Цветанов за речта на Доган: Програмен кабинет? Имаме парламентарно мнозинство

БСП не се съобразява с ПЕС, надявам се Станишев да оправи това, заяви зам.-председателят на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както винаги-абсолютна тъпотия!!!!

Не бройте изцепките на Цецо Лажецо! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!

Цецо, стига с тези лакърдии за Доган! По-добре кажи, как вървят цените на апартаментите?

Намери се Един , да им го каже на ГРОБ ,че са вече на смъртния Политически одър ! Никакви защити от ГРОБ няма да кажат че са прави и верни ! Доган пак защитава Българския беден ,гладен и болен Народ ,какъвто и да го оприличават Доган ,той го боли за мястото което заема сега България най-бедната в ЕС ,111място по свобода на слово , живеем в Мутро -Тоталитарна Държава !

Като си прост - трай си, бе лумпен! И още нещо - не е хубаво селянк като теб да се представят за софиянци, да знаеш! Щото и в Библията е написано: “ ПО АКЪЛА ИМ, тоест по простотията, ЩЕ ГИ (раз)ПОЗНАЕТЕ (селяните)! “

Никакъв програмен кабинет нямате , имате Крадлив кабинет ! Защо лъжеш Цецо Лъжецо ! Не ти ли омръзна да лъжеш ИЗРОД ! Проклет да си!

Не разбра, че мнозинство имат само в оная къща. Палачинката се обърна.

Всички сме инкогнито, защо ли- страх от репресия или да закачат някой регистриран?!

Зсщото тези традиционно вместо да се борят с престъпността и да преследват престъпниците, “профилират” останалите, хората! Особено по-будните, защото драпат със зъби и нокти за пустста му владт като предците и кукловодите си! Защото няма как престъпниците не се само преследват и самоосъждат!

гледам много ги жилна това новогодишно слово на Доган всички пишман политици...Ами пар екселанс то предлага да се издърпа народната копаня от партиите и съдбата на народа да се повери на определен брой умни, кадърни и надпартийни хора, които наистина милеят за хала на народа. Какво лошо има в тази идея? До сега все някоя от партиите е имала мнозинство в парламента (но не абсолютно!) и е правила коалиция с друга (други) партии...И какво, да не би да цъфнахме и вързахме? Най-бедните в Европа сме, с най-ниски пенсии, по-ниски дори и от Македония. Да не говорим за Гърция, която уж се гърчи в проблеми. Т.е. досегашната схема НЕ РАБОТИ! Значи трябва да се търси нова, която да проработи и то в основното направление - подобряване на жизнения стандарт на народа, а не на определен кръг хора. Това предлага Доган. Цветанов надълго и на широко говори за предимствата на избора ни за ЕС. Ами че Доган не говори за излизане от ЕС въобще, а за смяна на управленския модел на страната! Ето това жегна всички партии - и тези във властта и тези, точещи лиги за властта, т.е. за Голямата копаня...

опааааа..хидроинж. доган май поиска министерско столчееее..да не видим онази бъчва - неуспелия шеф на данс,да командва някое министерство скоро..той и без това е част от властта,ама вече и официално..

Започнах да мразя Нова година... Някакви хорица " ПОЛИТИЦИ" - определени от някого, но не от мен или вас започват в края на годината назидателно да ни сочат с пръс и да ни казват, какво трябва да стане. Не съм гласувал за нито един от тези "ВЕЛИКИ" мислители, но ми се налага да живея живот определен от тях. Мизерен живот, скотски. Та , около Нова година се замислям.... Нищо не се чува за Влади Горанов. Той, горкия още ли е под наем? Наденици явно няма да има тази година .... водата вдигат, някой и друг данък, заплатата - не, но и топлото / ако има ток/ няма да го пипат! Требва да съм щастлив , а не съм. Та, как са тъщите ви, господа политици? ...и тази година ли завещаха нещо на внуците? И те , така...... айде и живота минал !

В ГЕРБ са експерт до експерта. Експерти по усвояване, присвояване, жилища от тъщи, кръстници и разбира се, баш експерта от Банкя на суджуците. Доган да не се прави на умен и да дава акъл, че е за затвора.

