Цветлин Йовчев: Напрежението между институциите е стигнало критична точка, това е лошо за страната

"А дали министър-председателят е бил обект на наблюдение, аз имам усещането, че това е дело на хора от близкото му обкръжение", коментира бившият вицепремиер, вътрешен министър и шеф на ДАНС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Йовчев е професионалист и вижда най-правилно проблема с НСО. Не ме интересува какъв е партийния му цвят-важното е да е професионалист. А това ,че никой не иска да разбере,че НСО се е превърнала в нещо като преторианска гвардия на президента и слугува дори на жена му никой не иска да забележи. Противоречия между полиция и НСО непрекъснато възникват ,те са отражение на искрите които прехвърчат между Радев и Борисов. Да не стигне дотам работата, че за охрана на важни и значими личности да се наложи да се наемат частни професионалисти-тогава ще я втасаме съвсем.А кого обслужва НСО-никак не беше случайно посещението на президента на 17.06. на тренировката на НСО-нещо като демонстрация на клетва за вярност от страна на преторианската гвардия.Да, отгледахме си и платени организатори на поръчкови убийци ,шофьори на президентски съпруги,лични охранителки ,готови да се спречкат с органите на КАТ-изобщо създаде се паралелна полиция.

Бай Цветлин да каже на комисар Светлан да прати автобус. Бял по възможност :) От провалени политици акъл не ща.

нетърпяща отлагане комунистическа ЛУСТРАЦИЯ.

Нека Врабевския масон да си оди на село, да раздава мозък, или жаждата за внимание и фарове - прожектори е в селското му мегданско его.

Ако не му е комфортно да се самоубие. Само специалисти.

Заклеам се в децата и внуците си, парите в чекмеджето бяха за ФК Левски. С честен рекет са изкарани, обаче Президента налиташе да ги гепи с дрон и да ги даде на чорбарите.

За довиждане Цецо му остави страхотен подарък. Бойко какво си мислише че този отмъстителен човек ще си тръгне тихо и кротко.

Този Цветлин Йовчев, който имал "усещания", че снимките са правени от вътрешен човек на Бойко, трябва да е пълен некадърник, за да не коментира кюлчетата злато, купищата пари и въобще цялата картинка, а не отделна снимка, в която Борисов спи. И за най-непредубедените става ясно, че това организиран комплот от организация с огромни ресурси и както е очевидно с невероятни оперативни възможности. Такова деяние се изключва от направата на отделни индивиди или група от най-приближени! Съвсем друга би била хипотезата, че Бойко сам си е организирал подобна акция, за да постигне няколко цели: -Да неутрализира записите, които още не са разследвани -Да удари по позицията на Президента Радев с когото е известно, че никак не се долюбват -Да втвърди най-близките си съмишленици и да отврати честните люде, които не понасят подобни политически средства като начин на политическа борба. Но той не разви такава, пък и тя /макар и възможна/ е малко вероятна. Струва ми се, че НИКОГА няма да научим истината.

Питай президента

по сигурността.Чичковците от НСО са пуснали малък Бойко/внучето/ да снима сладко спящия си дядо,пък то като видяло пистолет,толкова GSM- ми и много парички в чекмеджето,вземало и снимало и тях.На Цветлин трЕбе да се вЕрва.Когато беше министър при Орешарски беше заградил Народното събрания с три реда ограда,три реда жандармерия и спасяваше червените депутати с бял автобус от народната любов.

Йовчев беше шеф на ДАНС,когато ограбиха КТБ и управляваше Олигарски,демек това е достатъчно,няма да му слушам лъжите на тоя!

само ти ли не разбра кой обра КТБ? вчера на едни снимки даже се видеха част от пачките от КТБ!

Мушморок

На БКП-БСП все някой друг им обира банки под носа, урежда хиперинфлация или им ака в гащите. Те само седят и гледат безучастно.

Не ми говорете за напрежение между институции, когато това са конфликтите на алчната и проста тиква. Тиквата не е институция. Той е срамно временно явление в историята на България.

Това "временно явление" управлява от 2009 г. с прекъсване от година и нещо. Какво толкова Ви дразни - това, че страната твърдо отхвърля руската хегемония, че сме част от демократична Европа или просто че Вие не сте на негово място.

Кажете за бойко и за севдалина къде крият парите?

Ко иа Ко , Ко? Евро ще приемаме като валута? Нямате шанс следващите 5 години.

Тая снимка ще е от някоя проа която му е била на "гости" вероятно. И вече едва ли ще е между живите. Такива хора не прощават.

Айде, стига вече! На всички ни е ясно, че няма никакви институции в таз страна! Какво толкова дърпат не знам! Ама едно е ясно, за българския народ не ви е еня!

Като сте толкова недоволни вземете самолета и право в Москва, там ще Ви е добре.

Има едни гнусни влечуги....няма ги доста време и изведнъж изпълзяват....

на спящия премиер си е 100% заплаха за неговия живот и трябва да се вземат незабавни мерки.

гардероба )

Пилота на дронове)))))) Такъв срам е, че дълго ще го помним!!

