Цялата страна вече е в зелената зона на Covid-картата

Заболеваемостта на двуседмична база вече е 50 на 100 000 души население

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Президента и правителството на Петков!

в Германия са около 10 пъти повече, затова се боцкайте и поръчвайте оща ФАКСини :)

Според Радка Аргирова сега трябваше да сме Ковид гето ако не се ваксинираме на 70 процента! Това доказва,че всичките тези експерти са поръчкови, както твърдяхме още преди 2 години. Политици, медии и други проституиращи, всички бяха впрегнати да манипулират.

Във ваксините има изолат на майунска плазма и плацента. Сега чакаме ваксинираните да ги споходи monkey pox

И КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ ВЕЩЕРСКИТЕ ОТВА...ПАРДОН, ВАКСИНИ, ДЕТО НАКУПИХТЕ С МИЛИОНИ?! Я СИ ГИ ЗАБИЙТЕ В ЗАДНИЦИТЕ, ДА НЕ СТАВАТ ЗЯН! ИЛИ ГИ ПОЛЗВАЙТЕ НАПРАВО ЗА СЛЕДВАЩИЯ ВИРОЗ ДЕТО ДЕБИЛ ГЕЙТЦ ПУСНА НА ПАЗАРА НАСКОРО!

тези експерти казваха, и че западна европа ще ни изолира като ковид гето и няма да идват тук не само туристи, ами изобщо чужденци, изказванията са направени по национални медии, а сутринта хотелиерите са казали, че очакват нива на заетост близки до 2019, естествено няма как да са като 2019, по обясними причини - руснаци няма да има, но пак ще дойдат куп англичани, чехи и т.н

за 2 седмици няма и 1 заразен на всеки 1000, то сигурно с диария има поне 20 пъти повече

Много бързо забравихме и вмирисания дядка Богдан Петрунов какви шашкънии ръсеше в студиата особено при подлогата виктор николаев!

ИМ ЗАВЕДЕМ МАСОВО ДЕЛА ЗА ПРИНУДИТЕЛНО СКЛОНЯВАНЕ КЪМ МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ, КЪМ УМИШЛЕНО УВРЕЖДАНЕ НА ЗДРАВЕТО НИ И ГЕНОЦИД! КИРО СИ ЗАТВОРИ ГОЛЯМАТА ЛЪЖЛИВА УСТА, С КОЯТО ОБЕЩАВАШЕ ДА НИ ВАКСИНИРА МАСОВО И ДА НИ ПРОДАВА ЗДРАВНИТЕ ДАННИ! УСЕТИ СЯНКАТА НА ГИЛОТИНАТА!

Заради такива олигофрени, евгениката трябва да бъде въведена на ниво конституция от всички. Иначе Човешкия вид няма и да мръдне метър.

И така до есента. После пак.

Хайде стига с глупости! Плоскоземци.

Какво означава 50/100 000 заболели на двуседмична база? Ако е средно за две седмици дневно по 50 човека на 100 000 то това ще означава че имаме по 3000 на 6 милиона. Такова нещо не се наблюдава, имаме под 300 на ден. Ако за двете седмици имаме сумарно по 50 човека на 100 000, т.е. 3000 за 2 седмици, то каква информация ни дава това. Та ако направят периода 2 месеца така могат да изкарат много повече.

Не не не, това са лъжи, това не може да бъде. Как така Португалия с ваксинационна квота над 92 % има 1.480 заболели на 100.000? Как така там умират всеки ден над 100 човека от короната. Кой лъже и защо?

Тия така и не измислиха антидот сега изведнъж няма вирус. Путин го прогони явно с ракетите. Добре че поне сега за маймунски сертификати се говори иначе като свършат бежанците есента, кво ше правим?

ㅤ

Мен ме интересува кога ще станем тъмно кафяви от маймунската мода.