Ами той затова се прави на имен толкова години, щото не е там, където му е мястото - в затвора! Затова вместо да дава показания, се опитва да ИМ дава указания!

До всички, които подкрепят Доган: През 1981 година завършва философия в Софийския университет „Климент Охридски“, след което е редовен аспирант в Института по философия към Българската академия на науките. През 1985 година завършва и Академията за обществени науки и социално управление (АОНСУ) на Централния комитет на Българската комунистическа партия. През 1986 година защитава кандидатската си дисертация и постъпва на работа като научен сътрудник в Института по философия. Още по време на военната си служба през 1974 година Доган става агент на Държавна сигурност (Управление III Военно контраразузнаване). През 1979 година е прехвърлен към Окръжно управление на МВР – Варна, а през 1979 година – към Първо главно управление. По време на агентурната си дейност използва псевдонимите „Ангелов“, „Сергей“ и „Сава“, като за работата му са запазени собственоръчно написана и подписана декларация за сътрудничество, собственоръчно написани агентурни сведения, документи за получени възнаграждения, разходни документи, отчетени от оперативния работник, документи от ръководилите го щатни служители, лични и работни дела и други.Ахмед Доган е консултирал четири мегапроекта на правителството на Сергей Станишев – хидровъзел „Цанков камък“, „Доспат“, каскада „Горна Арда“ и язовир „Тунджа“ [28]. Изплащането на парите е уредено с договор за консултантски услуги от януари 2008 между Ахмед Демир Доган и Института по минно дело чрез „Минстрой холдинг“ (дял от 60% от института притежава „Минстрой холдинг“ АД).[28] По силата на този документ лидерът на ДПС става „мениджър на проучванията“ за „Цанков камък“ и останалите три хидроенергийни обекта. [28] Според договора Ахмед Доган е трябвало да получи 1 950 000 лева, година по-късно – през февруари 2009 г., той взема 1 500 000 лева, възлагайки изпълнението на проектите на четирима специалисти, които са служители на „Минстрой холдинг“, на които заплаща 50 хил. лева. Това е Меди Доганов - комунист, агент на ДС и мошеник.

Браво! Айде сега дай по една сводка за ББ, ЦЦ, ЦвЦв и компания! Да видим има ли изобщо разлика в посленото изречение освен името?!?

Евалла Доган ефенди! Размъти им кухите тикви на тиквената пасмина.

Убеден съм,че тези приказки за Европата на Цецо Ухото са ала-бала.....И с ГРОБ и без него -все тая!Забравил е да спомене също,че сме и за САЩ -зер вече е вербуван от там.А колкото до изборите -не е важно как ще гласуваш,а как кой ще брои бюлетините....ГРОБ го доказаха на практика.

Колкото и да не съм фен на Доган и ДПС ,но това е единственият начин да се отървем от ГЕРБ и герберските некадърници-Програмно правителство с експерти а не Цецки Цвети,Десислави .Има все още добри кадри и в сигурността и в строителството и в здравеопазването и в енергетиката .

Хе..хе..хе , експертите на ГЕРБ , че нали и сега си ги имаме. Те натъпкаха Прокуратура , МВР , Парламент , администрация с никаквици , за до бъдат послушни и да правят каквото Му изнася.

Не им ли стана ясно, че сляпото провеждане на политиките на ЕНП не е най-добрият атестат за една БЪЛГАРСКА ОТГОВОРНА ПАРТИЯ !?? За съжаление, Герб се спъна на много места и ме принуждава да се замисля за следващите избори! Да не се подписват и внасят в България НИКАКВИ МЕЖДУНАРОДНИ инициативи и документи, без да са обсъдени тук и защо не и от народа!!

Ма ти си гласувал за шайката?!

Коя е майката и тъщата на шайката?

понеже сте мнозинство е така здраво нацвъкано парламентарното пространство , че дори държава със сериозна санитарна инспекция едва ли би почистила лесно !

борда не пипайте, индексацията да покрива инфлацията и вдигнете минималния осигурителен доход, другото е от лукавия

Цецо след баня !

Цецо има 6 апартамента, а Владко само 1. Кой е по-богат ?

