Цветни табели в Пекин показват нивото на ваксинация в сградата

Инициативата е част от кампанията за имунизация на повече от 560 милиона души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вирус ваксината е на Синуфарм и с нея се ваксинира Китайската армия - това е най-добрата в момента ваксина, най-естествена и с най-малко нежелани реакции, но извън Китай я няма. Да не говорим и колко лесно се произвежда и технологията е класическа

Добре че са китайците, за да покажат на българина как се води борба с вирус. Сигурно са разстреляли десетина мангъровиста и затова нямат проблеми като нашите.

китайците, с биологично оръжие, отвориха 3-та Световна Война и я спечелиха, ... чрез строга карантина, 2 месеца никой да не излиза от дома си, епидемията в Китай беше потушена още миналата година Февруари месец, ... който не вярва да провери сам в страницата на Университет „Джонс Хопкинс“ за Ковид 19 https://coronavirus.jhu.edu/map.html Китай победив 3-тата СВ!

Май третата световна война ще я спечелят глупаците, като задръстят интернет с прихотронно оръжие. При толкова вече изписнаи гплупости дори няма нужда да я започват.

ганьовците са прекрасен пример какво се случва на глупците, мрът в простотия и невежество поголовно, като крастави кучета

Някакви звездички на реверите няма ли?

Само аз ли си мисля, че вече тотално откачихме? Табелки, нива на ваксинация, ваксинационни паспорти... Само преди година беше тотален ужас, кой колко бройки имал, новини, шок, ужас!! Вече на никой не му дреме, а отгоре спускат все нови и нови начини за контрол, а на никой не му прави впечатление??