червен тулуп кого защитава. Цялото корумпирано нсо или оня убиец на врачанската адвокатка.

е тоя боклук скоро не бяха го показвали и него

Е па то се карде от години, краде се и сега и за това от години сме в най-лошата страна, щото първото и второ прават лошо за смата страна и тя си става лоша и те така...

Георги Готев: Политическият край на Борисов е тук, но той не е готов да си тръгне Дошъл е политическият край на Борисов, но той не е готов да си тръгне. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията зари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов. Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" разследващият журналист от европейския сайт Euractiv. "Остава впечатлението, че някой казва, че Борисов трябва да си ходи. В снимката, в която той спи, има и намек, че дори може да бъде убит - там е пистолетът. Това са много сериозни неща. Гледах днешното изказване на премиера и той каза, че ще спи с оръжие", обясни още Готев. Той определи сегашната ситуация в страната, в която обществото прелива от скандал в скандал, по следния начин: "Един мъжкар прави каквото си иска, говори с цинизми и туземците му се радват". "Дошъл е неговият политически край, но той не е готов да си тръгне. Знае, че трябва да напусне сцената, но не знае как. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията зари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов", посочи още журналистът от Euaractiv. Той отбеляза и факта, че в разпространените преди дни записи с гласа на Борисов се споменават и политици на други държави. Един от тях е бившият премиер на Бавария, с когото Цветан Цветанов се е опитал да гради партньорство. Той коментира и отправените обвинения по-рано днес от премиера към президента Румен Радев: "Той обвини Радев почти с опит за убийство. Радев е противник на Борисов в политиката, но той има и противници в други сфери, които са много по-страшни. Борисов не се страхува от Радев, а от тези скрити и опасни противници".

Лумпенизираните симпатизнти и калинки на ГЕРБ как ли са тази вечер!?! Ше напускат ли Титаник, или не!?!

мислим да се пробваме на изборите Па кот сабя покаже Ако ги загубим - ще рисуваме комикси И те така Ама ако не ги загубим- ша трябва да стискате геврека още 4 години

Ти са идиота или калинката си!?!

азе съм идиотската калинка дето ти го е набила до сливиците

Всички лапат. И друг да дойде и той ще лапа. Няма смисъл да си хабим нервите. Да си гледаме кефа ,да отидем на море и тн. Дали лапа Борисов или друг е безмислено да му мислим.

Какво лапат всички?

Би трябвало цялото НСО да бъде разформировано, а всички служители уволнени. Поне така биха направили във всяка нормална държава. А този, който е снимал - съден, както и директора на службата, защото той стои зад всяко едно назначаване и гарантира за служителите си.

Когато напрежението между мафията е стигнало критична точка, за коя страна е лошо!?!

Има ли още зрители, който да се хващат на лакърдиите на ББ, едно е сигурно, Бай ти Ганя, от Банкя си е сбъднал мечтата, нощното му шкафче, пълно с Марки, сори Евро, че и злато се намира. Кеф!

А я си представи на какъв матрак спи и с какво ли е пълен!?!

Има ли логика човек от охраната да влезе и да снима при условие, че много добре знае че баце спи? Поема огромен риск. Не е ли по-логично някоя девойка да го направи това? В смисъл, след завършилия с много наздравици банкет, баце се оттегля с поредната фея, прекарва нощта с нея (такова я с 200) Сутринта момата става, отива уж до тоалетната, а всъщност посяга към телефона... Единственото нещо, което ме озадачава е шкафчето пълно с евро... някак си не пасва на цялата картинка. Никой, дори и австралопитек като баце, няма да сложи около 500к в нощното си шкафче. Най-вероятно някои детайли от снимките са фотошоп.

Фото шоп, казваш. Едва ли има цифри на банкнотите, в голяма резолюция, което означава, че рекета (такса подпомагане) е даден, но и документиран. Сиреч, може да се проследи пътя на банкнотите и най вероятно Божков не е единствения а един, от многото "подпомагащи".

Рекет викаш... в 21ви век да даваш такива суми кеш!? Едва ли. Това не са 90те. Всеки що годе интелигентен човек с пари може да си отвори офшорна сметка. Даже не ти трябва и милион.

Банковите извлечения, за 67 мил, за три години, са пуснати в нета, и са пратени на Гешев вероятно, дано намери време да ги погледне, че от медийни изяви не му остава време, за работа. Всичките станаха "Звезди".

Този продажник да се скрие обратно в дупката от която е изпълзял. По негово време ДАНС бе напълно пробит и работеше за чужди интереси. Между другото и сега е същото

Физиономиите. Как да работят в такива обстоятелства. Череп замълчи, защито народа ще страда. И от вън ни го казаха. Короновируса при вас е ок, добре вървят нещата, сравнение при нас но икономиката, как мислиш ти.. Тя не е от сега, а от много от преди. Замълчете и оставете Бойко Борисов на спокойствие. А дали е автентичен и в спалнята, това не е ваша рабира. Никой няма право в личния живот, на кого и да било да се бърка. Това ни го, бе, казал ПРСъд. Нас след работа не ни интересува, а в работно време искаме да работите... Гнусно е, най много да ви открият и ви... Не е етично. Вие сега насила ще накарате за герб. Утре може всеки... Вървим по улицата.. Снимка чабуджак.. Не бива мили хора. Много търпи. Добряк.. Що да няма пари и... Много познавам и без образование имат, но родители на село хляб и лук и вино драбишненско славейновско,.. Работи и ти да имаш. От мухата слон правят. Нямам изгода от никой но в случая господин Борисов е прав...