Няма съмнение, че освен Д. Кирилов, и този има значими ментални дефицити. Броят на апартаментите почти винаги не е релевантен на дефицитите, както е в този случай.

Наистина, нищо не е разбрал. Идеята е управлението да промени коренно функциите си и да заработи за жизнения стандарт на хората. (което не е никакво откритие на Доган - трудното е да се направи)

Споре много идиоти Доган вече не бил фактор , но каза три приказки и всички "политици" скочиха като ужилени и се заоправдаваха ! Евала Догане !

ГЕРБ и нейните главатари и сподвижници/ т.е. лапачи на хранилката им/ формират най-корумпираното и некадърно управление на Българя от повече от 20години. Дано се махнат от власста по-скоро, че малко страната да се пооправи. Ама както са захапали кокъла-май няма никакъв шанс да го пуснат скоро, освен ако хората не ги изметата с тояги от властта.

две т-та, а не две с-та : властта кокала ,не кокъла и ти ли се готвиш за депутат? или само министър искаш да бъдеш?

Дайте му още един ТЕЦ на Доган и ще млъкне.

Видно по отговор е, че нищо не е разбрал от речта на Доган ...

Весели празници в най-тъжната държава в света .

Опитвам се да чета между редовете речта на г-н Доган. Колкото и да не искам, трябва да призная, че той винаги се цели в точната посока и всяка негова дума трябва да се слуша внимателно. През годините той постигна всички цели, които си поставя неговата партия. Наблюдава, реагира правилно и когато е нужно, внимателно се отдръпва или подкрепя управляващите. ДПС винаги са във властта и могат да влияят чрез едно или друго гласуване. Що се отнася до идеята му за програмно правителство, вероятно има предвид лутането на управляващите, неумението им да се справят с проблемите и това, че вървят след събитията. Нужни са добре подготвени професионалисти, в това съмнение няма.

Senator1

Точното понятие, което Доган срледваше да употреби е ЕКСПЕРТЕН Републикански Съвет. За което трябва да понесе критика....има ужким визия, но поради много мъгла в главата му, визия йокму.

Управляващите да си намерят за консултанти добрите специалисти, да ги оставят да си вършат работата и да ги подкрепят и защитават!

Цецо , ама не разбирам защо бягаш от избори , там ти е стихията , ири аха , този път не си много уверен дали ще можеш да докараш резултата.

И изборите в сащ ще спечели

Някак си се налага идеята, че парманетрано мнозинство е тъждествено на програмен кабинет. За разлика от Доган, Цветанов не е счел за разумно да бълва камара от фисософеми, за да може все пак да бъде най-добре разбран.започвам вече да си мисля, че Ахмед Демир Доган се изживява като крал на Слънчевата система сега и занапред.Лъжовен и повдеждащ неговият имидж на пазител на етническия мир, тъй като у нас никога не е стоял този въпрос пред управляващите от ония времена, че и сега.Но, както може да се предположи, оформиха му този пиедестал, без нужния анализ и прогностична визия за бъдещето на малцинствата.

Не знам дали пази етническия мир, но можеше да провокира безредици. Не го направи, нали? Много е умен, не го подценявайте.

Като си крАде наволя последните 29 години и още живее като бей в сараи без да работи нищо

БСП-то- остатъкът- да се примири със загубата- времето им изтече. И без това не се знае риба ли е, рак ли е- партията на болшевики и социалисти- с милионери и бюрократисти. Едните -азиатици, другите- европеисти. А какво пише на парламента ни? Е...

Senator1

Каквото и да пише на "парламента" това никак не може да повлияе на БВП, респективно на заплатите и пенсиите. Моментен лозунг и нищо повече?!

нищо подобно- това е един вечен принцип. Ако искат да се опитат да го опровергаят- да се пробват, нямам нищо против, но няма да успеят.

Не казвай "хоп", преди да си скочил. Хората са много разочаровани от управляващите и ако в следващи парламентарни избори няма фалшифициране, герберите ще ги загубят. В БСП има много млади хора - добре подготвени в различни направления. Няма съмнение, че ще бъдат по-добри. Очаквам с нетърпение да влязат в управлението и страната да тръгне по нов път. Демагогията, че живеем все по-добре ми омръзна.

