с шпековия салам, а? Ех, Мунчо червенодупиииин......

1.14$/1Eвро. Толкова ниско доларът не е бил отдавна.

Ама за това не ковид19 е винавен, а метежите и погромите на борците против дискриминацията.

Хайде сега да отговорят безсмъртните иди888оти, които твърдяха всякакви теории на конспирациите, включително, че ковид-19 не съществувал- нали уж МЛАДИТЕ хора НЕ БОЛЕДУВАЛИ от ковид-19? Този човек е на 41 г- не на 45+, не на 55+, не на 65+ и НИКЪДЕ не пише, че има съпътстващи заболявания! Искрено пожелавам на всеки такъв иди888т да прекара ковид-19 и най- накрая да си седне на тъпия зад888ник и да схване, че ИМА такова нещо като ковид-19...

Не пожелавай никому, че този вирус е заразен дори след 14-дневна карантина. Вчера една приятелка ми разказа, че тяхно близко семейство се заразило от дъщеря си - прибрала се от чужбина, стояла 2 седмици изолирана и когато излязла, те се разболели.

Моме, изчакай все пак да се разбере какво точно е станало. Никой не отрича, че има вирус, а че младите и здравите доста по-рядко боледуват не е теория на идиотите, а официално твърдение, статистика или както искаш го квалифицирай по медицинно-правен начин!

Това,че нямат симптоми не означава, че не са носители и не могат да заразят теб!

Много скоро всичко ще изгърми. По 800 заразени на ден и претоварена здравна система.

Сещам се за колите с трупове. Сещам се и как вируса измира в топлото...

Ама не е топло и вали, а вируса обича влажността

Зааразените отдавна са повече. Ако мислите че е от днес или вчера значи имате птичи акъл или изобщо нямате такъв.

Ало, "знаещите", досега двойна бронхопненмония въобще ли не е съществувала по света? И преди да ръсите "изводи", почакайте с информацията!

Какво да чакат с инфото. Те го коронясаха на момента. Нали се сещаш, че вече всеки с пневмония автоматично е коронясан?