17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българката е била мургава .

те до това води назнайването на няколко езика! немски, турски, български и вариация от няколко ромски наречия водят до липса на правилна артикулация което води до сериозни травми! ония и казал : иди тук веднага бе! тя се сетила: върви на май.ната му, и отговорила : твойта баща е уруспия и престрелката започнала

Май пак объркахте българска гражданка с българка.

A турчина от Разград ли е?

от столипиново

"а след прострелял и себе си." ??? Няма ли редактори ? Редено е вече да се сигнализират някои органи. В почти всеки материал има грешки.

Важното е руския език да им е като майчин.

дали ще прочетем някоя новина, не от 3 изречения с 10 правописни и граматически грешки... все повече се убеждавам, че изкуственият интелект може да замести поне 80% от списвачите по сайтчета без никакъв проблем още днес...

90% от новините за българки в чужбина са за проститутки и компаньонки ?

е пренесена битова прстъпност от етно културен характер... имаме още може да ви ги дадем всички да се обогатите....

Компаньонките са си 100% българки. То и проститутките са около 90% българки 10% ромки доколкото съм виждал в доклади по темата

българки от Сливен

кво става бе? Контролни и оцелеват! Тез май не ползват правилните оръжия. ак47 не прави така.

Компаньонка пък приятелят и, по скор сотеньорът и. Тия турци никъде не могат да се интегрират. Бг не разбраха ли, че мюсюлманите са проблемни.

Като гледам тоя ухилен полицай на снимката, не ми се връзва със самата новина. А тоя турчин като е прострелял и себе си, явно не се е целил в главата, щом са го арестували само.

не е ясно в коя глава се е целил, все пак.

Тоя е за Дарвиновите награди. Застрелял един боклук , после друг , а накрая и двата паразита живи за да харчат парите за здраве на обществото.

Там действа Истанбулстката конвенция. ;) Жените имат по-големи права. Ето могат да проституират. ;)

кютек между гласоподаватели на ДПС

Българка или българска гражданка.

Ходят с всякакви уроди и престъпниции и после 'Ама кой ми сра в гащите?'. На някои момичета тотално им липсват базови социални умения и инстинкти. А уж жените трябва да са по емоционално интелигентния пол.

Ти изби рибата с това "емоционално интелигентния пол" Как се връзва емоционалността с интелигентността. Освен, ако си е вършела "работата" много ентелегентно.

Има такава концепция за emotional intelligence. Ako искаш потърси в Интернет

като всеки мъж си си прост.

Компаньонка!!!! Да ме извинят свестните жени, които с много труд си изкарват хляба.

Колко дебилна трябва да е една българка, за да се хване с турчин.

За какво да се хване

То пък една българка...