много е добре за страната..Цвъки му писна и сега той ще гласи бойко типично по герберастки, нагло, брутално и с 300! Как само се обръща палачинката,а !

60 милиона е бюджета на НСО. Толкова са и приходите от хазарта. Закрийте и двете.

Георгиев , прав си !

Едно и отново ще сме горди !

Зайко Бойко: "Заплахите идват не от кого да е, а от държавния глава, от обединителя на нацията. За да не е само той в калта, дай да ме вкарат и мен там. Ние сме жертва, а не инициаторите на всичко това. Компроматите се изготвят на първо място от президента Радев, оттам от БСП, Мая Манолова, Цветанов, Слави Трифонов и всичките ДСБ-та по земните кълбета". КОЙ ще е първият, който ще осъди Тулупа?! Еднокнижника не разбра ли, че съизмервайки се с президента, Олеква/Спихва?!

Радев +1

Ех ако бяхме избрали цецка, колко щеше да ни е спокойно

Значи има проблем и снимките са истински. Това е мега скандал

Захари Карабашлиев: Задължително е да се разследва записът на Борисов! Езикът в него е отвратителен Оглушителна е тишината около истинността на записа на министър-председателя на Република България. Оглушителна тишина от страна на инстанции и общественост. И кой знае защо аз изпитвам някакъв срам, когато забелязвам обикновени хора, интелектуалци, общественици и коментатори да махват с ръка и да реагират с хахо-хихи на този удар по държавността в страната и принадлежността й в Европа. Тук дори не коментирам отвратителния език, а това, което стои зад него (и то е далеч по-сериозно). Не знам за цивилизована страна, в която такъв запис да не предизивка силен обществен трус. И разследване е абсолютно наложително. Защо? Ако записът е фалшив — това е вражески удар срещу един европейски лидер, срещу неговата партия, срещу законно избран български министър-председател, а и човек, баща, дядо и т.н… И трябва да се установи откъде идва този удар. Ако обаче — не дай си Боже — записът е истински… не намирам правилните думи да изразя какво ми е в главата. А аз обикновено намирам правилни думи.

Къртицата пак изпълзя! Храни куче да те лае! И този ми дава акъл, морален стожер като крадеца Радев. Още чакаме пРезидента да ни върне откраднатите пари за заплати и апартамент на любовницата си бившата госпожа Генчева. А единствения автентичен глас е на пРезидента, когато укрива документи. Направо си е за затвора.

гепаджийски

Тоя минстър биеше с палки протестиращи пред парламента! Еййййй овчев пърдон Йовмев, кой беше полицая с бяла маска дето пребиваше демонстранти по твое време??? Старите наглеци отново ИЗПЪЛЗЯВАТ!

това му е било работата

Обожавам страната ни, но не понасям повече тази морална девалвирала в ценностно отношение държава. 2 милиона избягаха , още поне толкова ще го направят ако не дойде нашата Жана Дарк. Но не и в лицето на Каскето подобни и компанията им.

Нали това е целта на занятието ! Най-добре се лови риба в мътна вода .

ОТКЪДЕ СЕ ПОЯВИ. ТИ НАЛИ БЕШЕ МОРЯК БЕ, ПЕДАЛ, КАКЪВ СПЕЦ СИ?

Сигурно цяла седмица ще излизат разни хорица да защитават баце и да обясняват, че някой унищожава държавата, като злепоставя вожда.

Точно при този институциите въобще ги нямаше и за малко щеше да работи в екип с Пеевски:))) Що не се скрие и посипе главата с пепел...

Отде изпълзя бе? Марш у библиотекарския!

Копаем дъното, рекордьори сме по грабеж на евросредства и корупция... а идиотите от ЕС ни пляскат и ни вкарват в чакалнята за еврозоната..... горката Европа, и тя се управлява от подлоги и алчняци...

да вземе да се скрие. особенно е гнусен.

От години медиите правят сеир с публикации,които понякога клеветят обикновени пора, които нямат отношение към политиката, на на някой вестникар му е платил някой озлобен нещастник и оклеветения много често няма пари да съди вестника ,или пък вестника шантажира съдията.Както често се случва в провинциалните издания.Така съдбата на обикновения човек може тотално да бъде променена. Да се окаже уволнен или жена му да го напусне, или приятелите му.И всичко това заради журналистически клевети. Не се радвам на ставащото в държавата, но от друга страна си мисля, че трябваше да се случи на високопоставените бица, за да се промени законодателството, а ащо не и прокуратурата да може да се самосезира,когато се вреди на доброто име на човека.

Утопия, кой да ги направи тия промени, вижте им интелигентните физиономии днес до Борисов