Сега ще ни сложат в "Маймунска карантина".....

https://citizens.news/621229.htmlСлужбата за национална статистика (ONS) в Англия показа, че общо 69 466 души са загинали в рамките до 28 дни, а 178 874 души са починали в рамките на 60 дни след въвеждането на ваксина срещу COVID-19 в периода от януари 2021 до март 2022 година. Публикуваните данни за смъртността в зависимост от ваксинацинационния статус на 16 май.След десетки заявки за свобода на информацията, насочени към различни държавни институциихората, . че 92 на сто от всички смъртни случаи, свързани с пандемията, в Англия през март бяха сред вакцинирано население

Ковидът приключи и остават единични случаи. Като прекратиха и мерките и смъртността постепенно спадна с 1000+ човека по-малко умрели на седмица. Лошото е, че трудно се оценява, колко десетки хиляди са умрелите от мерките, а само колко десетки хиляди повече са умрели. Макар да е статистически абсолютно доказуемо, че тук е пъти по-зле от средното по свата и на места с реално липсваща ваксинация и мерки. Дори за България преди на червена зона и в най-лошите винаги е София, която е с най-много ваксинирани и над 2 пъти повече от други региони, а в други региони бяха пъти по-добре.

Въпреки че се предавало едва ли не ако ядеш недостатъчно печено маймунско заразено и в цяла Европа са 80+ случаите. А просто тип едра шарка, за която старите хора са ваксинирани тъй или иначе. Тук до 70-те години била ваксинацията. При предаване по посоченият горе начин, за каква карантина говорим?

ЧУЖДЕНЦИТЕ- китайци и негри нека се ГЪРЧАТ в мишешка дупка, с ТОРБА на главата, навсякъде, дори и на улицата, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ !! Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България. Негри- маймуни да ходят с ТОРБА на главата навсякъде, дори и на улицата !! Ясно е че Китайските Ислямисти искат да УНИЩОЖАТ Икономиката на България и другите държави по света и така да ги ЗАВЗЕМАТ... Затова и РАЗПРОСТРАНЯВАТ Китайския Корона- вирус, КОВИД и неговите мутации- омикрон, делта... А идиоти, като оня предател Боклук Борисов ЗАТВОРИ българските магазини , ресторанти и всичко в БЪлгария.. Така хората, които изкарваха по 500 лева месечно от Бизнес, ФАЛИРАХА... И разни араби и китайци искат да ЗАЕМАТ мястото им.. Тия от"" Продължаваме Промяната"" трябва да пратят в ЗАТВОРА, пандиза, всички китайци ( китайски вируси, китайски магазини и китайски Ресторанти)... А после да ги ИЗГОНЯТ от България, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с китайските корона- вируси и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и Работата.. Някакъв Китайски Измамник- Пун се е домъкнал в България, по Черноморието в големите градове.. ТОя има няколко милиарда долара като Цветан Василев, който избяга в чужбина.. Обаче Предателя Цветан Василев направи ЗАВОД в Сърбия и дава пари и работа на сърбите.. И ИЗНАСЯТ стоките за продажба в чужбина.. И сърбите ЗАБОГАТЯВАТ.. А Китайския башибозук Нашественик тръгна да РАЗПРОСТРАНЯВА китайски корона вируси, да РАЗБОЛЕЕ българите и след това започнал да прави Китайски Магазини и Китайски Ресторанти, за да ОТКРАДНЕ Бизнеса и Работата на Българите... И така българите стоят ГЛАДНИ и без Пари и без Работа.. Трябва да пратят китаеца Пун, в ЗАТВОРА и да му вземат милиардите долари..

Англетата реват, че се предавала основно в гей общността на острова. Сам може да се сетиш по какъв начин. Освен да забранят на п.далите да се плющят без презерватив.

Прав сте колега. Опитите трябва да продължат до създаването на безсмъртния суперчовек от суперрасата.

Мутафчийски, Кунчев, Радка и всички останали ковидиоти каква отговорност ще поемат за лъжите си?

Май като се гледа статистиката плоскоземни се оказаха ковидиотите. Има предостатъчно останали ваксини. Боцкай се и отивай да скачаш от ръба на земята, защото си вече безсмъртен.

Ми заведи им бе, ненормалник. Направо ги съди, че овладяха кризата, дето Боко Тиквата като я "управляваше", ни докара на челно място в света по смъртност.

ПП пребориха Ковид с точни премерени мерки без много шум и суматоха, за разлика от тъпото Бойче, който прекарваше ваксините с бусове за кренвирши. Факт!

не слущайте какво ви говорят - вируса го има, просто не се изследват хората< защото се плаща по 60 лв за пср тест. Някои го изкават леко, други ще дадат фира заради смелите думи на някои. ако имате заболявания пазете се не им вервайте че лесно се прекарва - за някои е така за други е фатално

останалите ваксини да ги бият на Петков.