надеждата е нещо хубаво- но струва ми се, картите вече за раздадени и бсп не държи нито един коз. нали знаеш- на тази кръстопътна територия много зависи да спечелиш благоволението на външните сили. и много да внимаваш да не го изгубиш...

Красавец ! Със снимката му трябва да плашат децата в детската градина като не слушат !

Медито много ги разбира нещата, но напоследък не ги предусеща като едно време. Някак си не е същият фактор какъвто беше. Друга е силовата фигура вече .

"Мнозинството има съответната обществена подкрепа" Да - и тя изобщо няма да ви хареса!

Има подкрепата на химикалките по време на избори и на огромната своя администрация, която непрекъснато разширяват не защото е нужна, а с предизборна цел.

Апартаментаджио от цру

Цецо жилфонда май тотално е скъсал с действителноста. До пролета Винету 3 отива в историята и затвора. Да предвидите средства за ремонт на арестите и затворите за да се чуствате по комфортно през дългия ви престой там.

Както винаги нищо смислено, нищо по същество. Само обиди и клевети. Тъпи комуноидни шизофреници!

Цецко ли имаш предвид ?

Управлява добре организирана ............група, може би с външно участие и чужда експертна стратегия.

Тоя Цветанчо работи само за себе си и партията, а пък ние данъкоплатците му плащаме заплатата.

Не знам Бою ще успее ли да ни довърши, но ако и Доган се включи ще успеят заедно. Е това иска Доган. Султанско бъдеще, дорбре познато минало.

не е важно КОЙ-КОГО, важно е КАКВО който ще да го направи, но да го направи

Студеният резерв с топло послание към Бойко за Коледа!

Редно е Доган да им набива чивиите от време на време на герберастите.

На крадящите народа

пък те да му отвръщат с някоя сделка като ТЕЦ Варна. Е те това е единство.

Държава с поне 13 вековна традиция не бива да позволява да управляват случайни индивиди от помощно училище впоследствие с вифаджийски дипломи държали само един изпит - челна стойка, при който изпит са си повредили главата. Случайни хора на високи постове - трагедията на днешна България. Цвета е същата - пекинска виетнамка.

Държавата не е с 13-вековна традиция, по-простата причина, че в по-голямата част от това време не е съществувала. Виж, за народ с такава история може да се говори.

Senator1

Vulgaria e била призната още през 68 година от н.е. Една единица накрая е заблуда за бъдещите историци.

Дон Цвинокио имал парламентарно мнозинство. Ахах...ДПС му го осигурява...

Мани, мани... Този е живо доказателство за необятните възможности на Природата, която е успяла в човешки образ да съчетае чертите на хиената и суриката !

Прекрасна реклама на Нинова направи ЦвЦв ! Никой не е я издигал на такъв висок пиедистал ,както този Каун ! Нинова ти си единия Лидер в България и Народа иска Теб ,но трябва да се разправиш с тази пасмина от ГРОБ по Съдебен начин и всички в СЦЗ ,там им е мястото !

Даже на тая планета, ако ви слуша човек , крадци на еврофондове и пари от бюджета

Цветан Цървулът е загрижен за партийната линия на БСП към ПЕС!?;)))) ..ЯКО!

Първо докато не познаваш някой, слушаш какво ти говори, после го наблюдаваш какво прави и дали прави това, за което е говорил, но и доколко качествено го изпълнява. Ако има драстични разминавания и наличие на много измама и неизпълнение на изговореното, спираш да слушаш. От тук нататък каквото и да ти говори, декларира, спираш да слушаш, все едно че нищо не казва. Този човек става невидим. Тези дни много невидими хора, се опитват да бъдат забелязани но напразно. Присъдата им е поставена, въпрос на време е как ще се справят с тази присъда. Хубав костюм, колко ли струва? Като за актьор в американски филм.

Парламентарно мнозинство може и да имате, но народно нямате, Цвъ.

Каун , превърна Парламента във филиал на Вършец бе.

"БСП не се съобразява с ПЕС"- такава реклама на БСП никой не е правил. Да благодарим на ПП ГЕРБ и лично на нейния палламентарен шеф!