Цветомир Найденов: Кадиев е виновен за загубите на Тотото и монопола на Черепа

Според него ексдепутатът от БСП е утвърдил такса от 15% от оборота, каквато няма никъде по света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия ще гризнат дръвцето, това е сигурно. Вечно не могат да се крият. Абсолютни мошеници и бандити. Много отдавна работех в фирмите на Цеката старши когато почваха. Божков ги създаде и пазеше. Не че го защитавам тоя е Топ разбойник. Още тогава подкупваха комисията по хазарта и променяха чиповете за печалба на покер автоматите с които стартираха бизнеса си. Имаха бая зали из цялата страна. Какъв кеш се прибираше не е за вярване. Директно заплашваха собственици на заведения и зали и им доставяха покер машини да работят за тях. Това беше през 90те. Но знаете че един ден всичко се връща. Казва се КАРМА.... Ще ронят сълзи.

Цекааа,и ти ли се продаде за 30 сребърника?

Тоя е абсолютен боклук!

Тоя пак ли лае?!?

"Га ядИ кИфтетата ни рИва!" НЕЩАСТНО,ЖАЛКО ЧОВЕЧЕ!

Този е пълен идиот ...престанете бда ни занинавате с него...

Този няма ли да го арестуват най-после? Той е до гуша в лайната.

Добро утрооо Найденов! Нещо смени песента... Нямаш вече настроение... Да знаеш тия от съда първи усетих от къде духа ветъръ.... От Русия и от пустинята... Нали си чул за пясъчни дъжд... Първото дело с днешна дата за EVN- Гешката даде фира.... То не прокурора е фактора Съда. Санчо!!! Просто момче си ти на вълци да вярваш!? Ще се спасява сам!!!!!!!!

Боко тиквата те накара да кажеш, че единствения от БСП е виновен - всички други сте невинни! Ега ти простотията! Тъпо парче си, затова и ти ще изядеш дървото от същите, които уж преследват Черепа...

Кадиев е виновен, ама простотиите, от които и тоя тюфлек е лапал са ги гласували на Тулупа - тюмбелите. А тоя калъф на снимката е майка тереза с мустаци.....

ТОЗИ ЗАГУБЕНЯК КАКВО ОБИКАЛЯ СТУДИО НОВА НА КОГО-КУПЕНИ ОТ БОКО ТИКВАТА ЖУРНАЛИСТИ. БОКЛУК ЩОМ БОКО ТИКВАТА РЕШИ СИ ОТИВАШ

Цвете, само да не се почувстваш и ти употребен, изнасилен и захвърлен след като си свършат, каквото им трябва с теб.

Бая диво е започнал да гледа и доста нервен изказ има. Не му остава много според него самия.

"И чакаш така като скот в скотобойна, въртиш се, в очите ти ножа...."

И тоя ли отиде в Дубай?

Смее ли.....

А ти докато се въргаляше в кацата с мед защо мълчеше бе алчняк?

Той до едно време обичаше Черепи, сега обича Тикви - обичливо момче...

Бившият зам.-финансов министър и депутат от БСП Георги Кадиев е виновникът да се стигне до ситуацията Държавният тотализатор да търпи загуби, а бизнесът на олигарха-беглец Васил Божков да монополизира пазара. Това обяви в пореден свой пост във Фейсбук шефът на "Ëfbet" и основен свидел по делата срещу укриващия се в Дубай хазартен бос Цветомир Найденов. - Моля обяснете кой се укрива в Дубай? Не мисля, че Г-н Найденов се укрива там! Дир БГ - Моля назначете на робота някой който да прави разлика между имената Васил Божков с Цветомир Найденов!

А дали другаря Найденов също не е топил човката и сега се прави на света вода ненапита.Важното е че разчисти пътя на собствения си бизнес.И той е с насрани гащи но важното е да топи без доказателства други хора.Откъде накъде първа лига ще се нарича ЕФБЕТ.Със същия успех можеше да се нарича и битака.Само , че другаря Найденов осъществява такава рекламна кампания , която ни залива не само по интернет но и от всяка телевизия.Явно добре си плаща.И на него ще му дойде времето да пише именувам се.

15% от оборота било по-малко от 20% от данък печалба. Супер умнотия - хахаха

ако печалбата ти е в нормални граници от порядъка на 5-20% да ама ако наградния фонд не трябва да е по малко от 30% то печалбата би трябвало да е 70% тогава 0,70,2100=14% < 15% може и да бъркам в сметките може да имат хората и други разходи, напр. за реклама и т.н. но доколкото си спомням Кадиев твърдеше, че е предложил 10% за да не влязат в "сивия" сектор, независимо че са го натискали да остане 8% и чак 2014г. са го вдигнали на 15% /не сещам само върху какво :)/

Кой е направил редакция на сметките или се премахва символа "* - звездичка" 0,7 X 0,2 X 100 = 14%

Те тия двамата дето ги цитира този т.е. дето ги топи и тях ако пропеят няма начин и самия той да не ги получи тези присъди защото явно е пряк свидетел на това за което можело ''да пропеят''...Незнам на какъв чадър се надява този като ежедневно се вижда какви мафиоти са тия дето сега им служи....

Този гербераски индивид ни смята за много глупави!

Ти май си по-глупав и от Курнелия

Като дойде Видов Ден не трябва да прощаваме на никого ? Нито на Премиер , Прокурор , Съдия , Депутат от ГЕРБ и ДПС заедно с онзи дебелия всички ШИШИ на ШИШ !

Давам ти голям минус, защото в списъка си за наказание, включваш и Съдия (т.е. Съда), а не отчиташ, че в момента единствения стожер на законността и справедливостта остава точно Съда. Пример: днескашните оправдателни присъди по делото за EVN.

Цветомир Найденов е голямо Лъжливо Лайно !!!!

единия /Череп/, в другия - /Кътник/. И двамата обаче са защитени свидетели!!!

А на този лизач кога му е ред за ревизията

Яд ме е ,че не се сетих пръв, че БСП е виновна за тази афера. Иначе се догадих, че Найденов е от изнасилените от Божков, но не влагах политически контекст досега.

Който и да ги е внесъл са гласувани от депутатите и подобно обвинение е несериозно и дори прокуратурата няма как да обвини по тези твърдения вносителя и депутатите в организирана престъпна група.Оправният бизнесмен в енергетиката Кадиев би могъл да го осъди за клевета,но едва ли ще се го направи заради едното его - от парите полза символична,спрягане по медиите всеки ден,а така след дни ще отшуми.

Тотото било на загуба... И тоз демонстрира една наглост.

Някой спомя ли си че миналата есен този и брат му ги търсеха с европейска заповед за арест заради едни ошфорки и идни пари?

Ами разпял се е човека и вече не го търсят.

На този не само му е крив ,не само вълната му пречи,но и мозъка му е мухлясъл.

Допускам, че Кадиев е взел въпросното решение. ОБАЧЕ! ТОВА КОГА БЕШЕ? ГЕРБ ОТ КОЛКО ВРЕМЕ СА НА ВЛАСТ? ЗАЩО НЕ ПРОМЕНИХА ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ? Не скъпи! Нещо не ти е чист косъмът. Изглежда, че гледаш да спасиш кожата с плюене срещу Божков и Кадиев. Пак питаме: ЗАЩО ГЕРБ ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ ПРОМЕНИХА ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ? МОЖЕ ЛИ 10 ГОДИНИ ДА СИ НА ВЛАСТ, А ПОСТОЯННО ДА СЕ ОПРАВДАВАШ С ОРЕШАРСКИ? ТОВА Е ОБЯСНЕНИЕ ЗА ОЛИГОФРЕНИ, ГОСПОДИНЕ!

То ГЕРБ коя несправедливост промениха изобщо? Само пренасочиха "потоците" към собствените си джобове.

Тъп смешник! Дадоха му герберастите ефир и тоя се насра.

Г-н Найденов мога ли да Ви попитам защо започнахте да "говорите", след като Божков се изнесе от България? Вие до сега къде бяхте, само изказванията в медиите, знаели сте супер тайни, с документи, с други средства? Предлагам на прокуратурата да се самосезира и да започне проверка /щателна/ и на г-н Найденов, тъй като той се изявява като най-големия капацитет по този въпрос! Хайде вече стига, омръзнахте на всички, явно и Вие сте в кюпа!

Кадиев е виден лобист, който явно си прокара интересите и се скри от хоризонта. Знам със сигурност че имат - той или жена му - големи инвестиции във фотоволтаични паркове

Цецко, не пожелавай "#бъдетеизнасилени #бъдетеубити." другиму, защото може и теб да те стигне!

кой ги гласува тези предложения за такси? Кой има мнозинство в парламентаѝ? Сега да прехвърлим проблема от болната на здравата глава. Прочети си как се гласуват законите и всъщност вече имаше публикации кой от коя партия как е гласувал. И така, какво е предложила Менда, което бандата е гласувала?!?

Абе Найденов, всички са виновни, само не и Тиквата, Ментата и Бездомния МинФин. Ето ти още инфо, като си тръгнал да търсиш кой още да обвиниш ... Говори се, че на партито по случай 60-годишния юбилей на Черепа (преди няколко години на Миконос, според пресата) е пяла Никол Шерцингер. Я виж дали и Гришо не в играта.

вместо в затвора пише постове и плюе като последен мръсник. Щом плюе, значи крие/Шерлок Холмс/

вместо в затвора пише постове и плюе като последен мръсник. Щом плюе, значи крие/Шерлок Холмс/

да ама Кадията ви усети, че ще му кроите шапка и превантивно разказа за врътките на герб със закона за хазарта. Сега вече номерът няма да мине

Интересно е, че на Божков му взеха всичко, а на този нищо, а и 2-мата уж са плащали по една графа! Не е обвинен в нищо?! Всеки ден дава интервюта по някоя герберска медия, а уж го е страх за живота! ... после Гешев да обяснява, че няма двоен аршин?!!

Това е поредният пост на бизнесмена Цветомир Найденов, който пръв подаде сигнала срещу обвиняемия Васил Божков. Вчера той направи любопитно изказване в профила си във Фейсбук по адрес на укриващият се хазартен бос. Това е поредният боклук,който по "реване" и "оплакване" започна да ми прилича на Тити Папазов. Вече започна да се изказва и чисто политически,че някакъв зам.министър и видите ли от БСП е виновен за цялата ситуация. Ами като не ти харесва данък от 15 % отивай и създай друг бизнес,примрно в производствен отрасъл. Сега го ползват ,като бушон срещу Божков,а рекламите на Ефбет,само в хладилника не съм ги гледал.

Винаги са ме отвръщавали доносниците и лизачите.А този е дъно.

Тоя верно е всеки ден в телевизията

ЗАБРАНЕТЕ ТОТАЛНО ХАЗАРТА!!!! Не ви ли омръзна да слушате за Тиквата, Черепа, Тъпото... Това ли е елита на България - Тиквата и Черепа? ЗАБРАНЕТЕ ХАЗАРТА И СТИГА ТОЛКОВА!

Найденов е един от най лошите работодатели , на които можете да попаднете , а за човек , няма да коментирам , той достатъчно сам се рекламира . Смятате ли колко прибира от печалбата самият цека , най много няколко процента , колкото да оцелява , другата част е за нощните шкафчета .

Абе тази мижитурка дали осъзнава какво ще му се случи след като тиквата го проиграе?

боклук, скрии се и не се показвай изобщо

абе тоя още ли е жив? всеки ден чакам да го отстрелят тоя боклук и мазен плужяк

Твоя Божков да не го свитнат, че ти отиват доходите на кино.

Ей, ама че удобно. В България закони се приемат само и единствено от ПАРЛАМЕНТА! Кадиев, дори да е бил шеф на комисията по хазарт вкарва закона за гласуване в Парламента, и там трябва да се приеме с мнозинство, което зависи от водещата политическа сила. Която водеща политическа сила има навика да прехвърля отговорността за неадекватното управление. 15% данък не би трябвало да съборят тотализатора, освен ако назначеният директор не харчи или не отклонява повече средства, отколкото е необходимо. Директора се назначава от ...? Пак ли Кадиев?

Предлагам да им се осигури тесте карти с които да играят покер в Централния Софийски затвор.

Мисля ,че малко се разминавате ! При 15/ а не 20/ % данък в ъв организатора ЩЕ ОСТАНАТ ПОВЕЧЕ ПАРИЧКИ! По- малко ще влязат в бюджета.

не е така, тъй като базата е различна - 15% е върху оборота, докато 20% е таксата върху печалбата... а печалба може да изкараш и нула, ако имаш големи разходи - реклами и т.н.... спокойно може да изглежда така - продаваш билетчета за 1 милиард тази година - ако плащаш 15% данък върху оборота, веднага дължиш 150 милиона... докато ако е 20% от печалбата, там примерно смяташ така - 1 милиард приходи, минус 500 милиона разходи по изплатени печалби (които не е ясно дали наистина са отивали в хората, дето търкат билетчета), минус 200 милиона реклама, минус 200 милиона административни разходи по организацията и отстъпки за търговците = 100 милиона печалба => 20% данък са 20 милиона...

Но къде бяха от 2015 г. управляващите та си мълчаха,за невнесения данък от Божков.Излиза,че и те са се облажили.Какъв е извода,който дойде на власт и почва да краде собствения си народ с най различни схеми.Въпроса е на следващите избори,кого да сложим на власт,та да спрат кражбите.

Сложете мен на власт.Обещавам да се раздавам до край.

Ами че той Бойко си го каза - сега са се почувствали достатъчно силни, защото преди няколко години тези олигарси са щели да ги смъкнат от власт ако им се противопоставят. Въпросът е защо ние си траем, като на мен Черепът не ми е никакъв, не ми плаща заплата, не искам хазарт, нито пък Бобокови ме интересуват. Свестните хора или не гласуват, или гласуват за "по-малкото зло" защото знаят, че болшинството са малоумници